Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır yok işte bu yüzden evlenene kadar cinsellik yaşamak istemiyorum eşimle olurken aklıma başkası gelsin istemiyorum. Yorumumdan sakın yanlış anlaşılma olmasın onuda belirteyim sizi yadırgamak amaçlı söylemiyorum herkesin özel hayatı ben bunu tercih ediyorum.
40 Yorumla
internetten tanıştıgım sadece bir gece sabaha kadar oldugum bir bayandı çok arzulu ve ateşliydi
galiba evliydi bir daha görüşemedik çep teli alıp vermedik herşey seviyeli bir şekilde başladı ve seviyeli bir şekilde bitti .00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de eski sevgililerimin hiç birini unutamıyorum. hiç biri eskimedi aslında haksızlık ediyoruz...
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yıldeğil mi ama ? :D
Soran+1 yılBi anlamda haklısın :D
Cevap sahibi+1 yılikinciyi bulduktan sonra belki daha net karar verirsin... :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
daha kendini unutulmaz yapan biri ile karşılaşamadım :((
017 Yorumla
Soran+1 yılÜzülme bence sevin buna
Soran+1 yılYok benim öyle bir sebebim. Güncellemeyi oku sadece
Soran+1 yılHer erkekte böylemidir? Yani eskiden aşık olduğu unutamadığı birini düşünmezmi?
- +1 yıl
sadece erkek deme bayanlarda öyle elbette hatırlanır ama gerçekte olan sevgilinin olduğu zamanlarda değil çünkü birisi hayal dir digeri gerçek ve gerçek oradayken bir hareketiyle herşeyi değiştirir. şayet değiştiremiyorsa sen o kişiden etkilenmemişsindir. yani görüştüğün kişi senin için geröçek kişi değildir..
Soran+1 yılÇok mantıklı bu dediğin ama her zaman öyle değil malesef
Soran+1 yılBen değil sadece bazı erkeklerin sevgilisiyle cinsellik yaşarken eski sevgilisini düşündüğünü gördüm
Soran+1 yılValla duydum erkeğin ağzından. Sevgilimdi , benimle cinsellik yaşayamadığı için başka bir kızla yani şimdiki sevgilisiyle yaptı. O zaman bana döndüğünde seni düşündm hep falan dedi. Iğrenç bişeydi.
Soran+1 yılYok koymuyorum ama bazen kuşkulanıyorum ister istemez
Soran+1 yılYa onu bana dediği gün ayrıldm. Canm çok yandı ama bunun ötesimi var
Soran+1 yılÖyle :(
bu gıbı yapılan yasak ılskıler zinalar hep akıl damarlarında dolasır durur unutlmaz. kıyamet gunude karsına çıkar karsına bu merak etme.
07 Yorumla
Soran+1 yılama istek olunca elimde olmadan düşünüyorum :((
- +1 yıl
oyle olur zaten asla unutulmaz ıste aklında o tur kayıtları olan gıremez cunku o kayıtlar yasanlım ve bırebır tastık edılmış unutulmazlar kıyamet gunu yapmadım desende zınayı o kayıt açılıverır karsına. sen dusundukçe kahrolursun ah bıde ahırette ne yapıcanı dusunsen bunun ıcın suankı uzuntun hıç mı hıç kalır.
Soran+1 yılPeki ne yapim
- +1 yıl
namaz kıl oruç tut. bunlarla mesgul ol. kıyamet gunu ne sevglın kurtarır senı nede yaptkların. tovbe et ve yenı bır yol cız kendıne. gorunuse gore yalnış bır yolda baya bır ılerlemıssın bunu sonu çıkmaz yol. tovbe et ve ıbadetını yap zamanla ınsallah adam evladı bırı ıle evlenırsın dua edcem senın ıcın.
Soran+1 yılÇok iyisn ama istek olunca ne yapıcam
- +1 yıl
oruç tutarsan asla istek olmaz. namazını da kıl. elalemın srfszlerıne kendını peşkeş çekme asla o beden sana emanettır her yabancı el degdıgınde ceset kadar pıs olur ve cehennem kokusu sarar etrafını. dogru bırı ile allah karsılastırana kadar sabret ve ıbadetını yap. gerısı teferruattır.
Olmaz mı şu an ayrı şehirlerdeyiz ama :/ Görüşemiyoruz
00 Yorumlavar.. hiçbirini unutmadım, hepsi ayrıydı.. maşallah :D hakkaten ya iyi hatırlattın sağol :)
00 Yorumlabende eski kız arkadaslarımın hiç birini unutamıyorum, hepsi aklımda bellegimin yüzde 80 ini bu anılar kaplıyor kendimi derse veremiyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha
Cristiano Ronaldo nun sevgilileri onu hala unutamıyormuş bir haberde okumuştum
00 YorumlaUnutamamak mı :D Unutman Gerek ki Yenisinden Haz alasin :D
05 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kişi unutamıyor
Soran+1 yılEvet oda doğru
Soran+1 yılEvet
eski kız arkadasımı unutamıyorum o boşalırken çağresiz inlemeleri beni mest ediyordu (:
10 Yorumlabende eski sevgilimle yaşadıklarımı unutmadım çok heycanlıydı
022 Yorumla
Soran+1 yılIlk sevgilinimi, en son sevgilinimi
Soran+1 yılBende son sevgilimi unutamıyorum. Ama bunu ona söylyemiyorumda
Soran+1 yılSorunda burada :/
Soran+1 yıl:( ama bir onunla sevişmek istiyorum
Soran+1 yılHaklısın aslında
Soran+1 yılSende nasıl ? O durumlarda ne yapıyorsun
Soran+1 yılEvlendimi kız
Soran+1 yılHer zaman seni seveni tercih edeceksin. Ben böyle düşünüyorum
Soran+1 yılKahretsin, off
Soran+1 yılOda var tabi
Soran+1 yıleskisi kadar masum değilim derken?
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. mükemmel öpüşen biri var dı çoooookkk yıllar önce...günümüzdekiler beceremiyor nedense öpüşmeyi.
00 Yorumlaaynen hayatımda eski sevgilim kadar iyi seks yapan birini daha bulacağımı sanmıyorum :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleveet hep aklıma gelir, evlenmekten korkuyorum artık, eşimle yaparken aklıma gelecek diye
00 Yorumlabn acık solım onu dusunmeden bosalamıorum ne olursa olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki güncellemeye cevabın nedir
war olmazmi adanali eski sevglimm bni doyurabile. tek kizdi yatakta deli gbiii sevisirdik her yerden aliyordu on arka tum pozisyonlari yapiyorduk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz mı unutamadığım kişi şu anda ünlü bir şarkıcı oldu hatta :D
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldostum afiş etmiyelim diye gizliden yazdık burada söylersek hoş karşılanmaz :D
Soran+1 yılBende merak ettim
Cevap sahibi+1 yılson 2 3 yıldır baya ünlü oldu kendileri yan evimde oturuyorlardı eskiden ismini söyleyemem ama güzel bir anı işte :)
beni vajinasından ilk orgazım eden kadını unutamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılişte bu yüzden bekaret önemlidir, sürtünme de buna dahil
00 Yorumlaçok kalın uzun bişey almıştım hala unutamam. her ilişkimde onu hayal ederim
00 Yorumlaİlk sevgilimle yaptıgım ilişkiyi unutamam sabaha kadardı..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkler unutulmaz sadece. Eski sevgilin senin için ilkti çünkü, değil mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Ben kimseyi unutmam ki zaten..
00 Yorumla
+1 yılbiri çıkıp " var, Elizabeth" diyormuş falan..
00 Yorumla
+1 yılŞimdi buraya yazamam kanka ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim olmadi hic bu yuzden sorun yok :D
14 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi
Cevap sahibi+1 yıl:))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıleski partnerim arzuyu unutamam, apayrı bişeydi o
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. var afyon güzeli bir bayan
00 YorumlaSonuçta o kişinin de gecmisi var ;) hayat müşterek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvar tabi eski fuckbuddyim
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmahzenlerde
- +1 yıl
Aynen benimde :)
+1 yıleski sevgilim gibisi yok hala
00 Yorumla
+1 yılhayatımın aşkını meleğimiiiii :((
00 Yorumlabnde onuuu gercektenn cok arzuluyorum halaa
00 Yorumla
+1 yılUnutulmazi cikmadi karsima
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİLK YATTIGIM KIZ :d NE AZGINDI ÖYLE BÖYLE DEGİL
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolmazmı ilk soyduğum kız tir tir tiremişti
00 Yorumla
+1 yıl2 kişi var
07 Yorumla
Soran+1 yılKim
- +1 yıl
tanımazsınki:) eski sevgililer ben bile kaybettim izlerini 2 side evlendi.
Soran+1 yılÜzüldnmü evlenmelerin
- +1 yıl
yok hayırda diyemem evet te diyemem onlar mutlu oldularsa sorun yok unutulan olmak biraz acı veriyo ama unutamayınca sadece cinsellikte değil durum
- +1 yıl
sen neden unutamıyorsun
Soran+1 yılÇok güzeldi çünkü
- +1 yıl
neyi güzeldiki farklı olan neydi büyüleyen
Gizli Üye(36-45)+1 yılne özelliği vardı unutulmayan ?
00 Yorumla
+1 yılEvet eskilerden
00 Yorumlailkler unutulmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDul birisi var.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım