Kuzenim basima bela yardim edin cok utaniyorum ne yapmaliyim sizce olaylar cok karisik vicdan akil arasinda kaldim?

surekli beni sıkıstırıyo duvara gecen beni bir erkekle konusurken gordu cocugu dovdu bende ona tokat attim beni evin arka tarafina cekti kizim aklini basina al sen benim kadinimsin dedi arkadaslar cok yakisikli ama olmaz seni sevmem dedim sonra benim adetim basladi sanirim karnim agriyodu
pantolonumda kan akiyodu o gördü rezil oldum gozlerimi kapattim beni kendine cekti benden utanma kadinim dedi nerden senin kadinin oluyorum dedi of evde pedde yok dedim kendi kendime soyleniyodum gitti ped almis bana cikilota almis bir sürü ben yikadim pijama giydim belim acilmis kapiyi actim bakiyodu ön tarafinin sistigini gordum hemen kizdi kapatti ben taktim sonra disari ciktim ne var dedim cikolta bir yandan yiyodumsinirli olmanin sebebi anlasildi dedi birden karnima dokundu birak beni dedim cimenlige yatirdi karnimi ovaladi optu hist sana zarar vermicem dedi cok korktum benim aklimdan zorla saldircagi gecti tas aldim yandaki tasi elime sakin aklindan kotu bisey gecirme ben senin kuzeninim nasil boyle dusunursun benimde kiz kardesim var kucuksun ayni yastasiniz ama seni seviyorum engel olamiyorum baska kizlara bakamiyorum onlarla konustugumda canim aciyo bana abi dediginde deliriyorum kiskaniyorum baska erkeklerin bakmasi sinir oluyorum senden baskasini sevemiyorum sana zarar gelse canim yanar sana dokunmam sonra abi dedim lutfen abi deme canimi yakma aslinda yalan soyluyodum ben bende onu seviyorum ama baska kizla konusurken gordum kiz agladi karsinda benim icim gitti o severken ben sevemezdim kuzenim o kiza bakmadi bile kizin yuzune karsi beni sevdigini soyledi sonra kiz bana dusman oldu bunda benim sucum ne abi derken onun canin yanmasi egomu oksuyor galiba bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar gecen bana dedi sen istemessende kacircam dedi o zaman isticeksin beni ne demek ben bununla en son kavga ettim aklim karisti off boyle dedi diye sogudum ondan hem sana zarar vermem diyo ama cokk zarar veriyo
aklim karisti ben seni istemiyorum dedim en son bu delirdii
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bir kere denize gittik denizde ben yuzuyodum bacaklarimin arasindan gecti bikinim sutyenimin ipi yukariya cikmisti tekrar baglamisti sanirim gogsumu gordu kullagima cok guzeller dedi ama ben aldirmadim utandigim halde sonra ben ciktim sinirlenmistim cok kucukler demisti

cokk yakisikli gercekten ama aklim karisikk sirtima gunes kremi surmustu bir kere bilmiyorum abi diyorum ama icimde ona karsi his bir seviyorum bir soguyorum anlamiyorum
Kuzenim basima bela yardim edin cok utaniyorum ne yapmaliyim sizce olaylar cok karisik vicdan akil arasinda kaldim?