Arkadaşlar bugün nişanlımın penisini gördüm cok büyük görünce hakikaten sasırdım evlenince ne yapıcam ben ?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsini sokmaz rahat ol, gerekirse söylersin zaten o da kibar davranır. acıması da herkesde bir değil zarın sıkı olması genetik, herkesin öyle acımaz yani. çok takıldıysan kendi ailendeki bayanlara sorabilirsin. büyük penis avantaj hepsini sokmadan yapabilir, hem belki de vajinan alıyordur, sonra hoşuna gider
48 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum arkadaslarıma söyledim cok büyükmüş diyolar
Cevap sahibi+1 yıl20den büyük mü. büyük olsa bile senin vajinan ne kadar almaya müsait bunu arkadaşların bilmez, denemeden göremezsin sıkıntı olup olmayacağını. ilk etapta rica edersin eşin de temkinli yavaş davranır
Soran+1 yılarkadaslarımın yaklasık hesaplarına göre 22 23 cm felan
Cevap sahibi+1 yılben 26lık la mutlu olan kadınla konuştum internette. kadını tanımıyorum ama eski sevgilisiymiş ve onunla seksi çok özlediğini söyledi. eğer büyük gelirse de dediğim gibi hepsini kullanmaz eşin canını yakmak istemez sonuçta.
Soran+1 yılsordum konustuk bu konuda canım acır felan dedim o da o gün gelsin sorcam sana hesabını dedi canın yanarsa yansın felan dedi sonra kıyamam tabi canını yakmam dedi.
Cevap sahibi+1 yılsenin önceden beri bir endişen varmış penisten değil bence. korktuğuna değmez önsevişmeyi uzun tutarsınız, sonra da yavaş yavaş girer eşin. fazla takma yani içinde kalmaz 23 cm :)
Soran+1 yıl:) tesekkür ederim içimi rahatlattın
Cevap sahibi+1 yılrica ederim mutluluklar :)
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. ho ha 22-23 cm sikmi olur. nereye sokacak bu. kızım senin derinliğin 15-16 nasıl yiyeceksin.
bence ölçümün hatalı. ya da nişanlın anormal doğum. adam 18 cm penisle eşinin canı yandığından fellik fellik kestirmek için doktor arıyor. eşek soyundan mı gelme bu adam. sen hemen nişanı at bence. hayatın işkence olur51 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük ben ne diye korkuyorum sanıyorsun. Oluyormuş demek ki
kimisi küçük diye üzülüyor kimisi büyük diye. merak etme heyecanlanıp zevke gelirsin hoşuna bile gider alışırsın. ilkbirkaç gün zolanırsın aslında tecrübeli birisi olsa seni hiç zorlamaz.
35 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum evli arkadaslarım da ne güzel daha ne istiyosun diyolar ama korkuyorum işte canım acır diye
Soran+1 yılgüzel anlatmışsın :)
Soran+1 yılyani olabilir yanlıssa :D
sorun yapma sadece eşinle konuş ve o an sadece onun gözlerine bak gerisini o halleder. canın acırsada söylersin biraz bekler geriside aranızdaki o anki sevişme isteğine kalmış.
15 Yorumla
Soran+1 yılistekte sorun yok ama acırsa bırakır kalkarım :DD
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılevet deliyim ben yazarım üyeliiğim devam ederse tabi:)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak etme bişey olmaz sen arkan dönük üstüne yatarsın oda alttan sana sokar bu pozisyon süperdir, uzunluğunu öğrendim de kalınlığını merak ettim ne kadar
birde şu tarz sorular tek tük çıkıyor, buradan konuşmak kolay acısını onlar çekmiycek tabi
link018 Yorumla
Soran+1 yıl:D ama kız haklı değil mi cok küçükte olmasın yani
Cevap sahibi+1 yılTürkiyeyi genellemesi haksız sen Türklerinki küçük mü diyorsun şimdi
Cevap sahibi+1 yılha cevap ver
Soran+1 yılBilmem öyle diye duydum o yüzden arkadaslarım şanslı olduğumu söylüyorlar :)
Cevap sahibi+1 yılyav bıktım artık bundan, bizim penislerimiz dünya ortalamasında normal sayılıyor niye her duyduğuna inanıyosun, bir ingiliz, alman ya da amerikalının penisinin büyük olduğunu nerden biliyorsun al bak dünya ortalaması bizimki normal boyutlarda inşallah evliliğin boyunca o penisin acısını çekersin link
Cevap sahibi+1 yılsizde Türk erkeklerini küçük penisli yapmaya ne meraklıymışsınız be
Soran+1 yılBanane milletin penisinden arkadaşım ben kendiminkine bakarım bayanlar öyle düşünmüyor işte önem veriyor ben napıyım bana neden yukleniyosun ki
Cevap sahibi+1 yılcevap ver dedirtme bana
Cevap sahibi+1 yılçünkü Türk erkeklerini küçük penisli olduğun u düşünüyorsun
Soran+1 yılBen ne düşüneyim ya arkadaşlarım aralarında konuşuyor esiminki su kadar bu kadar diye ben neden düşüneyim milletin penisinden banane
Cevap sahibi+1 yılöyle desene o zaman ben Türk erkeğinin penisini kısamı buluyosun diyorum sen öyle duydum diyerek onaylıyorsun, onur kırıcı geldi bana
Soran+1 yılHayır ya ne ufak görmesi standartlara göre normalmiş ama büyükte değilmiş yani :)
Cevap sahibi+1 yılkızlar büyük değil diye başka milletlere mi kaçsınlar yani bunu mu demek istedin
Soran+1 yılNe alaka ya verdiğim her cevaptan bişey çıkarma bişey demiyorum artık banane millet büyük mu seviyo küçük mu herkesin tuttuğu kendine :D
Cevap sahibi+1 yılsende öyle cevaplar veriyosun ki yanlış anlıyorum bide :) koyunca dalga geçiyosun sanıyorum
Soran+1 yılYooo dalga geçmem ben erkekler çok önem veriyormuş boyutuna öyle mi
Cevap sahibi+1 yılmilli meseleye bile dönüştürürüz, benimki 16cm, 5cm kalınlığında ama küçük görünür diye korkuyorum
Soran+1 yılBlmem değildir heralde benm gibi biri olursa sıkıntı yaratmaz
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. tek buyuk penıslı erkek o mu. o erkekler hep bekarmı. canım boyle seylerı dert etme. buyuk penısı kızlar sever dıye bılrıdım ben bu arada.
15 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle seviyolar da benim ilk gece korkum var zaten bide o kadar büyük olunca korkum daha da arttı
- +1 yıl
canım ılk gece sadece 1 kerelık bırsey. 1 kereye mahsus yanı. mamudo dıye bır fıkra war onu aklıma getırdın sımdı:) yapcak bırsey yok. merak etme gecer gıder o gecede. o penıs o vajına ıcın yaratılmıs yanı hersey normal gıdecektır.ayrıca sen neye gore buyuk dıyorsun cok penıs gordugunu sanmıyorum. tabı yanlıs sanıorsam da haklısın dyebılırım. 18+buyuktur mesela olctun mu
Soran+1 yılelimle ölçtüm kızlarda tahmini 22 23 cm dediler
Soran+1 yılÖyle Bi şey istemez zaten
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılnişanlanmadan önce görcektin, geç kalmişsin :)) ,
tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını biliceksin artik çok geç kaçamzsin :D020 Yorumla
Soran+1 yılEvet mecburen yapıcaz da onun ki çok büyük olduğundan benimkinde değişme vs olur mu ki
- +1 yıl
Calışan, işleyen kas gevşemez, sıklaşır.
Gevşesede artik o kocan, ilk halinide bilior olucak son halinide,
Eger ilerde bunu sana sorun ederse yani diyelim gevsedi, o zaman tek diyeceğin şey,
"Senden Ötürü"
Soran+1 yıl:D aynen öyle
- +1 yıl
Haa sakın ha sakın başka yolu denemeyin!
Oroblem olabilir yani:(
Soran+1 yılbaska yol derken anlamadım
- +1 yıl
Ters ilişki, anal yani...
Soran+1 yılhayır tabi ben hayatta istemem
- +1 yıl
Sen degil o isterse dedim zaten ;)
Soran+1 yılgene olmaz :)
- +1 yıl
Eger dedigin gibiyse zaten olmaz ;)
Ama insan bagzen o anda(orgazmin doruklarina ulastiginda)
Olmaz asla yapmam dedigi herseyi yapmistir ;) dikkat et bn nelere aslaaa dedim de sonra oturup coook guldum ;)
Soran+1 yıl:D herseye tamam ama sadece o olmaz konustuk zaten
- +1 yıl
Ahaahaa konustuysaniz daha kotu iste ;)
Soran+1 yılNiyeki:(
- +1 yıl
Yasak olan erişilmez olan hep cazip gelmiştir ;)
- +1 yıl
O yuzden bir sure sonra meraak uyandircak,
Lütfennn
Lütfeenn
Diye başlicaktir :)
Soran+1 yılKim benn mi o mu baslıycak
- +1 yıl
O tabikide ;)
Sen kendinden pek emin degilsin galiba :))
Soran+1 yılEminim ben istemem :)
- +1 yıl
Bunu zaman gostericek,
Eger olursa ozelden mesaj atarsin ;)
Yada soruyu guncellersin
Soran+1 yılTamam :D
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=MlkP6sMX-zIsamantha seks and the city
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir gün acı çekeceksin ama bir ömür boyu bayram edeceksin,değmezmi sence
97 Yorumla
Soran+1 yılne bayramı edicem :)
Cevap sahibi+1 yıliçini doldura doldura girip çıkacak zevkin doruğuna çıkacaksın
Soran+1 yılama ilkinde canım cok acıyacak
Cevap sahibi+1 yılbi sefer acıyacak,ama sürekli zevk alacaksın,belkide acımaz bellimi olur,ne kadar iri peki
Soran+1 yılcok iri ya eminim cok film izledim biliyorum
Cevap sahibi+1 yılağzın ağrıyormu oral yaparken
Soran+1 yılEvet çenem ağrıyo
+1 yılKorkunun ecele faydası olmazmış, eğer onla evlenirsen ilk gece çok canın yanacak.. kocaman penis zevk değil acı verir bunu erkekler bile anlayamıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilk zamanlar acıması muhtemel ilerisi için avantaj benim için :)
- +1 yıl
avantajını iyi değerlendir o zaman :) kocam o şey senin olacak
Rahat ol önemli olan ön sevisme, sonra zaten amin yeteri kadar acilacak. Bide ilk girerken yavas sokarsa tamamdir. Sonrada zevkte, mutluluktan inlersin zaten. Okey.
04 Yorumla
Soran+1 yılOk umarım dediğin gibi olur
Soran+1 yılneeeeeeeeeeeeeeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkunu yenmen lazım ,nişanı atmayağına göre... nişanlın kibar olursa sorun olmaz sanırım...
21 Yorumla
Soran+1 yılumarım :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük diyosunda neye göre kime göre hayatında kaç tane canlı penis gördünki belkide sana büyük geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılfilm izledim ordakiler gibi bir de arkadaslarım eslerinin penisinin yaklasık uzunluğunu gösterdiler nisanlımınki cok cok uzun ve kalın ya
Cevap sahibi+1 yıldert etme ilk bir hafta zorlanırsın sonra alışırsın keşke göstermeseymiş
Soran+1 yılöpüşürken pantolondan belli oluyodu ama görünce şok oldum :D
evet alısana kadar zorlanacağım kesn
korkman sadece acı çekmeni sağlar. bir duble bişey içerek cinsellik yaşaman bence ilk gün için önemlidir. ıslanma olmuyomu sende kurumu genelde
085 Yorumla
Soran+1 yılıslanma oluyo
Soran+1 yılilk kez olcak tabi izledim
Soran+1 yılyaptım
Soran+1 yılsen kesn zorlanırsın dediler.
Soran+1 yılsayılır kalıplı sayılmam
Soran+1 yılYaparım niye yapmayım :)
Soran+1 yılvar tabi ama korkuda var
Soran+1 yılevet söyledim korktuğumu o gün gelince bugünlerin acısını cıkarcam dedi tabi espriyle :D
evet bakımlı tabi öylede olmalı zaten
Soran+1 yılevet istiyorum tabi
Soran+1 yıle heralde düsünüyorum :D
Soran+1 yılo nasıl oluyo
Soran+1 yılBiliyorum canım ismi yabancı geldi
Soran+1 yılevet tabiki olmaz ne tuhaf sorular soruosunuz ben korktuğumu yazıorum evlenmeden olmaz mı diyosun
Soran+1 yılhayır yapmam.. özel günlerde içiyorum nadiren
Soran+1 yıl:) o günleri bekliyoruz birimiz sabırsızlıkla diğerimiz korku ve endişe içinde :D
Soran+1 yılevet hemde nasıl ondan korkuyorum işte
Soran+1 yılevet gec oluyorum
Soran+1 yılevet tabiki bizimkiler herseylerini anlatırlar :) onunda etkisi var tabi birinin cok acımıs cok kanaması olmus, birinin rahat olmus bilemiyorum bunlar korkutuo işte insanı
Soran+1 yılevet istek cok bir o kadar korku işte.. olup bitseydi kurtulsaydım sonra zevkine bakardık haha :D
Soran+1 yılerkekler neden hep öyle diyolar içi cok sıcak oluyo söyle böyle diye.bide dar olması daha cok cezbediyomus öyle mi?
Soran+1 yılistekli olmama bağlı cok istiyosam daha cok oluyo
Soran+1 yılevet adet öncesi adet zamanı daha cok istekli oluyorum
Soran+1 yılgördü :) cok değil normal
Soran+1 yılsen neden bu kadr cok soru soruyosun bende takır takır cevaplıyorum bütün sorularını :D
Soran+1 yılyaaaaaaaaaaaaaaaa cok gıcıksın bu sorular böyle devam edicek değil mi
Soran+1 yılevettt evetttt evetttt tamam mı seviyorum :) daha soru sorma :DD
Soran+1 yılyazmıyorummmmm artık :D
Soran+1 yılevetttttt
Soran+1 yılküsmedim :)
Soran+1 yılneyi
Soran+1 yılöpüştüğümüzde cok oluyo
Soran+1 yılöpüşmekten en cok :D
Soran+1 yılhayır göğüsümü ellemesi hosuma gitmiyo benim
Soran+1 yılbana farketmiyo yer zaman mekan :)
Soran+1 yılnisanlım gibi uzun boylu kalıplı temiz bakımlı :)
Soran+1 yılhayır tabiki hayatımda biri var
Soran+1 yıldayak istiyo musun acaba
Soran+1 yılnerden anladın
Soran+1 yıl:) eeee
Soran+1 yılcığlık atmak ne ya cığlık atılır mı
Soran+1 yılinlemek tamam elde olan bişey değil..o an ki zevkle oluyo:)
Soran+1 yılewt
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım oradan 3.5 kilo ağırlığında 55 cm boyunda bir çocuk çıkıyor. 18 cm lik penis mi girmeyecek. girer sende zevkten inlersin merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuh ya zaten evlencekmişsiniz niye acele edip şimdiden gösterdi
37 Yorumla
Soran+1 yılYaza evlenicez dayanamadık :)
Cevap sahibi+1 yılyok artık ya.Ben sanırım insanları anlamıyorum anlayamıyorum bu konularda ..yanlış anlamayın bu sadece sizin için değil..
Soran+1 yılkimse kimseyi anlamak zorunda değil herkesin doğrusuda yanlısıda kendisine.. sen nisanlanınca yapmazsın :)
Cevap sahibi+1 yılben yanlış ya da doğru olduğunu savunmadım.Dediğiniz gibi herkesin doğrusu yanlışı vardır ve herkesin iradesi de vardır.Bazen doğrular yanlışlar göreceli olabiliyor.Ayrıca insanlara değer verdiğim için anlamaya çalışırım.Bence insanları anlamaya çalışmak anlamak doğanın bir gereğidir bu en doğal eylemlerden biridir..
Soran+1 yılhaklısın ben anlıyorum yaptıklarımdan dolayı kime anlatsam illaki eleştiri alırım. yaptığım hiç bir şeyden pşman değilim :)
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum eleştiri alır mısın ama sonuçta sen evlenmeyi düşünüyorsan belli bir yaşa gelmiş birisin ve bunları düşünebileceğin yaştasın..Belki doğru olmadığını söyleyebilirler çünkü dinimizce uyarmak gerekir..Ama senin yaptığın yanlışlarda doğrularda sana özgüdür yani sonunda sen pişman olursun veya olmazsın bunu kimsenin eleştirmeye hakkı yoktur bence ..Tabi ki herkesin kendi seçimleri vardır...Tekrar söylemek isterim ki amacım sizi eleştirmek filan değildi.Hiç kimse kusursuz değildir sonuçta.
Soran+1 yılAynen öyle :)
iyi bir ön sevşme ve oralla gevşer raaht alısrın içine
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur
Soran+1 yıl:)
evlenince o penisle nasil yaşiyacagini dusuncegine evlenince nasil yasicagnzi dusun.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tahrik edip ıslattıktan sonra emin ol hiç acı çekmezsin.Hem o an alcağın zevke odaklansan daha harika olur senin için.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAAA bilmiyormusun güzelim tabikide dibime kadar yiceksin :)
06 Yorumla
Soran+1 yıldalga gecmeyin ya
Cevap sahibi+1 yılne dalgası güzelim bulmuşsun bunuyosun tabikide hepsini içine alacaksın ve keyfine bakacaksın :)
Cevap sahibi+1 yılBu arada teşekkürkrlr E.İ.C için öpüldünüz :)
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevap desem
Soran+1 yılsana vermedmki
Görmek için geç bile kalmışsın :)
51 Yorumla
Soran+1 yılNe geç kalması
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÜste olup kontrolü sen alırsan sorun olmaz, yoksa canın yanar.
01 Yorumla
Soran+1 yılüstte olup mu ben hayatta yapamam ona bırakırım yoksa sabaha kadar öyle bekleriz yani :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılgörmemişin bir penisi olmuş istemem yan cebime koy ne mal insanlar var
10 Yorumla
+1 yılvahh vahhh.tek sorunun bu olsun
60 Yorumlaköküne kadar yiyeceksin kaçarın yok
12 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün cevap veremezsiniz değil mi
+1 yılhayat musterek fedakalık lazım:)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl gösterdi? merak ettimm
313 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yıloldu işte bişeyler
Soran+1 yılilla yazdırcaksın yani
Soran+1 yılikiside
Soran+1 yılağzıma mı dalga mı geciosun cenem ağrıdı
Cevap sahibi+1 yılgerçekten ilk gece korkun varmış bir almadığın kalmış neden korkuyosun hala güzelim
Soran+1 yılAlmaktan korkuyorum zaten tek sıkıntım o
kayganlaştırıcı surersın gırıs çıkışı rahatlatır:)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede
+1 yılküçük penisli birini bulmu sdiyeyim
20 Yorumlaevlenmeden gösteriyolar ürküyo kızlar :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpohaha korktunmu la :D
05 Yorumla
Soran+1 yılkorktum la sen görsen sende korkarsın :D
Cevap sahibi+1 yılbende olan şey ztn slk :D
Soran+1 yılSensin slk grzeklı :)
Soran+1 yılSende o kadar olmadığından korkarsın :D
Cevap sahibi+1 yılmalmısın* sevgilisinin sikinden korkuyo bana sölediği şeylere bak :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılne güsel işte mutlu olmalısın bu durumdan bence ..
118 Yorumla
Soran+1 yılilk gece korkum vardı zaten şimdi daha da arttı :(
Cevap sahibi+1 yılyersiz bir korku o ilk geceden sonra daha iyi anlicaksın bunu kendini kasmana hiç gerek yok rahat ol o penis seni mutlu etmek için var canını yakmak için değil tatlım ..
Soran+1 yılarkadaslar anlatıyo cok acıyomuş ama
Cevap sahibi+1 yılçok mu dar vajinan neden acicağını düşünüosunki içine alamamaktan mı korkuosun
Soran+1 yılevettt
Cevap sahibi+1 yılyersiz bir korku vajina esnektir filmlerde izlemio musun hiç kol sokuyolar derinlere kadar
Soran+1 yılıyyy iğrenç ya içim bir tuhaf oldu
Cevap sahibi+1 yıliğrenç filan değil izlemelisin güveninin yerine gelmesi için
Soran+1 yıldaha kötü olurum ya izlersem
Cevap sahibi+1 yılhayır kötü filan olmazsın bence izlerken kendi kendini tatmin etmelisin tecrübe olur kendini daha iyi hissetmeni sağlar
Soran+1 yılcok izledm ama öyle sert videoları izleyemiorum içim tuhaf oluyo
Cevap sahibi+1 yılne tür olanları izliosun genelde hangileri ilgini çekiyo daha çok
Soran+1 yılerkeğin yakısıklı olmasına dikkat ediyorum bide kaslı olmasına :D
Cevap sahibi+1 yılhimm zevkliymişsin baya sert olanlar mı ilgini çekiyo yoksa daha yumuşak birleşmeler filan mı ;)
Soran+1 yılsert değil..
Cevap sahibi+1 yıltarzını merak ediyorum ya yaşın kaç bu arada
Soran+1 yıl22
Cevap sahibi+1 yılözelden konuşsak daha iyi olmaz mı
nıye ne kadr kı boyu korkma bısey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldarbeli matkap gibi çalışır ne güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAletini komple icine alacan .
02 Yorumla
Soran+1 yılofff
Cevap sahibi+1 yılArkadan bir kez girsin sana alışman icin ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl gördün ?
05 Yorumla
Soran+1 yılbasbaya o actı ben baktım :D
Cevap sahibi+1 yılevde mi :D
Soran+1 yılevet onlarda
Cevap sahibi+1 yıliş bitmiştir herhalde :D
Soran+1 yılNe iş bitmesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç santim canım?
15 Yorumla
Soran+1 yıltahmini 22 23 cm tam bilmiyorum bende :)
Cevap sahibi+1 yılO kadar büyük mü? Rahim ağzına değerse canın acıyacaktır. Hepsini içine alamazsın onun.
Soran+1 yılBende onu diyorum ya zaten
- +1 yıl
Yalan soyluyorsun bence. Ergenligine yeni giren bir erkek olabilir misin sen? :) Ayrica, 15-16cmden buyuk penislerin beyaz irkta normal olmadigi ve genetik anormallik oldugu kabul ediliyor. Bilgine. Bir daha kolay atip tutma boyle.
içine alacan
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi canım ciddi misin
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri