Kimiler beni kınayacak, olmadık söylemlerde bulunacaklar, ama gerçekler değişmiyor. Duygusal anlamda mutlu bir evliliğim var ama cinsel anlamda büyük boşluk içindeyim. İsteklerim ve arzularım karşılanmıyor. Bu durumda olanlar hanımlar var mı aramızda?
Cevabın nedir?
Cinsel terapist istemişsin, istersen özelden yaz gönderirim.
Olayı biraz üstlen, kadın az seks istiyorsa ya psikolojik tedaviye ihtiyacı vardır (cinselliği tu kaka görmesi vs) ya da seksten zevk almıyordur. Bu seninle de ilgili olur (performans kanıtlama olayına girme, çok seks istemek ya da uzun penetrasyon birşey ifade etmez kadın için).
Başka biriyle birliktelik evliliği direkt öldürür zaten, bir kadının başka bir kadında kendini tatmin eden adamla beraber olması ölü bir ilişkidir.
Terapiye gidin, senin de eksiklerin olduğunu göreceksin..01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
En İyi Cevaplar
+1 yılbazı bayanlar için sevgi bazısı için seks önemli. sevdiğim bir abimiz var çapkındır biraz bir tane takıldığı bayan vardı. bu bayan kocasının ilgisizliğinden seks yapmamasından bahsediyormuş. kısacası bazen bayan ilgisiz sekse karşı bazende erkek ve sonuç olarak ortaya bu durumlar çıkıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldönem dönem erkeklerde bu durum oluyor , sürekli birliktelik yerine günü birlik bir beraberlik deneyin bana kalırsa neticede hayatınızdaki insanı düşünün o da başka birine ihtiyaç duysa ?
Çünkü evli bir başka kadınla olursanız sürekli arzulama değişecek ve kendi eşinizin bedeni yerine öbür bedeni isteyeceksiniz ve bu sefer de eşinizi mutsuz edeceksiniz.
Bu yüzden günü birlik bu işi yapan kadınlarla nefsinizi köreltmenizi öneririm.025 Yorumla
Soran+1 yılya zaten gönül ilişkisi yaşama niyetim yok, o çok tehlikeli ben karımı seviyorum. dediğin gibi bazı zamanlar geliyor bu isteğim hat safhaya çıkıyor, günü birlik ilişki bence çok iyi. hatta 2-3 ada bir ayn kişiyle de olabilir. tutulmadan kaptırmadan kendini. teşekkürler.:)
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle bir bayan olarak söylüyorum bazı dönemlerde biz sizden uzak duruyoruz o dönemlerde sizin isteklerinizi karşılayamıyoruz bazen de siz öyle oluyorsunuz. Bu tarz durumlarda en doğrusu (erkek nefsi ile kadın nefsi bir olmadığı için söylüyorum) günü birlik ilişki sonrasını hatırlamama.ki benim çok arkadaşım gitti sonradan karınıza sevginiz aşkınız daha da artacak bana inanın.
Soran+1 yılişte benim de bahsettiğim durum bu derdime tercüman oldunuz. böyle düşünen bir kadını bulmak da ancak internet ortamından olur zira anlaşmalı bir ilişki olacağı için seks sonrası taraflar bir daha birbirini aramama taahhüdü vermesi gerek. öbür türlü çevremizde ararsak bu tür ilişki düşünen bir kadın ters sonuçlar doğruabilir ne dersiniz?
Cevap sahibi+1 yılBiz bayanlar bunu düşünürüz ama gerçek hayatımızda hayatta uygulayamayız. ben şöyle de birşey soyleyeyım sevgilimle beraberdken ben ona söyledim ben seninle flört aşamasında cinsel bişeyler yaşamayacağım sen ihtiyacını karşılayabilirsin günü birlik olmak kaydıyla. ki öyle de yaptı. Şu an normal bir ilişkimiz var doyduğu için bazı şeylere beni daha özel görüyor. Günü birlik yerlerde bir anlaşma olmadığı için rahat olabilirsiniz ama dediğiniz gibi normal biriyle olmuş olsa peşinizi bırakmaz .
Soran+1 yılSeninki de büyük cesaret, senin gibi düşünen kadın çok az var. Seni bu düşünceye iten sebp ne oldu bilmiyorum ama etkili ve verimli olduğunu bizzat yaşayarak gördüğüne göre sorun yok demektir. Şu an bekarsın sanırım ilişkiniz devam ediyor peki onun yaşadığı şeyleri sormuyor musun ona?
Biz ayanlar bunu düşünürüz dedin, nedir düşündüğünüz benim bahsettiğim günübirlik ilişki mi?
Cevap sahibi+1 yılben kısıtladığımda da gördüm ki yapacak erkek her şekilde yapıyor en azından kendisiyle bunu konuşmam daha doğru diye düşündüm.ve başarılı da oldum.Eevet bekarım ve devam ediyor. Bayan hiçbi zaman erkeğini kaybetmek istemez kendisi mutlu edemeyecekse bir şekilde mutlu edilmesini ister ama bir taraaftan da ona ait olmasını ister bilmem anlatabildim mi . Ama şuna inan başka kadınla olduktan sonra eşinin kıymetini daha iyi anlayacaksın çünkü karın sana ait ve sana özel.
Soran+1 yıldüşün bir de sana sevgi beslemeyen dokunuşunda bakışında ruh olmayan bir kadınla yapsam herhalde karımın kıymetini daha iyi anlayabilirim. ama bir de karımdan daha güzel alımlı biri ile yapsam karımı beğenmeme çıtayı yükseltme durumu oluşmaz mı? ya slında ben başka bir kadını hayal ederken de karımın fiziğinde birini hayal ederim, daha güzelini aramam, göğüs kilo her şeyi aynı olan biri olması tercihim olur. hatta p*rnoya bakarken de ilginçtir karıma benzeyen kadınlar ilgimi daha fazla çeker. :)
Cevap sahibi+1 yılsen karınla konuşmayı denedin mi ? mesela sana şöyle bir öneride bulunayım karını hayal ettiğin şekile getir , yaşlarınız kaç ? o zaman başka kadına ihtiyaç duymazsın belkide.
Soran+1 yılfantazi kıyafetler oyuncak ve hayaller zaten oluyor ama yeterli değil işte ben haftada en az 2-3 defa olsun diyorum haftada bir zor oluyor bak bugün 15. gün tık yok. yaşlarımız: ben 32 o 34 yaşında.
Cevap sahibi+1 yılama bunu konuşmalısın onunla yani cinsel olarak tatmin olmadığını bilmeli. aksi takdirde üzülürsünüz. sen biriyle dene bir bakalım ne olacak. Yaşlarınız da cinsel güc düşecek yaş değil. çocuk var mı ? Yani ilgi o yüzden düşmüş olabilir mi ?
Soran+1 yılçocuk var ki tane büyükler ama 5-7, eşim bir de çalışıyor yoruluyor da. tatmin olmadığımı söylersem çok üzülür içerlenir bunu ona söyleyemem. ama o da biliyor ne kadr istekli olduğumu her daim istediğimi.
Cevap sahibi+1 yılanladım ama bu durumu ancak isteklerini belirterek çözbelirsin bunu da unutma.sen bence biriyle beraber ol şu üstündeki isteği at kendini bir topla.umarım çözersiniz bu durumu çocuklarda küçük değilmiş yani.
Soran+1 yılbiriyle beraber ol demek kolay dediğim şartlarda biri olmalı ancak. bir defa evli olmalı, sonra o da tek gecelik ya da çok seyrek ilişki isteyen biri olmalı. bir de benim gibi eşi tarafından tatmin edilemeyen biri. acelem yok ama arayış içindeyim.
Cevap sahibi+1 yılsaçmalama bunu o tarz bir işle çözemezsin evli birinin bide vebali var onun çocukları bu tamamen tabiri caizse bu yoldan olan biri olmalı. hem onlar işlerinde uzman seni de tatmin eder ,sakın evli biri üzerine yapma sakın . bir bayan olarak yine söylüyorum bir o.rospu ile yatmış deriz duysak bir nebze affederiz ama aynı şartlarda bir insanla olsa affımız dahi olmaz bunu unutma.
Soran+1 yılo*yla da o işi yapmak hiç işime gelmiyor ama dediğinde de haklısın. Hem vebal almış olurum hem de duyulduğunda kötü sonuçları olur. aslında bazen eskort kadınların ilanlarını takip ettiğim, ilgi duyduğum olmuştur. evet sanırım haklısın o kadınlarla yapmalıyım bu işi.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle çünkü evli bir kadını tekrar isteme durumun olabilir duygularını bilemezsin kontrollü bişey değildir duygu.ama ama kullanımda olan bir kadınla yatmak sadece o anlık zevk verecek sana tatmin olacak . işte mesele bunla çözülecek sen karının sevgisine aç değilsin cinsel anlamda sıkıntın var haksız mıyım ?
Soran+1 yıltam olarak dediğin gibi. karımı seviyorum o da beni seviyor. tamam ilk günkü gibi romantik olmasam çok da öküz sayılmam:) ama cinsel manada yaşadıklarımız yeterli kalmıyor. fakat cinselliği yaşadığımızda da dibine kadar yaşıyoruz. her fantaziye giriyor her şeyi konuşuyoruz. ama içimde bitmeyen bir arzu var. (rica etsem özelden konuşabilir miyiz)
Cevap sahibi+1 yılarzu hiç bitmez ama hep istek artar bide bu durum var yani.ee bak ne güzel romantik de bir adamsın daha ne bu gece karını tavlamaya bak akşama bir çiçek hoş bir gecelik ohh mis :)
özelden kimse ile konuşmuyorum ne yazıkkı.
Soran+1 yılbu gece olmaz da herkes hasta evde seks bahsini açsam sopayla kovalar beni:) soğuk memleketteyiz sabah işe gidecek banyo yap çık zor geliyor ona biraz da bu yüzden istemiyor ama bu bahane olmamalı.
ne tesadüf ben de konuşmuyorum özelden kimseyle, şu anda tabi:)
Cevap sahibi+1 yılouuww geçmiş olsun hafta sonu öyleyse cumartesi :) soğuksa kadın ne yapsın ahh siz erkekler :)
Soran+1 yılgel sen o soğuğu ufaklığa anlat dinlemiyor illa da isterim diyor ne yapayım:) evet biz erkekler biraz da maymun iştahlıyız kabul ediyorum. ama kadınlar da çok bahane üretiyor. canı istediğinde soğukmuş, uykusuzmuş yogunlukmuş, dinlemez sevişir canı istemezse bin dereden su getirir. şu yaşıma geldim, elimi s.kmekten usandım.
Cevap sahibi+1 yılsiz arada o ufaklıga anlatmalısınız ama yoksa sonunuz vahım :)
Cevap sahibi+1 yılyok hayır ama bizdeki durum oldu mu daha farklı oluyor istek geldi mi geliyor yani :)
Soran+1 yılBak 3 gündür hastayım, salya sümük, baş boğaz ağrısı var onda ise eser yok hastalıktan illa da olsun isterim diyor. söz geçirebilseydim zaten bu durumda olmazdım:)
senin içinde hiç doyumsuzluk olmadı mı? perfect mi yani sevgilin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılne gibi eksikler olabilir bir bayan genelde fazla değişmiyor eşine sahip çık cinsellik o kadar da önemli değil aşıksan bitmiştir yazık günah olur
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama evlenmiş kadınla yazık değilmi bir erkek ne ister ki yani cinsellikden ne bekler
Soran+1 yılseviyorum ve onsuz yaşayamam, o benim her şeyim, ama gel zaman bazen canıma tak ediyor içimdeki arzuyu durduramıyorum. zaten eşim de güzelliğine çok dikkat etmiyor. bu da canımı sıkan ayrı bir durum zaten.
Cevap sahibi+1 yılo zamn konuş bakımlı ol de sen ona güzel kıyafetler al ne blym düzelmicek sorunlar değilki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de aynı durum oldu ama bu sefer istek tersti yani kadında sıkıntı vardı eşinden dolayı şeytana uyup bir kez yaptım pişmanım ama şimdi o peşimi bırakmıyor o nedenle sakın böyle işlere girmeyin. Zevkler geçici oluyor. Eşinizi sakın aldatmayın..
41 Yorumla
Soran+1 yıltabi öyle de bir risk var.
Yapma lütfen. Biraz empati. Kendini eşinin yerine koyarak düşün bunu. Sen bu soruyu yazarken eşinin seni aldattığını, başka bir erkeğin kollarında olduğunu bilseydin nasıl bir hal alırdın. Neler düşünürdün? Cinsel hayat düzelir elbet...
11 Yorumla
Soran+1 yılkötü bir durum her olasılığı düşnüyorum emin olabilirsin.
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Böyle bir ihtiyacın varsa neden boşanıp bekar olarak arayışına devam etmiyorsun? Aldatmak bir ihtiyaç olamaz. Eşine de yazık etmenin gereği var mı?
03 Yorumla
Soran+1 yıleşimi seviyorum neden boşanayım ki, 40 yaşındasın bence durumu anlamalısın.
Soran+1 yılÇok haklısın, zaten benim aldatma konusunda direk bir çabam olmadı hiç, bazen hayal etmek ya da sanalda yaşamak gerçek kadar etkilidir. İyi dilekleri için teşekkürer.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. sen bunu düsünürken esin bunu gerceklestirmis olsa ne düsünürdün aldatan aldatilir.
esine konusmani öneririm ve aranizdaki cinsel sorununlari gidermeni tavsiye ederim.10 Yorumlaara sıra benimde aklıma gelir kaçak et keseyim ama uşeniyorum uğraşmaya gidip koşturmaya birilerinin peşinden denk gelirse vururum yoksa hiç kovalamam.
02 Yorumla
Soran+1 yıldenk getiriyorsun demek ki. benim de başıma geldi mesleğim icabı ama cesart edemedim açıkçası.
- +1 yıl
biraz dikkatli bir göz çok şeyler görür bu konualrda da şanslıyım mahalemde dahi 2 tane var mölüm mölüm bakıyorlar ama üşengecim ani nasıl diiym iyicene üstyüme gelecek bu konu anca yaparım zaten kovalamazsan daha çk denk geliyor ama kasarsan kendini kaçak et keseem diye zorlaşır kısmet denk gelene kadar evde idare et sıkma canını kuruda değilsin sonuçta :)
evlisin ve evli bir hanımla birliktelik yaşamak istiyorsun ya sen çıkınca evden karını başkası yaparsa birde böyle düşün ?
03 Yorumla
Soran+1 yılolmaz öyle bir şey, ama hayat bu her şey olabilir tabi.
Soran+1 yılsorun orada zaten, ben eşimin ihtiyacını fazlasıyla karşılıyorum. onda eksik var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne gibi cinsel sorunların varki ? büyük boşluk dediğin ne yanii ?
00 Yorumla
+1 yılçalma el kapısını tık tıkla el çalar kapını tokmakla ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende seninle aynı durumdayım lakin bir arayış içine girmedim. fırsatım oldu. ama yapmadım. internet çok kötü bir şey. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim de tek kötü alışkanlığım internet zaten, dışarı çıkıp da böyle bir arayışa girmedim.
Cevap sahibi+1 yılarayıştan kastım çıkıp sokakta bulmak değil yahu :) eşine sevgin ve saygın var ise. yapmamanı öneririm. pişmanlık duygusunu bilemessin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinle konusmayi denedinmi?
28 Yorumla
Soran+1 yılne diyeceğim sen benim ihtiyacımı karşılayamıyorsun mu diyeyim. benim seks düşkünlüğümü biliyor, hergün yapsak yok demeyeceğimi biliyor. bak bugün 15 gün oldu en son yaptığımız üzerinden geçen.
Cevap sahibi+1 yılhayir ondan bahsetmiyorum ben söyle istiyorum sunu istiyorum bunu denemek lazim felan dedinmi?
Soran+1 yıl8 yıl bitti evliliğimizde sence konuşulmamış söylenmemiş söz kaldı mı?
Cevap sahibi+1 yılozaman bir cinsel terapist tavsiye ederim
Soran+1 yıltanıdığın var mı, evli bayan tercihimdir:)
Cevap sahibi+1 yılkafayi yemissin bence
Soran+1 yılyok be takılıyorum.:) var mı cinsel terapistler ben hiç duymadım.
Cevap sahibi+1 yılvar tabi piskolog gibi
Gizli Üye(36-45)+1 yılIliski kötü gidiyorsa esinin neyini seviyorsun
031 Yorumla
Soran+1 yılilişki kötü gitmiyor seks hayatımız istediğim düzyde değil. yeterli birleşme olmuyor. konuşmayı denedim bunu sorma lütfen.
Cevap sahibi+1 yılEe ama seksiz bir hayata nasil mutlu oluyorsun neyini seviyorsun
Soran+1 yılya sen neden hep yanlış anlıyorsun. seks yok da demedim. yeterli değil dedim, ben hergün isterim o haftada bir yeter diyor. haftada 2-3 de razıyım ama olmuyor iş güç çocuk falan. yoksa seviştiğimizde çok da zevk alıyorum, o da seksi seviyor.
Cevap sahibi+1 yılHep derken ? Gizli yoksa biz tanisiyormuyuz
Soran+1 yılgöster kendini de bakalım. ama sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılTabikide degil ölesine dediydim ben onu :)
Soran+1 yılkorkma bir şey yapmayacağım. sahi oradan bakınca sapık gibi mi görünüyorum:)
Cevap sahibi+1 yılO aciklamalardan sonra doyumsuz deses daha dogru olur. Eh doyumsuzluk sapikliga yol alir derses dogru söze ne denilir
Soran+1 yılbu çıkarımlardan sonra sapık ilan ettin beni sana helal olsun:) halbuki tipik bir aile babasıyım dışarında bakınca:)
Cevap sahibi+1 yılTipik deme korkutma insan evladini :)
Soran+1 yılkendimden utandım bir an:(
Cevap sahibi+1 yılAma yanlisin var dogrumus/dogalmis gibi davraniyorsun napim düsüncemi yazdim napim yani
Soran+1 yılyanlış bir şey yapmadım ki, sadece isteğimi söyledim bu da yapacağım anlamına gelmez. Sen şimdi düşüncemden dolayı beni yargılıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılDüsünce hakki sonsuz hakkin ama eger gerceklesirse yanlis :) dogru dedim mi simdik
Soran+1 yılşimcik oldu:) 18 yaşında mısın? yan da daha küçük?
Cevap sahibi+1 yılYooo onuda nerden cikardin :)
Soran+1 yılo yaştakiler senin gibi muzur oluyor işte:)
Cevap sahibi+1 yılBen 30-35 arasi ama cocuk ruhum iyiki var :)
Soran+1 yılbir yanın çocuk ama yargılayayıcı tavrın da yaşından sebep sanırım. evli misin?
Cevap sahibi+1 yılUnutma düsünceni yargilamadim harekede gecersen dogru olmaz dedim. Evlilikle ne alaka
Soran+1 yılTamam anladım. Sordum öylesine, evlisin değil mi?
Cevap sahibi+1 yılEvliyim
Soran+1 yılBen de bunu anlamıyorum şayet ben karımın bu sitede gezindiğini bilsem kızarım, senin kocan kızmaz mı? Peki onun kızacağı bir şeyi neden yapıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl:D yaa yaa iste bu. Sen yanlisini biliyorsun onun icin böle diyorsun. Benim bir yanlisim yok
Soran+1 yılpeki kocanın haberi var mı böyle gizli gizli konuştuğundan:)
Cevap sahibi+1 yılBu siteden haberi var gizliligim esim icin degil. Arkadaslik teklifi veya mj ya da baska yerde gereksiz milletin yorumundan. Yaaa öyle iste...
Soran+1 yılsiteden haberi varsa o zaman haklısın ben yanıldım. tabi ben gibi sapıklar için gizli kalmak şart. ama inanır mısın bu zamana kadar bir elin parmaklarını geçmez habersiz mesaj attığım ya da arkadaşlık teklif ettiğim. buradan ok almadıktan sonra durduk yere arkadaşlık teklifi göndermek ya da mesaj atmak hoş değil.
Cevap sahibi+1 yılZaten arkadaslik teklifi kabul etmiyorum yani öyle bir sorunumda yok :)
Soran+1 yıliyi o zaman buradan konuşmaya devam edelim ama arkadaş değiliz ona göre havalara girme:)
Cevap sahibi+1 yılBenim sohbetim bu soruda bu kadardi sana iyi aksamlar
Soran+1 yılpeki sana da
coohhh tum kadinlarin hayali evli erkekk zatenn
01 Yorumla
Soran+1 yılben günahıma ortak arıyorum o yüzden evli.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem