+1 yıleeee verdin mi ne oldu? bişey dicem yaşın 18 bende senin yaşlarındayım senin yaşadıklarını yaşamadım ama sana saygı duyuyorum gerçekten empatiye çalışıyorum ve hem haklı hem de haksızsın. Ama senin kalbindir saygı duyarım de patronuna ben seni seviyorum sevişelim blah blah ama sonunda yine üzüllürsün veya üzülebilirsin. zaten nişanlanman olmuş 3 4 hafta önce sonra ayrılmışsın üzülmüşsün belli ki ve bu yüzden takmayacağını düşünüyorsun gerçekten bizim yaşımızdaki kızların daha yoğun duyguları olur üzülmem dersin ama gece oldu mu alkol hariç bir etki olmaz ya da uyuşturucu bunlar kötü değil tavsiyelerim sadece. bakirede değilsin hayatını da idamettiriyorsun bide birşeyi anlamıyorum canım niye bunları yapacak ve yaşayacak veya kaderindeki yazıları yaşayacak bunları kaldıracak kalbin ruhun bedenin varsa niye gizli kullanıcısın ekle beni dertleşiriz senin durumunu merak ediyorum açıkçası ama kötü değil bir kardeş gibi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında, bıçak sırtı bir durum, keyifli görünüyor, ama, adam, her gün daha fazla azacak, sonra, ordu gelse tutamaz onu.. burada da sıkıntı başlıyor, bu ilişki başlar ve nereye kadar nasıl sürer,
adam evli mi? Onları bilmiyoruz, uzaktan akıl vermek kolay, sen biraz ileriyi düşünerek karar ver bu konuda..07 Yorumla
Soran+1 yılbekar ve evlılık ona cok uzakk buda en guzelı zatenn ılerısı şöyle olur baktım olmuyoo tahammul edemıyorum artık ne oluyosa o an alırım cantamı cıkar gıdermm
Soran+1 yılhaklısın
Soran+1 yılbunu yapıcamm
Soran+1 yılteskkur ederm :)
+1 yılSen neler yaşamışsın be aslan parçası.Küçük yaşta büyük yürek.
14 Yorumla
Soran+1 yıltek başına bır ordu yüreğimm :)
- +1 yıl
Gel amerikayı fethedelim..
Soran+1 yılhayallerım arasında keşfetmek anlamında fethetmek var zatenn :)
- +1 yıl
Aynen aynen sende haklısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılYa bırak ya vercek olan öyle de verir di gzlim sennyemeğe mama sike sopa derken biz neler gördük ver gitsin gör ebeninkini böle masaya sırt üstü yatıp bacaklarını açıp içinde zevk çığlığınla seksi düşünsene fantezi ve seks bir arada sıradan değil en azından benden onay yat patronla
05 Yorumla
Soran+1 yılsike sopa mı dıyolarmış hahaha :D güldüm :D
- +1 yıl
Senin işte gülünç regl geçsin sen asıl adama rahatlarsın belliki ilk değil
Soran+1 yılaynen ilk değil
- +1 yıl
Rhatına bak bence giren çıkanı bilion demek iyi keyifler ha bide erken boşalıyormuş hayal kırıklığı tamamen sonucnu mesaj at bekliyorum :)
Soran+1 yıltamam :D
Zinaya yaklaşmayın. Çünkü o şüphesiz bir hayasızlıktır, kötü bir yoldur.” (İsra 32)
Peygamberimiz sallallahu aleyhi ve sellem ise şöyle buyuruyor:
“Zina eden kişi zina ettiği sıra (tam ve olgun) mümin olduğu halde zina etmez.” (Buhari)20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte sizin gibilere sinir oluyorum tek gecelik ilişki.. bak tamam bakire olmayan namussuz demiyoruz ama sen gibi sevmeden yaşayanlara namussuz diyoruz... işte bunları yapmamanız için bakire kalın diyoruz. neyse şimdi başlıcaklar gerikafalı şu bu ... inşallah onu diyenler herönüne gelenle yatan kızlarla evlenirde birgün evde basar başkası beceriyoken karısını
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim demek istediğimde o.. tamam hata yaparsın kızlığını verirsin tamam bişi demem ama böyleleri işte öldürelesi insanlar... ya sevdiğinle yaşa sana laf edilmesin 2-3 sevdiğinle yaparsın tamam bişi demem ama onlarca kişiyle yapanlar tek seferlik yapanlar bide bununla gurur duyanlar hayat kadınından farkı varsa parasız yapıyo olmaları...
Soran+1 yılbn patronumdan hoslanıyorum ve sorumuda guncelledımm
Cevap sahibi+1 yılgüncelleme seni haklı çıkarmaz...tecavüzemi uğradın tamam geçmiş olsun... polismi taciz etti açsaydın dava... akraban mı taciz etti engel olsaydın..dolu dolu yaşamak diyosun o zaman git nikahı bastır o adama öyle yaşa... ya hiç kız olma gururun yok muya... insan her erkekle yatmaya kalkarsa nasıl midesi kaldırı onu anlamıyorum.. neyse ben bişi demiyorum sana.. tecavüzden sonra erkeklerden tiksinmeliydin normalde. neyse sustum ben sana bişi diyemem
Soran+1 yılben sana benım hayatımla ılgılı bır yorum yapma hakkı vermıyorum
Cevap sahibi+1 yılo zaman yorum yaptırcak şeyler sorma... ben sadece sana demedim farkındaysan genel onuştum... yazmıcam başka cevap
+1 yılpatronla ilişki bnce çok yanlış. ama sen bilirsin. bu ileriki ş haytın açısından sıkıntı doğuracaktır. isterik olduysan illa başka biriyle birlikte ol. ileride sıkıntı yaşarsın. ya da referans aldıklarında bütün patronlern senden aynı şeyi bekler.
10 Yorumlayaşadıklarına üzüldüm kardeş, ama cinsellikten soğumamışsın bu kadar şey üstüne, yaşama sevincin olduğuna hiç bir şüphem yok. patronun evliyse yapma, ilerde karıma söyler diye paranoyak olur ve seni işten çıkarabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılölmeyide denedim, denemedim değil. ama beni üzen insanlara inat her yıkılışta daha güçlü ayağa kalktım yaşama sevincim gercekten oldukca yüksek. evli değil ama vazgectm zaten onunla bırlıkte olunca elıme bırsey gecmeyecek.
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılbu iyiydii
- +1 yıl
:-)
+1 yılverirsen bu iş 2 sene sürer verme daha iyi. verdiğini düşün 1 sene verene kadar 1 sene de verdikten sonra doyana kadar yani toplamda 2 sene sonra kapının önündesin. vermezsen istediğin kadar çalış bence dışarıdan birisine ver.
03 Yorumla- +1 yıl
verdin mi?
Soran+1 yılevtt
- +1 yıl
ne zaman hafta sonu mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaaşın ne kadar? Benim bir sekreter kız arkadaşım var 1500 üzerinde maaş alıyor.
Bu rakam bile fazlayken üzeri bana çok şeyi hatırlatıyor.
Ne istiyorsan onu yapmalısın tabi pişman olacaksan o ayrı mesele.03 Yorumla
Soran+1 yılbenım pişman oldugum bırsey olmadı suana kdar cok sukurr
Cevap sahibi+1 yılo zaman sorun yok , kolay gelsin .
Soran+1 yıl:)
patron çalışan ilişkisinde her zaman zararı çalışan çeker.
06 Yorumla
Soran+1 yılsadece zevkk ;)
Soran+1 yılhayırşu anevdeym bu gece cok sinirliydi eve git dedi bnde cantamı alıp cıktım yarın yıne kapanıstaymısım
Soran+1 yılvericem galıba yaa bnı etkılıyoo
ne zor bılıyormsn? senı hakedene vermen gerekırken bı sekılde gözunu boyayan gerek para yaa belkıde bıraz sahte ılgı belkıde altına cekılen bır arabaya tav olman ! ver kızım hıc durma hatta o anıda ölumsuzlestır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Cool story bro bu akşam fantazi havasındasın anlaşılan.
09 Yorumla
Soran+1 yılyess :)
Soran+1 yılsadece hayatı kurallarına aykırı yasıyorum
Soran+1 yılhayatın zaten oyuncagı degılmıyız?
Soran+1 yıltamam politika havamda degılım bir baska soruda görsmek üzre iyi geceler
Soran+1 yılpekii haklısn :D
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Kız ben seni mesaiye beni baştan çıkart diye mi bırakıyorum :))
04 Yorumla
Soran+1 yıl4 gundur mesaı var bee :D
Soran+1 yılahhaa :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöster ama elletme.
Büyüklerin söylemdi mi ?
Bir kere he dedin mi gıymetin galmaz!00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTipik bir türk seks filmi fantazisi diyosun.. Ama gerçekleşmesini istiyorsan iyi düşün derim sonra otobana düşmek var işin içinde :)
03 Yorumla
Soran+1 yılilk degıll
Cevap sahibi+1 yılAnladım başına gelenler çok zor atlatılacak şeyler üzüldüm ama ne yapalım ki hayat devam ediyor.. Sen yinede patron işini es geç :)
Cevap sahibi+1 yılE.İc için teşekkür ederim güzelim iyi geceler.
+1 yılpatron matron bir şey bırakmiyor almaya çalışır alışkanlık olmuş boş ver kızım akılı ol sevdiğinle yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff o patron ne şanslı bir herif böyle kurcu çalışanı var
06 Yorumla
Soran+1 yılöyledir :)
Cevap sahibi+1 yıl2 katı maaş vereyim benim çalışanım ol transfer yapalım seni birlikte dosyaları inceleriz :)
Soran+1 yıl4 bın mı vereceksın ohaa olmaz :D
Cevap sahibi+1 yıl2 bine mi tutuyor o sevdiğin patronun senin gibi çalışana şirketten hisse veririm be :D
Soran+1 yıl:D ondan hoslanıyorummm
Cevap sahibi+1 yılhoşlan tabi hayatını yaşa ofiste sevişmekte çok fantezili birşey olur :D
Işin içinde iş işte senin acından iyi ek gelir ver gitsin))
06 Yorumla
Soran+1 yılbol bol alısverısss :D
Soran+1 yıl18 cıkk
+1 yılnoldu senin patron.merak ettim. sorunun üzerinden baya zaman geçmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. hayrina ver su adamada diger calisanlara iyi davransin barii:))
00 Yorumlal
bakire degilsen kendini frenleme keyfine bak diyecem ama patronun hep isteyecek senden04 Yorumla
Soran+1 yılher istediğinde verilmez bir erkeğe ;)
Soran+1 yılyarın :)
+1 yılIstiyorsan er yafa gec olur dizginler elindeyken ol gitsin
00 Yorumla
+1 yılBu durum daha vahim özür dilerim yazdıklarım için
04 Yorumla
Soran+1 yılsıkınti yok yaa bn artık acı cekmıyorum hayat benımle oyun oynamak ıstıyo bnde onunla oynuyorum üzülünce hic birsey degısmıyorr
- +1 yıl
Hayatın sana özel nasıl istersen öyle yap madem bunlar seni iyi hissettirecek madem yoluna bak kardeş
Soran+1 yılsagol :)
- +1 yıl
:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMacerayı yaşa bence hatun.! Korkarak bir yere varılmaz !
02 Yorumla
Soran+1 yılolması gerektıgı gbı degıl ıstedıgım gbı yasamalıyımmm teskkurler bayım :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bırak akışına. Seni güzelce düzsün .
Gizli Üye(36-45)+1 yılPatronun sana yazmış sende istiyorsun anlaşılan devam etmelisin
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnce bu isi ticarete dok ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılbu işin erbabısın sanırım? ;)
Cevap sahibi+1 yılHana iyiydi :D ama simdi öyle yani bir terfi almadan da verilmez kardeşim :P
Soran+1 yılahah :D
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir iş bakmalısın.
06 Yorumla
Soran+1 yılişimi ve patronumu seviyorum :)
- +1 yıl
Nasıl olsa her ikisinde kısa zamanda kaybedeceksin.
Soran+1 yılınsanlar sevdıklerı seylerı hep kaybeder sıkıntı yok :)
- +1 yıl
Fazla fırça darbesi yediğinden hayatı dalgaya alıyorsun veya sorunla bizi dalgaya alıyorsun acaba hangisi sensin.
Soran+1 yılhayatı dalgaya alıyorum ınsanları severım .
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim, hayat hikayen etkileyici. Dalgaya almayınca hayat insanın üzerine çöker zaten.
+1 yılver gitsin... patron fantazisi iyidir...
00 YorumlaHayat senin hayatın sen karar ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. hayat senin istediğin gibi yaşa
00 Yorumla
+1 yılBence beni eklemelisin ben olsam eklerdim :D
00 Yorumlacxxs verme bence panpa çavuş tokatlasn :d :d
00 Yorumlasecretery fantazi diyosun :D
08 Yorumla
Soran+1 yılyaniii :D
Soran+1 yılkahve yapmayı bılmıyorm :D
Soran+1 yılahah cıkk olmaz :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılön muhasebeni iyi yaptın mı ?
04 Yorumla
Soran+1 yılzam bile aldım verecegımı dusunuyo sanırım hazırlık yapıyo :D
Cevap sahibi+1 yıl:D çok tatlısın...
Soran+1 yıl:D sağol...
Cevap sahibi+1 yıliyi ki patronun ben değilim. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe oldu ki bugün mesaide?
04 Yorumla
Soran+1 yılmolotof gelıyodu bugun az dha bna yaa bugunu karıstırma ama dun sevıstık gbı bıseyy
Cevap sahibi+1 yılseviştikten sonra iyi bırakmış içine girmeden
Soran+1 yılregldım
Cevap sahibi+1 yılO zaman ilk fırsatta telafi eder patron odasında, sende ona göre giyin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakire değilsen yaşa tutan mı var
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldevam et istediğini verme kıymetlisin ;)
02 Yorumla- +1 yıl
:D
Soran+1 yılsanırım haklısın yarında bna bı eglence var :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin yaşın kaç? biraz gençlik hevesi olabilirmi
011 Yorumla
Soran+1 yıldaha öncede birlikteliklerim oldu ama gençlik heveside olabılır elbette.
Cevap sahibi+1 yılyaşın kaçki? bence yap gitsin mutsuz olacağını sanmıyorum... işyerinde yapmayın ama otele falan gitme imkanınız varmı
Soran+1 yılişyeri neden olmaz?
Cevap sahibi+1 yılaslında olurda kısa süreli zevk oluyor. bizim stajyerle zamanında bizimde öyle bir heyecanımız oldu ama öyle seks boyutuna geçmedi.. siz işyerindemi seks yapmak istiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılneden otele gitmiyorsunuz yani otel daha rahat olmazmı sizin için
Soran+1 yılbiz saat 10da kepengi kapatıyoruz ofise gecıyoruz bıldıgın kendımızı magazada mahsur bırakıyouz
Cevap sahibi+1 yıldesene bugün regl olmasaydın adam şuan :))) ilk kezmi sevişeceksin onla
Cevap sahibi+1 yıldesene bugün regl olmasaydın adam şuan :))) ilk kezmi sevişeceksin onla
Soran+1 yılyarın regl degılımm amaaa :)) evet ılk olacK olursaa
Cevap sahibi+1 yılooo patronun şimdiden mutlu olur sana diyim :)) sende isteklisin zaten ona karşı bu iş tamamdır :D ofiste rahatça seks yapabilecekmisin yani öyle bir ortam seni rahatsız etmezmi yoksa dahamı çok yaparsın :D
Cevap sahibi+1 yılooo patronun şimdiden mutlu olur sana diyim :)) sende isteklisin zaten ona karşı bu iş tamamdır :D ofiste rahatça seks yapabilecekmisin yani öyle bir ortam seni rahatsız etmezmi yoksa dahamı çok yaparsın :D
+1 yılbence dolu dolu yaşa hayatı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVaybe senin nasıl bir yaşamın varmış ya üzüldüm :(
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılher şeye rağmen pozitifsin bravo :D
Tecavüz eden hapishanede mi ?
Soran+1 yılhayır. tam karşı binada evinde karısı ve kızıyla huzursuz. karısı tam bir fahişe kızı içinde ilerideki yaşlarında pek olumlu konuşamıcam. ben onu Allaha havale ettım hapıshaneye gırseydı cehennemde yanmak ıcın günah işleyemezdı yaşasın ve görsün yaşadı :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekretersin dimi?
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır sekreter değilim satış temsilcisiyim ama telefonlarına bıle baktığım olurşu anyok feln derim herneyse herseyı evırıp cevırırm yanı ıkı kız calısanız zaten gec gelen gec gıder erken gelen erken gıder tam 4 gundur gec gıdıyorum dıger arkadas aksam 9 da cıkıyo 10 11 e kdar kepenkler kapalı bı sekılde ofıste oturuyoruz sözde dosyalara bakıyoruz felaann :D
Cevap sahibi+1 yılAman ne marifet.
Soran+1 yılyaşam tarzımız farklı demek ki canım bna göre de marifet değil ama olması gerektıgı gıbı degıl ıstedıgım gbı yasamayı tercıh edıyorumm
Cevap sahibi+1 yılMarifet gibi anlatıyorsun ama.Bende istediğim gibi yaşarım ama böyle anlatmam, çok fark var arada.
Soran+1 yılcanım ınan benım yasadıklarımı yasamak ıstemezdın bn cok ısterdımşu anbakıre olup patronuma korkuyla bakmayıı
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerin bahane değil ki bunları rahatça anlatmana.Tecavüz evet kötü birşey çok korkunç ama tecavüze uğradın diye bedenine haksızlık edemezsin.
Birini istersin sevişirsin sonra başkasını istersin sevişirsin tamam ama bunları marifet gibi anlatmak, veririm vermem lafları 18 yaşında bir genç kıza yakışmıyor o kadar.
Soran+1 yılsenın düşüncen saygı duyuyorm insanların düşünceleri özgürdür :)
+1 yılhayırlı işler :))
07 Yorumla
Soran+1 yılthanks :)
- +1 yıl
yaş kaç :))
Soran+1 yıl18 cikk :D
- +1 yıl
çok çıtırsın o zmzn beya :))
Soran+1 yıleyw beaa :))
- +1 yıl
patronun yanında ben olmalıydım ya :))
- +1 yıl
yaşa tabi beya :))
istifa et :)
011 Yorumla
Soran+1 yılilk kez çalışmıyorum orada daha öncede istifa etmiştim zaten :)
Soran+1 yılpara için çalışmıyorum sadece cok sorunlar yasadım ve patronum hep yanımdaydı bna hep destek oldu vakıt gecırmek kafamı dagıtmak ıcın calısıyorum ama maasıma zamda geldııı :D
Soran+1 yılahaha :D
Soran+1 yıl3 hafta önce nışanlıydım ben sonsuz bır mutluluktaydım oda gıttı uzun süreli mutluluk dıye bırsey yok tahammul var sadecee
Soran+1 yılbüyü yaptılar bağaaa :D:D
bakiremisin
010 Yorumla
Soran+1 yılbu devirde kim bakiree? değilimm
Soran+1 yılbakacağız artıkk :)
Soran+1 yılbekar benim patronum bide cok sinirli iş sırasında cok bagırıyo verırsem rahatlar belkı siniri gecer ya asdfg
Soran+1 yıliç giyim :D gecen aksam boxer ıstedı bnden bedenını feln söylüyo boyle bnde gıttım en kucuk bedenı verdm :D
Soran+1 yılbenı en dogal halımle sevmelı bır adam
+1 yılzor bir durum :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler