Hayatım mahvoldu, ne yapabilirim? Lütfen yardım edin bana?

Sevgilimle 3,5 yılı doldurduk. Fakat bu 3,5 yıl koca bir hüsranla bitti. Üniversitedeyken tanıştık, üniversite bitmeden aile arasında söz yapmak istedik fakat babam karşı çıktı istemedi onu, istemedi diye "baban seni bana vermek zorunda kalsın." diyerek sahip oldu, korktum. Yıllardır bekledim, olan oldu ondan başkasıyla evlenemezsin dedim kendi kendime, o benden önce üni. bitirdi fakat iş bulamadı, iş bulsun diye bekledik, iş bulamadı. Bu 3,5 yıl boyunca her şeyine koşturdum evleneceğiz, beni seviyor, beni kaybetmemek için bana bunu yaptı diye düşündüm. Ama her şey kötüye gitmeye başladı. Annesinin yapmadığı anneliği yapmıştım ona. Onlar arayıp sormazken hasta olduğunda bile ben koşardım ona. Doktorlara götürürdüm onu. Ama ne oldu bir gün beni sevmediğini öğredim, sevmediği halde aramızda olan babam vermiyor diye yaptığı şeyden ötürü benimle evlenmek istediğini, beni mantığına uygun bulduğu için evlenmek istediğini söyledi. Hayatımın şokunu yaşadım. Zaten son zamanlarda beni umursamamaya, ilgilenmemeye başlamıştı. Ve başkaları için beni satabilecek kapasitedeydi. Defalarca intihar girişiminde bulundum beni üzdüğü her olay için. Ama bu olaydan sonra dayanamadım duyduklarıma ve ayrıldım. Beni bu saatten sonra kim kabul eder? Ben böyle olmasını istemedim ki, babam vermiyor diye bana bunu yaptı ve ben bu olayın etkisiyle ondan ayrılamadım, gelecek hayatımı daha da mahvetmemek için en son yaşanan olaylardan sonra ayrıldım. Ve şu an kendimi çok kötü hissediyorum. Nasıl söylerim benimle evlenmek isteyen birine ben bakire değilim diye. Ya o kişi de gidip herkese yayarsa, ailesine anlatırsa ben naparım?
Güncellemeler
+1 yıl
İlk önce okulunu bitir diyenler okulum zaten bitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne rezil olacakmışım ağzı bozuk pislik. Allaha havale ediyorum seni. Allah'ın adını da istediğim kadar anarım. Hadi git. Kız kardeşini ve eşini kurtar sen.
Hayatım mahvoldu, ne yapabilirim? Lütfen yardım edin bana?