SEVGİLİM ALTİNDA OPUSMEKTEN ZEVK ALİYORUM?

Şimdi arkadaşlar bwn şöyle aciklim sizlere... boyle hani sevgilim beni yatağa itip kollarimi sıkıca tutuo benden izinsizce dudaklarima yapismasi heyecan verici... Ben birsey soylerken "sus bir kızım" diyerek soylenmesi cok hosuma gidiyor... yani sanki onun altindan hic kacamayackmissin gibi bir his veriyor... kacaraanda seni boyle yakalayip tekrar altina alip opmesinden zevk aliyorum... onun istedogi biseyi yapmadigimda bana ceza vermesi... (KİRBACLAMAK, KALCAYA VURMAK, SAC CEKMEK, MEMELERİ SIKMAK) gibi değil yani ynlş anlamayin... sadece bu durum yatakta değil gundelik hyattada hosuma gidiyir... mesela kavga ettigimiz zaman ben sozumu bitirmeden iki elimden tutup dudaklarima yapismasi da heyecanli... ve (aşkim balim bitanem) gibi laflar degilde... "kızım, kunduz, kes sesini) diyerek beni üzdüğü zaman bende ona trip atinca... peşimden kosup ozur dilemesi falannğ filonğ cokkk heyecannlıığğğ? ehehehehg? sizde bu durum hos oluyormu? bu arada anlattigim seykeri erkekler yapinca onlarin hoslarina gidermi?
Güncellemeler
+1 yıl
ADAM GİBİ CEVAP VEREN YAZSİN... BOŞ BOŞ KURUNTU YAPMAYİN.. GORUŞLERİ ALMAK İSTİYORUM.. MAL GİBİ YORUM YAPİCAKSANİZ SAG UST KOSEDEN HİDİN LUTFEN
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellllllllllllllll
SEVGİLİM ALTİNDA OPUSMEKTEN ZEVK ALİYORUM?