Ben hamielyim ve memelerim cok büyüdü sütlendi eşime em diyoum eskiden bırakmayan artik emmiyor em diyorum kusarım süt geliyo diyor ama emdiginde rahatlıyorum memelerim cok şiş ne yapacam ua emmiyor sut geldiği an bırakıyor off sömurmesini istiyorum bende
Cevabın nedir?
+1 yılDinen yasak olduğu için ve onun çocuğun hakkı olduğunu düşündüğü için böyle bir şey yapıyor olabilir. Ama sen onun karısı olduğun için aslında rahatlatması gerekir seni bir şekilde bence en azından bir şeyler için fedakarlık yapsa olabilirdi
014 Yorumla
Soran+1 yılDini düşünen biri degil her şeyi yapar sadece sut geliyo duye o çocuğumun diyor emmiyor kusarım diyo ağzına süt geldiginde tütü yapıp tukuruyor
- +1 yıl
Anlıyorum yaşadığım bir şey olmadığı için o hissi bilemiyorum fakat senin ihtiyacin varken yapsa bir yolunu bulup seni de rahatlatması gerekiyor çünkü bu önemli
Soran+1 yılDireniyorum ağzına aliyo emiyo 2 saniye sonra süt geliyo hemen bırakıyo devam et diyorum kafasını bastırıyorum hayır diyip kaciyo
- +1 yıl
İçi rahat etmiyorsa zorla yaptıramazsin ki. Farklı bir yol bularak yapacaksın artık. Kocan kıymetini bilemiyor demekki böyle şeylerin ve içi rahat etmiyor yani
Soran+1 yılOyle karakter meselesi yani
- +1 yıl
Seni rahatlatacak kadarını sağıp buzlukta dondurarak saklayabilirsiniz aslında, sonra da seninle gönül rahatlığı ile bir şeyler yapabilir ben olsam öyle yapardım, karımın mutluluğu için
Soran+1 yılIste ya bencil ya da babalığın arkasına saklaniyot
- +1 yıl
İşin zor daha da gençsin yani
Soran+1 yılE yani ne yapacam yaa
- +1 yıl
Bekleyeceksin yani başka bir yolu yok ne yapabilirsin ki başka, sütü sağ öyle yapsan onu da kabul etmez senin eşin
Soran+1 yılEtmez memelerimi sıktığıma dahi kızıyor
- +1 yıl
Yaşadığım bir şey olsa yardım edeyim de bu konuda hiç bir bilgim yok. O yüzden sen daha iyi bilirsin kendi bedenini ve ne yaparsan daha iyi hissedersin? Kocan emmesiği sürece daha da deliye döneceksin gibi duruyor
Soran+1 yılYani olmazsa ağzına uyurke tikayacan
- +1 yıl
Boğulur kiii
En İyi Cevaplar
Hamilelikten kaynaklı hormonların üst seviyede ve her zamankinden daha fazla emilmesini istiyorsun doğal olarak. Ama eşini de anla lütfen, onun için yeni bir durum bu. Belki sadece elleriyle yapması seni rahatlatabilir.
110 Yorumla
Soran+1 yılElleriyle oynadığında yine zevkli oluyo ama gerçekten emip sütlerimi içmesini istiyorum olabilirmi gerçekten tuhafinami gidiyo yani
Soran+1 yılEvet bugu n bile emdi süt geldi hemen tukurdu meme ucumu sildi hic emmiyor oyle yani
Soran+1 yılOyle buda doğru ya sevmese zorlayamam zaten ama ağrım cok ve gerçekten zevk aldığım bir nokta ve gerçek anlamda şiş
Soran+1 yıl😐😐yani ne diyebilirim
Soran+1 yılYani bir nebze rahatladim annemlere desem sapık damgası falan yerdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrençsin sizin gibiler yüzünden erkekler her kadını basit görüyor abazalar çoğaldı
22 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka memelerim süt dolu ve eşimin emmesini istiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
29Cevap
+1 yılYorumlar içinde bir bayanın da abaza diye itham etmesine şaşırdım biraz da kızdım. Destek olması gerekirdi. Ama belli ki hamilelik ve süt kaynaklı şişme yaşamamış yani çekmeyen bilmez. Ben karımın sütü varken o demese bile sömürürdüm yaa hem daha harika oluyor o zaman daha doyumsuz oluyor birde şişlikle haliyle dolgunluk artıyor. Durumuna üzüldüm ne var ki nadiren de olsa bazı erkekler süt çıkması meselesinden haz etmiyor. Ben çok seviyorum gercekten. Sorun hâlâ devam ediyorsa mecbur kendin sagmalisin :-(
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim eşim tam tersi sütü gördü gördüğü gibi memelerime dokunmaz oldu bunun sebebi ne
- +1 yıl
Anlıyorum. İnanın bunun sebebini bilmiyorum. Ama bence psikolojik bir durum olma ihtimali çok yüksek ama sebep bilemiyorum. Aynı olayın yasanmisligini dinlemiştim başka bir zamanda ama o durum daha cahilceydi o yüzden daha çok kızmıştım. Mesela bayanlar özellikle genç kızlar meme konusuna çok takiliyorlar, çoğunu gereksiz buluyorum. Meme konusu biz erkeklerin beyninde çok ama çok uç noktada bir öneme sahip, detaylarını verebilirim. Anlatmamı isterseniz. Şimdi konuya döneyim. Bizim için bu denli önemli olan bir unsur, insanın karşısındaki kendi eşi yalamadan emmeden okşayıp sikmadan hatta dayanamayıp ısırıklar bile atmadan duramadigimiz bir olgu ve karşımızda sevdiğimiz yarimiz var yani kendisini sevmemizle sevismemizle onu emmemizle mutlu olan kişi bize ömrünü veren sevdiğimiz kişi var ve bu durumda bir erkek nasıl emmeden kendini durdurabilir inanın anlamış değilim zaten bunu yapmak için fırsat kollayan her fırsatı değerlendirmek isteyen bizken neden erkek bunu yapmaz ya da istemez
- +1 yıl
Bilemiyorum. Yardımcı olmayı çok isterdim inanın , sadece bir tavsiye , Gökçen Erdoğan isminde bir kadın doktoru aynı zamanda cinsel terapist var takip ederseniz veya mesaj gönderirseniz geri dönerse sanırım cevabını o biliyor olabilir. Donanımlı bir insan olduğunu düşünüyorum. divakadın. com diye sitesi de var.
- +1 yıl
Emmek şöyle dursun dokunmamasina bile hayretler içindeyim inanın bu dolgunluklar değişim süreci yani farklı görüntü ve şekil oluşturduğu için inanın daha fazla dokunmak ve daha fazlasını yapmak gelirdi içimden. Ve haliyle neticeyi de tahmin edersiniz.
+1 yılçocuğunun hem babası, hem de süt kardeşi olur bu adam. bir an düşündüm de. çok garip lan... organık beslenmeyı sevmıyor adam demek ki :DD
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka süt kardeşi ile emsin iste ya cok istiyorum ki anne sutu pahalı birsey normalde
- +1 yıl
bu cevaptan sonra cocugu nasıl yaptıgınıza daır suphelerım olustu... isviçreli bılım adamı arkdaşlarımı arıyorum sızı ıncelemeye almaları gerek
Soran+1 yıl😂😂 niyee
- +1 yıl
senınkıne şifre koy şifreyı çözmesı ıcın memiştoları emmesı gerektıgını soyle :DD
Soran+1 yıl😂😂 bu cok güzeldi hahha
+1 yılSeni sagsın :p sû emen pompalar var ondan al cozum cok :p
08 Yorumla
Soran+1 yıl😁onlardada ilk ağız sütum giderse bebegim vitaminsiz kalır emse rahatliyacam😁
- +1 yıl
ee durumu anat
- +1 yıl
anlat :D
Soran+1 yılSöylüyorum bir-tek sensin emziren anne olan o çocuğumun 2 sene unut emzirmeyi falan diyo
- +1 yıl
anlamadım :D
Soran+1 yılBirtej senmisin anne olan diyor.. 2 sene beni unut diyor emmiyor yani
- +1 yıl
yarı yolda bırakmış seni T_T
Soran+1 yılEvet basbaya oyle yaptı
Hakaten sut geliyor ve tadi eksi yani.. Az sabret sutten kesil emer 👍
010 Yorumla
Soran+1 yılTadını bilmiyorum tek bildiğin az birsey emse dahi sütlerim geliyo batiriyor heryeri oda emip yutsa boşalır memelerim ağrım gider
- +1 yıl
Biliyorum. Dogum yaomis bir arkadasim vardi emdikce sut gelirdi. Oda sikayetci idi.. Ben emerdim ve yalardim ama gel bana sor. Sirf o bu sebepten dolayi istedi diye.. Ne hikmetse demekki gercekten problemmis bu. Bizdeki sperm birikmesi sebebi ile s2n surekli erekte olmasi ile ayni his bu sizdeki. Bizdede birikme oldukca s2in ici kasinir ve kalkar. Bosalmak isteriz.. Uzun lafin kisasi buna bir cozum bulmali aslinda kocan 👍
Soran+1 yılYapmiyo kusarım diyo ne yapmam lazim
Soran+1 yılIyi bekliyim yani😒
Soran+1 yılDaha ne olabilir sağsam ilk ağız sutu doğduğunda cok önemli sagmasam Şu an sutyenlerime bulasiyo beyaz beyaz ağrı yapiyo
Soran+1 yılYa süt gelmese yine fark etmez ama Şu an geliyor süt bol sütlü inek oldum yani Şu an ya içsin ya da emsin emsin tukursun ama emsin yani
Çok saçma bir istek, şahsen benimde emdiğim kadından süt gelse bende kusarım. İğrenç gerçekten...
04 Yorumla
Soran+1 yılSebebei ne sadec sut bh
Soran+1 yılYaa süt geliyo ne yapalım yani bir zahmet yutsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılbebek emmiyormu seni? ya da ona göre cihazlar var onlardan kullanamıyormusun?
Eşin biraz cesaret etsin. Hiç denemedimi06 Yorumla
Soran+1 yılDenedi süt geldi uzak durdu
Cevap sahibi+1 yılSen zevkmi aliyosun emdirince
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAslinda coknguzel bir hisstir goguslerin tamamen doluysa bu erkegide tahrik eder. Cokmu iri goguslerin var
Soran+1 yılEvet ve şiş ve malesef damarlandı oda diyor ucuda kendide dahada büyümüş diye
Cevap sahibi+1 yılBirazcık masaj ve sicakla emilirse baya rahatlarsin. Uclari buyumustur pembe axik renkli uclari varsa baya harika olur. Bebek tam emmiyormu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu karılardaki nedir bu emdirme merakı hangi kadına gitsem memelerini ağzıma verdi çok zevk alıyolar heralde
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende veriyorum emmem diyor 2 sene umut diyor ne alaka sütlerimi ic iste
Cevap sahibi+1 yılsıksın öpsün ama sütun haramdır kocana emzirme cocukmu bu
Soran+1 yılOnları yapiyo yala bari diyorum az birsey oynuyo süt geliyo birakiyor haram degil diye biliyorum kasten icmedigi muddetce
Cevap sahibi+1 yılsütün kesilince emsin emdir bol bol en iyisi öyle yap
Soran+1 yılÜff daha cok var
+1 yılBüyük meme ve emilmesini isteyen hatun. Of diyorum sadece
04 Yorumla
Soran+1 yılVe süt geliyo diye emmeyen bir eş
- +1 yıl
Başkasına emdir o zaman
Soran+1 yılhamile hamile
- +1 yıl
Olsun ne olacak sende onunkini emersin
Ağzının tadını bilmiyor aptal adam şu an öyle zevk verirki memelerin emdikçe harika olur
03 Yorumla
Soran+1 yılEveet ama o kusarım diyor yapmıyor ağzına vermeye çalışıyorum kaçıyor falan oof
Soran+1 yıl6.5
Sutunu sagip dolaba koy sonra emsin memelerini
15 Yorumla
Soran+1 yılBana bile elletmiyor kendi memelerimi
Soran+1 yılKafadan kontak herhalde 😁
Soran+1 yıl😂 valla ya
- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet sütten dolayı şişerler ve ağrı yaparlar, sağılması gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy kilon kaç ki çok asırı büyümüşse belki çekici gelmiyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim cok guzel memelerde 95c di şimdi dahada büyüdü bilmiyorum artik sutyen dahi takamıyorum agridan
Cevap sahibi+1 yılÇocuk doğup südtenli kesilinceye kadar beklicen tatmin olmak istiyosan sürterek yapın
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaha ters bende emeyim bitireyim diodum yaotirmiodu kac aylik hamilesin ki
04 Yorumla
Soran+1 yıl6.5..
Cevap sahibi+1 yılHm peki sut geldi mide hem ne kadar buyudu ki
Soran+1 yıl95d den 105dlere çıkmıştır cok büyüdü ya
Cevap sahibi+1 yılHadiya ciddi misin o kadar nasil oldu ya ilk defa duyuyorum simdi bizimki kuculdu gitti resmen ama o kadar olmamisti ama esin isi bilmio ki onu zevk li hale getire bilir bence hamileliktekadinin vucudu daha cekici oluyo
İnek gibi sağsın tüm sütü döksün öyle emsin
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah ilk ağız sütü diyor sıkıyorum bazen sütlerimi boşaltıyorum kızıyo elletmiyo ellemiyoda
Baba olacak ya belkı de ondan dolayıdır.
08 Yorumla
Soran+1 yılYaa emip sütlerimi içsin veya tuk7rsun ama niue emmiyor ya ne alaka
Soran+1 yılOda onalr bebegimin diyor bebegine daha cok süt var zaten göğüslerim normalde büyük zaten şimdi agirlasti şiş uçları büyüdü emsin iste
Soran+1 yılNe gibi ya memelerinin rahatlaması gerek emmesini özledim
Soran+1 yılNe yapayım
Nasıl yardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılSapık mısın kızım sen yaa
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka cok istiyorum emip sütlerimi içmesini anormal mi?
- +1 yıl
Sen arrık bir annesin kendine gel
Soran+1 yılAnnelerin zevki yok mu
- +1 yıl
Bu kadarı olmamalı
Soran+1 yılRahatlamam lazim
- +1 yıl
Git bebeģini emzir
Soran+1 yılDoğsa
+1 yılBen olsam emip somururdum
012 Yorumla
Soran+1 yılSen olamayacağına göre ne yapmam lazim ya emmesi lazim rahatlamam lazim memelerim cok ağrıyor
- +1 yıl
Kocanı bir şekilde ikna et memelerini emmesse içine girmeye izin verme şart koş
Soran+1 yılMecbur girdiğinde biraz olsun emiyor süt geldiği an bırakıyor oda hemen geliyo 4 5 saniye suruyo yani emsin sütlerimi iste içsin sömursun memelerimi
- +1 yıl
Bıraktıgında sende bırak cek kendini. Me kadar emerse o kadar ver
Soran+1 yılYapamam yaa tek isteğim emmesi anlatıyorum yok yok diyor az emiyor hemen bırakıyor sut gelince tukuruyor
- +1 yıl
Naaı koca var ya boyle atesli bir karısı var yaptıgına bak off bana da boyleai gelmeli evlendigimde.
- +1 yıl
Bna özelden yazarmısın bir
Soran+1 yılinş. Ya ama gerçekten insana koyuyo ya kafasını bastırıyorum ona em diye ucunu sürtüyorum vücuduna yok emmiyo adam mincikliyo tamam
- +1 yıl
O yapmasaa sen kendini oksa ellerinle hayal kurup yap memelerini olksa
Soran+1 yılOkşamak zevk vermiyo o elleyince yine zevk veriyor ama emmesini istiyorum
- +1 yıl
Göğüslerini atarmısın bir merak ettim o yanan gogusleri yaa
- +1 yıl
Piştt
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey yapmaması lazım dinen yasak
09 Yorumla
Soran+1 yılBilmeyerek oldumu birsey olmazmış dinimizce ama cok ihtiyacım vaar
Cevap sahibi+1 yılBilmeyerek diye bir şey yok o adam senin hamile olduğunu ve sütlendiğini biliyor sütün kesilince yapsan sorun yok diğer türlü sorundur. Çocuğunun rızkı var orada ve çocuğun emeceği için oranın temiz olması lazım
Soran+1 yılOda öyle diyor ama ihtiyacım var anlatamiyorum
Cevap sahibi+1 yılSabredeceksin ya da doktoruna söyle bir yöntem söyler sana
Soran+1 yılPeki ne yapabilirim sence doktora memelerinin emilmeye ihtiyacım var eşime söyleyin emsin mi diyecem
Cevap sahibi+1 yılHayır memelerinde ağrı oluyorsa zararsız bir merhem verebilir yok durum sadece şefvete dayalı bir şeyse doğuma kadar dişini sıkacaksın. Çocuk doğuncaya kadar sütten kesilirsen görürsün gününü ama meme senin memen kocanla öz çocuğunun süt kardeşi olmasını istiyorsan sütten kesilmek istiyorsan emdir tabi
Cevap sahibi+1 yılKocanla yatma demiyorum kocanla elbetteki seks yapabilirsin ama memelerini emdirme
Soran+1 yılPeki sende haklısın ama sut kardeşi olmaları saçma dinimizde eş emse birey olmuyo duye biliyorum off
Cevap sahibi+1 yılDinen öyle
+1 yılNeden bçyle bir şey istiyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılistiyorum cunku
- +1 yıl
Nefssin köpeği olma
Soran+1 yılne yapacam bebek doğacakda emecekte ohooo ağrıdan duramiyorum
- +1 yıl
Afedersin de eğer bir ağrıya bile katlanamıyorsan en basitinden neden çocuk yapıyorsun
Soran+1 yılAma bu sızlıyor ve şiş çokta sert niye süt birikti
- +1 yıl
Eşine emzirene kadar doktora git
Soran+1 yılDoktor sütun bol olacaktır normal diyor ne desin
- +1 yıl
E o zaman normlmiş neyin derdini yapıyorsun
Soran+1 yılAğrım var ve eşimin emmesini istiyorum zevk almak istiyorum oyle birseyki televizyon dahi bakarken emsin yatarken emsin bıkmam ya
- +1 yıl
İşte nefsin köpeği olmuşsun çocuğuna yazık
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Ne alaka mı özellikle son yazdığını oku anlarsın
Baska birşeye aş eriyorsun san ki
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir ne kadar yaparsak yapalım emmediğinde yarım kalmış hissediyorum
Soran+1 yılAnne sutu satılan şeyler kilosu 100 liranın üstünde bu adama bardağa kat iç demiyorum em emdikçe gelen sutu ya yut ya da tükür ama em yok diyor o cocugumun
Soran+1 yılIste midesi bulanırmış kusarım diyo süt ağzına geliyo tukuruyo
Soran+1 yılGerçekten beklemiyorum tavrı net çünkü
Mesaj at yanına geleyım
00 YorumlaEşine de cok kizma gercekten istemiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten istemiyor bak eminim tiksinme degil ama memelerimi emmiyor adam ne yapabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevkmi alıyosun fantazimi yani
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk
Cevap sahibi+1 yılee amerikan yapıyonuzmu
Gizli Üye(30-35)+1 yılah ah ne emilir o memeler çok haklısın :))
06 Yorumla
Soran+1 yılBide ona anlatilsa
Cevap sahibi+1 yılellerini ayaklarını bağla yatağa, çık üstüne daya memeleri ağzına bak bakalım ne oluyor sıkıysa emmesin :D :D
Soran+1 yılHep memelerimi açıp veriyorum agzina sürtüyorum üstüne uclarini ama yok adam emmiyooor
Cevap sahibi+1 yılbağla herifi sen en iyisi başka çaresi yok bu işin yoksa çıldıracaksın sen emilmen lazım :D
Soran+1 yılÇıldırdım zaten
Cevap sahibi+1 yılhahah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen emiyorum çok güzel oluyor ya
03 Yorumla
Soran+1 yılAma o emmiyor emse rahatlayacak memelerim sızlıyo sütun çıkması lazim
Cevap sahibi+1 yılAnlat tecrübesiz kalmış
Cevap sahibi+1 yılBal sür
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sutu sagin sizde
03 Yorumla
Soran+1 yılilk ağız sutu bebegin vitaminiymis
Soran+1 yılYani olabilir aslında
Yalasın emmesin
012 Yorumla
Soran+1 yılSert sert emmesini istiyorum ucu kendi dahada büyümüş diyor em diyorum kusarım diyor
Soran+1 yılNiye emilmesin ya
Soran+1 yılSüt varsa emilmiyormu
Soran+1 yılHmm psikoljik herhalde ozaman ya
Soran+1 yılMecbur yani yapacak birseyim yok gibi görünüyor
Soran+1 yılYani Şu an oyle olacak gibi duruyor
+1 yılÇocuğun emmiyormu
00 YorumlaHayırlısı
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı