Kuzenim ve ben? Cok utaniyorum?

Amcamin ogluyla kucukken bir turk filminden etkilenip sevismistik. Dolapta saklanir opusur sevisirdik. Sonra bir gun annemler yakalamisti. Ikimizi de essek sudan gelene kadar dovmuslerdi. Cocuk benden 1 yas kucuk. Simdi asiri yakisikli bisey oldu uzun boylu sarisin mavi gozlu kasli yuzude baya guzel birisi.
Ben Şu an 22 yasindayim ve oda bende yasadiklarimizi unutamiyoruz. Bu yuzden ergenlige girdigimizden zamanlardan itibaren birbirimizle muhattap olmayi biraktik selam bile vermiyoz. Birbirimizin yuzune bile bakmiyoz.
Bayramlarda vs mecburen bir araya geliyoruz. Ve ben yengeminde onun da yuzune bakamiyorm utancimdan. Bilmiyorum ne zamana kadar boyle gidicek. Ikimizinde sevgilileri var. Evlendigimizde vs bu sorun olur mu anlasilir mi? Bundan da biraz korkuyorm acikcasi. Bazen kuzenimin bana gizli gizli baktiginida farkediyorm. Neden oyle bakiyo onuda bilmiyorum. Onun sevgilisinden konu acildiginda falan uzuluyorum. Aile arasinda iste bana sende bir gun evlencen vs dediklerinde oda konuyu degistirmeye calisiyo onuda anliyorim. Cok cikmaza giriyorumm bu konuda napicam?
Kuzenim ve ben? Cok utaniyorum?