Arkadaslar bastan soyleyeyim dalga gecmeden duzgun cevaplar verin lutfen. Daha once iliskiye girmedim hic. Erkeklerdende hoslaniyorum bir siteden biriyle konúsuyoduk penisinin resmini atmak istedi . Kim olsa tahrik olur dedi.19 cm miş ve kalındıda. bana atti ve hic tahrik olmadim hatta iğrenç geldi. Neden boyle anlamadim bu bir sorunmu yoksa işin icine girince duzelirmi bu durum ?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların hayalinde öncelikle duygular sevmek sevilmek aşık olmak vardır.
Penis bir araçtır, sen sevdiğinle birlikteysen herşeyiyle seversin zaten, detaylara takılmamak lazım.
İğrenmen de tamamen normal.02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim. Lzbiyen egilimlerim mi var diye korkmustum.
- +1 yıl
Rica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. gayet normal her penis veya sizinkinin resmi gören etkilenecek diye bir sey yok et ete degmeli. sonrasinda sen bile sasirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusundum . Cok tesekkurler ...
erkeklerde nefret etigindendir sevince insan sevdiginin kokusunu özler otomotikmanda penisinide ister belki seversin birini budurum kalkar evlenince
12 Yorumla
Soran+1 yılSevsem bile . Yani sevgilimde atsa resmini etkilenmem ama beni arzuladigi istedgi soylese daha cok etkilenirim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevdigin asik oldugun kisinin penisi oldugunda emjn ol seninde hosuna gider. Hep icinde istersen.bu sefer :))
111 Yorumla
Soran+1 yılgörünce tahrik etmiyo ama beni. mastürbasyon ihtiyacı duymuyorum.
Cevap sahibi+1 yılDaha once gercekten gordunmu peki yakinlasman oldumu. Oral mesela
Cevap sahibi+1 yılO resmde gayet iyi bence
Soran+1 yılHayır. hiç öpüşmedim bile.
Cevap sahibi+1 yılO zamn normal canm durumun. Hatta vasinaya nasil girer kocaman uzun genis diye korkmussudur simdi, buda normal. Bigun yasarsan cinselligi korku ve igrenmede kalmaz. Surekli istersin
Soran+1 yılEvet o korkuda var :D . ama ilişkiye giren biri demişki ben hayatımda böyle bir acı görmedim
Cevap sahibi+1 yılYani ilk oldugunda 1-2saniyelik bir aci. Ama sonradan hic aci olmuyor. Tabii eger o kiside sulanma problemi yoksa. Eger oyle bir sorun varsa kuru kuru zaten giremez acidan ölünür danirim. Gerci onada kremler var artik
Soran+1 yılAcımıyor yani dimi :)
Cevap sahibi+1 yılErkek guzel azdiriyor, kadinda arzuluysa zevkten ucarsin(: ne acimSi
Soran+1 yılhaha rahatlattın :) teşkkür
Cevap sahibi+1 yılRica edrim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Belkide çocuğunki iğrenç, gayet estetik tahrik edici olanlar var. Bu arada hangi sitede tanıştınız?
23 Yorumla
Soran+1 yılBu sitede ama vucududa guzeldi... Bilmiyorum normal mi bu ?
Soran+1 yılCok doğru tespit :)
sevgi ve haz yoksa kadınlarınn her gördüğü penise sarılmasını beklemek hata olur kadın severse sevişir ilişkiye girer diğeri ise hayat kadınları yapabilir anca..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhelalinin ki senin için en tahrik edici ve azdırıcı ve zevk verici ve en güzeli gelir sana çekerim emin ol :))
10 YorumlaBende sen gibi düşünürdün herkes beğenir penisimi falan diye ama öyle olmuyomuş. Bazen kadınların o an ki haline bazen de kişiliğine göre değişiyor sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmeyende oluyo normal yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılher kız böyle resimlerden hoşlanacak diye bir kaide yok hatta kimilerine göre iğrenç bile gelebilir bu normal birşey
12 Yorumla
Soran+1 yılCok net konustu her kiz etkilernir diye bende oyle bir durum olmayinca bir sorunmu var dedim rahatlattin beni canim ttesekkur ederim.
Cevap sahibi+1 yılönemli değil aklında bulunsun kimin fikirleri değil senin fikirlerin önemli olan
+1 yılBence de iğrenç ... hatta sapıkça... ıyyy...
:D :D00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılResim gönderirse normal, başka gönderecek bir şey bulamamışmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılSalaktı işte.
+1 yılo anda azgın değildin o yüzden iğrenç geldi keşke önce biraz azdırsaydı şimdi yalvarırdın bir daha at diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bende de öyleydii ama daha sonraları cok tahrik edici gelmeye basladı temizse bide süper olur
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcevresindeki kılları temizlemis olsa cok tahrık edici duruyor. hic iliskiye girmedim ama cok cekici yanı can ıstıyor
Soran+1 yıletkiledimi seni yani.
Cevap sahibi+1 yılkıllaarı dusunmezzsek evet :)
+1 yılOnunki iyi değildi büyük ve kalın diye güzel olduğu anlamına gelmez bide o malmış benimkide o kadar ama öyle mal konuşmuyorum
00 Yorumla
+1 yıltadına bakmamadan olsa gerek sanırım ya da bişey hissetmediğin birisininki sana hoşlantı vermez
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanirim ondan :)
- +1 yıl
o yüzden takılma ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin deliğe girince anlarsın iğrençmi güzel mi olup olmadıgını.
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle olmasi normal mi ?
+1 yılolur canlı görürsen seversin belki zamanla hislerin değişir
00 Yorumlaadam 14 le 100 cd dolduran var işi bilmek önemli köprü kurmucaksın sonuçt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemasla etkileniyosundur
10 Yorumlalezbiyen misin lan :D
013 Yorumla
Soran+1 yılYoo. ama peniste iğrrenç geliyo.
Soran+1 yılBelki.
Soran+1 yılbilmem herkes beğeniyormuş
Soran+1 yılpenisin başlı başına nasıl bir çekiciliği olabilir ki vajina içinde aynı şey geçerli.
Soran+1 yılVajina gül kokmaz yanlız haha
Soran+1 yılİyi zaten sıkıntı yok :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha büyümen lazım:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım çocuğu olanlar var.
arzuna baqlı
06 Yorumla
Soran+1 yılCok arzulu biriyim ama sadece penisi gormek azdırmıyo beni.
Soran+1 yılNormal yani ? Sevindim. Cunku hicbisey hissetmedim.
Soran+1 yılPeki :) cok tesekkurler.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler