Ateşli bir seksin finalinde erkeğinizin nereye boşalması sizi sizden alıyor...
İçime
Yüzüme ya da ağzıma
Memelerime
Kadınlığıma
Kalçalarıma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
O hep ağız tercih etsede ben g*tümden çıkarıp üzerine akıtmasını seviyorum
Çok sıradışu bir cevap ters ilişki hoşuna gidiyor sanırım...;)
Gider:)
Alabiliyormusun hepsini çoğu alamaz çünkü bir kere denemiştim başı girdi geri kalanını denemedik bike;)
Yarısı ancak giriyor benimde:)
Göt deliğine boşalmak benimde en tutkunu olduğum olaydır;)
Ilık ılık yanarken süper oluyor
zevk sahibisin ...
;))) anüsten. Am dudaklarına doğru hissederken heycan doruk yapıyor sanırım;) boşalma annda partnerinle göz teması kurarmısın...
Gözlerimi sıkıp kapatmazsam seks boyunca göz gözeyim
;);) bende şöyle kafının zevk akdığını görmek bu zevkten mimiklerinin istem dışı kasıl asını görmek inanılmaz memnun ediyor beni ve daha sertleşiyorum, sertlikten hoşlanırmısın
Evet oldukça
Argo sözler bazen küfürlü cümleler kaçınılmaz bende;))
içime . link verip durma yoksa sorunu kaldıracağım..
:))) tamam, güzelim soruyu kaldırma:)
Cevap
3Cevap
erkeğimin içimde orgazma ulaşması ve boşalması beni çok mutlu eder :))
çok zevklisin erkeğinde çok şanslı :)
Titreyerek üzerine yığılması kasıl aları hissetmen;)))
o son andaki titremesi ve göğüsleri kendini kaybedip aşırı sıkması tarifsiz zevktir bence :))
Göğüslerin acısada bu durum sana haz verir değilmi. Yukardaki ankette yüz ve ağız secenler var senin tercihin olurmu.
A: İçime :))
erkeğin olmak çok heyecanlı olurdu ya :))
Özel olacak ama pozisyon misyonermi tercihin peki yoksa farklı birşeymi...
o anki duruma bağlı daha çok erkeğin arzusuna :))
Benim genel tercihim dogy ama kadınlar oek haz etmiyor bundan sanırım daha fazla acı verici;)
o nasıl mutlu olacaksa ben ona uyarım oistesin yeterkş
Çıktın sanırım ;) sağol cevabın için;)
içimdeyken birlikte orgazm olmak müthiş bişey üstüne tanımam ben
Aynı anda olunuyorsa üstüne tabiki olmaz aynı kasılmalar daha sert vuruşlar;)) ikinci tercihin ne olur
kesinlikle dogyy
neden aykırıymış bana çok veriyor dogyy. linke bakmadım. kaydolmak istemiyorum
zevk veriyor:)
valla istiyor
Her seks yapışında fi al fenelde dogy mi olur,
finalden önce olur sonra ben üsteyken final olur genelde. eğer benim orgazmım bittiyse final dogyy ile olur
Özel bir soru olacak ama üsttesin içine almışsın ve tamamen sarılmışsın eli anüsünde ve masaj yapıyor hoşlanırmısın, kızların anüse karşı bir antipatisi var sanırım;)
sadece okşamaksa olabilir tabii:)
Tamamen okşaması ya bu benim vazgeçilmezim;) içindeyken nefesnefeseyken kalçası bana karşılık vererek hareketlenmişken parmağımın orda gezmesi çok hoşuma gidiyor;) peki farklı fantazi olayın varmıdır farklı şeyler denemek gibi
ayna karşısında dogyy mükemmel oluyor
Tamamını alabiliyormusun dogyde kökükene kadar yani benimki o kadar büyükte değil 17 cm hırstan köklediğimde hep çekiliyorlar...
alıyorum tabii hatta daha hızlı yap diyorum
Ne diyeyim çok ateşlisin ;) fantazi giyinirmisin iç giyimde, şöyleki düşün tangalı bir kızın eteğini yukarı sıyırım tangasının kenarından içine girmek normal bir ilişkiden çok farklı bence ..
evet sekste ateşliyimdir. eşim isterse giyinirim tabii
Samimi cevap vereceğine güvenerek soruyorum gizli olduğunu düşünerekte samimi cevap vereceğini düşünüyorum, eşinden farklı bir erkeğin ellerinin vücudunda gezmesi kalçalarına dokunması içine girmesi kokusu seni doyuma ulaştırması fikri seni heycanlandırırmı yani aklının bir yerlerinde gecermi...
eşime kızdığım dönemlerde geçebilir ama gerçeğe dönüştürmem tabii:)
Aslında sorduğum şey pratiğe dönüştüreceğin değil bu fikrin heycanlandırdığı gerçeği;))) oral sende nasıl hoşlanırmısın ..
evet hoşlanırım tabi
Aynen yapmaktan ve yapılmasından özellikle taşşaklar çok duyarlı;))) bu tarz yazışmalar içinde bişeyleri kıpraştırırmı...
yok ben genelde gerçeği yaşarken hoşlanırım böyle şeylerden sanal sevişmeyi sevmem. gerçeği severim
Gerceği kim sevmez ama tanımadığın yabancı biriyle sınırsız konuşmak beni tahrik eder, mesala senin dogyden hoşlanman bunu dilledirmen sertleşmeme sebep oldu;)) benzer bşr durumdan bahsediyorum...
yok ben sadece konuşurum asla bir hareket olmaz
Etkileneniir diye düşünürdüm kızlarıbda;))) genelde nasıl başlar seks seanslarınız...
ben sevişerek öpüşerek başlamayı severim özellikle arkadan boyundan başlamalı
başkalarının ne yaptığını görmek bana göre değil
Arkadan bıyundan ıslak öpücükler nefes alışın kadının kulağına fısıldanır. Üstünde bol bir etek boynunu öperken kasıklarımda kalçaları hissetmek ellerin ne yapacağını bilmez halde vücuttu gezmesi memelerde duraklaması;))
:)) sen iyice azmışsın:))
Bu tarz şeyler çok farklı bir durum fantazı gibi bir renk bence
Genel anlamda azmak değilde olurya bazen libido tavan yapar şu an o dönemdeyim;)))
ama bana göre değil . hoşlanmıyorum ben
Neyden hoşlanırsın ne seni baştan çıkarır dokunuşlarmı...
azmışsın azmışsııııınn
Evet itiraf ediyorum azdım;))) sende ştiraf et azgın olan benle yazışmak hoşuna gidiyor;))
kesinlikle dokunmak şart
tamam öyle mi daha da yazmıyorum sana
Özel noktaların?
Şaka kaldıracağını sanmıştım;)
Yazmak istemez isen yazmayabilirsin tabi ama böyle bir sebepten olsun istemem;(
İyi geceler muhabetin için sağol.
iyi geceler
;)
Uyumayacam daha muhabet etmek isterim nasıl alayım gönlünü:((
Lüt feen :(((((((((((
Bence sen gizlilerin en en en tatlısı yazmayacakmısın ;(
hayır yazmıycam boşuna üsteleme lütfen
Tamam kusura bak .
Bakma olacaktı
Hala kızgınmısın:(
konuşmak istemiyorum sadece kızgın değilim
Anlıyorum ama sebebi kurduğum cümle mi , eğer öyleyse cidden kusura bakma ama sebebi yok konuşmak istemiyorum diyorsan yanlış anlama lütfen amacım gercekten eahatsızlık vermek değil..
tamam yazma artık lütfen
kadinlik dedigin nedir mudur, vajinasinin ustu mu :)
nedir bu yeni yetmelerden çektiğimiz
Kadınlığıma ne yaaa
Amından bahsediyorum böyle sanırım seni daha bir açtı...
Peki a şıkkı ile aynı olmamış mmıo zaman ?
Biri* girdiğinde içine boşalmam diğeri boşalma anında geri çekilip*n dudaklarına boşalmam hangisini istersin;)
Cevabını vermedin...
Bilemezsinkiii :p
bilemediğim için soruyorum:)) amma ağzı sıkı çıktın ha ama dur tahmin edeyim göğüslerine boşalmasını istersin:)
göğüslerime boşalabilir tercihim vajinam olsada
tercihin vajinansa neden göğsüne istiyorsun?
çoçuğa niyetim yok daha
alıcı gözüyle bakamıyorum diyorsun daha:))) boşalabilir demişsin uygulamadığınız birşey sanırım daha :)
gogus ortasi ve kalcalarin uzerii ;)) mmmm
Göğüs ortası
Sonrasını tahmin edeyim elinle memelerine yayarsın cilveli bir tebessümle;)
Cutt aynen :)
Benim favorim kalçara ve anüse;)
Kalça mı Hmmm denemedim :))
çok zevkli oluyo denemelisin :))
Kadın için çok zevkli olurmu bilmem çünkü kadınlar göz temasından hoşlanıyorlar erkeğin aldığı zevki gözlemlemek sanırım size ayrı bir zevk veriyor...
Aynen öyle onun o zevkini rahatlamasını derin bir ohh çekisini görmek duymak felaket bisey :)
Siz yokmusunuz siz;) erkeğimi mutlu ettim doyurdum hissi bu değilmi;))
Evet ve o his benide mutlu ediyo güven olumlu yönde pekişiyo :D
Bu benim içinde öyle onu vajınal orgazma ulaştırırken kasılmaları beni dahada heycanlandırır ama birazsaha sertleşirim;) hep göğüslerinemi istersin.
İlk göğüs. Agızda güzel
Göz teması kesilmemek koşuluyla yani ihtiraslı bir şekilde susuzluğunu giderircesine alırken görmek öte bir zevk yok;)
ağzına boşaldığında yutar mısın seviyo musun sperm tatmayı filan
yutuyorum evet :)
İstisnasın yutanı bulmak zor;) bu nasıl bir haz veriyor sana..
Tadı farklı ya hem ekşi hem tatlıı güzel hatta dalga geciyorum onunla senin bir parçanı taşıyorum artık içimde diye :)
Bir çok şey yaşadım ama ağza olmadı bayağıda istedğim şeydir:(
Tadına bakmalısın.. bosaldıktan sonra nereye bosaldıysan dilini bir değdir bakalım ;)
himm erkeğinin boşaldığını tadıcak yutucak kadar ateşlisin ha ne denirki buna kutlarım erkeğini çok şanslı ;)
İyi fikir memeden yalamak güzel olur;)) ama benim istediğim senin yaptığın ağzına boşalmak ordanda öperek baka bilirim aslı da tadına;) oral severmisin...
Buralardamısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar