Sevgilim sen bırak parmağımı sokarım dedi !

Okulda benden hoşlanan bir kız vardı tanışmak istiyordu tanıştık 1ay boyunca sevgiliydik sevgilim geçen doğum günüydü özel bi kutlama yapalım şenle başbaşa olalım bana iyi bir hediye vermiş olursun ;) dedi bende anladım tabiki olayı evlerine çağırdı öğlen gittim evine ev boş sevgilim üstünde uzun bir geçlikle açtı içeri aldı beni sevişerek odasına kadar gittik üstündekini çıkardı jartiyer giymiş benim beynim aktı resmen onu görünce heycanlı heycanlı şeyimi açarken oral için sevgilim kıkırdadı bende noldu dedim şeyini daha büyük bekliyodum uzunsunya dedi bende boyla bir alakası yokki bunun sen merak etme mutlu edicem ben seni dedim .sonrada o sudyenini çıkarınca bende kahkha attım noluyo be dedi göğüslerin çok küçükmüş pamükmü koyuyodun benim yanıma gelirken dedim oda çok bozuldu şaka yaptım falan dedim sonra sevişmeye devam ederken sen bırak o giriceğine parmağımı sokarım dedi gülerek bu harbiden çok ağırıma gitmişti ama bu aramızdaki iddialaşmadanmı soledi bunu yoksa ciddimiydi ? ilişki sırasında gayette inledi penişim 13cm çevresi 12cm boyum 1.85 kilom 71 sizce normal boyutlardamı neden böyle dedi ?
Sevgilim sen bırak parmağımı sokarım dedi !