yıllar önce anaa kırmızlı başlıklı kız oyunu bu diyerek kırmızlı başlıklı kızın oyununu indirmiştim kız kardeşim o zaman 6-7 yaşındaydı oyunu sevmişti oysa yetişkin oyunu kategorisindeymiş kurt kırmızı başlıklı kızı yakalayınca onu beceriyordu kardeşim küçük olduğu için tabi bunu anlamıyordu şimdi eski günlerin hatrına şimdi o oyunu indirmemi istiyor nasıl vazgeçtirebilirim? Not: oyunu farkettikten sonra silmiştim.
Kız kardeşimi nasıl yetişkin oyunu istemekten vazgeçtirebilirim?
şu an kaç yaşında eğer aklı başında bir kız olmuşsa kötü pis ve zararlı birşey olduğunu anlat gerekirse kız gerekirse kalbini kır benim de 8 yaşında yeğenim var korku oyunları oynamak istiyor ben izin vermedim dedim gel araba oyunu oynayalım kamyon oyunu oynayalım yok dedi ağladı simardi bende dayanamadım kızıp bağırdım bu sefer annesi de onu biraz dövdü ben çocuğun kötülüğünü istemiyorum ki o kadar zorladım derslerini çalışsın kitabını okusun diye ama naotiysam beni dinlemedi takmadi bende inat ettim ona ne bilgisayar oynatıyorum ne para veriyorum nede eskisi kadar ilgileniyorum
yaşı büyüdü demek ki. senin seyrettiğin yaş dönemindedir o da. bırak seyretsin. sen seyrederken oynarken iyidi de şimdi kardeşin isteyince neden razı değilsin.
hakaret etme. hem dayı diyerek göstermelik saygı sözü ardından aptal demek hoş değil. bu konuda esas ben teessüf ederim. 15 16 yaşını geçmişse o tür oyunların sakıncası olacağını sanmam. gerçi oyunun içeriğini tam bilmiyorum ama çok da aşikar oyun değildir.
En İyi Cevaplar