arkadaşlar bakireyim mast yapıyorum 3 4 defa günde ama artık dayanamıyorum kendimden geçiyorum orgazm olurken ne yapmalıyım? Azınca aklımdan çıkmıyor mast yapana kadar atamıyorum aklımdan Kötü bir durum mu nolursunuz yardımcı olun hastaneye gideyim mi beni bilgilendirn lütfen?
Arkadaşlar bakireyim mast yapıyorum 3 4 defa günde (hergün) yardım edin?
Her şeyde olduğu gibi bunda da 'azı karar çoğu zarar' unutma. Dengesini ise sadece sen kurabilirsin. Baktın kuramıyorsun değişik aktiviteler yap, değişik ortamlara gir. Ayrıca bir profesyonel yardım da alabilirsin.
Bakire kızın mast yapması belli zaman sonra sıkıntı oluyor. Reel seks istiyor. Zar meselesi olduğu için de tatmin olamıyorsun. Seks oyuncakları özellikle vibratör kullanmayı deneyebilirsin. Ya da reelde bekaretine dokunmadan seninle ilişki yaşayacak ve mutlu edecek olgun bir erkek bakabilirsin.
okadar kötü bir durum değil. bazı insanların libidosu yüksektir yapıcak birşey yok. kendini doyuracağın şeyler yapman lazım ozaman biraz durulabilirsin
aynı ben la günde en az 4-5 defa durduramıyorum kendimi sevisirkende öyle kız arkadasımla 20 posta attıgımı bilirim 1 gecede sanırım bizim kaderimiz bu :)
Bu bedeninizin sesi Bu kötü birsey değil sağlık probleminiz yoksa günde kaç kez yaptığınız değil mutlu olup olmadığınızla ilgilenin ;*) önemli olan mutluluğunuz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sivilceye Yol Acan Birşeydir :D Bunu Söyle Hedeflersen Düzeltirsin İşte Ben 1 Hafta Hiç Birşey Yapmıyıcam Bu Konuda
Çünkü Sen Bunu Ne Kadar Tekrar Edersen O Kadar Arzulaman Artıcaktır :D
Simdide cokgec bosaliyorum ama alismissan zor rahatlama isticen hep istersen doktora git bana doktor zorun neydi demisti ama simdi gec geliyorum sevmiyorum