Eşiniz sürekli istekli ise
Eşiniz sürekli istekli ise ???
Eşiniz sürekli istekli ise
Şimdi bununda iki kategorisi var sadece beni mi yoksa önüne cikan bütün delikleri mi arzuluyor sadece beni ise istediğini veririm diğer türlüyse kicimi yalatır postalarım
soruyu iyi okumadınız sanırım eşiniz ya da sevgiliniz dedim...bence birkez daha okuyun soruyur...
çok şükür erkek gibi erkeğim.ama soruyu iyi okursanız eşiniz aşırı istekli ve arzuluyorsa sizi diyor.yani soruda tek kişi hedef gösteriliyor.eşiniz dışarda çok istekliyse demedim...
uzun süre neden sevişemiyorsunuz onu anlamadım.doğum olur anne olur tabiki hanzo değildir eşinizde size eziyet edicek kadar.ama her akşamda arkanızı dönüp ben uyuycam derseniz kusura bakmayın ama o adam dışarı kaçar.
tüm erkekleri bilemem.herkezin karakteri kendine.sadece kendi adıma konuşabilirim.eğerki Allah göstermesin kaza filan durumu olursa 2 ay değil 2 sene beklerim.yeterki sevdiğim iyi olsun iyileşsin...ben normal şartlar için sordum soruyu.farklı yöne çekmeyin lütfen.saygılar...
iyi akşamlar...
Gâyet güzel, süper bir durum, laftan sözden anlamayan adeta bir çocuk gibi heyecanlı olmasını istiyorum zâten... Eğlenir oyunlar oynardık mutluluğumuza mutluluk katardık böylelikle, kadını isteklendiren de isteniyor olmasıdır bir yandan, arzulu istekli erkek özgüvenini de artırır kadının. Hep istendiğini bilmek ise gururunu okşar.
Brawo süper.nerde sizin gibi bayanlar ahh ahh :)
Benim çok hoşuma gider.
Cevap
1Cevap
istekli olması suc degil ki. aksıne daha cok hosuma gider beni sürekli arzulayan eşin canını yerim ben:)
süper :))
Onun işini engellemiyorsa ben mutlu olurum. Dersi asan hınzır çocuklar gibi olmak çok heyecanlı olur.
brawo ama şuda varki seks demek hemen hadi yat yatağa afedersiniz aç bacaklarını işim bitsin ben gidiyorum olmamal.çok kötü bir olay bence bu.sadece erkek kendisini değil partnerinide sonuna kadar saatlerce memnun etmesi gerekir.karşıklı olmalı herşey...
Tutkumuz varsa ve uyumumuz sağlam ise çok hoş bir durum, zaten yaramaz bir çocukçasına heyecanlı ve istekli olmasını istiyorum.
Gunde 2-3 kez pek cocukca da degil hani :)
Sabah akşamı anlıyorum da üçüncü ne zaman olacak, iş güç malum :))
Aksam biraz uzun suruyor :))
Saniyorum hic iliski yasamamissniz
3 ay hem gündüz,hem gece artık banyoda yatacaktım bu yüzden,sonra vere vere biraz sakinleşti şuan çok iyi hiç vermesen olmuyor ama zevk almaya bakın yoksa harbi işkence oluyor
kıyamam yaaa :)))
Karsi tarafinda jstemesi gerekiyo yoksa iskenceye donusebilir..
aynen çok haklısınız karşıklı olmıycaksa hiç başlamamak gerekir...
Ben cok severım yeterki yanı dışarıda aramasın ögle saatınde bıle koşa koşa onu mutlu etmeye gıderım :) kadın yapsa farklı algılanır ama
benim kadınım yaparsa ben çok mutlu olurum ama :)
Sigara var mı alkol
ne alaka ki onu anlamadım :)) yeşil ay derneğine üyemi arıyorsunuz.sigara az içerim alkolde özel günlerde...özel soruları isterseniz özel mesajdan sorun
Yok tamam sagolun ben cevabı aldım :)
bir insanı tanımak için soru yerine bence yaşayarak bizzat canlı olarak tanıyın daha sağlıklı olur sizin için ;)
Aman o işin bahanesi ;)
ben pek anlıyamadım sizi amacınız nedir ne istiyorsunuz :)) karşınızdaki erkeğin kişiliğimi önemli sizin için ağzındaki sigarasımı :)
Tanışma amacında degıldım onun için öyle dedım ya
ok anladım o zaman gereksiz sorular sormayın olurmu...sigara içermisiniz alkol içermisiniz gibi...saygılar...
Sorarım ben
:)) hey allam ya bir tanede akıllı insan bulmazmı beni :))) peki sor o zaman ne diyim :))
Zıtlaşmayı sevmıyorum napım :)
aynen.kolay kalp kırmam taki aşırı kırılmadığım sürece.hem ne demiş atalarımız biliyormusun sen :)
Alma mazlumunnngg ahını cıkar ahensteeee ahensteeee :)
yok bilemedin canım :)) savaşma seviş demişler :))))
Onu ergenler çıkardı bebegım atma atma atasözü oldugunu ispatla
olurmu incele bak canısı atalarımız bakmışlarki savaşla olmuyor rusyayı işgal ederken bir bakmışlar fıstık gibi rus hatunlar.arkadaşlar savaşmayın sevişin bu hatunlarla demişler.zaten iyi sevişirseniz kendileri vericekler ülkeyi bize demişler :))))
Hadi ya inandım gibi
dahada inandırıcı lık istersen kartvizimi verebilirim bizzat anlatmak için :))
Ne iş yapıyorsunuz :)
özel soruları buradan cevap vermem ama iyi işler yapıyorum emin ol :))
Tahmin edebiliyorum yengeç mısın
balık.duygusal ve sahiplenici.sevdiğim zamanda ömrü boyu seven ve prensesler gibi yaşatan :)
Aklımdan gectı benımde balık ama azgınlığın sankı yengeç gıbı :)
hehehe güldürdün beni deli kız :) bilmemki ama epey istekliyimdir nabim içimden geliyor :)) bak kabul edersen seninle dürüstçe tanışmak istiyorum...
Yas takıntım var benim cok takıntım var ya sen bulursun :) ben sofra kuracaım kib :)
neyi bulurum anlamadım ki...ben her türlü mutlu ediceğime inanıyorum...
halil ibrahim sofrasımı kuruyorsun :)
Geldim mısafır vrdı
hoşgeldin...hadi kahve yaptım gel sanada yapayım :)
Keki alıp gelıyorum :)
süpersin bekliyorum :))
Tık tıkkkk :)
kimoooo :)))
Ac le çağırıp sımdı kim oymuş baskabırını mı bekliyordun :)
hehe dur deliz kız sakin ol açtım tamam.hoşgeldin..off yine çok şıksın bebeğim yaaa :))
Ya ne demezsın senın kadar olamam paşam :)
estağfurullah bitanem güzelliğin büyüledi beni :)
Yok bee ev kızıyım ben
hoppalaaaa ne alaka yaw ev kızları ayrı gezegendenmi geliyor :))
O kadarda cekıcı bısey yok yanı :) ne bu
tıkla ekle :)
Hımmm
Harikasın kesinlikle... Ben böyle bir eşim,olsun isterdim.. Sürekli istekli olsun beni de ateşlesin...
ben olabilirmiyim acaba :)
Diğer yönlerden de anlaşırsak neden olmasın:) ama sanalda insanlara güvenmiyorum
ben her türlü kendime güveniyorum.tanırsanız eğerki zaten bunu sizde anlıyıcaksınız...
Hahaha Esra erolun proğramı gibi oldu bu... Elektrik aldım senden :p Bi çay içelim
çok özür dilerim ama azcık delimisiniz sizde :)) bende de mevcutturda ondan dedim...bende şuan kahve içiyorum ama sizi nezih bir akşam yemeğine davet etmek isterdim.malum esra eroldan farkımız olsun direk yemek olayı yani :)))
Deli,olduğumu söylerler :) hmm olabilir acıktım aslında akşam olmadan çıkalım şu yemeğe
peki o zaman sizi eğer deniz severseniz limanda güzel bir balık restaurant var rakı balık güzel oluyor severmisiniz :)
gizlenmişsinizde ekliyemiyorumda sizi :)) bari siz ekleyin :))
Yeni gizlendim.. Bi ara yazarım sana... İyi geceler
ben asik oldukta ssonra anladimki insan asik oldugu erkege her dakka hazirdir
doymuyorum ben sevdigime yeterki versin
versin derken genelde veren bayan olur.bence erkek her zaman hazır oluduğu zaman acaba bayan verirmi kendini.Bizim Türk bayanları seks konusunda biraz sayıf bu konuda sanırım...
vallah benim kocanin pili bitttik o vermiyo onda yana umudum bitti 5 yilda on kere verdi bana
üstüne bir dosttum oda malesef ban uzak az geliyor
o yüzdede onu bile aldatmak zorunda kaliyorum yani kocamida sevgilimide vermedikleri icin bolca aldatiyorum canim
18 saat önce ilk deneyimi sormuşsun ama kimse cevaplamamış:))))))))))
olabilir benim için bir sıkıntı yok sen cevapla o zaman ilk olarak :))
benim gayim:)))benim cevap pek uymaz sen kızlara sordun sadece:)))
Ben bu duruma alışırsam o da bir süre sonra performanstan düşerse benim gözüm kayar sonuçta ben yenileniyorum o tükeniyor
yok hayır su ana kadar hıc dusmedım sureklı aynı hazdayım.2-3 kez hergun ve orgazm da edıyorum
Düşmeyeceksen kesinlikle güzel harika yani ben severdim
senın gıbı bı sevgılım olsun ısterdım.benımkı bıktı ayrıldık
Kendine bıkmayacak bir kadın bul :)
senın gıbı kadın cok yok :)
gızlılıgı acsam eklesen tanışsak?
Benim gibi kadın çok malesef gizliliğimi açamam :)
gizliliğini açma benı eklesen sadece :)
:(
Yani tabiki aşırısı kötü ama elimden geldiğince eşimi reddetmemeye çalışırım. İsteğini benimle gideremezse başka kime geçirecek
masturbasyon yapabılır :)
Niye canım ben varken neden kendi kendini tatmin etsin. Üstelik Kendini tatmin edebiliyor olsa benden istemez zaten
pekı yetısebılır mısınız kendısıne.ben mesela hergun 2-3 kez sevısıyorum pek yetısemıyor artık bana.bu kotu bırsey mı sızce
her sevısmemızdede orgazm edıyorum
Başlarda iyi olabilir günde 3 kez orgazm ama sonradan açıkçası ben istemem çünkü zorunluluk haline geliyor gibi artık. Yine de onu çok yorgun değilsem kırmamaya çalışırım
bundan kurtulmanın yolu nedır acaba
Ben isterdim hatta mümkünse öyle olsun ama yaptıkça o da ben de toparlarız :)
:))) harika
Eşim de bende istekliyiz.. gayette hoşumuza gidiyor..
mutluluklar eşinizle...
süpersinz aferin size
Benim sevgilim de öyle ama uzakta olduğu için şu an sadece hayal kurup anlatmakla yetiniyor kıyamam yaa :)
İnşallah biran önce kavuşursunuz...
inş
İnş ilerde ben öyle abartılı bir eşe denk gelmem
abartılı derken ?
Bıkılacak bir şey mi ki sanki
Keşke tanıştığım bayanlarda sizin gibi düşünse idi hanımefendi :(
Benim hoşuma giderdi, bende aşırı doyumsuzum.
hımmm...genelde bayanlar lafta öyle derler ama icraata gelnce bıktırdın derler :))
Yok benim lafta falan değil, burcum aslan yükselenim akrep sen düşün gerisini :D araştır biraz
ben araştırmak değilde yaşamak isterdim sizi :))
impossible :/
nedir bu ?
imkansız demek işte
sıkıntı yok :))
Ben doyumsuzum.tanışalım o zamam :-)
bende fazla istekliym benim işime gelr :D
gelin o zaman :)))
öyle bir eş lazım bana heryerini öpmek istiyorum
sorun değil öperseniz öpülürsünüz tepeden tırnağa :))
:)
eklermisiniz beni sizi tanımak istiyorum ?
hayır
Siz bilirsiniz :))
ynede öptüm
saymam canlı canlı yaşamak istiyorum.ama emin olun harika öpüşürüm öperim :)) fırsatı kaçırdınız :))
sürekli olmaz otursun oturduğu yerde
erkeğinizi mutlu edemezseniz ona kadınlığınızı veremezseniz bence o oturduğu yerde oturmaz gider başkasını kucağına oturtur ;)
Eşim böyle biri olsa hiç hoşuma gitmez.
neden? gunde 2-3 kez orgazm yasasınız fena mı
Berbat.
nesi kötü
sevisirdik napicaz
aynen savaşma seviş demişler değilmi :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?