aklim karisti ben seni istemiyorum dedim en son bu delirdii
cokk yakisikli gercekten ama aklim karisikk sirtima gunes kremi surmustu bir kere bilmiyorum abi diyorum ama icimde ona karsi his bir seviyorum bir soguyorum anlamiyorum
bence kuzenini sevmiyosun onun sevgisi ilgisi senin egonu ya da gururunu okşuyo olabilir ve bu konuda dikkatli olmalısın ailen sana ve ona ne tepki verir?
ailem zaten surekli onun yaninda senden guzel yakisikli cocugu mu bulucaz diyo
13 yasindan beri bilmiyorum kucukken hic anlamamistim konduramiyodum cunku surekli abi diyodum
ben bunun kiz kardesiyle konusurken bir gun atistirmalik biseyler yiyoduk adet olmustum onlarin evinde kiz kardesi bana ped vermisti o benden 1 ay once olmustu ben taktim belime bisey baglamistim kardesi tuvallete gitmisti o ara sonra gelsene bir 5 dakika dedi efendim abi dedim beni arka duvara goturdu bana abi deme lutfen gor artik beni seviyorum seni ben utaniyodum bunu niye beline bagladin sey abi dedim ney anlamisti pislik bana yalandan soyletiriyodu kulagima sessizce adet mi oldun sen hayirli olsun dedi sonra ben ne hayirli olsunu be dedim
utangacligimdan öldüm sanirim
o zamanlar desteksiz sutyen takiyodum bana sinirle bakti bir daha dar pantolon giymceksindesteksiz sutyen takmicaksin dedi sanane dedim nesi varmis gormuyosun heralde meme uclarin cikmis yuvarlak hic utanmadan soyledi bunu gitti hirkasini getirdi giy sunu sanane dedim bir daha takma bakim ben sana gostercem dedi hirkasini giydirdi karnim agriyodu yari yolda kucagina aldim babam gorurse diye korktum indir dedim bisey olmaz diyodu
ben 18 yasindayim o 23
13 yasindan beri ugrasiyor benle
ben 13 yasindayken iste oda 18 di
sonra bu tekrar beni desteksiz sutyenle gordu bu sefer bagirdi cok korkmustum bende bagirdim goguslerim kucuk nasil destekli sutyen takim dedim aglaya aglaya onu nasil dedim bilmiyorum gelmisti sarildi aglama dedi ondan sonra iste ben o gunden beri pamuk koyup bez koyup dikmistim cocuk akli iste butun sutyenlere oyle yaptim sonra ben bunun kardesiyle konusurken gordu beni yanina cagirdi bak simdi gozukuyo mu sus artik bakma orama dedim seni ne ilgilendiriyor kiz kardesim nasilsa biri sana bakarsa gebertirim sende oylesin diye gecistiriyodu once
simdi artik gogsuni gere gere utanmadan soyluyo benim kadinimsin diyebof
napicamm
aslinda cokk yakisikli bu zamana kadar hic bir kizi sevmedi goruyorum cunku baska kizada bakmiyo onu seviyomuyum bilmiyorum ama bu aralar ruyalarimda onu ciplak goruyorum
kendime tokat attim boyle dusunmemeliydim cunkuu
o yuzden uzak duruyorum konussada ses cikarmiyorum o bana baktiginda aklima ciplak olusu geliyo cunku bir kere onu banyodan cikarken gormustum takili kalmisti gozlerime sonra ben bagirmistim histtt bagirma demisti sus sus sakin demistim kiz kardesiyle gezicektik o zaman sonra kiz kardesi gemdi iste bekleyin sizi ben goturcem demisti oyle o zamandan beri aklimda ciplak yer edinmesi beni rahatsiz ediyo kendimi tokatliyorum nasil boyle dusunursun diyorum uzak kalmaya ben karar verdim ama yine birakmiyo bir kere kolumdan tuttu cunku hic onunla konusmuyodum oyle karar vermistim yani neyin var dedi hic demistim utaniyodum ona bakarken
ya napimm bilmiyorum😂
kaslari bomba gibi sonra ben soyledim buna sende beni seviyosun bastan beri inkar etme dedi beni kollarina sardi ailece piknikteydik o zaman markete gitmistik yolda beni durdurmustu soylemisti sonra bana evlenelim sana ait bir parca istiyorum ben dedi ne olur artik beni kalbine al 18 yasimdan beri pesinden kosuyorum sana karsi hislerin ilk basta gecici dedim gecer dedim 1 ay seninle konusmamistim farkindaysan dedi ama icimdeki hislerim gecmiyo hep seni bide senden olucak kiz cocugumuzu hayal ettim beni kalbine kabul edersen artikk seninle hayallerimi gerceklestirmek istiyorum senden minik bir kiz bebegi cok istiyorum dedi
o universteyi bitirdi islerinin basinda ben liseden sonra okumak istemedim
zaten beni gondermezdi bende istemiyodum zaten
sirketleri var ailesi iyi bir konumda
bizde tabi oyleyiz
annemler ozellikle babam onun tarafindalar zaten
benim annemde babamda akrabadan evlenmisler ama onlarin uzak akrabasiymis
ne yapmaliyim sizce
sencee
bir kere piknikte uyuya kalmistim beni kucagina almisti kendi arabasiyla getirmisti arabada sacimdan opmustu
odazaten diyo sen 22 ol oyle evlenelim erken kararinla pisman olmani istemiyorum ama seni birakmam sen benim kadinimsin diyo
babamin yaninda bile artik soyluyo babam diyo kizim evde kaldi kimse almaz ben alirim zaten kimseye birakmam diyo cocukta utanmada kalmadi babam guluyo senden iyisini mi bulucaz evde kalmis kizimi kurtardin ben kizdim babaaa dedim
babam diyo ne yalanmi kız kurusu olarak basima kalicaktin merak etme eniste zaten kizininda bana gonlu var hicte bile bana kas goz hareketi yapiyo goruscez senle diye
birakamaz zaten tabikide uzulurum bilmiyorum o bana oyle baktiginda degisik hissediyorum beni kucagina alip uyutmasi hamakta cok tuhaf hissetirdi sacimdan opmesi
ama kendisi aliyo gorsen yaninda cocuk gibi kaliyorum gecen kizlar ona bakmisti ne var diye bagirdim kolunu cizdim aglamistim neden agladigimi bende bilmiyorum git kizlarla konus dedimmm
kuzenim ogrendi beni takip ediyomus soruma geldi
simdi hepsini okuycak rezil olcam ya
neyse yanlis olmus benim kuzenim degilmis
sanirimm galiba oyleee
ben bir keree uyurken kucagina aldi sarmis beni ben biseyler sayikliyomusum geceleri uyurken cok sayiklarım cokk yakisiklisin ciplak halini gordum ismini filan soylerken duymus bana demis kimin herseyi tek tek soylemisim utanctan rezillik uzerine rezillik oldum
bakalim
Ya güzel senaryo yazmışsın ya da gerçekten canımsın başkası istediği kadar sevsin iki kalp birbirini sevmiş bundan daha büyük ne olabilir
ne senoryasi ben bu cocugu napicam bilmiyorum
ben 18 yasindayim o 23 benden vazgecmesi lazim napicam bilmiyorum
Nasıl ne yapacağım adam seni seviyor işte sende onu seviyorsun daha ne
Engel ne?
ama kizda seviyor
ayrica buyuk benden
5 yaş var aranızda ne var ki sanki 10 yaş var
ama sogudum ondann
yani bilmiyorum kafam karisik abi diyorum ona
Abi kelimesini onun için lügattan çıkarabilirsin
Neden soğudun?
guncelde yazdim korkutuyor sanirim
Bence kabul et diye her yolu deniyor ama onda baya abartmış çok ayıp etmiş söyle ona peki bana bunu nasıl açıklayacaksın ben istemesem gerçekten böyle bir şey yapacak mıydın yani de
Zor duruma sok onu sorularınla afallasın karşında
yürü git be seninle ne işim olur benim beni istemeyenle işim olmaz sizin oraya bile gelmiyorum istemediğini bildiğim için
sen kimsin kardesim neden oyle dedin
kuzenin
böyle yaparsan gelmem sizi oraya kuzen bana sıcak davranmalısın seni seviyorum canım kuzenim diye sarılmalısin yoksa beni istemiyor diye düsunup gelmem
sen kuzenim degilsin
al işte tanımamazlıktan geliyon sen bilirsin yani seni seven tek kuzenini kaybedersin baska hangi kuzenin evinize geldi sizi özlediği icin benden baska gelen var mı kıymetimi bil
oyle mi kuzen sen nerden buldun beni ya
denk geldi iste bende burda takılıyom
of dediklerimi sakin okuma kuzen tamam mi
yorumlari ozelikle konusmam bak
demek beni takip ediyosun ben sana gostercem kuzen
yok bakmam istediğini yap kuzen
ben tarladayım şu an sen napıyon evdemi vakit geciriyosun
yalan soyluyosun okudun deme Şu an guluyosun ya da bana kiziyosun ozel konulari sana soyledigim seyleri neden soyluyosun diyosun
sen benim kuzenim degilmissin ya niye beni kandiriyosun
ya okusamda bisey demem seni severim biliyorsun kimseye söylemem bana guven
ya tabi tabi ayrica niye guvenim sana
ya da yalandan mi soyluyosunn benim aklima karistirmak icin mi dedin tarla
yok gercekten tarlada yalnızım karpuz suluyom
ben evdeyim banyo yapmistim kuzen
sen koye mi gittin kuzen
karpuz yediricem seni elimle gel gerci daha büyumemisler 15 güne kadar anca olurlar
köyden dısta zaten bizim ev bilmiyonmu kc kere geldin ögrenmedin mi
of kuzen biliyorum zateb
en son ben uyurken piknikte kucagina aldiginida biliyorum
canım benim utanma benden tamam mı 😀
ben uyurken niye kucagina aliyosun sacimi opuyosun
hemde hamakta uyudugumu zannediyodjn dimee
ben bana dedigini biliyorum orda
ne kucağı öyle yapmamımı istiyon ben sana hic dokunmadım ki😕korkma diye yaklasmadım
ya tabi tabi o zaman hakmakta uyurken neden kucagina aldin
uzerime kendi hirkani giydirdin hatta gogsumun ucu gozukuyo diye kizdin
alırım istersen belinden sarılırım öperim yanağından 😊ama seni kaldıramamki belim sakatlanır zayıfladınmı sen 😒
kuzen ben zayifim zaten
sinirlendirmek icin yapiyosun dime
ya üstün açılsa daha örterim baska sey düşunme
ben sana kiyamam çok tatlısın zaten incitecek bisey yapmam merak etme sen istersen ellerim
sen kendin dedin bana evlenelim senden kizim olsun istiyorum dedin
yoksa yaklasmam yani kendinde biliyon en çok bana güvenmen gerekir
niye guvenim ya saldirirsan bana kuzeb
hem nasil buldun beni kuzen ya
öylemi dedim evlenirim ne var verceklerini bilsem senden iyisini bulamamki
sen ama baska kizlar seninle konustugunda konusmustunn
o piknikte
ne bileyim denk geldi hem balıketlisin sen boylu poslu manken gibi
balik etli degilim kuzen 46 kiloyum
ne kızı ne pikniği ya 😒
o zaman sen benim kuzenim degilsin
bence 60 dan aşsaği değilsin bacakların kalın kalın bacak seviyom bende
46 yim ben
Şu an uzaniyorum koltukta cips yiyorum parmaklarimla
biliyomusun daha önce bir kızı sen sandım burda numaramı verdim baska biri çıktı aradı kavga ediyodu bana sevgilisi uğur sandı oda beni
cokk inceyim zaten kilo almak istiyorum
sen baska kizlarla mi konusuyosun artik seni sevmicem sogudum
yok beni bidaha arama dedim kıza sen sandım nebileyim ismi aynıydı
yalan soyluyosun
ayrica bizdaha evlenmedik
doğruda annen vermezki seni bana hem okuycaksın daha okulun var
ben okulu bitirdim
sen benjn kuzenim kesjn degiksib
bu sene liseyi bitirdin baska okumuycamısın kocayamı varcen kız
hayir okumicam kocada istemiyorum
sen benim kuzenimsin kesin yoksa nerden bilcen bu kadar seyi
evet oyum bir isteğin varsa söyle cekinme
ama kesin annen ve kardeşinle yazdıklarımı okuyup dalga geciyonuzdur sana güvenmeiyorum
oh bahceden organik domtes getirdim yiyom yumurta kırdım iki tane cok lezzetli
olamaz soğan getirmemişim unuttum
yani öyle herkese anlatırsan kuzenim beni seviyomus yok bana sulanıyor dersen yüzüne bakmam konusmam zaten pek konusmuyozda neyse
hemen kactın ha ben olduğumu anlayınca böyle yaparsan nasıl olacağız biz
biyerden başlasak iyi olacaktı mesala faceni ac desen ekle desen olurda çok korkaksın boyle hic olamayız
Lan roman yazmis okuyim dedim bitiyo derken guncellemis bir o kadar daha yazmis yok arkadas okumuyorum.
Cevap
10Cevap
İşin zor gadasi
Böylesini bulmuşsun daha ne istiyon sana nasıl sahip çıkıyor ona sevfiğini söylesene onla olsana ve ona kızla olan durumu anlat hem böyle düşünmen lazım 2 kişi birbirini severse olur oda sevmiyorsa zaten olmayacak bari ikiniz mutlu olun 2 kişinin mutlu olması 1 kişinin mutlu olmasından iyi değilmi
Kuzenin olması sevgilin olmasına engel değil. Vicdanı ve aklı bırak. Kalbin ne diyorsa onu yap. Böyle senin halinden anlayan bir adam bulmuşsun bırakma. Böyle adam arayan milyonlarca kız var şanslı olduğunu düşünüyorum.
Hangi film bu? Yayina girdi mi? Hangi kanal ve saat kacta?
Sjjsjsjsjsjsjsj bnde merak ettim ayol
Lan siz nasıl bir psikopatsınız ana bilim dalında çığır atlamışsınız lan :-D
Lütfen 30 saniyemi geri ver
neden yardim etseniz
üşenmemiş yazmış yaaa
Sorun içinde cevabi var bize boşa yazmissin dayiii
Ben bunu neden okudum yaa sona bak pehhh😏
neden oyle dedin
Yaw bir gidin ergen ergen
Hareketler
hiç inandırıcı değil:D
kendimden nasil vazgecircem