Taytın altından iç çamaşırı olarak ne giyilmeli? boxer ya da tanga mı ki bunlar belli olmaz hiç yok gibi durur. ya da normal külot mu bunların izi çıkıyo.
erkeklerin fikri ne? kızlar ne tercih ediyo?
erkeklerin fikri ne? kızlar ne tercih ediyo?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncellikle tayt seçimi de çok önemli bir faktör. İç çamaşırının belli olmaması için kaliteli kumaşlardan yapılan taytları seçmelisin.

Taytın altına ne giyilir? sorusuna umarım cevap verebilmişimdir :)
Arkadaslarim kullaniyor tayti eger uzerine kalcalarini kapatacak birsey giyeceklerse normal kilot dogaldir.. Ama giymeyecekse we izinin belli olmasindan rahatsizsa tanga daha mantikli.. :-)
genelde uzun giyerim ama cok da rahatsiz olmuyorum ben o izden.
olmali miyim? cok mu itici?
Rahatsan sorun etme derim.. Tangada da kalcalar cok sallaniyor :-)
bırak sallansın yoksa ne amlamı kalır kalçanın
bence iç çamaşırının iznin görünmesi çok seksi olur.
Dikişsiz çamaşırlardan giyebilirsin ama taytın üzerine zaten kalçanı kapatacak birşey giymen gerek.Kusursuz fiziği olanlara bile diğer türlüsü yakışmıyor.
bana kalırsa kilot izi çok itici, hele ki açık renk oluyorsa tayta ışık vurduğunda direkt belli oluyor. en mantıklısı g-string. ister üstüne uzun ister kısa giy mükemmel bir görünüm ve seksii hissediş katıyor kadına.
g stringle tanganin farki ne ki tam olarak :S
ben almayim o halde.rahatsiz bir seye benziyo
sonuncuyu ve 3.yu kullaniyorum aslında
bu iyiymis. tesekkurler :)
rica ederim sağolasın : ))
çok naziksin : ))
sen de :)
teşekkür ederim : )) çok anlayışlısın
Cevap
32Cevap
Bu yaz pazarsa satmıştım izi belli olmayan iç çamaşırlarından arka tarafının altlarında dikiç falan olmuyor sadece kumaş onlardan alabilirsin ya da kullandığın iç çamaşırlarının arka tarafında dikişli kenarları kesip öyle kullan ;)
lazer kesim denilen mi?
evet lazer kesimdi ismi ama dediğim gibi kendinde yapabilirsin eski bir çamaşırdan dene istersen
var ondan benim :) gecem gun almistim ama hic giymedim henuz
Önce taytı giyecek popoyu görelim yorum kısmı kolay :D
sen varmis gibi yorumla bakiiim :)
yaa cidden yardima ihtiyacim var bu konuda :(
Üzerine kesinlikle tunik almalisin. Boyle bir derdin de olmaz boylece
alıyorum genelde :)
Boxer en temizi gibi geliyor bana. Tanga giysen , tayt kalçalarının arasına iyice girer, bu sefer de “offf hatun don giymemiş laa” diyebilirler. Normal slip külodun da lastiksiz olanı varsa o da olabilir kank.
arkadaslarımın boxer gıydıklerını bılıyorum. kendılerınden duymustum :D ama yok bırazda ısı teshıre vurayım dıyosan tanga.
Tanga giyersen popo büyükse lop lop duruyor çok seksi bir görüntü oluyor ama normal çamaşır ya da baksir giyersen iz çıkar lazer kesim çamaşır dene ya da tanga giy gözler bayram etsin
ben kız olsam hiç bişey giymezdim(bu arada iyi kız değilmişim)size tavsiyem sizde giymeyin zaten tayt bir nevi iççamaşır gibi bişey illa giyecekseniz de tanga olabilir
Bence 2 şık var.. 1. si hiçbişey giyme senin mal mülk ortada olsun gözümüz şenlensin, 2. si normal çamaşır giy iz yapsın yani dıştan belli olsunki takrik edici olsun :) .. sonuçta her ikisi de benimkini kaldırır bak kalktı bile :)
E.İ.C için teşekkür ederim güzelim iyi geceler öpüldünüz :)
bence hiç bişi giymeyin :)
şimdi senin amacın hiç belli olmaması mı yoksa bazı şeyler belli olup dikkat çekmek mi?
En iyisi giymemek rahat olmak istiyorsan böyle daha çok rahat edersin
tanga gıymezsen kotu goruntu olusur hatta g-strinq candır bence yatyın altına ...
Taytım altına genelde birşey giyilmiyor ya da tanga. Normal külot ya da boxer çok çirkin duruyor. Akıntın yok ise çamaşır giyme gerek yok.
Normal külot giy ve bir tarafı birazcık kalçalarının arasına sıkışmış gibi olsun... Tabi eğer amaç etrafı tahrik etmekse :))
amac tam tersi :-D
o zaman tabiki de kalçalarını örtecek bişey giymen gerekir. altına ne giydiğinin bir önemi yok.
tanga giyyada normal bir iç çamaşırı giyip tunik tarzı bişeyler giy
Tanga,
G-string
Dikişsiz
Bu 3ünden başkası olmaz bnce.
Yinede poponu kapaticak kadar uzun birşeyler olmalı.
Teşekkürler :)
Bilmukabele ;)
taytın kalça kısmı açık mı giyineceksin
ya taytin altindan diyorum
tamamda tunik tarzı bişeyler var mı üstte
evet var.ama olmasan da giydiğim olur yazin.
her halukarda tenin gibi üzerine yapıştığı için kalçan olduğu gibi meydanda olacak, senin bu konuda her hangi bir rahatsızlığın yoksa çamaşır izi ya da başka bişeyi takman enteresan, kusura bakma o tarz giyinen kızların hem kalçalarını hemde vaginasını olduğu gibi görüyoruz. ve fena halde tahrik oluyoruz bilmiyorum bu durum sni nasıl etkiler.
kalça tamam da vaginayi nasil gordunuz wnlamadim :s bunu ilk kez duydum :/
vaginanın dudakk kısmına göre değişiyor, biliyosun kiminde köftelik et gibi oluyor
Rahatsız oluyorsan ya tayit giyme ya da altına birsey giyme sende
g-string giyki belli olmasın :))
benım gorusum tanga ıy olur
Olmasa sanki daha iyi
Boxer giyilir tanga giyilir dikişsiz külot giyilir
Tahrik etmemekse amamcin giyme😒
Bence hiçbir şey gitmez
bi foto atta görelim
:)
oldu canim :p
tamam canım bekliyorum :P :D
Boxer giyerim genelde belli olmasın diye
bence taytın altına bişey giymemeyi dene ;)
Thong ya da G-String giyilir
Ister ostemez izi çıkıyor...
hangi renk tayt
siyah giyerim bir de kot gorunumlu
kendini nasıl rahat hissediosan onu giy
yaş kaç senin hiç gymednn mi daha önce
iç çamaşaırı giyilmez
Tanga iyidir :)
G string bence.
hic giyme
rahat olmazki.sen denedin mi?
Giymese yolda yürürken sürtünme olur orgazm olursun