Alay etmeyin lütfen ciddi cevaplar yazın niyetim ciddi
Kısırlaştırmak istiyorum bu işlem nasıl oluyor bilginiz var mı ?
Alay etmeyin lütfen ciddi cevaplar yazın niyetim ciddi
Bak güzel kardeşim yaşın daha genç. Tabi profilindeki yaşınsa. Senin yaşlarında libidonun tavan yapması istek ve arzularının şaha kalkması gayet normal. Yaş ilerledikçe bu kontrolsüz gücün normal değerlere indiğini göreceksin. Sakın ola gidipte böyle kısırlaştırma falan gibi saçma işlere kalkışma. Pişman olma olasılığını hiçbir zaman aklından çıkarma ki bu bir olasılık değil kesinlikle pişman olursun.
evet abi belki bir daha düşünmekte fayda var
kesinlikle düşünmelisin. Ayrıca sıkma fazla canını. Bu birtek senin başına gelmedi. Bir an kendimi gördüm sende. Bende senle aynı şeyleri düşünmüştüm bir zamanlar. Kısırlaştırılmalıyım diye yani. Ama ne oldu yaşım oldu 29 herşey normale döndü diyebilirim.
evet ben 24 olduğuma göre elime dizginleri almam için 5 enecik daha kalmış büyükler her zman haklıdır derim
Bazen pişman olmaktan da korkuyorum ya çocuk sahibi olmak istersem diye
haklısın usta
iyi de sende kendini başka şeylere ver.kafanı başka şeylerle meşgul etmeye bak...sürekli seks düşünürsen tabiki arzulu olursun daima...
kafanı başka şeylere ver.
şunu sonuna kadar izle haline şükredersin. :D
Adam benim dedem 80 yaşında arzuluydu diyor oha gülmekten öldüm :D güzel paylaşım +1
80 değil be 55 yaşlarında adam. Kadının söyledikleri komikk valla haklısın :D
Dedesini söyledim ben dedesi için diyor 80 yaşında arzuluydu diye :D
Kadında çok komik ben olsam ona yeterim bir aramam lazım yaşım 24 anca keser ateşini ama :D
Evet kadın patlıcak bomba gibi. :D:D
O kadına ulaşmayı denicem çok ihtiyacı var galiba iyi oldu bu videoyu verdiin :D
Nasıl ulaşcaksan artık. :D
teşekkür ettm :D
hayvanlar kısırlaştırılır canım insanların hormonlarıyla tedavi yoluna gidilir
nasıl yani ?
doktora git hormonal bozukluk olduğuna eminim
Cevap
8Cevap
arzuların katlanarak artar sadece eylem yapamazsın. hiç girme o işe derim.
hadi ya !
Penisim kalkar mı yine boşalamasam da kestirdikten sonra ?
kestirme işleminden sonra kalkmaz ama çok fena olacaksın emin ol. araştır istersen ben üroloji okuyorum da:)
Yani bu işten kurtulmanın yolu yok diyosun?
Hormon ilacı felan ? doktor hanım tavsiyeniz ? başka var mı
bu tarz isteklerin yoğunluğu psikolojiktir. kafanda çözmeye çalış öncelikle. kaç kez biriyle birlikte oldun? düzenli bir ilişkin var mı? varsa sevgilin sana yardımcı olabilecektir. yoksa psikolojik olarak destek almalısın. tek başına çözemezsin. kısırlaşmak çare değil. önce kafanda halledeceksin. sonra bahsettiğin operasyonu yapabilirsin.
spermlerinizi öldürtün. sertleşme olmazsa bu konuda rahatlarsınız
tahminene 400- 500 kişi olmuştur sevgililerim halen ilişkim devam ediyor.
400-500? evet kestir onu kurtul.
Noldu doktor hanım bir irkildiniz :D hipokrat yeminine noldu ?
Hipokratın kemikleri sızladı:) ben öğrenciyim. ama seninle ilgili tez yazmayı düşündüm bir an :)
Tezin ana başlığı ne olacak cidden merak ediyorum ?
"Seks konusunda çok arzuluyum artık tutamıyıcam kendimi"
Azgın boğanın hazin sonu da olabilir :D
o başlıkla sunum yapamam:) 500 kişiyle birlikte olmanda sana zarar verebilir.
tıbbı kazanan bir insan sence bu numarayı yer mi:)
Efendim arkadaş belki oyun yapıyor olabilir ama ben 6 yıldır git geller sonucu bu karara vardım.. Pasif köle ruhlu yum köle sahibe ilişkisini duymuşsunuzdur belki.. Bu yönde edilgen bir durumda olup tamamen pasif hale gelmek istiyorum. Castration yani sadece testislerimi işlevsiz bırakmak istiyorum. Anti androjen kullanmak çare olur mu yoksa kestirmek mi çözüm olur
Oy benim boncuğuma,oy benim tekirime.Hanimiş minnoşcuk
kedimisin birader?
:D gösterdiğin şevkat için saol birader ama napabilirim günde 3 posta atıyorum doymuyorum sevgililerim benden nefret eder hale geldi dakka başı senini şini görmek zorundamıyız diyolar
sokak ta millete yeltenmekten korkuyorum o derece :D
Libidom aşırı yüksek boğa gibiyim :D:D
Benim tek isteğim sizden bana yol göster meniz :D
testisleriyle düşünün bir erkek olum senin aklın kafandamı başka yerindemi sen arzulamayı beyinle yaparsın testislerinle değil
Testislerindeki spermlerde senin azmana neden oluyor
baba bendede*tersi ya napacaz :D
Gel yanıma belki enerjisi geçer sana :D
Şikayetçi olduğun konuyla istediğin işlem alakasız ama?
Uyyy yerim :) kısırlastırmak istiyomuş.
:D
Evet, aslında hepimiz birer azgın tavşanız
testislerini kerpetenle sık :) birşeyin kalmaz
:D saol tavsiyen güzel +1
heheh sakın deneme laa şaka yaptım
Bende denemek üzereydim hay aksi ya maytap geçme kanki :D
ozaman mantıklı bir şey söyleyim gerçekten askerde askerlerin yemeklerine şap dökerlerdi azıp birbirlerine bir şey yapmasınlar diye sende onu dene hem zzararını da görmezsin frenler seni
ok denerim kanki
Tutma evladım koyver gitsin = )
Oltaya gelen var mı lan
Allah akıl fikir versin
pişman olacagın seyler yapma
Bu dediğin de günahtır, imtihan sırrı.
öyle birşey mi varmış:S
boşver be :D
Neyi boşveriyim olum yanıyom diyom bütün İstanbul belediyesi gelse ateşimi söndiremez :D:D:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar