İç dudakları dışarıdan belli oluyor.çok değil ama var yani ve çok kötü duruyor bence.erkek arkadaşım sorun etmiyor oral yapıyor ama ben her seferinde çok rahatsız oluyorm.acaba ben üzülmeyim diye mi belli etmiyor diyorum.Siz olsanız rahatsız olur musnuz?
Cevabın nedir?
+1 yılçok kafanı takma böyle şeylere bırak seni seviyorsa öyle sevsin vajina o kadar da sorun değil yani seni seven gerçek biriyse eğer. Vajina dudakları ne kadar belli olursa o kadar güzel olur ama genellikle.erkekler dümdüz ama etli vajina tercih ediyormuş. Daha ne çıkıntıları, klitorisi belli olanları var sen niçin kafana takıyorsun? Bence aldırış etme sevişmene zevkine bak derim :)
00 Yorumla
Vajina ve penis sadece bir araç bence ,o kadar takılmamak lazım. Abazalara sorarsan hiç sorun yok her türlü gider çünkü kafa ona göre çalışıyor. Seven biriyse sadece senle birşey yaşamak ister alt tarafın güzelliğine dikkat etmez ya da ona göre güzeldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz erkekler vajinanın şeklini falan pek önemsemeyiz sevgilimin vajinasıda anlattığın gibi sanırım genelde öyle oluyor ama hiç öyle bir şey aklımıza falan gelmiyor önemli olan seks sırasında aldığımız zevk.sende kafana takma ve zevk almaya bak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
temiz olduktan sonra sorun değil bnce ama erkek arkadaşına oral yaptırırken içine çekerek emmesin vajınanı dudakları sarkıtıyor o hareket çok sık yapıldığında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşim ben anlamıyorum sizi yaaa adama seksi bedava yaşatıyorsun birde kalkıpta acaba mutlumudur diyorsun içi boş delik yanii
00 Yorumlaçok kafaya takma böle şeyleri erkekler dert etmez öyle olayları :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen yeterki memnun ol benim için hiç sakıncası yok :) Benim için önemli olan senin mutluluğun.
00 Yorumla
+1 yılya senin hüsnükuruntun bence kardeş ;)
takılma bunu dert edeceğine evde kalırmıyım dert et bence ;P00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli olan temiz ve bakımlı olmasıdır şekli filan hikayeee boşuna takmayın
00 Yorumla
+1 yılkötü kokmuosa olmam tabiki işime bakarım :)
00 Yorumlamidem bulandi yaa iyrencsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliğrençç... midem kaktı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü değildir sana öyle geliyordur...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun etmeyiz pek.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler