45-50 yaşında bir kadınla birlikte olan oldu mu ?

Daha önce defalarca cinsel ilişki yaşadım halende yaşıyorum.İlk defa 47 yaşında bir kadınla birlikte olucam.Daha önce 40 yaş üstü itici geldi hep.Geneldede 35 yaş altı kadınlarla ilişkiye girmeyi tercih ettim.Dışarıdan görünüşü fena değil kadının.Cinsel konuda her konuyu konuşuyoruz.Seksde sınır tanımam diyor.Bende 26 yaşındayım ve bende sınır tanımam.Ayrıca kadından hiç bir şey saklamıyorum ve sadece o işi yaparız o kadar başka beklentin olmasın diyorum oda bunu istiyor.Ama kötü bir deneyim yaşamaktan çekiniyorum.

Daha önce bu yaşlarda bir kadınla birlikte olan oldumu ? Deneyimleriniz nelerdir ?
Güncellemeler
+1 yıl
Edit: Bir çılgınlık yaparak birlikte oldum ve deneyimlerini paylaş diyen arkadaşlar için paylaşıyorum.Öyle kötü deneyim bekleyenler boşa beklemesin.Muhteşemdi.Öncelikle şansıma pörsümüş göğüsler ve pörsümüş bir vajina çıkmadı.Gayet diri ve büyük göğüsler,dar ve pörsümemiş bir vajina çıktı.Rahim ağzı tersmiş kadının ve o yüzden vajinası bu kadar darmış.Kadın ön sevişmede,sevişmede ve sekste çok iyiydi ve istekliydi.Bu gün saat 12 den 17 ye kadar 3 kere yaklaşık 50-70 dk arası yaptık.
Güncellemeler
+1 yıl
Kadın gerçekten istekliydi.3.posta 16.30 gibi bitti.15:50 ye kadar dinlendik bir şeyler içip sohbet ettik.Kadın ben hala istiyorum dedi.Bir kere daha yapalım dedim bende.Benim içimde kıpraşmaya başladı.Biraz öpüştük koklaştık ve 17:00 gibi gitti.Seks anlayışımız çok iyi uyuyor,kadının ne istediğini çok iyi biliyorsun ve bencil değilsin,kadını mutlu etmeyi çok iyi biliyorsun diye gazıda verdi bu arada.Bende o senin yansıman gibi salakça bir cümle kurdum. vs.vs.
45-50 yaşında bir kadınla birlikte olan oldu mu ?