Hoşlandığım kişinin de böyle bişey yapmış olduğunu öğrendim hatta ilk seksinin böyle olduğunu öğrendim ve tamamen soğudum. Bu iğrençliği düşündükçe midem bulandı. Gerçekten çoğu erkek yapmış mıdır? Erkekler neden yapıyosunuz bunu? Kız olarak yaptığımız her ufak şey için yargılanır mıyız diye düşünüyoruz ama erkekler rahat rahat geneleve gidip sonra da napalım ihtiyacımdı diyebiliyolar ve ciddi ilişki istedikleri kişi için de ahlaktan bahsediyolar bu ne rezalet.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTertemiz, dürüst, karakteri sağlam, birini istiyorsan sofu, hafız dindar muhafazakâr birini bulup evleneceksin. Yok, bu hacı hoca işi beni bozar darlanırım diyorsan, nah işte ozaman bu tarz gobellerle takılıp yol almaya çalışırsın.. Bu zamanda senin istediğin normal sıradan erkek kalmadı, yüzde seksen uçkur düşüktür aklında olsun.
Türkiye şartları avrupa şartlarına benzemediği için, kız bulmakta zorlanıldığı için, ve bizim kızlar kadar naz yapan olmadığı için, para işi çözüyor oluyor. Her iki taraftada cehalet parçalardan akıyor.
Bak bizim kızlar çok zor, sürekli Türk erkeklerini aşağılıyorsunuz, yok dişleri sarı, yok pis korkuyorlar, yok maço, yok kazma, yok öküz, yok penisi küçük, yok giyimi berbat, yok bilmem ne bilmem ne vs.. Bizim erkekler bizim kızlara kendilerini beğendirmek sevdirmek için ellerinden geleni yapıp didinip uğraşıyorlar... malesef bizim kızlar aşırı seçici olduğundan sizler yüzünden erkeklerde bu tür yerlere gitmek zorunda kalıyor. Sana bir örnek, rusya erkeklerini kızlarını araştır, Avrupa erkeklerini kızlarını araştırma yap nette.. arap ülkelerini araştır, Bak bakalım Hangi ülkenin erkekleri daha anlayışlı, kibar, romantik, cana yakın, temiz kokan vs.. Eğer biz Türk erkekleri Avrupalı ya da Slav halkı erkekleri gibi özgürce bayanlarla para karşılığında değilde, ve naz yaparak değilde, severek cinsel ilişki yaşanılsaydı bu ülkede, tabular olmasaydı, Dünyada Türk erkekleri en zirvede olurdu.
Bu ülke cinselliğe aç, bu ülkenin erkekleri cinselliğe aç, bunu siz kızlar kadınlar anlayamazsınız malesef.
Bak buraya not düşeyim kızlar, 50 sene içinde Türk erkeklerini çok ama çok zor bulup evlenebileceksiniz. !
Nedemek istediğim umarım anlaşılmışdır.. sizler o çocuk kerhaneye gitti, eskortlara gitti, karıya kıza gitti gibi muhabbetlere devam edin.. 50 sene içinde ülkenin erkekleri yavaş yavaş başka ülkelerin kızlarıyla kadınlarıyla evlenip çoluğa çocuğa karışıp gidecek... Bu ülkede eğer muhafazakâr dindar kız isen dindar erkek ile evleneceksin.!12 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle dindar değilim. Erkeklerin karıya gitmesinin suçlusu da biz kızlar olduk öyle mi? Komikmiş gerçekten. Hiç durup da düşündün mü acaba neden “naz yaptığımızı” açık konuşmak gerekirse neden “vermediğimizi”? Yani ben de isterim beni seven bana değer veren biriyle cinsel ilişki yaşamayı ama kendime engel koyuyorum niye? Çünkü sonrasında o bir anlık yaptığım şeyin başıma bela olucağını biliyorum. İnsanların, özellikle ERKEKLERİN arkamdan neler diceğini biliyorum. Sonrasında biraz yakınlaştığım her erkeğin ya zaten bakire değilsin diyip yapma beklentisine giriceğini biliyorum. Evlenmek istediğim zaman bunu büyük ihtimalle karşı tarafın olumsuz karşilicağını biliyorum. Yani dindar olmayan kızların evlilik dışı cinsel ilişkiye olumsuz bakmasının sebebi de erkeklerdir kusura bakmayın. Sen gel benle altı ay çıktın diye yatmak iste ama ilerde evlenceğin zaman bakire ara. Ayrıca Türk erkeklerini eleştirdiğimi nerden çıkardın? Her fırsatta Rus kadınının harikalığından bahseden ben miyim
Cevap sahibi+1 yılSiz kızların en büyük sorunu ne biliyormusun?
Doğru kaliteli sağlam sözünün arkasında duran erkeği partneri bir türlü bulamamanız.. Nerede bir zırto var, Nerede bir öküz var, Nerede bir serseri var ona gidip çakılıp kalıyorsunuz...
Kusura bakmada erkek nasıl kaliteli oluruda sen araştırıp bul bir zahmet. . Hep duygusal değilde birazda akli melekelerinizi kullanın. . Mantığınız ile hareket edin. ..
Eğer bir erkek Cinsel birliktelik yaşamak istiyorsa seninle ve sende istiyorsan sadece yaşanılır..! Başka bir b... k bekleme. Eğer evlenmek arzusu varsa yuva kurulacaksa son bir ayında bekarlığının, ozaman erkeğini sana bağlı kılmak ve sevgi bağının kuvvetli kalması için yine birşeyler yaşanılır.. bu dediklerim kaliteli erkeklere mahsus.. varoş çapulcu serseri hapçı vs... ler için geçerli değil. Onlarla sadece sıradan b... ktan bir s e x olur hepsi bu.. Eğer sen bir inci isen, kabuğundan çıktıktan sonra varacağın takılacağın gerdanı iyi seçmelisin. Yoksa kopup gerdandan düşersin hepsi bu.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi şöyle ki, her insanın hayatı, yaşadıkları ve tecrübeleri farklı. Bunu yapıp ahlaktan bahsetmek başlı başına saçmalık. Ancak herkes böyleymiş gibi genellemeniz de yanlış. Kimi insan tecrübe edinmek için yapar, kimisi kadınlarla iletişim kurmayı beceremez ancak cinsel ilişki yaşamak istediğinden yapar, kimisi merak eder yapar vs. 50 sebep sayılabilir. Pek tabii sizin de hoşlandığınız insanda böyle bir şey görünce iğrenmeniz normal.
Bana şahsen saçma geliyor para vererek hastalık taşıyıp taşımadığı garanti olmayan kadınlarla birlikte olmak. Ancak yapanı da yargılamam, herkes gönlüne göre yaşasın.04 Yorumla- +1 yıl
haklısın. zaten aslında umrumda olan şey tüm erkek milletinin yapması değil, özellikle ONUN yapmış olması. hem de ben onu kafamda çok ayrı bir yere koymuşken ona o kadar değer vermişken.. böyle bişeyi kaldırabiliceğimi sanmıyorum
- +1 yıl
Doğrudur, bu kaldırması kolay bir durum değil. Ancak yaşın 21, tahminim hoşlandığın kişi de senin yaşlarındaysa ve birkaç yıl önce bu ilişkiyi yaşadıysa aşağı yukarı 18-19 eder ki o yaşlar tam hata yaşıdır.
Karar tabii ki sizin ama bence uyumunuz ve hoşlandığınız kişinin karakterinde bir sorun görmüyorsanız gözardı edebilirsiniz. - +1 yıl
sanırım biraz düşünmem gerek. bu durumun normalleştirilmiş olmasına inanamıyorum
- +1 yıl
Bu durum yüzyıllardır olan bir şey.
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklik zarı olmayınca ilişkiye girdiklerinde namuslu kaldıklarını sanıyorlarda onlarda erkeğin o. su işte... takılma fazla namuslu erkek bulmak bu devirde zor. milli oldum diye övünüp yattıkları kızların sayısıyla övünüyorlar. aslında namusunu kaç kişinin altında kaybettikleriyle övünüyorlar farkında değiller. namusun gitti dediğinde de zorlarına gidiyor :D namusu sadece kadına özgü sanıyorlar :D
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@013380 dur he he dedin gidip ağlayım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaraktersizlikten. Kadin parayla da parasız da yapsa o.. diye yapıştırlar damgayı. Kendilerine gelince tecrube diye isimlendiriyor pustlar
31 Yorumla- +1 yıl
aynen kesinlikle katılıyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak kardeşim sana şöyle açıklayayım, yapmayan istisna erkekler dışında büyük bir çoğunluğu yapar erkeklerin, ha niye yapar , kendimden örnek vereyim şimdi 40 yaşındayım, 19 yaşındayken hem meraktan, hem ihtiyaçtan geneleve gittim, bir kadınla ilişkiye girmenin en kestirme yolu çünkü, zira ha deyince sevgili de bulamazsın, o iş için acilen evlenemezsinde, hem kimseye söylemezse erkek kızlar gibi bekareti gözle görülüp elle tutulmadığı için oluyor bu işler, bence bunu takıntı haline getirme, yapmamış birini bulma ihtimalin zayıf çünkü, evleneceğim kişinin mümkün mertebe iyi biri olmasına bak bence, nefis bu dayanamıyoruz biz erkekler, kızlar gibi bizi frenleyen bekaret mekanizmanız yok ki.
20 Yorumla
+1 yılYani şimdi haklı olduğun taraflar: Cinsellik yaşayıp kızları yargılayanlar ve bunu saklayanlar kısımlarında haklısın. Haksız olduğun taraflar: Parayla yapan öyle genç kızlar gördüm ki genel evi geç sen orası pislik yuvası ama bazı eskortlar sokakta çoğu genç kızdan güzel eskortlar gördüm burda yargılanacak bir şey yok...
112 Yorumla- +1 yıl
güzel olup olmaması değil ki olay. kişinin kendi bedenini satmasının nesi normal? böyleleriyle para verip ilişkiye giren de aynı derecede aşağılık bence
- +1 yıl
Eee o zaman ben sana derim ki serseri erkeğe giden sevgililerin daha aşağılık ilişkisi. O zaman ben sana derim ki kimsenin bakmadığı genç erkek ne yapacak bakmayanların aşağılık olması. O zaman ben sana derim ki Türkiye gibi ülkede bulamayan insanlar ne yapacak eskorta bile gidemiyor ki çoğu kolay mı 10 dakikaya 300 tl en aşağı bayılmak. 3 ay olmuş daha geleli eskort bir kişiyle beraber olmuş daha. Böyle eskortlar var 100 olsa herkes gelir mi diye sormuş arkadaşa. Bana göre eskort ilişkisi ve sevgili ilişkisi arasında hiç bir fark yok. Ha duygular diyecen hangi duygu ne duygusu. Kızı al götür bir yere para, kıyafet al para yedir para içir para eee sonuç birlikte olabilirsen ne mutlu sana. Eskorta direkt para veriyorsun ne farketti. Bana göre gerçek aşk milyonda bir olmadıkça ki yok zaten her türlüsü aynı...
- +1 yıl
Ve sonuç olarak hepsi adi ve kahrolası ve de aşağılık genç kız ve erkekler. Senin bakış açına göre...
- +1 yıl
Yani...
- +1 yıl
...
- +1 yıl
senin gibi düşünenleri nasıl kolayca tespit edebilirim? benden uzak olsunlar da 😒 beni sevdiği, mutlu etmek istediği için değil de benim bedenimi/benle yaşayacağı cinselliği elde etmek için para harcayan erkekle ben neden bişey yapıyım? o kadar da düşmedik. kimse beni parayla satın alamaz, öyle bir ihtiyacım da yok zaten. ayrıca sen yakınlaştığın bir kadın için paranı harcadığında böyle düşünüyosan gerçekten acıdım o kadına da
- +1 yıl
Arkadaş sen sanırım benim ne demek istediğimi anlamadın. Sevgililikle eskortluk tamamen aynı mantık. Dinen de böyle hani çok inanırsınız ya dine imana eğer inanıyorsan ha işte o çok inandığın din diyor ki ben aşk sevgi bilmem iki türlüde günah yazarım ister duygusuz seks ister duygulu seks. Sen oturda kendine acı önce daha anlayamıyorsun yapılan olayı bile. Herkes bir kız bulamayabiliyor bedava yok öyle iki türlüde paran gidiyor bu işe ister duygusuz sevgisiz olsun yakınlaşma ve yakınlaşmalar ister duygulu ve sevi ile olsun yakınlaşma ve yakınlaşmalar iki türlü de paradır hayat bitti bu kadar bitti...
- +1 yıl
bahsettiğin çok sığ bir mantık. günah olup olmamasından bahsetmiyoruz ki şu an. eskortla yaptığın seksin bir anlamı olmaz bir kere. duyguların, paylaşımın, beraber geçirdiğim anların hiç mi anlamı yok? insan insanı sevince değer kazanır her şey. ayrıca ben zaten İslam’a inanmıyorum.
- +1 yıl
Ne oldu hemen sığ mı oldu şimdi köşeye sıkışınca. Dinen işte Dinde duygulu seks caiz mi diyor hey gene uçtun kılıçdaroğlu gibi gene uçtun. Ben haklıyım ayrıca bunları yazmam demek bunları desteklediğim anlamına da gelmiyor belki senden de daha iyiyim de hayat öğretti bazı şeyleri bilemezsin...
- +1 yıl
Ya arkadaş neyse uzatma terk et sevgilini madem için almıyorsa yeter amg...
- +1 yıl
pardon ama Kılıçdaroğlu konumuzla ne alaka? ayrıca İslam’ı çok detaylı araştırdım ve çok fazla çelişki, hata, uyuşmayan nokta olduğunu gördüm. demek istediğim parayla yapmak ve sevgilinle yapmak İSLAM DİNİNE GÖRE aynı şey olabilir ama BENİM DEĞER YARGILARIMA GÖRE apayrı şeyler. ben insanı bakış açımdan dolayı yanlış buluyorum. her şeye din penceresinden bakmak zorunda değilsin kendi fikirlerini oluşturabilirsin
- +1 yıl
Bayan peki bak efendi gibi yazayım o zaman. Yakışıyor mu sana bak Deist veya Ateistsin belki Agnostiksin dini olmayan insanlar genelde daha ılımlı ve aydın olurlar. Biz de biliyoruz neyin ne olduğunu sen kendi düşüncelerini ve fikirlerini nöronlarından geçirmeden ben beş bin beş yüz tane fikir üretir ve uygularım. Sen benim mütekabilim değilsin ayrıca kemal sadece lafın gelişiydi kırıyor pot paso ona binaen yazdım. Ama artık şunu anla duygusuz veya duygulu iki türlüde aynı seks denilen olay ben seni anlıyorum hani sen diyorsun ki genede en basit sevgililik bile olsa her bakımdan tip maddi durum genede duygu var daha anlamlı bayansın anlarım böyle istemeni (Bak efendi gibi yazıyorum dikkat et) ama genede bir erkek bak sana her zaman böyle dürüst olmaz ben gibi. Ki ben böyle biri değilim ama artık gençlerin yakınlaşması böyle oluyor biz senle istisna olsak nolur ki çoğu böyle oldumu. Ve son olarak istisnalar kaideyi bozmaz...
1- Deneyimsiz bir kızın karşısına deneyimsiz çıkamazsın. Çok kötü geçer.
2- Deneyimli bir kızın karşısına da deneyimsiz çıkamazsın.
3- Deneyimli ve deneyimsiz olduğun için, sekste yetersiz olduğunu düşünmeyecek biri vardır o da parayla ilişkiye giren bir kadın.
Bunlar deneyim kazanmak için yapanlar.
Deneyimli olup gidenler herhalde ya yokluktan ya da eskorta verecek parası olanlar en güzelinden tatmak için başka bir açıklaması yok.02 Yorumla- +1 yıl
ne deneyimmiş arkadaş. beraber deneyimleyip öğrenirdik ne var sanki. en aklı bişeye yetmeyen hayvanın bile yapabildiği şey. deneyimli olmak için gittim diyen bahane uyduruyodur bence
+1 yılPara verip daha güzel şeyler alabilecekken gidip üç kuruşluk zevke para veriyorlar enayilik
33 Yorumla- +1 yıl
Enayiler eksileyerek kendinlerinin enayi olduğunu kabul etmiş daha enayi varsa eksileyebilir hiç sıkıntı değil.
- +1 yıl
ahahahahh sinirlendiler sana fuhuşa para vermedin diye
- +1 yıl
Para vermedim diye değil enayi olduklarıni bildikleri için doğruyu yazınca ağırlarina gitti zavallilarin
+1 yılBakirim ve kendimi sevdiğim kıza saklıyorum. Böyle bir iğrençliğe de asla bulaşmam.
21 Yorumla- +1 yıl
helal olsun. böyle olmalı doğrusu bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle evet haklısın neredeyse yapmayan yok bu şekilde, para ile yani. Nedenlere gelince; çevre akraba yönlendirmesi, güdülerin artık baskılanamaması, parasız yapacak manita edinememiş olması, nefse karşı zayıflık ve bedavaya kimse vermez ondan galiba
02 Yorumla- +1 yıl
yani o zaman para karşılığı yapmayı normalleştirmek yerine aynı yaştaki kızlar yaptığında normal karşılamak daha mantıklı değil mi. sonra da türk kızında seks pis bişey türünde bir algı oluyor zorunluluk gibi görüyolar çünkü evlenmeden “verenler”in çoğu hayat kadınları
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, keşke bahsettiğim gerçekler doğru olmasa. Elbette bu bir kural değil, benim gibi bazı kişiler vardır mutlaka telekız, genelev görmemiş ve evlenmeden önce kimseyle cinsel anlamda birliktelik yaşamamış olan, tabii istisna oluyor ismi ve genel durumu bozmuyor. Mantık şu olmalı; "ben neyim ne hakediyorum?"
duygusuz olmaz o işler bence ya :D bu kişiler öyle bir gereksizdir ki yorumumun altına o zaman duyguyu da çağıralım yazarlar :D
10 Yorumla
+1 yılAklını kullanabilen bir erkek bedava seks de yapar öpüşür de koklaşır da
11 Yorumla- +1 yıl
doğru. mesela hayatımda gerçekten değer verdiğim benim için önemi olan biri olsa onlai ilişki yaşamaktan da çekinmem. ama karşıma hep olabildiğince kısa sürede bişeyler yaşamak isteyenler çıktı ve seks benim gözümde bana biraz ilgi duyan herkesle yapabiliceğim kadar değersiz değil
+1 yılErkeğe göre değişir ama. Herkesi aynı kefede yargılamamak gerek. İlk seks parayla yapan erkekler genellikle olgun olmadığı yaşlarda olduğu için düşünceler fikirler kararlar çok farklı olur
01 Yorumla- +1 yıl
erkeğe gelince bu anlayış gösteriliyor ama bir kız gençlik zamanında sevgilisiyle bile cinsel ilişkiye girse hemen damgayı yapıştırıyolar bunun sebebi ne peki?
+1 yılo karaktersiz insanın yapacağı şey her erkek öyle değildir kendini sevdiceğine saklar nefsine kendini kaptırmaz
20 Yorumla
+1 yılYokluktan
Abazaliktan
Zar engeli olmadigindan
Karaktersizlikten20 YorumlaHer erkek aynı değil maalesef bazıları için bakirlik ahlak hala önemli iken bir kısım için değil ölmeyecekmiş gibi nefislerinin kulu oluyor hoşlandığın veya hoşlanacağın kişi yanlış olmuş
#Hükümdardöndü10 YorumlaHaklısın ama erkekler işte 😄 Bende anlayabilmiş değilim
10 Yorumla
+1 yılonaylanacak bir şey değil bence bu işin parayla yapılması aşağılıkça bir durum
20 Yorumla
+1 yılbir iki sa... lak gaz veriyor gençlere kanına giriyor gel oğlum diye sütü bozuk olanda denileni yapıyor.
10 YorumlaErkekler sadece kendi yaptıklarının değil eşleri ve çocuklarının yaptıklarıyla da hesaba çekilirler. Ama batının sosyal medya ve TV lerle Bu durum kadın hakları diye diye unutturulmustur.
00 Yorumla
+1 yılÖylelerinden uzak duracaksın senin ona ihtiyacın mı var yoooo ayrıl halen ne duruyorsun onunla
10 YorumlaSenin derdin ne? paralı sexe mi karşısın yoksa başka biriyle seks yapmasına mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak haklısın böyle kişiler bakire kız isteyemezler ama bu parayla seks yapma olayını falan yargılamıyorum şahsen
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılmecburiiyetten , zenginlikten , meraktan , ibneliğinden. bu seçeneklerden biri olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde büyük abiler tutup götürüp milli yapıyor. Gitmeyenle alay bile ediyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
midem kalktı
Cevap sahibi+1 yılBazı ortamlarda oluyor bu malesef iğrençlik
Cevap sahibi+1 yılDwhşet midesizlik poh çukuruna soksa daha temizdir ordan
- +1 yıl
gerçekten ya
Cevap sahibi+1 yılKuZenim o haltı yedi pişman oldu şğrendi uzun süre
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnümüze geleni mi s*kelim yani bu hayat böyle veren varda s*kmedik mi bedava 😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
hiç mi rahatsız olmadın senden önce kaç tane adamın cinsel organı girdi oraya
Cevap sahibi+1 yılPrezervatif diye bir kılıf var sonuçta
- +1 yıl
tadım kaçtı
Cevap sahibi+1 yılO zaman konuşma onunla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kotu ya baskasının ona dokundugunu bilmek
33 Yorumla- +1 yıl
sevdiği biriyle yapmış olsa iğrenmezdim de hayat kadınıyla yani çok kötü gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAynen ya bir de defalarca gidenler var umarim oyle birine asik olmam
- +1 yıl
ben de cidden heves falan kalmadı yani çok soğudum
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerle kıyaslamakdan vazgeçin siz kaybedersiniz :D
10 Yorumla
+1 yılSen vermesen o vermese kim verecek bu çocuğa tabi ki paraliya gider
12 Yorumla- +1 yıl
toplum ve aile baskısını geçtim, kendi yaşıtım olan erkekler bile yapan kızlar hakkında neler neler diyolar. siz kızları bu şekilde yargılamaya devam ederseniz kimse de vermez öyle paranızı verir aptal aptal girer çıkarsınız
- +1 yıl
Oda artık bizim aptal erkeklere kalmış istemesini bilsinler vermesi kızlar için çok kolay
+1 yılKızların nazını çekmekten bıkan erkek en kısa yoldan sonucu ulaşır
00 Yorumla
+1 yılÇaresiz abazalar yapar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuygusuzdur yapar ihtiyaçtan herkes aşık olmayı beklemek istemez cinselik için ki aşk diye birşey takıntıdan ve libidodan ibaret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden istesem verirmisin düşünüyorum hayır o zaman para verip yapmak mantıklı değil mi
10 YorumlaMerak etmiştir denemek istemiştir.
00 Yorumlaparasıyla yapmak amelelik ya
10 Yorumla
+1 yılMerak etmistir ginselligi
00 Yorumla
+1 yılSen verdin de biz zorla geneleve mi gittik.
20 YorumlaYapmadım yapmam.
20 YorumlaMantikli hareket edilmedigi kesin.
10 YorumlaHiç yapmadim yapmam da
10 Yorumla
+1 yılbilmiyorum ve o konuda hiç bir fikrim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız bulamayan abazan bir ezik olduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende para ver yaptir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞehvet azaltmak için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç benlik değil
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Beleşe bulmadı için
10 YorumlaBende yaptım
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?