25 yaşındaki bir bayanla 37 yaşındaki erkeğin ilişkisi çok mu yanlış 12 yaş çok mu ki bu kadar üzerime geliniyor? Fikirlerinizi bekliyorum.
Not:İkimizde daha önce hiç evlilik yapmadık.
Not:İkimizde daha önce hiç evlilik yapmadık.
Gayet normal ve anormal diyen çoğu erkeğin bu konuda özgüven sorunu olabilir.. Ben haftada 3 4 gün ağır spor giyimine özen gösteren bir adamım kaldı ki 20 yaşındaki bir kızdan da tanışma teklifi aldım kabul etmedim ama 25 26 yaşında bir kız olsaydı ve kafa olarak olgun ne istediğini bilen hedefleri belli karakteri sağlam birisi cikip duygularını açmış olsaydı hayır istemiyorummu diyecektim? tip ve dış görüntü olarak belki 11 yaş küçük haliyle o ezilirdi? Yani bu tip durumlar kişiden kişiye insanına göre değişir..
50 yaşında bir abimiz var eski model ve manken kendisi hala fit hala bakımlı 3 gün spor atan çakı gibi bir adam ve eşi de 30 yaşında yanyana görseniz kadın daha yaşlı duruyor dersiniz..
Kafa olarak evet diyorsanız yürekler bir anlaşıyorsa şimdiden mutluluklar..
çok anormal değil... 15"e kadar yolu var...
aynen bende senin gibi düşünüyorum
gerçekten sevginiz varsa sahip çıkın.
:) çok sağol
rica ederim.. :) moralini bozmak istemem ancak, kendisine iyi bakan biri mi? ileride cinsel performansında sorun olursa ve bunu dert edersen böyle bir risk de var...
evet kendisine iyi bakan biri sporla ilgileniyor ve çok genç gösteriyor 37 durmuyor cinsel performans yönünden sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum
iyi o zaman.. muhabbetiniz bol olsun... :)
teşekkür
hayır. bence abartı bir fark değil. bu fark(12 sayısı) biri 12 yasında biri 24 yasında olsaydı olurdu. dönem denkliği önemli. çocukluk - olgunluk dönemi çiftleri, ergenlik-olgunluk dönemi çiftlerinde 12 yas evet fazladr. ama 25 yasında bır kadın olgunluğa ulaşmış yakalamıştır. 37 yas erkek ıse malum.. olgunluk-olgunluk dönemi ilişkisi. abartı değil. iyii :)
çok teşekkürler bence de abartı değil de bazı insanlar çok büyütüyor ne dediklerini zerre umursamıyorum da bunaltıyorlar
insanlar böyle işte.. aynı yaştada olsanız " aaaa erkek büyük olmalı senden daha olgun oturaklı olmalı canım olmaz ki böyle!" derler. erkek kızdan küçük olsa " utanmıyor musun ablalık mı yapacaksın çocuğa" derler. aramızda 3 yas var desen "hımm olabilir ama benımle abim arasındada 3 yas var"derler. 8 yas ve üstünü söylersen "neee kızım oha baban yasında bırıyle mı cıkcan" derler. hıc aldırış etme gül ve kendmim gayet olgun hissediyorum demek ki o noktaya erişmişim ne mutlu bana de
evet insanlar hep bir mana bulacaklar yoksa rahat etmezler benim fikrim benim tercihim deyip geçiyorum aynen dediğin gibi :)
sonuçta sen yetişkin bir insansın. kiminle olmak isteyeceğine kendin karar verebilirsin. yaş dışında karşındaki insanla ilgili senin göremediğin başka şeyler söyleyenler varsa dikkatli ol tabiki. ama tek sorun yaşsa kimseye kulak asma derim.
hayır zaten birbirimizi yeterince tanıyoruz kendisi tam istediğim gibi biri yaşını da göstermiyor zaten 5-6 yaş genç gösteriyor teşekkür ederim
Cevap
14Cevap
Önemli olan düşünceleriniz.Aynı yaşta olup kafaları uyuşmayan insanlarda var.Yaşı küçük ama olgun insanlarda var.Sadece yaş olarak soruyorsan;yaş farkı çok.Ama dediğim gibi önemli olan kafa.
+++
o da kafa yapısına önem veriyor bende öyle düşüncelerimiz çok uyuşuyor gayet iyi anlaşıyoruz evlenmek istiyoruz
Belli bir yaştan sonrası kadınlar için yadırganamaz. 18 olsaydın yadırganırdı.
Sen de olgunlaştın gelişme çağını tamamladın. Aklen de olgunlaştığını varsayıyorum.
Bundan sonra tek engel kendi aranızda yaşayacaklarınız olacak.
tabikide yanlış yaşin önemi yok diyenler laf olsun diye söylüyor belli bir yerden sonra anlaşamazsın 12 yaş ne demek eskiden görücü usuluyle evlendiryorlarmış öyle :S
ne var ki illa yaşıt mı olmak gerekiyor evlenmek için ya da 3-5 yaş büyük mü olmalı
eğer bu 12 yaş farkı kız 18 adam 30 ken olsa olmaz derdim, çünkü kız çocuktur... ama senin durumunda bence hiçbi sakınc ayok.. mahalle baskısına boyun eğme... gayet normal için rahat olsun
Arada saygı ve sevgi varsa yaşın hiç önemi yoktur. Ayrıca aranızdaki yaş farkıda gayet normal bence.
teşekkür ederim
Hayır kafana göre takıl mutlu olmana bak daha bile mutlu olursun yaşıtlarınla yaşadığın ilişkiden.
teşekkürler yaşıtlarımdan bugüne kadar fayda göremedim ben yanımda olgun birisinin olmasını istiyorum ve karşıma öyle biri çıktı çok şükür
Amin:)
Siz anlaştıktan sonra kimseye laf söylemek düşmez.
Yaş farkını çok büyütmeyin.
çok teşekkürler
Bir ilişkide yaş farkı en fazla 5'e kadar olmalı. 5'ten yukarısı abi abla ilişkisine girer.
benim için 5ten aşağı olmuyor karşımdaki insan olgun olmalı
Çevredeki insanlar yaş farkına çok takar ve bu ister istemez senin canını sıkar emin ol!
çevremdeki insanları zerre kadar umursamıyorum
Çok büyük konuşuyorsun dikkatini çekerim ama senin tercihin kimse karışamaz.
yahu çevremdeki insanların dediklerine göre mi şekillendireceğim ben hayatımı? onların kurallarına göre mi yaşayacağım? büyük konuşmuyorum gerçeği söylüyorum çevremdeki insanların olumsuz yorumları zerre umrumda değil.
toplum baskısını dikkate almayın
birbirinizi seviyorsanız aranıza kimseyi sokmayın
eed bnce cok su kadınların kendınden buyuklerle cıkma olayını anlamıyorummhayret sızeeee vallaha hayrett
aşkın yaşı yoktur önemli olan sevgi aşk birbirini anlamak gerisi teferruat
senin karşına yanlış insan çıktıysa bu benim suçum değil
Kızım veya oğlum olsa kendinden 12 yaş büyük birine vermezdim.
abla bana soracak olursan 12 yaş farkından söz ediyoruz sonuçta 10'dan bile fazla
ama birbirinizi çok seviyorsanız sıkıntı yok hayat senin tercih senin
Bencede hiç önemi yok 37 ime ne kaldı :/
:)
aynen sonuçta yetişkin bir insanım çocuk değilim
çok mersi
Ne yaptınız merak ettim bir sene geçmiş 🤔
bence yaşın önemi yok
aynen
Hepsı sadece sayıdan ıbaret, gerını sıktır et
Ne yaptınız o kadar merak ettim ki?
yanlış değil normaldir.
belki ilerde bir sorun yaşayabilirsin.