Gizli Üye(36-45)+1 yılBak şimdi bu anlattıklarım sana mantıklı gelir mi gelmez mi, uygular mısın uygulamaz mısın sana kalmış birşey.
Kocanın geç boşalmasını sağlayan egzersizler yap ve yaptır, ilişki esnasında onun boşalmasına yakın sana söylerse ve sen gereken hareketleri yaparsan basit bir çalışma ile boşalma süresi oldukça artar.
Şu linke bir göz at, üfürükten şeyler değil.
link01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. canım evlılıgınız bıraz eskımıs. eskı heyecan yok bellıkı. yanı bılmıyorum nasıl duzeltılır. bır acıkoturum yapman gerek kendı beynınde. sorgula kendını once . sonra da onu.
07 Yorumla
Soran+1 yıladam isteksiz 2 senedir falan
- +1 yıl
yanı yorumlardan 46 yasında esın oldugunu ogrendım sende 40 falansındır. sanırım o yaslarda evlılık bıraz eskıyor. heyecan katmak evlılıege nasıl yapılır. yenı bır sen yaratmanı tavsıye ederım. google da bunu arat evlılıge heyecan katmak. seksı seyler alabılırsın. mesela. hatunluk dısılık katsayını gelıstırmelısın baksana adam vajınana doymus okeyı bıle daha cok sevıyo. kendıne bılmıyorum bakıyormusun. byn arkadaslardan tuyo alabılırsın. bol sans arkadasım
Soran+1 yılben 39 yaşım. ya zaten heyecan olsun diye mesaj attım hiç yapmazdım böyle bişey. seksi kıyafet giydim ama gelmedi
- +1 yıl
bıraz daha genıs dusun. ben sadece ornek verdım. baska seylerde yapıp yatak odasını renklendırebılırsınız. ama ne kadar denersen dene belkıde olmaz ama denemek lazım. bıraz ara versen de o senı arzulasa o aklıma geldı sımdı 15 gun ellesme bakalım enıste benım karım nerde dıcek mı. cınsel perhıs yanı. hastayım ustayım dersın adam bıraz senı ozlesın.
Soran+1 yılya o zamanda yatınca hemen boşalıyor ve ben ortada kalıyorum uzun süre geçince
- +1 yıl
keske yardımcı olabılsem. sapık seylerı demıslerdır sana zaten sutcuye gıt bakkala ver dıye:) bu işlerde degılım ben arkadasım zaten anlamıssındır. ama o yaslarda genclık enerjısı ıstek falan azalır tabı. orta yaslılar ıcın cınsel hayatı renklendırmek dıye bır ara bakalım gogole da ... belkı enıstede baska bır sorunda olabılır artık o sızın ozelınız. oyle bır sey de olabılır. ama eblılık sadece seks te degıl canım. bır yerde de bıtıyok maaalesef
Soran+1 yılama canlandırmak bizim elimizde olmalı
+1 yılYetemediğini düşündüğü için uğraş vermek istemiyor galiba, başarmaya dair bir amacı hevesi kalmamış çünkü...
06 Yorumla
Soran+1 yılbi öneriniz var mı bu konuda?
- +1 yıl
Onun psikolojisi başaramayacağına odaklanmış. Eğer söylediğiniz şey, yani "onun size yetemediği ve bunu onun da bildiği" durum söz konusu ise, onu isteklendirecek şey sizin ona bir göz ziyafeti çekmenizden daha önce, onun kendisini başarabileceğine inandırmasından geçiyor. Empati yapın, size bir teklif sunuluyor, x eylemini yaparsanız 100 bin $ verilecek, fakat siz başaramayacağınızı biliyorsunuz buna yetiniz kesinlikle yok, olmayacağını bile bile, ödül süper dahi olsa niçin uğraşasınız?
- +1 yıl
Biliyorsunuz ki sonuç başarısızlık, ne hevesiniz olur ne isteğiniz, ilgili ödülü gözünüze gözünüze de iliştirseler.
- +1 yıl
Yapacak şey,
1.(Eğer bu mümkünse) Onun size yetebileceğine önce sizin inanmanız, sonra da bunu istediğinizi ona da inandırmanız.
2. (Eğer doymanız mümkün değilse) ona ihtiyacınızın olduğuna ve yetebileceğine inandırmak, yetiyormuş gibi yapmak. Ki bu ikili oynamak nereye kadar sürer ve etik midir, değil...
Soran+1 yılteşekkür ederim ama . işte ben çok doğrucu biriyim ne hayal edebiliyorum ne de rol yapabiliyorum
- +1 yıl
Ben de doğruyu uygulamanızdan yanayım zaten, açık açık konuşmak kalıyor geriye...
Mutluluklar dilerim ..
Hala gelmiyosa o onun okuzlugu kusura bakma abla. O istediginde sen verme bakalim noluyo
04 Yorumla
Soran+1 yılbazen öyle olunca istemiyorum deyince o da bana başka birine ihtiyaç duyduğumu söylüyor. yetmediğini söylüyor
Soran+1 yılhayır yetemiyor bunu o da biliyor zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılbenim eşim eve gel seninle sevişmek ve s*kişmek istiyorum dese uçarak gelirim ya. aranıza bir soğukluk felanmı girdi ?
02 Yorumla
Soran+1 yılbu yaşta öyle dersin tabii eşim 46 yaşında
- +1 yıl
ablacım o yaşta birisi için normal bence isteğinin azalması
Cinsellik konusunda 359 cevap paylaştı. zor bir durum olsa gerek... kadının istemesi de fena olur ...erkek gibi eline alıp boşalmaz hemen.. yatağa geç soyun dokun kendine idare et ve yataktan yaz...
03 Yorumla
Soran+1 yılçok zor gerçekten:((
Soran+1 yılben öyle şeylere ağlamam iyi niyetli düşünürüm hep
- Cinsellik konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılKumar masasında hiç bie kimse değil evdeki yanındaki en güzel veya en yakışıklı kişiyi görmezmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yıleşim kumar oynamaz okey oynar
bana kalırsa en seksii iç çamaşırını giy ablacım ve bekle. geldiğinde ise üstünü giyin ve öyle yat. sana mama yok de :D deli olsun.
10 Yorumla
+1 yılSeninle mi uğraşacak adam.Bazen okey daha çok zevk verir.
012 Yorumla
Soran+1 yılsen seksi uğraşmak olarak mı görüyorsun?
- +1 yıl
Bazen can sıkıcı ve zaman kaybı olarak.
Soran+1 yılbenim için öyle değil
- +1 yıl
Eşin için söylemiştim zaten.
Soran+1 yılneden can sıkıcı olduğunu düşünür peki?
- +1 yıl
Sürekli olarak aynı kişi ile sevişmekten dolayı. Görüntü aynı , istekler aynı.
Soran+1 yılo zaman beni boşasın neden benmle halaa
- +1 yıl
Düzen kurulduktan sonra kaçamaklar başlar. Böylesi daha kolay ve mantıklıdır.
Soran+1 yılçok saçma ve ahlaksızca değil mi sence?
- +1 yıl
Ahlaksızca olabilir ama saçma olduğunu düşünmüyorum
Soran+1 yılböyle kişiler insanı zorla zinaya sürüklüyor sanırım
- +1 yıl
Keyfin bilir.
+1 yılDiğer Arkadaşlara Bende Katılıyorum Eşiniz Sizden Sıkılmış Demek ki
06 Yorumla
Soran+1 yılne demek sıkılmış ya o zaman bende ondan mı sıkılmalıyım
- +1 yıl
Hayır Sizden Sıkılmamalısınız Gerçekten Ve Yürekten Seviyorsanız Savaşmanızı Öneririm
Soran+1 yılneyle savaşacam başkası yok ki. adamın isteği yok
- +1 yıl
O Zaman Tek Cözümünüz Bölgenizdeki Aile Mahkemesi
Soran+1 yıl20 sene sonra mı?
- +1 yıl
Ben 26 Yaşındayım Ben Karşı Komşum 30 Senelik Evli Boşandılar
Cinsellik konusunda 498 cevap paylaştı. Mahallenin sucusuna ya da tüpçüsüne söyle onlar yapsınlar :D
15 Yorumla
Soran+1 yılsucu ya da sütçü istemiyorum ben kocamla yapmak istiyorum çünkü o helalim
Soran+1 yılohh canıma değsin
senin gibi kırka merdiven dayamış bir kadını evde tek başına böyle azgın şekilde bırakmak. çok büyük hata:)) ne muzurluk geçiyor aklından sahi?
032 Yorumla
Soran+1 yılne kadar kötü düşünüyorsun. kocamla sevişmek istiyorum sadece
Soran+1 yıliyi öyle olsun
Soran+1 yılhayır düşmüyor eminim kahvede olduğundan
Soran+1 yılhasta eşim desin ve gelsin
Soran+1 yılisteyen adam her türlü gelir
Soran+1 yıletmem lazım diy mi?
Soran+1 yılAllah ıslah etsin onu ne diyim ki
Soran+1 yılbilir benim o şekilde halletmeyeceğimi:)
Soran+1 yılneden olduğunu bende bilmiyorum
Soran+1 yılo ihtiyaca gerek yokki onun için ben varım
Soran+1 yılhayır boşalamıyorum ben o şekilde
Soran+1 yılvibratör de canlı değil ki. teni tenime değmesi şart
Soran+1 yılcanlı adamsa boşaltabilir tabi
Soran+1 yılher sevişmede hayır
Soran+1 yılbilemedin ben üste ve dogyy severim
Soran+1 yılçok nadir boşalırım. ben hep üste boşalırım
+1 yılYa sen güzel biri değilsin, ya da eşin okeyde çifte gidiyor
010 Yorumla- +1 yıl
taktımı
Soran+1 yıltaktı mı?
- +1 yıl
ya ilişki yani
Soran+1 yılevet oldu
- +1 yıl
en çok ne ilgimi çekti biliyormusun senin sorunda, hani "seninle sevişmek ve *ikişmek istiyorum yazdım" demişsin ya... orası olayı bitirmiş, dünyanın en çirkin kadını da olsan erkein nefsini uyandırdığının resmidir bu mesajla
Soran+1 yılbiliyorum ki arasam beni can kulağıyla dinlemiycekti onun için mesaj attım
- +1 yıl
sen nasıl bir kadınsın, yani erkek senle yatmaktan zevk alırmı
Soran+1 yılniye almasın
- +1 yıl
bi tarif edermisin kendini
Soran+1 yılorta halli biriyim işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaat kaçta aradın ki gelmedi onca zaman ? Hem birşeyler yapmalısınki seni arzulasın mutlaka gelmek zorunda kalsn
057 Yorumla
Soran+1 yılsaat 3 gibi aradım. daha napıyım gelmesi için be
Cevap sahibi+1 yılBiraz aktif ol kocan arzulasın durmadan seni
Soran+1 yılyeterince aktifim zaten
Cevap sahibi+1 yılkocanı bıktırmışsın demek ki bu azgınlıkla :) veya normal geliyor ona
Soran+1 yılhayır niye bıktırıyım ki onun cinsel istekleri erken yaşta azaldı
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaçki ?
Soran+1 yılben 39 46 eşim
Cevap sahibi+1 yılEşin zaten yarı yaşına gelmiş normal değilmi bu kadar istekli olmaması veya değişik şeyler deneyin.
Soran+1 yılbu yaşta ne kadar yapmalı seks
Cevap sahibi+1 yılSen ne kadar istiyorsn söyle ona göre birşey söylüyüm sana
Soran+1 yılbana haftada 2 ya da 3 kez yeter
Cevap sahibi+1 yılAz bile istiyorsun bunları karşılaması lazm.Bence biraz sekste inlemeyi dene yani ona bana yetiyorsun duygusunu vermeyi denedin mi hiç?
Soran+1 yılinlerim zaten ben
Cevap sahibi+1 yılİnlemen güzelde demek istediğim biraz aşırıya kaçarak denesen diyorm ve hani seni rahatlatcağı zaman konuşsan onla daha iyi olabilir. Mesela telde ararken inliyormuş gibi hani mast. yapıyormuş gibi arayabilirsinde.
Soran+1 yılben hayatımda mast. yapmadım ki
Cevap sahibi+1 yılŞok oldum zor bulunuyor artk mst. yapmamış biri. Yapıyormuş gibi yap dedim zaten ama seks sırasında oksamıyormsn orayı hiç aynı o şekilde yp
Soran+1 yılhayır ben yapmam o bana saçma geliyor . erkeğin yapması daha hoş
Cevap sahibi+1 yılSaçma tabi erkeğin varken senin yapman anlıyorum bunu ama bununlada onu cezbedebilirsin.
Söyle düşünsene sen eve geliyorsn eşin böyle birşey yapıyor,senin geldiğini bilipte veya eşn olarak düşünürşek harika olur onun adına.
Soran+1 yıleşimin de ben varken yaptığını hiç görmedim ve duymadım da
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım ben varsayımda bulundum zaten.Hani böyle birşey denemeyi denesen dedim hani.
Soran+1 yılyok denemem ben hoşlanmıyorum masttan
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki.
Bu arada birşey sorabilirmiyim size. ? Benim sevgilim bakire ve mast yapamaz dimi o durumda ? bir bayan olarak bilirsiniz en azından
Soran+1 yılsanırım yapar klitoral boşalabilir
Cevap sahibi+1 yılPeki birşey daha sorsam. Ben bir kızı sevdiğim için soruyorum ben bunları merak ediyorum ciddi düşündüğüm için soruyorum lütfen yanlış anlamayın.
klitoral olduğu yerde penisini hissetse hep aklında kalırmı yani istek oluşur mu onda ? bu kişi 20 yaş üştü
Soran+1 yıldaha fazla zevk aldıysa tabiki aklında kalır
Cevap sahibi+1 yılSürtünme olmadıysa zorla böyle birşey hissetiyse ?
Soran+1 yılnasıl yani zorla açık ol lütfen
Cevap sahibi+1 yılİstemediği biri zorla oraya dokunsa ve zorla şeyini oraya dayasa ama sonra hiçbirşey olmasa bakire kız hala yinede istek duyarmı ?
Soran+1 yılyok istemiyorsa zorla olduysa istek duymaz aksine nefret edebilir
Cevap sahibi+1 yılAllah ikisininde belasını versin ozaman. Sağol arkadaşım
Soran+1 yılikisi derken?
Cevap sahibi+1 yılKızla o şerefsizin.Kız o duruma düştüğü için erkekte o kadar pislik biri olduğu için.Hayatımı mahvettikleri için.
Soran+1 yılhayatın neden mahvolsun ki senin?
Cevap sahibi+1 yılKöpekler gibi seviyorum onu ama bu saatten sonra olamam onla o andan sonra
Soran+1 yıleğer zorla olduysa kızın ne suçu var? ayrıca zorla ise ondan nefret eder kız
Cevap sahibi+1 yılO duruma düşmemeliydi sonuçta.Ortada birşey varsa ikisinde suçu vardır demektir o şerefsiz kadar onunda suçu var.
Soran+1 yıle tabi buna mahal vermemesi lazımdı kızın ama şeytan rahat durmuyor ki
Cevap sahibi+1 yılO şeytanda biraz yürekli olsada karşıma çıksa diyorum bazen bana zarar verebilse diyorumda onada cesareti gücü yok yapamaz çünkü korkağın teki keşke bana musallat olsa şeytan görebilsem istiyorumm ona zarar verebilsem sırf bu yüzden.
Soran+1 yılöyle düşünme ve Allaha havale et O verir cezasını merak etme
Cevap sahibi+1 yılBenim canım yanıyor onun için kime havale edecem kime ne dicem. ?
Allaha havale etsem ne olcak zaten böyle birşey olmasını istese engellerdi ama yapmadı işte engel olmadı
Soran+1 yılsadece dua et . muhakkak unutursun zaman herşeyin ilacı
Cevap sahibi+1 yılOnu gördükçe hayatımda oldukça unutamıyorum işte bunuda yapamıyorum. ONuda terk edemiyorum öldürürm diyor kendimi o kendini öldürmesin diye hayatında oluncada bu sefer ben kendimi yitiriyorm çıkış yolu yok dua ediyorum her gece ama cevapta yok
Soran+1 yılsabır sabır sabır. sende onu seviyorsan bence geriye bakma derim
Cevap sahibi+1 yılNasıl geriye bakmayabilirim ki,söylermisin benden önce herşeyi hissetmiş ve başkası onun heryerine dokunmuşken ben nasıl öyle kabul edebilirim. ? Ben böyle birşey yaşamıyorken onun yaşamasını nasıl yedirebilirimki kendime
Soran+1 yıleğer sen hiç kimseyle böyle şeyler yaşamadıysan ağır gelebilir sana üzüldüm doğrusu. genelde erkek yaşar kız erkeği öyle kabul eder
Cevap sahibi+1 yılBen yaşamadım işte ağır geliyor bana.Ben yaşamak istemedim kendimi ona saklamak istedim oda bana herşeyin güzel olmasını istiyorduk zamanında olsun istiyorduk ama işte o olaylar olmasaydı :(
Soran+1 yılseninle beraberken mi yaşadı bunu?
Cevap sahibi+1 yılBenimle beraber olmadan 1 ay önce
Soran+1 yılyaşın kaç senin
Cevap sahibi+1 yıl22
Soran+1 yılhımm tabi yaşın çok genç ilerde sende şeytana uymazsın umarım. şeytana uyanların daha sonraki hallerinde mezheplerininn genişlediğini görüyorum
Cevap sahibi+1 yılŞeytandan nefret eden birisine şeytana uymazsın demen yanlış.Şeytan ne bana hükmedebilir nede yoldan çıkarabilir.Ne konuda peki bu mezhepleri genişlediğini görüyorsn ?
Soran+1 yılmesela eğer sende zina yapmış olsaydın bunları kaldırabilirdin o zaman
Cevap sahibi+1 yılEvet ozaman daha geniş düşünebilirdim.Bazen öyle olsun diyede düşünüyorm ben yaparsam belki kabul ederim diye.
Soran+1 yılbuna uyupta sakın yapma heee:)) gizlini açar mısın ekliyim seni
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorm artk. :(
Soran+1 yıltamam kapat
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin zor yerinde duramadığın bellii.. Kendini bir şekilde tatmin etmeye bakk
030 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbide bu adam seni zaten doyuramıyo sanırım..
Soran+1 yılevet öyle ama zina yapmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılpeki masturbasyon yapıyomusun bu konuda kendini tatmin edebilirsin azda olsa..
Soran+1 yılhayır hayatımda mast yapmadım ki
Cevap sahibi+1 yılşimdi çok güzel süslendmişsindirde, geceliller vs.. adam çok şey kaçırdı bu ateşle seni bırakmaklaaa.. yapmazsa dışarı yöneleceksin mecbur dışarda biri seni etkilese bu şekilde napacaksın ki
Soran+1 yılsüslenmiştim ama artık giyindim normal kıyafetlerimi
Cevap sahibi+1 yılyazık olmuş öyle kala kaldın yani.. gece bari seni yalnız bırakmasa iyi
Soran+1 yılkeşke yapabilsemde gece de ben onu geri çevirsem:(
Cevap sahibi+1 yılbunun için kendini tatmin etmen lazım bu şekildede reddeceğini hiç sanmıyorum.. başka biri olsunda istemiyosun değilmi
Soran+1 yılben mast ile boşalamıyorum ki eşim yapmıştı bana
Cevap sahibi+1 yılen güzel yaşındasın aslında hergün dahi ilişkiye girebilecek bir yapın vardır şimdi. peki bunun aletlerinden kullanmayı falan düşünmü hiç
Soran+1 yılhayır düşünmedim ben o sıcaklığı hissetmeden boşalamam . canlı olması lazım
Cevap sahibi+1 yılpeki ilişkiye girdiğinde süre bakımından içinde kalışıyla doyuma ulaşabiliyomusun bunda sıkıntı varmı
Soran+1 yılbazen evet . herzaman doyuramıyor
Cevap sahibi+1 yılbu istekle böyle kalamazsın en verimli dönemlerimiz 30 dan sonra başlıyo çünkü.. başkasını arzu ettiğin oldumu hiç
Soran+1 yılolmuştur tabi
Cevap sahibi+1 yılevine tesadüfen gelen illaki olmuştur, bu arzuyla hiç birine ilişkiye girmek istediğini belli ettiğin oldumu
Soran+1 yılbenim evime tesadüfen tanımadığım bir adam gelmez tanıdıklarıma da öyle şey besleyecek kadar ahlaksız değilim
Cevap sahibi+1 yılorası kesin böyle bişey demedim tesadüf dedim zaten anladım yinede yaşamalısın bunu mastlada doyuma ulaşmıyosan bunu yapacaksındır diye düşündüm
Soran+1 yılyanlış düşünmüşsün
Cevap sahibi+1 yılanladım o zaman eşin için bişeyler yapabilirsin bu konuda ilaçlar var sonuçta sana karşı isteğinin olması için bunları otur konuş, giyiminde etkilemede elinden geleni yap düzelecektir
Soran+1 yılbunu anlatamıyorum sanırım ADAMDA İSTEK YOK
Cevap sahibi+1 yılsende buna karşı aşırı azgın kalıyosun yanında.. o zaman düşündüğün bir çare varmı.. halamı gelmedii
Soran+1 yılsabır başka ne olcak ki? gelmedi
Cevap sahibi+1 yılbaşka biriyle ilişkiye girmeye yok diyosan tabiki sabırdan başka bişey gelmez elden.. gelincede bişey olmayacak gibime geliyo gece nette takılırsın
Soran+1 yılhayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılöyle olsun.. istediğin gibi olur umarım
Soran+1 yılkısmette ne varsa onu yaşarız
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle hepimiz o kadarını yaşıyoruz zaten :)
Cevap sahibi+1 yılGüncelleme : ooo çok iyi yaa doyuma ulaşman iyi olmuş :)
+1 yılsonunda sikti mi yani nasıl siktiğini de anlat bari baya sağlam sikmiştir herhalde
018 Yorumla
Soran+1 yılçok terbiyesiz birisin üzüldüm senin adına
- +1 yıl
yaa sadece biraz açık yazdım. özür dilerim uygun olmayan şekilde konuştuysam. .s
Soran+1 yılerkekler neden böyle ahlaksız konuşmak zorunda?
- +1 yıl
özür dilerim gerçekten rahatsız olabileceğinizi düşünmedim. hoşunuza gidecek bir konuşma tarzı değil mi ? .s
Soran+1 yılhayır değil
- +1 yıl
bir bayan için bu tarz bir konuşma tahrik edici olmaz mı? ve uygun görürseniz ekleyebilir misiniz?
Soran+1 yılhayır ekleyemem
- +1 yıl
o zaman buradan bazı merak ettiklerime cevap verebilir misiniz?
bir bayan için yatakta bu tarz bir konuşma tahrik edici olmaz mı? (yani açık seçik konuşmak)
Soran+1 yılyatakta ayıp olmaz ama burada konuşman ahlaksızca
- +1 yıl
yatakta bir bayanın hoşuna gidecek şeyler nelerdir?
nelerden haz alır?
erkek şöyle yaparsa çok tahrik olurum dayanamam dediğiniz neler vardır ?
Soran+1 yılkonuşmak istemiyorum
- +1 yıl
kendim için soruyorum zaten gizlisiniz, öğrenebilmek için soruyorum
Soran+1 yılher bayanın hoşlanacağı şeyler farklıdır herkes bir olmaz
- +1 yıl
bu laf siyasetçilerin lafları gibi oldu. Sizin için nelerdir? bari onları söyleyin.
Soran+1 yılben seni ilgilendirmiyorum
- +1 yıl
sonuç olarak benzersinizdir yaa ne kadar farklı olabilirsiniz. Biz erkekler genelimizin hoşuna giden şeyler nedir bellidir. bu yüzden soruyorum.
Soran+1 yılben erkeğimin bana arkadan sarılıp boynumu öpmesini çok severim
- +1 yıl
peki ben senden pek bilgi alamıcam sanki. ben tüm ilişkide neler olursa siziz bunun sonunda orgazm denen şeyi yaşama, ayaklarınızın bağının çzülmesi yaşanır demek istiyorum ilişkiye nasıl başlanmalı ve sonunda o duruma gelmeniz için neler olmalı. neyse sizi zorlamak istemiyorum. teşekkür ederim. ve o yazdığım iiçin tekrar özür dilerim
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. adamın canı istemiyo demekki. ya da önemli bir işi var
03 Yorumla
Soran+1 yılhee çok önemli işi var okey oynuyor
Soran+1 yıleminim bundan
Akılsızmis seninki valla sen bu kadar istekliyken o okey oynuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılisteksiz ama o heyecanlansın diye mesaj bile attım
Adam biraz odunmuş kızmada ben olsam telefon kapandığı anda kapıyı çalardım
07 Yorumla
Soran+1 yılodun zaten hemde yontulmamış
Soran+1 yılasla öyle şeyler hiç yapmadım ki
Soran+1 yılya temassız boşalmaK bana göre değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar sürüyor ortalama ilşki ki yetmiyor sana ama sadece ilşki sevişme değil bacım?
08 Yorumla
Soran+1 yılbelli olmuyor eğer sevişme uzun olursa çabuk boşalıyoruz ama o hemen boşaldığı için bana yetemiyor. ben en az 3 defa orgazm olmak istiyorum haftada 2 kez
Cevap sahibi+1 yıl3 defa bir ilişkide mi boşalmak istiyorsun ve hemen boşalıyor demişsin ne kadar sürüyor aşağı- yukarı bacım?
Soran+1 yılevet 1 ilişkide 3 defa istiyorum. aradan 1 hafta geçtiyse 15 dakka sevişmeden sonra içine girince 1 dakkada boşalıyor
Cevap sahibi+1 yılama 1dkda sen boşalamazsın ki mümkün değil çok kısa değil mi?
diğerine de gelince canım 3 değil bir kez iste ne olacak kanaatkar ol:) ekleyelim mi buradan okunabiliriz. gizliliğini çok kısa açar mısın hemen ekleyeyim sonra gizlen nasılsa soru gerilerde kaldı:)
ama bana açtığını yaz ki ekleyeyim hemen.
Soran+1 yılboşver görsünler bişe olmaz gizliyiz. evet tabi çok kısa bir süre . haftada 2 kez yaparsak bu süre uzadığı için 1 kez boşalabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılözelden daha rahat oluruz ama. bayanım merak etme:) kısa süreliğine aç hemen eklerim.
Soran+1 yılaçıyorum
Cevap sahibi+1 yılgizlen canım hemen gönderdim. çabuk ol görünmeyesin:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basit yola getirmen. İşte siz kadınlar bunu bilmiyorsunuz bizi aynı şevkte tutamıyorsunuz.
010 Yorumla
Soran+1 yılsöyle de bilelim o halde
Cevap sahibi+1 yılGöster ama elletme biraz kudursun bırak
Cevap sahibi+1 yılliseli kıyafeti al kendine hemşire kıyafeti falan. ,Fantezi yap ama sadece çıldırt. O gece onun olma ki hep elimde ne de olsa öyle de böyle de koyacağım demesin
Soran+1 yılya napiim duramam ki
Cevap sahibi+1 yılDuracaksınnn :) sende kudur o da kudursun o gün sakın vermee
Soran+1 yılyaaaa ama nedeeeeenn
Cevap sahibi+1 yılSen bana güven işi biliyorumda konuşuyorum. Bak ondan sonra kölen oluyor mu olmuyor mu ;)
Soran+1 yılya onu da yaptım ama o zamanda başka şeyler söylüyor. ihtiyacını nerde karşıladın gibi?
Cevap sahibi+1 yılO sana güvenmiyor bile sen bana gel bana. Değer bilmiyor it herif. Hakettiğin değeri vereyim ben sana
Soran+1 yıldeğer seksle mi oluyor
bencede görmemiştir. yoksa bir erkek*kokusunu bırakmaz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:) yine iyisin mutlu son olduğuna göre :))
ha bu ara gizli sorduğuna sevindim ;)08 Yorumla
Soran+1 yılkimsin sen?
Cevap sahibi+1 yıl:) boş ver
Cevap sahibi+1 yılsenın çok sevdiğin bir kıtabın sahıbı fazla konuşmayayım
Soran+1 yılaaa nasıl tanıdın beni
Cevap sahibi+1 yılzekiliğim paha biçilmez canım benim ;) boşuna kıtaplar okumuyorum
Soran+1 yılneden eklemiyorsun beni pekii
Cevap sahibi+1 yılseni göremiyorum ki gizlisin ;)
Cevap sahibi+1 yılkültür sorusunda soru sordum nickim çok farklı bakalım profılımde sana bir ip ucu bıraktım beni bulabilecen mi ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatakta iyi ve seksi degilsen neden gelsin ki ?
sorunu birazcık kendinde ara. bı erkegı koşa koşa sevişmeye cagıramıyorsan sorun sendedir.03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaş ben yapacağımı yaptım kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılbirşey yapmadıgına eminim. sadece gel s*kiselim demekle olmuyoır. adam gelecek 2 3 gelip gidicek bitti. esek mi s*kiyo niye gelsin.
Soran+1 yılyahu onu çok istediğimi mesajda belirttim
senin mutlu edilmen lazım belli. Biraz uzun sürecek ilgilye ihtiyacın var.
03 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum sana
Soran+1 yılbeni mutlu edecek kişi kocam sen değilsin koca kafa:))
+1 yılsanirim o da ayni anda birine fayans dosemekle mesgul
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya eminim kahvede olduğundan
- +1 yıl
siz kadinlar yokmusunuzzzzz
Soran+1 yılniye ki?
- +1 yıl
okeyi bozdurursunuz insana kahvede
Soran+1 yılhani nerde ? madem öyle niye gelmedi ki
- +1 yıl
orasini bilmem ama ben kesin gelirdim
o isteyince sen tersleyeceksin onu ve dildo ile ihtiyacını gidereceksin
034 Yorumla
Soran+1 yılhayır gözü kör olmıyası gelmedi halen:))
Soran+1 yılkocam 46 yaşında. ben de gördüğün gibi netteyim
Soran+1 yılbu duruma sinir oluyorum ama
Soran+1 yılelimden bişey gelmiyor zaten
Soran+1 yılnimeti karıştırma lütfen
Soran+1 yılsopa canımı acıtır tahriş eder
Soran+1 yıl:))))))) deli
Soran+1 yılhayır yatmadı ben canlı istiyorum
Soran+1 yılsanırım öyle
Soran+1 yılbiliyorum :)
Soran+1 yıl:))) hayır yok ortada
Soran+1 yılyapmam o dediğini . sorma burada olmaz. özeli de ben kabul etmem
Soran+1 yılakşam 8 30 da geldi
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılhergece olmaz öyle
Soran+1 yıl40 a dayandık artık olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende okey'i kağıdı bırakıp gelmem.Napsın 35 yaşını geçmiş bayanı :) Teyze.)
32 Yorumla
Soran+1 yılniye ya 39 um ama çok istekliyim bu yetmez mi
Cevap sahibi+1 yılTakılıyorum hanımefendi ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhem haram ıstemıyorum kocamı ıstıyorum dıyorsun hemde bnu burada paylaşıyorsun amacın ne
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece deşarj olmak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolurda azar ve seni isterse sende ona vermezsin ödeşirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef öyle biri değilim yapamıyorum onu
Cevap sahibi+1 yılo zaman adam alışmış canı isteyince yapıyor canın isteyince değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeldiğinde onu yatağa bağla ve karşısında mastürbasyon yapıp orgazm ol ve bugün ona verme. pişman olacaktır.
032 Yorumla
Soran+1 yılben hayatımda hiç mast. yapmadım ki
Cevap sahibi+1 yıldene bu sefer. kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl39 . eşim bana yaptı ama pek zevkli değil
Cevap sahibi+1 yılamaç zevk değil ki, pişman etmek. kolay orgazm olur musun?
Soran+1 yılbirlikteyken evet kolay olurum
Cevap sahibi+1 yılüsteyken?
Soran+1 yılevet çabuk olurum
Cevap sahibi+1 yılo zaman adamı sırt üstü yatır ve bağla, sonra üstüne otur içine al, boşal ama onun boşalmasına izin verme.
Soran+1 yılya o benden önce boşalırsa nolcak?
Cevap sahibi+1 yılo zaman sıkıntı, boşalmaması lazım. ağzının üstüne otur a mını yalat o zaman. yalamasıyla orgazm olabilir misin?
Soran+1 yılhayır olamam öyle zorum biraz
Cevap sahibi+1 yılbence şu an bile sırılsıklam malum yer, dokunsa boşalırsın gibime geliyor. yanılıyor muyum?
Soran+1 yılhayır öyle değil ben dokunmadan öyle şeyler olmaz bende . ama istek olur
Cevap sahibi+1 yılgelmedi mi hala eşin?
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılgelmesine yakın, aç bir p*rno izlerken görsün seni, sen olmayınca kendim hallettim de. bugün verme.
Soran+1 yılben hiç p*rno izlemedim
Cevap sahibi+1 yılE sen de ona yok buna yok, ne diyim ben sana? :)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılhala gelmedi mi?
Soran+1 yılno:))
Cevap sahibi+1 yılHaftada kaç kez sevişiyorsunuz?
Soran+1 yıldengesi yokki belli olmuyor. 1 olur 2 olur hiç olmaz kısmete ne düşerse:)
Cevap sahibi+1 yılSanki arzu marzu kalmamış senin herifte. Biraz da kendini sorgula bence.
Soran+1 yılsorguluyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılsonuç? :)
Soran+1 yılben de bir sorun yok
Cevap sahibi+1 yılartık gelmiştir eve? :)
Soran+1 yılzaten hafta sonu gidiyor kahveye
Cevap sahibi+1 yılkaç orgazm? :)
Soran+1 yılikimizde 1 defa olduk
Cevap sahibi+1 yılazmış. şimdi isteğin nasıl?
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin yaşı bayağı büyükmüş cinsel isteksizler başlamış artık yapacak birşey yok
00 Yorumlaokey atmamak için odaklanmış
01 Yorumla
Soran+1 yılsahi mii:)
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. tebrıkler. evham yappmıstın cok.
01 Yorumla
Soran+1 yılya evham değil de üzülmüştüm açıkçası
+1 yılBu ateş senide yakar kocanı'da..
İyi ki gelmemiş.02 Yorumla
Soran+1 yıl:) itfaiye mi gelsin yani
- +1 yıl
İtfaiye sadece o ateşi körükler, söndüremez.
her evliliğin sonu bu yapacak bir şey yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılben ce böyle olmamalı çiftler bunun için uğraş vermeli
Gizli Üye(30-35)+1 yıl36-45 yaşıdasın allah aşkına bir git
14 Yorumla
Soran+1 yılbu ne demek şimdi?
- +1 yıl
Ne olmuş ki yaşına. Gel istersen gösterelim.
Soran+1 yılkimmiş cahil?
Tehlikelidir eşi ilgisiz bırakmak .
029 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ama erkekler anlamıyor malesef
Soran+1 yılhımm yani ahlaksızlara...
Soran+1 yılo zaman nikah yapmalı
Soran+1 yılben de bu işi yapan iki kişinin de severek ve aşık olarak yapması gerektiğini düşünüyorum. sen emlakçı mısın?
Soran+1 yıliyi de bunun hesabını nasıl veririz diye düşünmez misin peki
Soran+1 yılahirette bizi yaradana
Soran+1 yılbu bir tercih meselesi değil ama . bizi yaradan var ve imtihana geldik öyle değil mi?
Soran+1 yıldüşüncen beni üzdü bu yüzden istemem arkadaşım
Soran+1 yıltercihim bu yönde dedin yaa
Soran+1 yılhayır tabi ki ama onlarla daha sıcak bir sohbetim olur
Soran+1 yılteşekkür ederim . o zaman siz evli kalamazsınız :)
Soran+1 yılevlenirseniz demek istedim :)
Soran+1 yıldemek ki biraz daha zamanın var:) her erkek zamanı gelince düzenli bir hayatı olsun ister
Soran+1 yılpeki dediğin gibi olsun
Tebrikler, iyi seksler... Ne güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkürler
- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılböyle durumdaki bir kadının ahından korkulur
08 Yorumla
Soran+1 yılaslında onun için de üzülüyorum ben çünkü beni memnun edemeyeceğinden korkuyor adam
- +1 yıl
tecrübenin doruğunda olmalı bence, ama kafasının içi ya çok dolu, ya da başka sorun var
Soran+1 yılben çok istekli ve sevişmeyi seven bir kadınım ve o bana ayak uyduramıyor bu yüzden yatmak istemiyor benimle
- +1 yıl
bu çok kötü bir durum, her erkek aslında bu kadar şanslı olmaz, eşin değerini bilmiyor
Soran+1 yılben ilk onunla yattım 19 yaşımda
- +1 yıl
sadece bir tavsiye,
evinize diğitürk bağlatın isterseniz, hem maç var hem belgesel hem film,
hemde 6 tane p*rno kanalı var, hemde ayda sadece 35 tl
bence ilişkiniz biraz heyecanlanacaktır
Soran+1 yılşuan çok üzgünüm beni istemediği için
- +1 yıl
libidosu yükselmiş bir canlı boşalamadığında sinirli olur
sinirini başka şekilde dışa yansıtma, bunun cezasını zaten elbette vereceksin
allah yardımcın olsun
08 Yorumla
Soran+1 yılaminnn
Soran+1 yılben hiç mast yapmadım ki hayatımda
Soran+1 yılya biliyorum da eşim yaptı bana ben öyle boşalamıyorum ki
Soran+1 yılillaki onunla yatmam temas etmem lazım
+1 yılbelli sıkılmış senden
06 Yorumla
Soran+1 yılhem de onun için 1 saat seksi kıyafetle bekledim ya:((
- +1 yıl
yazık sana be üzüldüm vala eve gelince göster gününü :)
Soran+1 yılnasıl yaparım bunu
- +1 yıl
yemek verme neden yemek koymadın bana derse sen beni doyurmadın bende seni doyurmuyorum dersin mal gibi kalsın
Soran+1 yılvermem ama kendi ısıtır yerbeni zorlamaz
- +1 yıl
en azından tavrını koymuş olursun gece yatarken seksi kıyafetlerin giy delirsin ama verme aklı başına gelsin
birde git başkasına ver gibi saçmalıkları aldanma söylemesi
Cinsellik konusunda 342 cevap paylaştı. hala bulamadınmı bırını netten
014 Yorumla
Soran+1 yılnetten birini arıyorum demedim sadece içimi döktüm buraya deşarj olmak için
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılben sürüklenmek istemiyorum ki
Soran+1 yılne zaman istiycem
Soran+1 yılAllah korusun
Soran+1 yılsundursun?
Soran+1 yıliyi bakalım
+1 yılnerde böyle ateşlisi bize oooooooo
023 Yorumla
Soran+1 yılateşli mi olmuş oluyorum yanii
- +1 yıl
yanlış bişey mi dedim bu taktikleri benimkinede versene yaaa
Soran+1 yıltelini ver hemen yarın arayıp söyliyim
- +1 yıl
ne sölicen
Soran+1 yıltaktikleri tabi ki:)
- +1 yıl
delisin ya vereyim nosunuda kendii nası tanıtcan
Soran+1 yılnapiyim ki sen dedin ver diye:)
- +1 yıl
benim her dedigim olsaydı oooooooooo
Soran+1 yılorasını bilemem ben belki bu dediğin olur:)
- +1 yıl
:) o zaman yazar mısın bana
Soran+1 yılne yazacak mışım ki?
- +1 yıl
korkuyoruz özel demeyi hemen engel yiyoruz ya
Soran+1 yılsana özelden ne yazabilirim burada yazamadığım?
- +1 yıl
ben yazcam ya
Soran+1 yılsen neyi yazacan ?
- +1 yıl
neyse boşver çok uzadı ya yazmak istemion anladım
Soran+1 yılböyle söylüyorlar sonra ekliyorum abuk subuk laflar ediyorlar
- +1 yıl
abuk subuk derken ne anlamda
Soran+1 yılcinsel manada
- +1 yıl
demek ki herkesi bir tutmamak gerekmiş
Soran+1 yılillaki öyle ama? bir şans veriyorum insanlara afedersin ama beni o... zannediyorlar
- +1 yıl
estf ya :( bekliorum ben şans vermek istersen tabi
- +1 yıl
yazmamışsın
+1 yılazgılığından bıktırmışın adamı...:D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)) öyle olsun bakalım
- +1 yıl
öyle öyle...:D
İnanki kocan isi bilmiyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılnapak?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasını çağır kaçamak yap.Gelsin seni güzelce bir düzsün.
135 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bişey yapamam. Allahtan korkarım
Cevap sahibi+1 yılŞu an senin canın skl...mek mi istiyo.
Soran+1 yılevet reglim bittiği için çok istekliyim
Cevap sahibi+1 yılKocanın yerinde olsam seni doya doya öperdim boynunu gögüs uclarını.Sonra vajinanı emerdim saatlerce dil darbeleriyle.Sonrada seni hızlı hızlı beceririm.
Soran+1 yılbu yazdıkların bile beni heyecanlandırmıyor. çünkü ben sanal şeylerden tatmin olan biri değilim
Cevap sahibi+1 yılNerelisin sen ?
Soran+1 yılmemlekete göre mi değerlendircen?
Cevap sahibi+1 yılİlk uçakla gelcem.)
Soran+1 yılkocam olsan öyle demezdin
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılöyle olur ya genelde
Cevap sahibi+1 yılHadi kocan 2 ay daha senle yapmazsa. Başkasına verirmisin ?
Soran+1 yılyok o kadar beklemez canım
Cevap sahibi+1 yılBeklese naparsın ?
Soran+1 yılbekleme nedenine bağlı
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorum seni beğenmıyorum artık dese.Gider başkasına kendini düzdürürmüsün ?
Soran+1 yıldese keşke demiyor sorunda orda. eğer dese derim ki boşa beni
Cevap sahibi+1 yılHala ateşin var mı?
Soran+1 yılbi dokunsa isterim
Cevap sahibi+1 yılPeki kapıdan bir gelse aç vajinanı oral yapcam dese
Soran+1 yıldemezki öyle bişey gelir gelmez :)
Cevap sahibi+1 yılDese ne yaprsın ?
Soran+1 yılkız var diyemez ama derse şayet açarım :)
Cevap sahibi+1 yılBelkide der.Emdir bir güzelce vajinanı temizlet
Soran+1 yılemse güzel yapıyor da yok işte adam halaa gelmedi
Cevap sahibi+1 yılHadi o seni onarırken beben gördü ne yaparsın ?
Soran+1 yılbiz kapıyı kilitleriz o durumda her zaman
Cevap sahibi+1 yılŞansa tam enişte çatır çutur seni onarıyo.O sırada kapıyı açtı Cocuğunuz size bakıyor ne yaparsın ?
Soran+1 yılona mahal vermem dedim ya. tedbiri alırım
Cevap sahibi+1 yılEşin istese gruba girermisin ?
Soran+1 yılnasıl bir mide sende ki tövbe tövbeeee
Cevap sahibi+1 yılSonuç nedir yınga.D
Cevap sahibi+1 yıloohh rahatladın yani.
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılKaç posta attı enişte sana.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bir şey yok bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben geleyim ? nerdesin kocan yokken skrm seni ?
024 Yorumla
Soran+1 yılben haram istemiyorum kocamı istiyorum
Cevap sahibi+1 yıleee adam gelip skmyr seni ? ne yapacaksn o zmn mast yap kendin
Soran+1 yılben hiç mast yapmadım ki
Cevap sahibi+1 yıldene o zmn bişey olmaz
Soran+1 yılben mast sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılgeldimi kocan ?
Soran+1 yılhayır gelmedi
Cevap sahibi+1 yılbu gün skşmk yok sana :D
Soran+1 yıleğer ben istersem kesin yaparım
Cevap sahibi+1 yılhani nerde kocan ? istersen başka birisi ile elbet yaparsın
Soran+1 yılsonuçta akşam gelecek
Cevap sahibi+1 yılya sikmezse seni ?
Soran+1 yılben istersem mecbur yapacak
Cevap sahibi+1 yıliyi hadi bakalım cocuklar gelmez inş :D
Soran+1 yılBİRAZDAN GELCEK KIZIM
Cevap sahibi+1 yıleeee o kızın varken sikişicekmisn :D
Soran+1 yılanca uyuyunca
Cevap sahibi+1 yılhmm kaç yaşında kızın ?
Soran+1 yıl14
Cevap sahibi+1 yılhmm farkına varmıyormu sizin sikiştiğinizi
Soran+1 yılo kendi odasında uyur bize ne ondan
Cevap sahibi+1 yıltamam ama sonuçta ses falan :D yani anlar herhalde :D
Soran+1 yıluyuyunca duymaz
Cevap sahibi+1 yıliyi tamm o zmn :D bol sikişler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılişi vardır neden zorluyosunki :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyahu ne işi okeyde adam
Cevap sahibi+1 yılOtur tv izle okeyi bitsin gelir..
sütcüye git
01 Yorumla
Soran+1 yılbu adama ne yapmalı diye sordum . kime gideyim diye sormadım
tebrikler :)))
00 Yorumla
+1 yılrahatladın mı :D
03 Yorumla
Soran+1 yılheeeeeee.))
- +1 yıl
şanslı adam valla darısı bizim gibi bekar arkadaşlara inş. :D
Soran+1 yılaminn
Son durum ne ?
013 Yorumla
Soran+1 yıldeğişen bişey yok
Soran+1 yıldemek ki umrunda değil. biliyor ki ben başka bişey aramam ve yapamam
Soran+1 yılhayır edemem öyle boşalamıyorum ben
Soran+1 yılanlamıyorsun benim eşimin tenine dokunmam şart
Soran+1 yılhayır vermedi
Soran+1 yılne yazmalıyım?
+1 yıleşinin yaşı kaç?
014 Yorumla
Soran+1 yıl46
- +1 yıl
senn kaç?
Soran+1 yıl39
- +1 yıl
benim eşimde senn kocan gibi :S
Soran+1 yılsiz gençsiniz ama?
- +1 yıl
ne fark eder sek.s sin genci yaşlısı mı olur
Soran+1 yılbende bu kadar çok istekli değildim belki ama 35 ten sonra çok istekli oldum
- +1 yıl
biraz dertlelşebilirmiyz özelden? ek.lersen
Soran+1 yılüzgünüm:(
- +1 yıl
peki teşekkürler ynede beni bir sen anlarsın die düşünmüştüm :(
Soran+1 yılevet anlarım ama elimden bişey gelmez bu konuda
- +1 yıl
sonuçta altı üstü yazışacaz o kadar korkmana gerek yok
Soran+1 yılkorkmak değil ama bir çözüm bulamam sana onun için diyorum
- +1 yıl
bazen dertleşmek çözümden daha etkilidir. bilmem anlatabildim mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi gözün aydın