4 senelik ciddi bir ilşkimiz var hiç seks yapmadık ama öpüşmeler elleşmeler sarılmalar havada son 1 yıldır farklı şehirlerdeyiz ve telefonda karşılıklı masturbasyon yapıyorz çok zevk alıyorum inliyorum bagırıyorum argo şeyler konşuyrm hep beni çok arzuladıgını söylüyor seksi ve güzel bir kızım sizce çok etkileniyormudur hem de seviyorz birbirimzi=)
Cevabın nedir?
o an yanında olsan kesinlikle senin şeftalinin suyunu çıkarır inan hatta arkadan bile girebilir çünkü azmış bir defa ön arka gözü görecek durumda değildir düşünme yetisini kaybetmiştir suyunu çıkarırdı
010 Yorumla
Soran+1 yıladam hasta bana zaten :D
Soran+1 yıl=)))
Soran+1 yılparmak:D
Soran+1 yılevet=)
Soran+1 yılyanımdayken yaladı zaten ama asla seks yapmadık hem dışardn sevişme:D
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMast yaptın kesin bugün . ? )
160 Yorumla
Soran+1 yıl3 kez onunla telde yaptım evet:D
Cevap sahibi+1 yılAşırı mı zevk alıyon ?
Soran+1 yılevet aşırı yaa o kadr rahatmki bide p*rno yıldzlrı gibym
Cevap sahibi+1 yılSenle 1 kereliğine yapmak ısterdim telefonda bende.Bende aşırı yaptım eski sevgililerimle hatta sabah 5 de yattığımı bilirim . P
Soran+1 yılbende aynen öyleym işte bide öyle rahatmki masturbasyon yapyrm sesimle inlyrm bagryrm kalçalarma vurup göğüslerni emiyorum hadi becer beni diye yalvaryrm ve göğüslermi skp emiyorum onunkni yaladgmı agzımla yapyrm telde aşırı şehvetlym zaten seksi ve güzel bir kızım deliryrm felan diyor işte aşırı arzulayp begenyrm sen, diyor hem aşık hem tutkulyz:D
Cevap sahibi+1 yıl0553 325 66 38 Gizliden ara 15 dakika sonra ;)
Soran+1 yılsaçmalama bide nosunu yazmış sil şunu siliniyorsa ne diyosun ne düşünydr hakkımda 4 senelik sevglm:Dnasl bir kız oldgmu düşünydr sen benmsn evlncm snnle diyor aşırı kıskanç bide ben konusnda.D
Cevap sahibi+1 yılDoğal karsılıyorum hak veriyorum benim bu şekil sevgilim olsun kapısına hergün güller bırakrırım :) Teklif sadece 1 kereliğine sonra ne ben senı tanıyım ne sen beni.Heyecan ;) Yüreğin dayanırsa tabi.
Soran+1 yılsevglme çok bagşı ve aitim bunlar sadece ona özel üzgünüm çok isteklym evet umarım bu sevglmi ürkütmyrdr çok güzel ve sksiyim bide deliriyor ayaklarmı yalıyor onlara bile hasta düşün
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin ve yaş kaç ?
Soran+1 yıl24 yaşındym izmitlym nedn sordun?
Cevap sahibi+1 yılYa bebeğim meraktan sordum.Mesela bende şey oluyodu sabah 4-5 'e kadar sınrısızca yapıyoduk telefonda mesajda sizdede mi öyle ?
Soran+1 yılaynen öyle işte:Dsürekli delirtyrm çocugu çok zevk alıyrm bana kudurk seksi karım kadınım felan diyor hatta:D
Cevap sahibi+1 yılAnan felan duymuyo mu kalcalarını tokatladığını sk beni felan dediğini.D
Soran+1 yılyalnz yaşyrm ben üni için geldm burada kaldım okulda hca oldm.D
Cevap sahibi+1 yıloOOF be oof.O zman doya doya evde haykryn tokatlyn kcnı inliyon ooh diye ah diye :P
Soran+1 yılaynen işte diyorumyaa :Dçok rahatm bikere adamın göznn önnde masturbasyon yaptım kenedeni tutuyor seks hç yapmadık çok seviştk emiştkde o yok bitek ama kudurklugma hasta
Cevap sahibi+1 yılBeni ekle .Muhabbet edelım seks konusunu asla acmıyacam söz ;) Kaynak kıza benzıyon sen.
Soran+1 yılmalesf dedmya ekleyemem asla saol teşekkürr ederm :Dşmdi sevgl snce snde bir erkeksn anlarsn nasl bir kız oldgmu düşünyrdr çok seksi ve güzelsem bide:D
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen ama ben muhabbetıne sohbet etmek ıstıyorum.Tutupda sanal seks için felan v.s değil asla.Kardeş ekle az önce numra yanlıstı habern olsun zaten yemedin sende :)
Soran+1 yılee yemem tabkde:Döyle bir kız değilim ekleyemem malesef saol genede yorumlar için iyi akşamlr:D
Cevap sahibi+1 yılBu gece yapcakmısınız peki ?
Soran+1 yılyaptık bugun 3 kez uyudu aşkım şmdi bende şmdi uyucam hergün istyrm onu .d
Cevap sahibi+1 yılsana jartiyer giy dese giyermisin ?
Soran+1 yılgecn yılbası bu bendeydi buna kırmızı jarşiyer takımı giydm ve üstümü nasıl parçaladı bilemezsn sadece sevişyik yılbaşna nasl girdk bilemedk düşün ama seks yok yapmadı kıyamam sana diyor :D
Cevap sahibi+1 yılArkadan vursun sana ?
Soran+1 yılha<yır öyle bir muahbbt yok karşym ona zaten birbrmze terz oral yaptık sevişyk sürtndk böyle işte
Cevap sahibi+1 yılGrup istermıydın fantazi olarak mast' yaparken ?
Soran+1 yılhayır istemem tek benmkni isterm terz pozsynda oral yaptım dudaklarm dolgun eriyor adam seviştik sürtünerek o kadr
Cevap sahibi+1 yılMesela sen ayakta olacan birisi arkadan sokck diğeri önden birisi boynunu falan emck 2 erkek seni tost yapcak aralarında ?
Soran+1 yılasla istemem
Cevap sahibi+1 yılSevgilin uyumasaydı keskeşu anseni çatır çutur iyice bir becerseydi.
Soran+1 yıluzakta şuan ben yalnzm olsaydı yer btrrdm onu gene nefesni kesyrm çocugun
Cevap sahibi+1 yılŞimdi git kendin mast yap deodorant şisesi felan yok muona otr
Soran+1 yılbakirym dyrm ne otrcm şmdi sevglm olsa yapardm onu dnlyrk ama uyudu o bende uyucam sohbet güzeldi iyi gclr size=)
Cevap sahibi+1 yılBenle bir çılgınlık yapmadın ya.Ben numaramı verym özelden ara senle 15 dakika bir clgnlık yplm.Eğer memnun kalmazsan ben eşşeğim diye anırım.
Soran+1 yılsen beni ne sandın bilmyrm ama sevglmdn başkasını gözüm görmez kualgım duymaz çılgnlıgıda onunla yaparım iyi gclr size
Cevap sahibi+1 yılTmm haklsn .Bşe sorcam hergn mst ypymsn hatun ?
Soran+1 yılsevglmle her konştgmzda evet genelde hergün yaprz telde
Cevap sahibi+1 yılEnişte geldi sende kalmaya.Tam o sırada enişte sana basarken. Baban yakalasa şans eseri ne yaparsın ?
Soran+1 yılöyle bşy imkansız yahu babam yurtdışında yaıyor annemde ben burada hocayım yalnızım 24 yaşındaym araştrma görevlsym:D
Cevap sahibi+1 yılMesela enişte tam senin evde sana basarken baban bassa ne yaparsın o an ?
Soran+1 yılnapcam açmam kapıyı allah korusun ahaha:D
Cevap sahibi+1 yılO an aklında canlandır.Düşün 2 niz kmple cıplaksınız enişte sana önden vuruyo . O sırada zevkten geçmişsin kendinden. Baban kapıyı bir acıyor karşı karşıya ?
Soran+1 yılneden böyle bşyü düşnyosun ben orda inim inim inleyi becer erlegm beni derken bunuda nerden çıkardn o an kendmden geçmiş olurum nyse ben artk uyuyum iyi gclr=)
Cevap sahibi+1 yılO an bırakırmısın kendini toparlanırmısın yoksa o zevkle hala kendini yaptırmısın ?
Soran+1 yılbrkrm tabkde.dben artık uyuyorum size iyi gclrrr=)))
Cevap sahibi+1 yılSon 10 dakika daha durursun allah sevdiğinden seni hiç ayırmasın ve ömür boyu herşey sana güzel olsun lütfeeen :(
Soran+1 yılamin inş. sizede çok uykum geldi walla kaçtım ben iyi gclr=))))
Cevap sahibi+1 yılSon 5 dakka kırma beni be güzelim kırma be kırma :)
Soran+1 yıltek bir soru yaz topluca sor sorcgn varsa sonra cevap verp uykuya kaçarım ok
Cevap sahibi+1 yılTanga giydinmi hiç ? Vücudunu anlat bana vajinan nasıl ? Mast nasl yapysn ve aşırımı zevk alıyosun ve vücudun kaymak gibi mi ? Mesela seni normal bir insan yapsa aşırı mı zevk alır ?
Soran+1 yılkaymak gibiym bemebyaz tenliyim dolgun 90 beden göğüslerm var ve dimdikler bu aileden genetik bir özellik dudaklarım doglun bembeyazım ve de yüzüm çok güzel kalçalarım normal boyutta bacaklarım dolgun belim incecik kum saati fiziğindeyim baya seksiyim öyle dersler ve baya güzelim ruslara benzyrm o yönğmle yüz olrk fizik olrk latinlere öyle vajinamda beyaz dudakları dolgun ve daha açılmadı hiç dar yani
Cevap sahibi+1 yılVajinan dar yani baya zevk verir yani çoook. Normal justin bieber felan seni becerse aşırı zevk alır mı ?
Soran+1 yılne blym ben onu allahım sorulara bak ergenmisinnn?:D
Cevap sahibi+1 yılYok ama sen vücudunu ve vajinanı tanıyosun seni normal birisi becerse senden iyi tat alır mı ?
Soran+1 yılhç seks yapmadım ne blym te allahım seksi ve güzel bir kızım hadiseye benzyor fizik yapım yüzümde beren saat gibi işte dudaklarm angeline jolie gibi işte nyse ben uyuyorum artk kaçtım iyi gclrrr:D
Cevap sahibi+1 yılSenşu anyanımda olsan bal dök yala hesabı :P
Soran+1 yılyap bir sevgli bal dök yala kaçtım byess:D
Cevap sahibi+1 yılYarn burada ol hatun ?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
sen öyle davranırsan elbette hasta olur. ölüyü bile ditriltirsin bu şekilde
01 Yorumla
Soran+1 yılevet süper davranıyorum ona bayılıyor çok istekliyim ve sadece ona baglıyımya bitiyor işte istedgi herşeye hazrm
biz de çok konuştuk telefonla zamanında kfürü mü istersin, fantazi mi sapıklık mı... acayip azıyordum hemen ilk uçakla gidiyordum yanına:) o da azıyordur eminim.
010 Yorumla
Soran+1 yılbenmkde o modda işte çok seksisin seni aşırı istyrm felan diyo aşkla tutkuyla felan diyo çok güzelsin diyo
Soran+1 yılhayır öyle bşy desem ayrılır aşkla tutkuyu yaşıyorz direk kapatır asla öyle olamaz yanii:D
Soran+1 yılsaçmalama asla öyle bşy demem öyle şeylerede karşıyım ben istemem ki sadece göğüslermi emiyorum masturbasyon yapıyorum ve inliyorum ona oral yaptgmı söylyrm ve emiyorum ses çıkaryrm deliryor beni becer hadi diye yalwaryrm falan filan ,işte
Soran+1 yılhayr bakireym dedmya
Soran+1 yıl:D
+1 yıletkilenmemesi için hiçbir sebep yok canım. sadece sevgilinin değil her erkeğin arzu ettiği türde bir kız olduğunu belirtmek de yarar var :D
00 YorumlaValla tm istedigim seysin :) zukmediyse sanslisin cunku bn yapardim :)
08 Yorumla
Soran+1 yılyapmadı hiç :D
Soran+1 yılyaladı canım şey yapmadık:D
Soran+1 yılbembeyaz dudakalrı doglun dar süper işte:Döyle diyor
Soran+1 yıloda bayldgnı söylyr evet:D
+1 yılaynı soruyu kaç kere daha sorucan sen anladık yaaa nazar değmesin :)
014 Yorumla
Soran+1 yıl=))9
- +1 yıl
yaa diğerine yprum yapmıştım ne güzel nereye gitti okudunmu
- +1 yıl
demiştimki kısacası bak madem uzaksınız adamı her seferinde böyle azdırma senin gibi biri denk gelir biliyosun erkek 2 lafalıdır alttaki ağır basarsa aldatılırsın dozuna iyi ayarla arada kendini ggeri çek ok ağbi tavsiyesi
Soran+1 yılhaa haklısın ama seks yapmyrz benmki uzakta zaten geri çekyrm dozunu ayarlyrmda adam bana hasta 4 yıllık sevglm zaten
- +1 yıl
canım benim senin telde söylediklerini yaşatack biri çıkar unutma kadının en büyük düşmanı yine kadındır akıllı ol kafayı çalıştır
Soran+1 yılöyle tabkde oda artk ona kalmış karakterne ben ondan başka kmseyi düşünmyrm sevmyrm arzulamyrm onunda ölçüsünü görrz o zamn napalım
- +1 yıl
:) ok birde uzaklarda aşk yaşamak zordur ben denedim zamanında olmadı
Soran+1 yılhayrlısı artk napıyım =(
- +1 yıl
:) heleki uzun ilişkilerin en dezavantajlı olduğu bir durum bu uzaklık
Soran+1 yılmalesef yaa=(
- +1 yıl
heleki sebep ne olursa olsun ilk büyük tartışma ve küsmede tehlike çamları kafa bozukken araya her an biri girebilir birde dğşünsene hiç bir anında yanında değil ne mutlulukta ne hüzünde ne hastalıkta işiniz çok zor
Soran+1 yılhayrlısı artık bakıp görcez
- +1 yıl
iyi düşün bunlar çoğu kişinin başına geliyor uzakta ve uzun ilişkilerde :) hadi sana iyi geceler gece hemen uyku tutmaz senş
Soran+1 yıliyi gclr=)
+1 yıleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne düşünelim hayırlı işler nazar değmesin06 Yorumla
Soran+1 yıl=)
- +1 yıl
noldu şimdi ne geçti eline :)
Soran+1 yılhçbşy ki:D
- +1 yıl
.:D iyi bakalım siz yanyana gelmiyormusunuz onunla bu ara
Soran+1 yılbı senedr evet:D
- +1 yıl
umarım herşey istediğiniz gibi olur bu arada adamı çok azdırma madem yanında değilsin senin yaptığını başkası yapar erkek aklı bu çift kafa çalışıyor biliyon alttaki kafayı dinlerse aldatılırsın dozunda bırak ok sana ağbi nasihati
- Cinsellik konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılİzmit in neresindensin sen 😊 kampüs mü umuttepemi 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhabbetiniz bol olsun. ne diyeyim. imrendirdin bu saatte...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVücudun pürüzsüz mü ? Seni becerse aşırı zevk alır mı sence ?
03 Yorumla
Soran+1 yılbembeyaz tenim dolgun vücut hatlarım dudaklarım seksi gözlerim bebeksi yüzüm ve dolgun dudaklarım var uzun belme kadr saçlarım var belimde incecik kumsaatym işte
Cevap sahibi+1 yılSeni becerse senin görüşüne göre senden tat alırmı zevk alırmı baya ?
Soran+1 yılbilmem alır heralde denemedk hiç:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmiyorum valla kanka bir arayıver bizide bakalım nasılmış o iş:)
00 YorumlaBakalım şansına ne çıkacak :P
00 Yorumla
+1 yılneden etkılenmesın ılk fırsatta seks yapın hatta
01 Yorumla
Soran+1 yıl=)
+1 yılAman dikkat et görüşünce sana patlamasın 😀
00 Yorumlacosturrr gitsin kudurt adami
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapyrm istegne bayılıyorum şehvetne diyor.D
Soran+1 yılwalla öyle:D
Soran+1 yılwardr walla:D
+1 yılAfferim kızım sana adamsın afferim koçuma ;)
05 Yorumla
Soran+1 yıl=))))
- +1 yıl
Senin gibi gençlere ihtiyacı var türkiyenin
Soran+1 yılkesnlkle=)))
- +1 yıl
Aynen aynen Koçum hadi Gecen güzel olsun eyvallah bu kadar muhabbet yeter.
Soran+1 yıliyi gclr.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende kesin kızsın heashaaa
00 Yorumla
+1 yılsenden nefret edıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
çünkü sen onun arzularını karşılamadıkça senden uzaklaşıyor sen farkında degılsın suanda uzaklaşmıyorsa cok yaklaşmaya çalışıyordur hatta bazen tartışma çıkartıyordur sonunda pes edecek senı ıstemıyecek ıstesede tad ılk ıstedıgı gıbı olmayacak senden koptu cunku he aldatıyorsa duzenlı olarak o ayrı sozlerım tecrübeyle sabıttır
Soran+1 yıl4 senelk erkek arkdşm evlencem snle seni çok sahiplndm benmsn diyor annesde bana baılıyr:D
- +1 yıl
tamam aynen işte bende aksi birşey söylemedim ki :D isteme aşaması
etkileniyordur
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin.
00 Yorumlaver kurtul ... :)
00 Yorumlakesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yıl=)
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz