bu konu benim için çok önemli. biseksüelim ve erkeklerin çoğu düşüncesi ve davranışı beni onlardan daha çok uzaklaştırıyor. neden böylesiniz? neden küfürlerinizde hep kibir var? s*kmeler, sokmalar, becermeler.. cinsel ilişki karşılıklı zevk almadır. neden kendinizi üstün görüyorsunuz? bir kadınla yattıktan sonra neden ona değer vermeyi bırak, aşağılıyorsunuz? bir kadın ilişkiye girerse or*spu damgası yer, bir erkek girerse normal. hatta büyük bir 'beceri'. ya da mesela erkekler hep kendilerini kadınlardan daha zeki ve üstün olarak görüyorlar. bir örnekte babam. babam annemi döverdi aşağılardı hep. beni de öyle. mesela erkek kardeşim. o da kendini daha üstün görürdü. tabiki ilk başta anlattığım görüşlerimde ailemin etkisi yok. bu gerçekten var! ben mi yanlış anlıyorum yoksa? bir içinize girin bir dolaşın anlatın bana kadınlara nasıl bakıyorsunuz?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. birincisi beni sik diye küfür olmaz. bu uluslararası bir sistem. küfür s*kerim diye olur. bu küfürleri kadınlar da kullanıyor. küfür olayı aşağılama olarak düşünme. erkek erkeğe de s*kerim diyor. yani bu düşüncenin aşağılamayla değil öfke ile alakası var. ayrıca sikin ama girmesi sikme eylemidir. başka türlü nasıl ifade edilebilirki? her dilde bu aynı.
gelelim üstünlük meselesi. erkek anca güç olarak üstün olabilir. yani fiziksel güç olarak. iyi bir halt değil ama dövmeler oluyor. ama şunuda söyleyim genelde akıllı kadınlar dayak yemez. nabza göre şerbet vermeyi bilir.
gelelim o*ya. o* kadınlar için kullanılan bir terim. erkekler için değil. her önüne gelen erkekle yatan kadına o* her önüne gelen kadınla yatan erkeğe hovarda denir. bu kelimeler bu gün seçilmiş türetilmiş değil. insanlığın var oluşundan bu yana böyle
erkek ve kadın farklı yapıda yaratılmıştır. erkekte çapkınlık hormonu kadında analık hormonu var.
hayvanlar dahil tüm canlılarda erkek çok eşli yaşar. cinselliğe karşı iradesizdir. kadın ise tek eşli olur cinselliğe karşı iradelidir. sistem bu bir tek canlılarda bu düzene uymayan domuzdur.
erkek aslında kadına değer verir. ulaşılmaz olduğunu düşünür. ulaştığı an ise hayal kırıklığı yaşar. bu nedenle hevesi kalmaz.
siz en iyisi sabırlı olmaya devam edin evlenmeden ilişki yaşamayın.02 Yorumla
Soran+1 yılörnek verirsem, or*spu kelimesinin çağrıştırdıklarıyla hovarda kelimesi aynı değil. aynı etkide değil. buradan bile anlayabiliriz kadınlara olan bakış açısını..
- +1 yıl
aslında farkında değilsiniz. size daha çok değer veriliyor. sizin tek hatanız her halukarda erkekle kadını karşılaştırma yapmak. her şeyde eşit görmek.
bakınız kadına değer verildiğinden herkes tarafından paylaşılması istenmiyor. bu nedenle kadın değerli olduğundan paylaşılması değersiz kılıyor.
En İyi Cevaplar
söylediklerin doğrudur bunun nedeni çok derinliklidir ve kokleri tarihin derinliklerinde yatar. en temel şey zihniyettir ataerkil zihniyeti kadının düşürülmesi ile iktidar olmuştur ve günümüze kadar gelmiştir. erkek ve iktidar eşittir kadını ezme alt etme ve küçültmedir. çünkü anaerkil toplumun yıkılışı ataerkil zihniyetin güç veiktidarla birleşerek anaerkil toplumu yıkmıştır. anaerkil düşüncenin gelişmemesi için kadının sürekli baskı ve zülüm altında tutulması gerektiğidir. ve devlet olgusu ile birebir ilişkilidir. aile devletin protipidir. tabi bunlar kısaca anlatılacak konular değildir. imkan olsaydı seninle uzun uzun bu konu hakkında konuşmak isterdim.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorumunuzun için..
Eğitimsiz kültürlerde, erkekliğin pohpohlanıp kadınlığın bastırılması ya da hor görülmesi..Kadının sadece ve sadece erkeğe hizmet için yaratılmış başka bir işe yaramayan bir yaratık olarak düşünülmesi..
Üstüne üstlük toplumda bir de bunun bir meziyetmiş gibi takdim edilmesi..
Bütün bunların sonucunda erkek egemen bir toplum oluşuyor ve erkekliğini kadın üzerinde ispatlayarak haz alıyor..
Tamamiyle cahil toplumların bir kültürü..30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim görüsümde su. erkekler calissin hayvan gibi evine baksin geceleri gönlümüzü eglendirsin sabah kalksin tekrar ise erkekler aslinda birer hayvandir. düsünmeyi bilmeyen ici bos varliklar, 12 cm penis erken bosalma bide yetmez gibi capkinlik yaparlar :)) benim türk erkeginden gördügüm bu :)
211 Yorumla
Soran+1 yılşimdi benim anlattığım kişiliklerden hiç bir farkın kalmadı.
Cevap sahibi+1 yıldemekki sen sana cok kibar davranan erkeklere denk gelmisin bende böyle düsünüyorum.
Soran+1 yılkibar davranan erkeklere mi denk gelmişim? soruyu okumadın mı?
- +1 yıl
her Türk erkeğinin 12 cm penisimi var demek istiyorsun şimdi
Cevap sahibi+1 yılevet onlar bize kibar davranmiyosa ben neden onlar hakkinda iyi düsüneyimki
- +1 yıl
farklı bir bakış açısı :D
- +1 yıl
birinin seni bozması gerek diye düşünüp yazıyorum. kötü bir niyetim yok sadece yatmadığın bir ben kalmışım diye düşünüyorum... çok ağır olduysa hafifimdir. 70 kg.
- +1 yıl
neden coğul konuşuyorsun her kadın bir olmadığı gibi her erkekde bir değildir bu soruyu birde sevgilime sor senin gibimi düşünüyo hayat ne sizsiz olur nede bizsiz bir birimize muhtaz canlılarız iltifatların için teşekürler ben sana iltifat ederdim ama senin seviyene düşmek istemem sen sen ol hiçbir zaman cevrendeki gördüklerinle görmediklerini bir tutuma
Cevap sahibi+1 yıldümancihaydar öyle agir olduki lafin kaldiramiyorum. intiharin esigine getirdi beni sözlerin :))
- +1 yıl
sana öyleleri müstehak
Cevap sahibi+1 yılHIHI KULTIGIN
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
34Cevap
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. arkadasım bu konu tabıkı toplumsal kokenlı. yapmıyorum dıyen bıle yapıyordur bellı oranda. ama yasadıgımız toplum bunu dayatıyor. toplumada herbırımızın ayrı ayrı davranısları tabı. ama tabı ınsanlar esıt. saygı sevgıl olucak. ama kadınla da erkek farklı kulvarlar. kıyaslanmamalı. erkek her seyde bır adım ondedır. dınen de boyle. olımpıyatlarda her seyde bır kadın bır erkek lıgı var. erkeklerın rekorları daha yukarıdadır. yanı dıyorum kı gercekte evet erkek dınende dendıgı fıbı bır adım gerıdedır. ama bu na ragmen adamlık o kadına degerını vermek ona ıkarsı bıraz ekstre tolerans lı davranmaktır. daha musemmalı. ben elımden geldıgınce centılmen olmaya calırısım. oyle olmak lazım. bılmem anlatabıldım mı. umarım yeterlı olmsutur
00 Yorumla
+1 yıldoğrusu ama yalnış kavramlar.. şöyle ki.. kadınları küçük görmek değil aslında..erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz ve erkeklere kuralları işlerine geldiği gibi koyuyorlar.. bu yüzden kendileri bir şeyler yaptıklarında guru verici oluyor kadınlarin ki ise malesef.. toplumsal öğretilmişlerinden gelen iki yüzlülük ve doğalarında olan egolarından kaynaklı bunlar..erkek egosu güçlü ve bu bahsettiğin tabirlerde erkeksel olan güç gösterisinden başka bir şey değil..artık kadınlarda toplumda yer ve statü buldukça onlarda artık ipleri ele almaya başladı..kadınlar bu tarz bakan erkeklerimiz malesef ki mevcut..oranları azalsada kökü kuruyacak gibi değiller..
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir karakterim var ki kendini benden üstün gören bir kişiliğe tahammülüm asla olamaz.
- +1 yıl
herkesin kendine göre iyi başarılı ya da yetenekli kabiliyetli yanları vardır ancak bu hiç bir zaman onu bir değerinden üstün üstün yapmaz..ki kendini üstün görenlerin akibetinin ne olduğunu hepiimiz biliyoruz..beklentilerden ve egolarda sıyrıldığındahayatının çok daha güzel ve keyifli olduğunu görülecektir bence..bir elin beş parmağı gibi kimse kimse ile aynı değildir.. dünyanın güzelliğide buradadır farklılıklar renkleri yaratır..
Soran+1 yılhaklısın keşke öyle insanlar çevremde bulunsa..
- +1 yıl
bu birazda senin elinde..önyargılı bakmadan dialog kurup..tanımaya değer gördüğün kişileri kendine yakın tutacaksın..herkes kafasına göre uyuştuğu insanlarla kendine bir dünya kurmalı..ekliyebilirsin istersen..
Ben tamamen eşitlikçi bakıyorum ama eşitçilik derken toplam denge anlamında yoksa kadının da erkeğinde kendine has üstün oldukları konular var ama hepsinin toplamına bakarsak eşitiz ...kadının aşağıda olduğu düşüncesi tipik bir Ortadoğu çağ dışı düşüncesidir ve maalesef toplumumuzda çok yer etmiş bir türlü kurtulamadığımız ama artık günümüzde yavaş yavaş değişen bir düşünce yapısı..
20 YorumlaSen toplumun genel yapısından bahsediyorsun, bunun nedeni cehalet. Icraat olduğunda sınıfta kalır bu tipler. Önlerindeki çıkıntı ile ellerinde güç var sanan tiplerde onlar, ama şu var ki, o önlerindeki kadın vasıtasıyla işi bittiğinde küçülür ve bir süre kendine gelemez. Ama kadının sahip olduğu cinsel organ başta neyse sonda da öyledir. Yani güçlü olan erkek olarak görünse de kadın son sözü söyleyebilecek kadar cesur olduktan sonra hiç sorun yok demektir.
20 Yorumlatabiki bu davranışlar yüzde yüz yanlış. kadın ya da erkek eşit ve eş olarak yaratılmıştır. erkeklerin kendilerini üstün görmeleri anlayış noksanlıgı ve kaba güçlerinden ileri gelen bir durum.bu güne kadar iç bir bayana sizin dediğiniz şekilde davranmadım . inşallah bundan sonrada olmaz. ne olursa olsun burada herşeyden önce kul hakkı vardır. herkesin bunu bilmesi şart. ha geçliğimde bazen yanlış yaptıgım oldu ama bunun ezikliğini hala yaşıyorum ama asla küfür ve kötü söz söylemedim
00 YorumlaKadın orasını burasını açarsa , sırf kendini bir et parçası olarak gösterirse erkek de gereğini yapar.Bütün suçu erkeğe atma.Önce kendi cinsinize bakın sonra gelin konuşun.Oranı buranı açma erkek de ne bakar ne de seni böylesine küçük görür.
07 Yorumla
Soran+1 yılben açık giyinmiyorum ama bu düşüncen inanılmaz aptalca.
Soran+1 yılben bütün erkekler demedim.
Soran+1 yılerkekler demem bütün erkekleri kastettiğim anlamına gelmez.
- +1 yıl
Ciplak da gezsem oyle bir haklari yok beyinsizsin gercekten
Cinsellik konusunda 344 cevap paylaştı. s.kmeden sokmadan nasıl küfür edecez ki:D küfürün hammadesi onlar:D zihnimizde işleyip dile döküyoruz:D sizinle bir alakası yok, zaten küfür erkekler arasında oluyor;)) ..kadın erkek arasında illa fark olacak, bunu anlatmama gerek yok, ama hak konusunda erkek ve kadın eşit tabi ki;)
00 YorumlaTabirler dışındaki kisma katiliyorum da turkceyi degistiremezsin. Erkek arkadasina sikini amıyim, amıcam seni vb tarzi seyler diyosan tamam bundan sonra o adam sana seks sirasinda belalti konusamaz sen konusursun.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü onlarda şu var. evlenecekleri kızı ayrı yerde eğlenecek kızları ayrı tarafta tutarlar. sevmediği için canı yanmaz. katıdır. en güzel duygu katilidir. kaybetmek ister.. istediğini alana kadarda kazanmak...
06 Yorumla
Soran+1 yılaşık olunca işler tamamen değişir tabi..
- +1 yıl
aşık olunca değil. yaptıklarının boş olduğunu bir anlık zevk için can yaktığının farkına vardıktan sonra değişir... tamamen kalpsiz diyemeyiz. sadece aç gözlülük...
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim cevabın için
- +1 yıl
rica ederim ama bunu genele yazmak yanlış. herkes kendi yaptıklarından sorumludur. bunu göz önünde bulundur.
Soran+1 yıltabiki..
- +1 yıl
;)
bu küfürleri kadınları küçük görme olarak görme, bunları kadınlar dahi ediyor sonuçta, o erkeğin kişiliği ile ilgili yeterince gelişmemiştir
10 Yorumla
+1 yılYetişme tarzından kaynaklanır. Sen hanımhanımcık bir anne ol erkek çocuklarını duyarlı ve centilmen yetiştir.
00 Yorumlagenelleme yaparsak erkeklerin çoğu kadınları cinsel obje olarak görüyor söylediklerinin çoğuna katılıyorum katılmadığım tek nokta aile aile burada çok önemli bence
06 Yorumla
Soran+1 yılhiç aşık oldunuz mu?
Soran+1 yılpeki aşık olduğunuz kadına az da olsa benim anlattığım türden bakıyor musunuz ?
Soran+1 yılteşekkürler..
+1 yılbunun kucuk gormekle ne alakası var sevisirken ahhh ne guzelde ıcıne giriyorum cok sıcak falan filanmı denir:)
00 Yorumlakim demiş küçük görüyor siz büyük bir dünya taşıyorsunuz
20 Yorumlaaile toplumun çekirdek yapısıdır tüm toplumumuzda var bu zihniyet algı ve anlayış yapacak bir şey yok en iyi çözüm göç edecen avrupa amerika oralarda kadınlar daha eşit
09 Yorumla
Soran+1 yılben zaten gidiyorum gelişmiş bir ülkeye. kalıcı olarak. çünkü gerçekten çok ağır geliyor bana.
Soran+1 yılkore. avrupa ya da amerikaya göre daha güvenli bir ülke.
Soran+1 yılüniversite okucam
Soran+1 yılyok kalıcı gidiyorum :)
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılherkes aynı değildir...
benim iki kız arkadaşım vardı
ikiside benim ağzıma almadığım lafları ediyorlardı...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşın göge mi ercek lez olunca? ayrıca bu konunun cinsellikle alakası nedir? bahsini ettiğin şeyler cinsellik değil, hakaret.
dediğine gelecek olursak erkeklerin hepsi aynı değildir015 Yorumla
Soran+1 yılzaten cinsellikle alakası yok. kategoriye dayanarak söylediysen ben kişilik yaptım ilerizekalı yönetim bunu uygun görmüş. ayrıca ben isteyerek lez olmuyorum. istemiyerek bu yöne gidiyorum.
Cevap sahibi+1 yılahahaha moderatörler mi buraya taşıdı yani aslkdjalkdjalskjd garip.
bak ne diycem.
ben o s*kmeli sokmalı kelimeleri bir bayanın yanında kullanmaktan hoşlanmam ama, bir bayan gelip yanımda o kelimeleri rahatlıkla kullanabiliyor.
yine avrupaya baktığımızda bu küfürlü kelimeleri erkeklerden çok kızlar kullanıyor?
hem tabi bu bahsettiğim şeyler arkadaş ortamında olabilecek şeyler.
yoksa sen, seni seven bir adam bulacak olursan o sana bu tarz kelime gruplarının bulunduğu cümleler kurmaz
Soran+1 yılsen anlamadın konuyu. yaşın küçük sanırım. neyse..
Cevap sahibi+1 yılakıl yaşta değil baştadır. zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
ama görüyorum ki sende bunu anlayabilecek kapasite yok.
sahip olduğun IQ ile hayatta bir adım yol kat edemezsin.
Soran+1 yılsözlerinden anlaşıldığı üzre akıl yaşında küçük. neyse ergenlerin onurunu kırmamaya özen gösteririm. iyi günler..
Cevap sahibi+1 yılergen dediğin kişi marmara hukuk fakültesinde 1. sınıf. belki senin önünden bile geçemeyeceğin bir üniversite? :) neyse seni daha fazla muhattap almayacağım, içerisinde bulunduğun dipsiz kuyuda başarılar.
Sincapta ile olan 38 IQ'un ile laf soktuğunu zannediyorsun birde :) acınacak haldesin.
Soran+1 yılkendini okuduğun üniversiteyle derecelendirecek kadar aptalsın. devam et böyle.. hiç bir zeka pırıltısı bile olmayan insan gelmiş beni eleştiriyor.
Cevap sahibi+1 yılyaşa göre değerlendirme yapmaktan iyidir. döl israfı seni :D
Soran+1 yılseviyesiz. dönde kendine bak.
Cevap sahibi+1 yıl"öyle bir karakterim var ki kendini benden üstün gören bir kişiliğe tahammülüm asla olamaz."
felsefi, edebi eserlerde senin kafa yapındaki insanları aşağılayan metinlerle doludur. eğitim seviyen ne hakkatten merak ediyorum he. seni gibi boş beleş insan.
Soran+1 yılhangi kişilik kibirli bir insandan hoşlanır? biri beni aşağılıyorsa ben ona müsamaha mı göstermeliyim? üşenmemiş bide cevaplarımı okumuşsun. bir insan ancak bu kadar basit olur.
Cevap sahibi+1 yıleğitim seviyenle ilgili sorduğum soruya cevap vermemişsin. demek ki pek zeki bir insan da değilsin. neyse daha fazla meşgul etme beni işim gücüm var
Soran+1 yılbir insan eğitim seviyesine göre mi değerlendirilir? benim yaşla ilgili söylediğim gibi ki ben yaş konusunu aşağılamak için değil, küçük bir çocuğun anlayamayacağı konu olacağından dolayı öyle söylemiştim. eğitim seviyem ise iyi bir liseden mezunum ve yurtdışındaki bir üniversite için çalışıyorum şuanda. şu zamana kadar çalışmamın da sebepleri vardı. sana kızlarsoruyorda önemli meşguliyetler.
Cevap sahibi+1 yılbu siteye küçük çocuklar alınmıyor. yaşım 19. reşitim, küçük çocuk mu oldum şimdi ben :) sendeki beyni kuşa taksalar kuş ters uçar a.q
Soran+1 yılküçük çocuklar kendini büyük gösteremiyor mu ilerizekalı? anca konuş boş boş işte..
+1 yılYaşantısal bir problem seninki sevgili sorucu. Her erkek öyle değil. Ve bu genelleştirilecek birşey değil. Bak kendin de bahsediyorsun kendinden.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılherkesi aynı kefeye koyma senin hayatında bugüne kadar hep yanlış erkekler olmuş belki yaşadığın memleket örf ve adetler buna etkendir ama her erkek aynı değildir.
014 Yorumla
Soran+1 yılben istanbulda yaşadım ve hiç sevgilim olmadı. ama bu dediklerim yaşanan şeyler.
Cevap sahibi+1 yılistanbulda yaşaman bişey değiştirmez burası kozmopolit bir il baban nereli geldiği yerde neler yaşadı kardeşin babandan neler gördü ve neleri örnek aldı.sevgilinde olmamış belki bir sevgilin olsaydı farkı görürdün
Soran+1 yılevet babam doğulu.
Cevap sahibi+1 yılbu yaşadıkların sana özel bir durum değil sanırım farkındasın o bölgede kadına bakış açısı belli ama bu heryerde böyle değil.yani her erkek baban gibi olmaz kaldıki senin tek tanıdığın erkek baban bide kardeşin,aslında sevinmelisin aile içindeki erkekleri gördün ve neler olmalı ya da olmamalı farkındasın bir sevgili ya da eş adayı olcağı zaman bunları iyi analiz edersin.
Soran+1 yılevet o konuda haklısın..
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç ?
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılhayat senin için daha çok erken.emin ol daha neler neler yaşıcaksın erkeklerle ilgili.pes etmek yok
Soran+1 yılyola devam :) bu gidişle erkek sevgili edinmem heralde. hiç etkilenmiyorum çünkü buz gibi soğudum.
Cevap sahibi+1 yılbiri elbet çıkar ve sana dokunduğunda sıcaklığını hissedersin gözlerine baktığında kendini görürsün
Soran+1 yılinşallah.. aşk götürür kibri bence.
Cevap sahibi+1 yılsende kibir yokki sende biraz kızgınlık biraz nefret var.buda normal tektip erkek görmüşsün.ama dikkat et ilk sevgilinde baban gibi olmasın :))
Soran+1 yılallah korusun. ben erkeğin kibrinden ve aşkından bahsettim.
Cevap sahibi+1 yılerkekler öyle kibirli değildir sadece kadınlar gibi sevgisini ifade edemezler karşıya yansıtamazlar.sevgilerini içinde yaşarlar sanırım buda genetik bir olay.
biz erkekler hunharca davranırız doğa bunu gerektırıyorç!
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var doğayla?
+1 yılhayatım çok haklısın ama bu doğanın bir kanunu galiba
05 Yorumla
Soran+1 yıldoğada böyle birşey yokki.
- +1 yıl
ama fiziki olarak ve duygusal yönden erkekler daha güçlü bunu kadınları korumak yerine ezmek yönünde kullananlar var
- +1 yıl
ama ne yalan söyliyim kız olsam lezbiyen olurdum
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
:-)
Cem yılmaz'ın da dediği gibi mekanızma kullanılmayınca artık çeneye vuruyor:) "Senin mk.,bir susun mk. ,dur mk.,amk." :D vs.
10 YorumlaHer erkek üstün görmez kadınlardan kendini ben mesela kadınları erkeklerden daha zeki ve uyanık olduklarını düşünen biriyim..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle düsünenlerin vajinasini mikeyim !
öyle bisey yok, kadinlar iyiki varsiniz, gicik sinir bozucu falan olsanizda iyiki varsiniz :-)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbizim toplum böyle olmasını gerektiriyor.
küfür etmek alkışlanacak hareket ülkemizde.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen kendini küçültmezsen biz seni küçültmeyiz merak etme ..!
01 Yorumla
Soran+1 yılmesela nasıl kendimi küçültürüm?
ata erkil toplumdayız.
00 YorumlaCinsellik konusunda 386 cevap paylaştı. Toplumdan kaynaklı bişey tamamen
00 Yorumladusundum ve sana hak verdim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılben lez olacam yakında.
Soran+1 yıl:)
Soran+1 yılaptal.
araya karbon kağıdımı koydunda yaptın ?
01 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var?
kesinlikle haklısın... :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılne yaparsın hormonal bir durum
05 Yorumla
Soran+1 yılyani bunu bilinçli olarak yapmıyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılmanyakmıyız ya, milleti niye durduk yere aşşağılayalım, bazan fabrika ayarları ve sonradan toplumun yaptığı programlama onu yaptırıyor
Soran+1 yılteşekkürler..
Cevap sahibi+1 yılkadınların ferkında olmadan nazlanması gibi bişey
Soran+1 yılanladım
Çünki öyle icap ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun tek nedeni kadınların hal ve hareketleri...
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem