Sevgilim varken başkasıyla flört etmem aldatma sayılır mı?

bence normal bir sey. sevgilim eger cidden dogru kisiyse nasil olsa ona donecegimdir hemde onun dogru kisi oldugunu tekrardan anlamisolurum bunun yanisira dogru kisi degilse sevgilim flort ettigim kisiyle cikarim daha mutlu olurum bence.. kaldiki ben flortoz biriyim yakisiklilarla sohbet etmeyi severim heleki o seviyorum ama soyluyemiyorum muhabbetlerine bayiliyorum yalniz yiyememek gibi bir aliskanligim bile var hafifmesreplik karakterim resmen yani.. bence sevgilin varken flort etmek aldatmak degil. siz ne dusunuyorsunuz bu konuda? biriyle cikarken yapilan flort aldatmamidir?
Güncellemeler
+1 yıl
bence fazla abartiyorsunuz flort etmek cok buyuk bir sey deegilki birlikte sinemaya yemege gitmek sohbet etmek falan ondan aldatma degil bencee..
Güncellemeler
+1 yıl
yaaa sevgilimle mutluyum ama aklima takilmayan kisilerde yok degil bence cok yakisirdik pet shoptaki cocuklada belki dogru kisi odur nerden bilcemki ? flort etmeden bilinmez bence. gerci flort etcek seviyede degiliz onla ama konu bu degil flort normaldir bence evliyken bile edilebilmeli diyorum. dusununce sizede mantiki gelmiyomu bu?
Güncellemeler
+1 yıl
yaa artik bir batilasin yaa biraz asin bunlari yaa aldatan kadinida oldurursunuz siz kesin biraz modern olun artik sosyal iliskilerde hersey normal olasi hos gorulu olmak lazim sizi aldatanin tek sucu bir zamanlar sizi sevmesi ve yanilmasiymis bu acidan bakin az ayrica aldatiliyorsaniz sucu kendinizde arayin bir kadin aldatiyosa suclusu erkektir ki bence aldatmak normal seyler asin bunlari yaa. herkes guzel herkes yakisikli bizden isini bulabilir mutluluguna sevinmek duser bizlerede onun.
Sevgilim varken başkasıyla flört etmem aldatma sayılır mı?