Verdades Secretas izleyen var mı? Verdades Secretas İspanyol dizisiymiş çok merak ediyorum ama hiçbir sitede Türkçe altyazılı bulamadım. Verdades Secretas 1.bölüm Türkçe altyazılı izleyebileceğim bir yer var mı?Verdades Secretas
"Verdades Secretas" dizisini izleyen var mı? Hangi siteden izleyebilirim?
Teknoloji geliştikçe sınırlar ortadan kalkıyor. Eskiden insanlar televizyonların sunduğu dizileri, filmleri, programları izlemek zorunda iken şimdi dijitalleşen dünyada dilediğin zaman, dilediğin gibi, dünyanın bir ucundaki diziyi, filmi, programı izleyebiliyorsun. Bizim izlediğimiz gibi dünya da bizim dizilerimizi izliyorlar. Biz de Brezilya dizilerini çok seviyoruz. Brezilya dizilerinden biri olan Verdades Secretas izleyebileceğin yerler var mı bakalım.
Verdades Secretas Dizisini Hangi Siteden İzleyebilirim?
Verdades Secretas
2015 yılında yayınlanmaya başlanan dram türündeki Brezilya dizisi tabi ki aşk, entrika, ve dolu dolu tutku barındırıyor. Angel rolündeki Camila Queiroz ve Alexandre Ticiano rolündeki Rodrigo Lombardi'nin efsane aşkını izliyoruz dizide.
Verdades Secretas 1. bölümü 8 Haziran 2015'te yayınlanmış ve 64 bölüm sürmüş. Bu kadar eski bir diziyi izleyecek site de bulmak haliyle zor. Uzun uzun araştırmalarım sornucunda maalesef izlenecek bir site bulamadım. Prime Video'da dizinin sayfası ve bölümleri görünüyor ancak videolar için "Bu video kullanılamıyor" uyarısı yer alıyor. Demek ki geçmişte varmış bu dizi ama şimdi yer almıyor. Peki Verdades Secretas Türkçe dublaj izleyebileceğin bir yer var mı?
Verdades Secretas Türkçe Dublaj Nereden İzleyebilirim?
Verdades Secretas Türkçe Dublaj
Dizi o kadar eski ki değil orijinal dilde, Verdades Secretas 1. bölüm Türkçe altyazılı izleyebileceğin site dahi yok. Netflix, Amazon Prime Video, beIN CONNECT gibi yasal siteleri geçtim, kaçak / korsan yayın yapan sitelerde dahi bulunmuyor. YouTube, Dailymotion gibi sitelerde de bulunmuyor.
Üzgünüm, Verdades Secretas dizisini izleyebileceğin bir site bulamadım. Ama buradaki içerikte birbirinden güzel Netflix dizi önerileri yer alıyor. Verdades Secretas yerine buradan gayet güzel bir dizi bulabilir, keyifle de izlersin. The Witcher benim favorim. İzlemediysen mutlaka izle derim ben. :)
maalesef hiç bir yerde türkçe altyazısı yok bende öyle sahnelerden bir şeyler anlamaya çalıştım ama olmadı ffjfjfjjf brezilya dizisi diye biliyorum ben. Birde çevirmen olan varsa lütfen bu diziyi bir an önce çevirsinler
Play storde dizfi diye uygulama var orda bulabilirsin daha yeni izledim ayrıca orijinal görüntü istiyorsan torrent kullanabilirsin çeşitli sitelerde var eztv 1337x. to rarbg gibi sitelerde en kolayı dizfi uygulamasindan izlemek
Hayır var sen goremedin yazınca cikmiyo solda kategorilere gel assaga in t ye gelince the walking Dead yazar sezon sezon bile ayrılmış buda dediğim gibi dene
Piyasada Türkçe altyazı yok. Türkiye'de fazla izleyicisi olmadığı için bu işle uğraşan çevirmenler çevirmemiş. Ya çevirmesini bekleyeceksiniz. Ya da yabancı dille izleyeceksiniz.
brezilya dizisi. yabanci oldugum icin ben rusca izliyorum. amma turklerin izleyipte anlayabilcegi bir dizi konusu degil. cunki turkiyede 16 yasinda guzel kizlar yuzde 80 saf olmuyo, ikinci de turk kizlari hic bir zaman ailesi icin para kazanmayi dusunmez. en azindan gorduklerim hic bir zaman ole olmadi. ailelerinin problemi olsa bile asla umursamazlar. dizide kizin 16 yasi oluyo san paoloda modelliye basliyo. cok guzel saf bir kiz. ailesi de brezilyada cok aile gibi cok fakir bir aile. katildigi modellik ajansi cok mehsur sadece modellik camiasinda bir cok ajanslar gibi cok zengin sponsorlara kizlari pazarliyolar. bu kiz da ailesinin borcu icin bir sponsorla gorusmeye razi oluyo, sonra da o adamla bir birlerine ashik oluyolar. bole devam ediyo iste dizi. dizide unlu brezilya modelleri de sahne aliyo
Arkadaşlar yıl oldu 2021 hatta 2022 ye giricez hala bulamıyorum aradım, taradım yok verdades secrates dizisini son umut bulan var mı acaba? varsa buradan yazıp bilgi verirse çok mutlu olucam
En İyi Cevaplar