Parmağını vajinama sokuyor? Nasıl zevk alıyor anlamıyorum, yapan varmı?
Ona soramadım. açıkçası ben de daha çok zevk alıyorum
..
Ona soramadım. açıkçası ben de daha çok zevk alıyorum
..
Parmakla penisi karıştırıyordur, önce parmağı sokup sonra yok bu değildi,
Neydi neydi neyi sokuyorduk hah penisi...
İlahi küçükhanım sorunun içinde yanıtı var, sen zevk laıyorsun o da senin zevk aldığını görüyor ve bunu yapmaya devam ediyor. Seks tek tarafın zevk almasına dayalı değildir. Karşı tarafa ne kadar verirsen sen de o kadar fazla alırsın.
Parmaktan boşalıyor olabilir
g noktanı uyarmaya çalışıyor. böylece daha çok zevk almanı sağlamak istiyor.
biliyorsun sen bu işleri işin ehlisin
Cevap
37Cevap
sevişmeye başlarken gayet normal bence..ön sevişmenin gereği. Ben ne yapıyorum... kulak memelerinden başlayıp malum yere gelip parmağımı içine sokup aynı anda klitorisini yalıyorum... valla kıvranıyo deli gibi ve içime gir deyinceye kadar girmiyorum...
Çok zevk almıyor olmalı ön sevişmenin gerektirdiği birşey bu . Seni kıvama getirmek için yapıyor işte . Çok normal
sevgilin ya çok film izliyor ya da senin için senin zevk alman için yapıyor
link belkide işleyiş farklıdır?
Seni ısıtıyor işte daha ne istiyorsun vajinana penisini soktuğunda parmağınıda anal kısma soksun daha çok zevk alırsın
ben sevgilimi defalarca parmağımla boşalttımı biliyorum yalvarıyodu hadi artık s.k diye ben gene devam ediyodum en son kasıyodu kendini oda benımkıne yapışıyodu başlıyodu mast. yapmaya oylesı daha guzel oluyor
seni zevke getirmeyi çalısıyor önce daha istekli arzulu ol dıye anladıgım kadarıyla direk hemen girmek istemiyor vajınanı
akıl mı yok sende niye sokturuyorsun parmağını. bari bir halt yiyorsunuz geleceğini etkileyen şeyler yapmasaydınız
kzıım bizene senın yatak ilişkinden onu git sevgılıne sor ya da madem sende zevk alıyorsan karıstırmaa hıcbırseyii
+1
Sulansın diyedir belkide ben ilk başta öyle yapmıyorum ama biraz ara vermişsek girmiyo kaymıyo parmağımı sokuyorum ilk sulandırıyorum sonra yapıyorum
sevgilin penise ne lüzum var parmağını kullan beni de bir kenara bırak dıye sana mesaj verıyo.
dememkki adam bütün uzuvlarıyla zevki yaşamak istiyor
Bn yaparim hatta parmagimla gt gel yaprim ki genislesin kalinligi acitmasin diye
bence parmağında gizli kamera var içerideki olayları gözetliyor
ben en çok yalamayı seviyorum. ama parmakta kadını baya bir etkiliyor yalanması en çok etkileyen.
önce bir ellicen seni hazır hale getircek ondan sonra penisi sokacak
Bi dahakine Sevgilin parmağından boşaliyormu diye kontrol et :)
seni daha fazla azdırmak için yapıyor önce zevke getiriyor. soru sorma zevk almaya bak ;)
sen zevk al diye yapıyo işte daha dilini sokanlar bile var sen bu ne ki :D
Ufff vicik vicik kutuya daldirip cikartip o parmagi yaliiiiiican mmmmm :)
seni daha fazla islatarak penisinin daha kolay girmesi icin yapıyordur, bu sekilde sende ufakta olsa ilk giriste daha az aci hissedersin
evet bütün erkekler yapar ama bana sorarsan ilk ilişkiden sonra parmağı sokmak daha iii
bende yapıodum:) oynuyo işte zevk alıosan problem yok
Daha çok ıslatmak istiyor, seni kıvama getirmek istiyor. Başarılı da oluyormuş.
seni zevke getirmek içindir sulandırıyordur zevk alıyorsan niye sıkıntı yapıyon bide üstüne 69 çekin sonra vuruşun xD
senı zevklendımek ıcın tabıkı .erkekler en cok partnerının zevk almasını ısterlerde ondan
ben de çok zevk alırım. önce biraz okşarım sonra da yavaş içine sokarım. o ıslaklık çok güzel
Dilini soksa anlarimda parmakta neyin nesiymis...😊
hizmet hareketi diye bir şey var ilişkilerde...parmak, dil vb. araçlar kullanılabilir...
ergenlikte çok p*rno izlemiş kendini p*rnoda sanıyo sanırım :) p*rnodada genelde öpüşürken elemanlar parmaklıyo ya kızları :)
senin için yapıyo yoksa parmağından zevk almaz :D
Aliyor gibi :)
Off yalaması daha çok zevk verir
azdırma gece gece bızlerı
Ciddiyim tabi off bende fena oluyorum tamam susun
Offf dilleyerek lac lac lac ses çıkacak emip emip şişireceksin ımmmm.
yaranılmaz* yapmasan yapmadı yapsan niye yaptı
dokunsa yeter emin ol
Senin için yapıyor zaten.
amaç zaten önce senin zevk almanı sağlamak.
Sonuçta sokuyor bişeyler :))
amaç sana hizmet :)
mutualist yaşam deniyor buna :)
İlk bir yoklama yapıyor.
saf salak bu kız ya.
kaç parnak sokuyor:)
Hoşlanıyordur
En İyi Cevaplar