Durex İntense jel sık kullanılan uyarıcı jeller arasındadır. Durex İnstense Jel yorumları okumak istiyorsa sana kendi deneyimlerimi aktarabilirim.
Durex İntense Jel
Durex İntense Jel özellikle ilişki sırasında orgazm olma sorunu yaşayanlar için sık kullanılan bir üründür. Durex İntense jel kullananlar kadınlardır. Durex İntense Jel yorumlar baktığımız zaman bu jelin kadınların orgazm olmasını kolaylaştırdığını görüyoruz. Böylelikle kadınların ilişkiden aldığı zevk de artıyor. Durex intense jel kullanıcı yorumları genellikle olumlu yorumlardır. Kullanan kadınlar bu jelin gerçekten orgazma daha rahat ulaştıklarını sağldığını söylerler.
Durex İntense Jel nasıl kullanılır?
durex intense jel kullanıcı yorumları
Durex İntense uyarıcı Jel kullananlar bu jeli nasıl kullanıyor diye sorarsan ilişki sırasında kadınlar cinsel organlarına birkaç damla damlatarak kullanıyorlar. Ürünün çok az bir miktarı bile zevki arttırıyor. Durex intense jel kullanıcı yorumları genellikle bu şekildedir.
Durex İntense Jel alternatifi nedir?
Durex intense Jel yorumları genellikle olumlu demiştik. Ancak bu jeli kullanlar eğer ekstra bir kayganlaştırıcı etkiye de ihtiyaç duyarlarsa o zaman bu ürün yetersiz kalacaktır. Bu ürünün yanında kayganlaştırıcı etkili ikinci bir ürüne ihtiyaç duymak da mailyeti yükseltecektir.
durex intense jel yorumları
İşte bu durumda hem orgazmı kolaylaştıran hem de kayganlaştırıcı yerine geçen bir ürün önerebilirim. OKEY Nirvana kayganlaştırıcı jel hem içindeki afrodizyak etkili orgazmax jel ile kadınların ilişkiden aldığı zevki arttırır hem de kayganlaştırıcı özelliği ile ilişki sırasında gerekli kayganlığı sağlar. Bu yüzden OKEY Nirvana kayganlaştırıcı Jel’in Durex İntense uyarıcı jelden çok daha kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz.
Evet sana durex intense jel yorumları, durex intense kullananlar memnun mu gibi konular hakkında bilgi verdim ve bu ürüne alternatif olabilecek bir üründen bahsettim. Umarım senin için de faydalı olmuştur. OKEY Nirvana da benim kişisel favorim, onu da denemeyi unutma.