+1 yılMerhabalar Arkadaşım.
Kendini bir şey sanıp erkekleri yerden yere vurma çabandan dolayı seni tebrik ederim. Şimdi yazdıklarını cevaplayalım tek tek.
- "Kassız ve kıllı beden" Kızların çoğuna mütakıp güzel fiziğe sahibim diyen arkadaşlarda dahi yağ var, basen var, biçimsiz açılan göbek var;
- Küçük penise sahip bir erkek varsa o da "nasıl mutlu ederim" düşüncesinde olur, sorun yaşamak istemez buna mütakıp olarak kızlarda "İlk gece korkusu, büyüğü görünce ağrılar yanmalar korkular tripler var?"
- Tipsiz erkeğe uzak dur - Kaslı erkeğe benimle ol diyen arkadaşlar var.
- Erkeklerin fiziğine laf atıp "Ay ben balık etliyim" diyen "BALİNA ETLİ" arkadaşlarımız var (bu cümlem istisnadır arkadaşlar, kilolu arkadaşlara sözüm yok ve saygım sonsuz, siz beni anladınız)
- Çok hoşlandığı bir çocuk teklif ettiğinde "HAYIR" diyebiecek kadar gerizekalı kız arkadaşlarımız var.
- 1.55 boyu olup 2.10 boyunda erkeklerin g*tünün dibinden ayrılmayan arkadaşlarımız var.
- Sırf güzel olup kendini pahalıdan satmak için EGO TATMİNİ yapan arkadaşlar var.
- 15 - 20 kişi hoşlandı diye kendini fasülyeden sanan arkadaşlar var.
- Yüzlerce kişi tarafından açılan "göğsüm küçük - kalçam küçük - kukum siyah" gibi saçma sapan soruları soran arkadaşlarımız var.
- Bi saat bakıpta bir şeye benzetemeyip, sorduklarında kendini çok güzel hissedip en yakışıklı erkeğe yaptığı kurlar ve ego tatminleri var.
- Tatmin olayı gelince önüne gelen erkeğe verip kendini seçilmiş kişi sananlar var...
Şey pardon kusura bakma da siz kendinizi ne sanıyorsunuz? (Herkes için geçerli değil, bu sözü ve fikri düşünenler için)
İnsanları düşünceleri ile yargılayın! Fiziği ya da dış görüntüsü için değil!179 Yorumla- +1 yıl
Yüzünde 1,5 TON boya ile dolaşan, boya sürmekten çok afedersiniz "g*tüme" benzemeyen kız arkadaşlarıda unutmamak lazım ;) (Herkes için geçerli değildir bu sözlerim, beni anlayan anlıyor ;) )
Soran+1 yıldediklerinin cogu benim icin gecerli degil ve ben tipe odakliyim ic guzellik yala benim icin saygi duymalisin bence sekste ic guzellige bakilmaz zaten ayrica.
- +1 yıl
Dediklerininde neredeyse "TAMAMI" erkekler için geçerli değil. Üstüne alınırsın ya da alınmazsın. Kendini bir b*k sanma!
Ben senin gibi sütü sübyanların dertleriyle 2010 yılından bu yana uğraşıyorum. Fransaya gittim diye de oranın adetlerini taşıma, oralarda tüm sülale başka sülaleyle ilişkiye girse normal karşılanır, sende anca "EGO" yapar kıvırır kçını bir yere oturursun ok ;)
Milletin sk*yle uğraşacağına kendi derdinle uğraş. O burnunuda taş makinesinde kazıttır biraz ok ;)
Soran+1 yılben degil istatislik kurumlarri diyor bunlari onlara diycen.. ayrica buyuk bir bilgi kirliligi barindiriyosun zihninde ilk gece korkusunda buyuklugu ilk senden duydum..
- +1 yıl
Dış güzelliğe odaklı olursun tabi, çünkü kendini fasulyeden sayıyosun :D Fransız - Türk karışımı kezban arkadaşı da tanımış olduk bak güzel :D Orada tabiri caizse dış güzelliğe bakıp aşık olanlara burada "SEVİP - ATMA" olarak söylenen bir tabir var. Oralarda normal öyle şeyler sende haklısın.
Böyle de veryansın ettiğine göre sende çok kişi tarafından sevip atılmışsın :D
Bana özel mesaj atan arkadaşlara teşekkür ettim. Mesajlarında "helal olsun sk*p atmışsın kızı" yazmışlar, sağolsunlar :) :) - +1 yıl
Bilgi kirliliği barındırıyormuşum :D :D Ula benim kadın vücudunun fizyolojisini sen bir kadın olarak benim unuttuğum kadar bilmiyorsundur bundan emin ol :)
Bazı şeyler için kadın olmak yetmez, vücudunu tanıyacaksın ;) Şimdi git yollar senin olsun :) - +1 yıl
ama iyi yazmış yani :)
En İyi Cevaplar
Kesinlikle haklı, kendimden biliyorum :) ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinselliği bu şekildemi değerlendiriyorsun senin gibi bu düşüncedekiler sadece zevk almaya bakar buda ancak erkekleri cinsellikle elinde tutarsın şu ölçü meselesiylede ne kadar beynin olduğunu belli ediyorsun küçük beyinlide denebilir sana bu ismin olsu n ilk erkekleri cinsellik boylarına göre diğil adam gibi değerlendir yok yapamıyorum diyorsan çeneni kapat otur kimseye hakeret etme yazılanlara gülüyorsundur ego tatmini yapmak için ama bunu yaparken o kadar zavallsınki sana acıyorum hadi şimdi ezik yorumlarınıza al geldiğin deliğe gir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi adriana lima aq:D niye böyle birşey yazıyorsun ki şimdi sinirlenceklerini biliosun ilgimi istiyorsun:D hayır çok da haksız değilsin ama seyirciye oynuyorsunuz:)
287 Yorumla
Soran+1 yılyok dikkat cekmek icin degil buradakilerin cogu killi gobekli 13 cm pipili tipler ama kendilerini seeks bombasi saniyorlar kendilerine gelsinler diye yazdim..
Cevap sahibi+1 yılsen söledin gelecekler tamam.
- +1 yıl
verdim +1 ini dişi aslansın :)
- +1 yıl
Soran 17 saat önce
yok dikkat cekmek icin degil buradakilerin cogu killi gobekli 13 cm pipili tipler ama kendilerini seeks bombasi saniyorlar kendilerine gelsinler diye yazdim..
yoruma bakilirsa baya bir üyeyle muhabbetin olmus killi göbekli vs vs vs baya bir cük göbek görmüsün :):):):):):):)):):):):):
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
İlk güncellemede ki hepiniz'italyan' tabirine dikkat. Ya anası ıtalyanla olmuş bu doğmuş ben italyan'ım demeye çalışıyor ya da ergen fantazileri ile 5-6 cm'lik bir tarafını oksarken izlediği p.rnolarin etkisinde kalıp gelip burada saçmalıyor. Ergen mi bazılarının tabiri ile kezban mi aptal mi açık profille sorup ilgi çekmeye çalışan abazamı misin henüz çözmüş değilim. Ama şu aşikar ki bir erkek olarak sana s.kimi sürmem boşuna kendini paralama. İnsanlara insan oldukları için saygı duyan biriyim ama saygı değerlerini bilene. Sen bilmeyen kısım olduğun için saygı duymami gerektirecek bir durum yok.
Önce bir aynaya kendin bak. İpini tipini zekanı bir düşün gör sonra da gel burada yaz. Onun bunun boyuna takılıp laf etmeden önce daha çok büyümen lazım çok!62 Yorumla- +1 yıl
adaaaammmm +1.
- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılya senin bu yazına kim geliyo ki acaba. ya da kim mantıklı bir cevap atar ki. sen p*rno filmlerin arayıpta bulamadığı başrol oyuncumususun kaç erkeği sıradan geçirdin de burada gelip erkeklerin cm leri ile uğraşıyorsun. 14-15-16-17 aha bu rakamlar kadar aklın var senin belkide hiç yok tipte yok memede yok. hiçbirşey yok.
erkekleri komplekse sokmaya gelmiş. havanı yerim. ben ne kendimi ne de bir erkeği bir organından dolayı ezdiririm.
bu azmışta kendine eğlence arıyor birazda.
ikincisi sen hiç aynaya baktın mı biz bakıyoruz devamlı sıkıntı yok. herkes kendini seviyor. herşey seksde değil. borumun kelepçesi, prezervatif diye havaya atarım ben seni.
tını ya bide başlık açmış.
günceleyip güncelleyip duruyor heralde :) haydi güle güle :))00 Yorumla Çok Türk erkeğiyle yattın sanırım, ortalama penis boyunu bildiğine göre :) Peki Japonlar ya da Çinliler ne yapsın ? :) :)
Yahu etrafına bir bak, nerede yaşıyorsun sen ? kaç yabancı erkek tanıdın ?
Ayrıca şu var, cinsel istek penis büyüklüğü ile orantılı değildir,
Ayrıca senin içinde kalmış bir şey var bence, o küçümsediğin Türk erkeğinden sağlam bir kazık yemişsin belli, bu kin ve nefretin sebebi vardır mutlaka :)
Acil psikoloğa git :)50 Yorumla
+1 yılAman bende birşey sandım kıçımın kenarı ufak tefek boyun var türlü türlü huyun var bu yüzden mi akın akın geliniyor Antalya Bodrum Kuşadasına seks turizmine bu Almanlar Ruslar İrlandalılar bu ülkede seks turizmi var bunun en büyük kanıtı benim yaşadığım yer her sene Türk erkeğine gelen bidaha geliyor neden acaba yok kıllı yok göbekli yok küçük pipili bilmem neli bilmem neli afedersin ama baban neci Türk değil mi?
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Çocuğum sen seks arzusu TV de izlediğin magazin programlarında gördüğün ideal ölçü ve tipte olan insanlara mahsus birşey mi sanıyorsun ? Sen cinselliği ne olarak biliyorsun kuzum ?
Penisi şöyle kukusu böyle, çirkin ya da güzel her sağlıklı insanın ( hatta hayvanın) cinsel arzuları vardır. Her topal satıcının da bir kör alıcısı vardır merak etme sana da çıkar.10 YorumlaPartner bulamadığımızı sanıyor, yanılıyorsun zira sen bile o kadar çok penis görmüşsün ki ölçülerinin en ince ayrıntısına kadar biliyor durumdasın bu yaşta. Türk erkeğinin de özelliklerini bilmiyorsun ya da boyutlarıyla ilgilenmekten erkeğin ne olduğunu anlayamamışsın, bunu istersen İngiliz, alman, rus kadınlarına bir sor da boyut mu önemliymiş yoksa başka özellikler mi?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. canım erkeklerı asagılamanı anlamadım cıdden. ne yapsın adam oyleyse. netıcede cırkınde olsa arzu ıstek war hormonlar otomatık salgılanıyor. hormon demek ıstek demek malum. ınsanları dıs gorunuslerıne gore elestırmemek gerek. herkesın bır alıcısı wardır. sende cırkın olsaydın ne yapcaktın ben cırkınım ne haddıme mı dıceksın. hem bence cırkınler daha guzellerı kapıorlar ahanda yenı gordum. afet gıbı kızı koluna takmıs amca. bende onları anlamıyom gencsın guzelsın 15 yas ustu yaslı adamı ne yapcan
00 Yorumla
+1 yılSeks düşkünü: Sürekli seks yapanlar
Partner bulamayanlar: Senin hedef aldığın kesim abaza diye nitelendirilenler ona buna sulananlar.
Yani ilk aşamada zaten ikisi alakasız burası ayrı konu.
Ayrıca kim neyinize gelsin ki? Dediğin kişilere gelen var, o yüzden ki bu kadar yaygın :) Ha bir de sığ kafa tipler var orası ayrı. Yani tek taraflı değil çift taraflı etken bunlar, iki cins birbirini tamamlayarak bu oluşumu meydana getiriyor.
cut.00 Yorumlatürk erkeği türk erkeği türk erkeği , senin beğenmediğin türk erkeği yurtdışında neler götürüyor senin haberin var mı ? küçük penisli dediğin dünyada en iyi ortalamaya sahip ülkelerdeniz , git araştır bare de sonra gel , ayrıca erkeklik penis boyuyla ve ya kılla kılsızlıkla ölçülmüyor , ama senin zekan bu tip sorularla ölçülebilir
00 Yorumla
+1 yılNe biliyon kucuk oldugunu kapi kapi gezip afedersin penisini acta bakayim deyip inceliyonmuda ortalama yapiyon ve sende o kucumsedigin penis bile yokki bide anlamadigim nokta hem kucuk diyonuz hemde tadini alinca duramiyonuz garipsiniz kezbanligin otesi durum bu tabi tum bayanlar icin demiyorum tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hiç aynaya baktın mı tatlım? Bi ara bak diyeceğim fakat, korkar ölürsün falan diye demiyorum.
O tip ne lan, Türk erkekleri bile şeyapmaz seni.94 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBahsettiği kişiler.
Valla Kacta Tane Yabancı gordun bilemicem ama :) Elde olanı degerlendiriceksin bak adam kendine guvenmıs seni yapmıs daha ne yapsın :) İşin bence kucukle buyukle alakası yok doyumsuzlukla bir alakasi var.. gider biri ile yatar iki alt kata iner baska biri ile bir alt kata iner... ... ... oyle gider..
00 Yorumla
+1 yılBunun vucut sekliyle alakası yok kezbanliktan terfi etmis kadın :)) senin gibi seksi vucudu olduğunu düşnen veya oln kızların teshirciligi milletin ayarını bozuyor...sen kendini cok biliyorum zannediyorsu ama erkekleri ruhundan bir bk anlamadigin belli
10 Yorumlaküçük olsun kassız kıllı olsun benim olsun yaksıklı dikkat ceken birini napım be geyikmiyiz biz
73 Yorumla- +1 yıl
hiçte küçük değil ona bakma
senin kıllı küçük penisli kassız dediğin adamlar bu gün bu memleket için canını verdiler. üç beş ne olduğu bilinmez kimseler için gereksiz hakaretlere gerek yok. buyurunuz gidebilirsiniz italya orada ne rahat memlekettir sizin için. şeref yoksunları
41 Yorumla
Soran+1 yılben tersini idda etmedimki.. babalarimiza bakin kendinize bakin bir demek istedim sadece.. ayrica seksi degiller sese yonelmeleri sacma baska seylere yonelmeliler ondan..
Gizli Üye(36-45)+1 yılyavrucum her seyı bır arada bulamazsın ac bak bakalım p*rnoda bıle cok yakısıklı erkenlerın penısı kucukte esmer erkeklerın daha uzun olur sıcak ulkenın bıle o gordugun ıtalyan mavı gozlu erkeklerın penısı cok buyuk sanma yakısklı olur ıyı seks yapar ama penıs ufak olabılır ya da 2 postaya bıterde
00 Yorumla
+1 yılbiz sizin bıyıklarınıza ,sakallarınıza laf söylüyor muyuz:):) yani sen çok ilginç şeyler diyorsun. evet şişmanız çoğumuz evet penisimiz de kısa :) ama siz kızlar bizim penisimize bakıp bizi seçmiyorsunuz ki. cebimize bakıyorsunuz paramız varsa gelip yatıyorsunuz altımıza. o yüzden sorun göremiyorum .sen herhalde çok küçük penisli erkek gördün. bu da çok para yedirdiler sana demek oluyor:):)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım tek tipe ayırma kaslı küçük penisli , kilolu olup büyük penise sahip olanlarda var buna türk diye değil "erkekler" olarak değil sana uygun erkek olarak bak... ama sen bu tavırla ne sana uygun bir erkeği nede verimli bir cinsel ilişkiyi hak etmiyorsun yani dikkat et kendine gelinlik giydirip çalılara atarlar bide bizim türkler haberin olsun :))
11 Yorumla
+1 yıl19 santimi kısamı sandın sen çok p*rno izlemişin ilaçla büyültüp böyle kezolara yediriyolar kısa zannediyo türklerinkini 19 cm gel bak kolay alabiliyomusun zor çıkarsın yataktan benle benden 3 yaş büyük kızla yaptım geçek kız kaç kere grup yaptım neler gördüm iyisin sen baya dedi daha geçen kızların tatlısın tatlısın dediğini falan demiyorum bile tip olarak
00 Yorumla
+1 yılBak ben bu konuda kendimi biliyorum bulursam bir sevgili ve olursa sevişiyorum.
Baktım yok olmuyor sevgili bende el işi yapıyorum...
İnsan elindekinin değerini bilmeli, küçükte olsa :))))10 Yorumla
+1 yılMerhabalar..
Zaten milletten yeterince laf yemişin bide ben laf sokma çabalarına girmiyicem.
penis boyuyla, cinsel istek orantılı değildir. istersen 8cm pipin olsun vücudunda testestoron hormonu salgılanıyorsa o deynek daima dikelecektir :)20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıltürk erkeğini beğenen çok, kıllıyız artı penisimiz küçük değil, dünya ortalamasında, ayrıca türk kızlarıda anca bizimkini alabilir, onlar sonuçta genetik olarak erkeklerin kız versiyonu, bedensel olarak çok farklı değiliz götten bacaklılar sizi :)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Şu yüze resme bak gidip ip atlayacağına seks konuşuyorsun :(
65 Yorumla- +1 yıl
Penis boyutunun önemi yok kardeşim bir kadını içine girmeden yeterince tatmin edip hazırlarsan parmağını bile soksan çok zevk alır.Ama sanırım sende bütün işi ileri geri yapmak olarak uygulayan gruptansın istersen 30 cm penisin olsun sevişmeyi bilmiyorsan o kadın seninle bir daha yapmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılkemer burunlu,memeleri 70,kuru götlülerle bu konuyu konuşmuyorum
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben türküm sarışın mavi gözlüyüm mankenım caddeye gelirsen sahile inip sarı hakanı sor gösterirler beni ve eminim dönüp bakmadıgım kızlardan birisindir o tiplerdesındır gelıpte burada türk erkeklerini ezemezsin önce kendine bak bir öz eleştri yap
04 Yorumla
Soran+1 yılaay istsnbul yerlisi buldum bitane cadde diyen istanbulun yerlisidir.. basım baglı benım anacıgım hahaha sunlar gibi sen komik olma bare..
Cevap sahibi+1 yılBen istanbulda dogup buyudum ailede yugoslavyadan göçmus ama ne zaman sorsalar turkum dıyorum.boyum 1.85 kısa boylu degılım sarı oldugum ıcın tüğ bile yok vucudumda yanı turk erkeklerı böyle degıl cekımlere gıttıgım arkadaslarım var hepsıde 10numara cocuklar ıcınde erzurumluda var izmirlide sen nasıl bu kanıya vardın ? resimdekı hangısı sensın ?
Soran+1 yılkızıl olan benim.. bende konservatuar ogrencisiyim danscıyım oyunculukts dgitimi alıyorum ic camasır katologundada is almıstım hatta.. sevgilim vst ozhuvenim var boz hskaretler ediyolar sadece.. ıstatıslık kurumu diyor 13 die..
Cevap sahibi+1 yılsevgilinle daha önce bırlıktelık yasadınmı veya gördunmu penısını ? daha once kaç kısıyle beraber oldunda yetemedıler ? benım penısımde 14 ve hıc sorun olmadı daha önce bırcok kızla beraber oldum yasın kadar kızla nekadar ınleyıp orgazm olduklarını görseydın ınanamazdın sevısmeyı bılen adam herkızı mutlu eder bır deneyemın olsaydı nedemek ıstedıgımı anlardın.
bol keseden atmıssın. turk erkeklerının yerını hıç bır erkek alamaz. her konuda full performans. ha boyutuna gelınce gormeden gırtlak trambeti çalma bence.
20 YorumlaSenin tipini 30 cm penisi olan biri görse anında penisi 5 cm iner normaldir, hayatında gördüğün penislerin ufak olmasının nedeni sensin kafana poşet geçir de bir dene bakalım o penisler ne hala geliyor
20 YorumlaNe yani simdi aletimiz kucuk diye sikismiyecezmi? Bizmde canimiz var, isteklerimiz var bizde catir catir becermek istiyoruz. Ne yani ufak olunca zevk vermiyomu sana?
30 Yorumla
+1 yılsen Türk değilmisin Atalarınıda, milletimizide bu işe karıştırmış oldun, yatakta nasıl olduğumuzu ve penis boyunu ispat edip seni komaya sokmayı çok isterdim ispatlayamadığım için içim yanıyor
10 YorumlaGenellemen yanlış sadece, kızların hepsi bıyıklı,bacakları kıllı, popoları kocaman ve selülit dolu, yüzleri de iki kat fondoten dolu, avon olmasa Walking Dead seti gibi olacak sokaklar... Oldu mu?
10 YorumlaPeki rus kizlari diyorlar, turk erkekleri rus kizlari ile birlikte oluyor ve evleniyor. Peki senin kiyaslamanda yer alan italyan erkekleri neden turk kizlari ile evlenmiyor? hic dusundun mu.
Aglanacak halinize guluyorsunuz bence :))00 Yorumlakeske bir 15-20 yil once yasayip anana babana soyleseydin bunlari kezo, ama yok onlar baska o senin babiskoooon dimi kezo, aynen kezo
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de seni hiç beğenmedim sen kendini ne sanıyorsun da böyle eleştirilerde bulunuyorsun haline bakıyorum da gülüp geçiyorum kıllı şişko dediğin adamlardan biri de baban olabilir dikkat et her insan kıllı değil her insan kassız da değil
10 Yorumla
+1 yılbıyıklı kızlara gelen özgüvenle aynı canım. kısır döngü yapacak bişey yok kocaman penislerle mutlu ol sen ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1)Kılsızım
2)Kaslıyım
3)19 cm
istesem verecekmisin?63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılselam bukre :D
Hiç Türk sevgilin olmadığını, söyleyebilirdin, neden bu kadar uzattın ki ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam olarak kendime geldim kezbanus
aynaya bakmazlar da türk erkeklerini eleştirirler ak
kıllı kollarına çakmak çaksan vücudu alev alır gelmiş penis boyumuz hakkında fikir belirtiyor
çok görmüşlüğü var20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılherkesin fantazisi ayrı sen sevmezsin başkası sever kucuk penisliler ya da kıllar napsın ölsünler mi ( kafası hariç 17 cm )
10 Yorumla benı eleştır lütfen:) eleştırebılırmısın gerçekçi olalım bıraz.bol kesedende atmayalım hayatında kaç * gordun sen?veya nerlerde takılıon gobeklı amcalarlalamı takılıon guzelım
20 YorumlaBu ne kuyruk acısıdır öyle wuu
130 YorumlaTürk kadınlarıda ne kadar büyük penis alırlar ya bir latin kadının yediği penisi yiyecek ka. kadın var çevrende küçük dediğin penisin yarısını içine alıp çılıklar içinde kalanlar bol piyasada
00 Yorumlagünün konusu olmaya çalışan salakca cümlelerindir. sen kaç kişiyle yattınki istatistleri veriyorsun.
01 Yorumla
+1 yılpuhaha buna ne güldüm amma güldüm ama feci gldüm :D
21 Yorumla- +1 yıl
kıyamam ya sana hep oylelerınmı denk geldı :)
türk standartları uygun bence 14 15 cm lık bır penısle bıle ınsan partnerıne zevk verebılr böyle bıse nerden aklına geldı :D
00 Yorumlasenın cıddı sorunların var kızım...takıntıların var ...10 tane olsa senın gıbıne 1 tanesını vermem..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılşahin k. dışında bir erkek görmeyen kızların hazin sonu...
10 Yorumla ya tamamda canımız yok mubızım bozuk para gıbı harcadın sende napak sevişmeyekmi :D
01 Yorumlahepsi senin dediğin gbi değildir belki de. he bir de libido denen bişey var. hormonlar seni ele geçirdiğin de fazla özgüvenli olabiliyorsun;)
00 Yorumla
+1 yılBu kadar bilgiye sahip bir kişi tam tost olacak kıvama gelmiş demektir. Bırak sıradan şeylerle kafa yormayı dene tost olup zevkten yorulmayı.
00 Yorumla
+1 yılsen git adonis falan geliştir. alışmışsın zencilere sanırım. küçük oldumu hoşuna gitmiyor ya da sana ya tecrübesizler ya küçük penisler denk gelmiş.
00 YorumlaBoyum 1,90 kaslıyım fitim yani.. ufaklığın boyuda 17 cm ... Ama seni sikmem çünkü kuru götüne kalmadı TÜRK erkekleri...
10 Yorumla
+1 yılbizim penisimiz küçük olabilir seksi olmayabilirz ama sizdede bir b*kyok
10 Yorumlaküçük penis olduğunun nerden biliyorsun 20 cm neye göre küçük ?
00 Yorumla
+1 yılküçük penise rağmenmi manyakmısın sen hem penisin ufaklığıyla ne alakası var
10 Yorumla
+1 yılarkadaş zenci meraklısı sanırım :D baksanıza Türk erkekleri ilgisini çekmiyor :D
10 Yorumla
+1 yılBizde kücük penis yok ki? detaylı mı yazalım illa buraya.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. kaç kişiyi gördün de küçük diyosun :) bu sitem kime böyle :D
00 Yorumla
+1 yılla ben 3 yıldır body yapıyom ben bıle bulamadım cok tutarsız bı soru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkoreliler napsın onlar insan değil mi?
adam bırak cinsel ilişkiye girmeyi çişini zor yapıyo aq.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılders alışacağına gelmiş burada cinsellikle ilğili şeylere bakıyo önce kendine bak daha çocuksun seni kim alsın gögüs yok sende de
10 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat