Sizce bu fotoğraflardan en rahatsız edici olan hangisi? Ya da size uygun olan var mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğinkisi rahatsız edici çünkü erkekte saldırganlık olabiliyor. En çıplak kadın bile kimseye bir şey yapmaz ama erkeğin ne yapacağı belli değil. Tabii ki hepsi için söylemiyorum. Ama edepli bir erkek ise zaten saklar
Hayatımda bu kadar saçma bir bakış açısı görmedim...
@scorpion1903 Sana saçma gelebilir ama kadınların gözündeki hakikat budur. Penisinin halini saklamayan bir erkeğin potansiyel zarar verici olduğu düşünülür kusura bakma. Siz kadın olmadığınız için taciz edilme gibi bir kaygınız yok. Dolayısıyla bu gibi şeylerden ürkme duygusunu anlamamanız normal.
Benim saçma bulduğum kısım bayanın çıplaklığını masumlaştırmanız. Neden sapıklık sıfatı yalnız erkeğe ithaf ediliyor. Nasıl bir erkeğin cinsel organını belli edecek şekilde giyinmesi iğrenç, rahatsızlık verici ve sapıkça ise benim için kadınında böyle gezmesi aynı. Bunun cinsiyeti yok.
@scorpion1903 Onu ben de düşündüm. Fakat söylemek malumun ilanı olacak ki : kadının cinsel kuru pasiftir, erkeğin cinsel kuru ise aktiftir. Kadın altına çamaşır giymeden bile çıksa bunda kimseye zarar verme gayesi yoktur. Kimseye tecavüz edemez, hamile bırakamaz vesaire. Ama erkeklerinkisi öyle değil işte. Ve maalesef konu cinsellik olduğunda büyük çoğunluğu kontrolden çıkıyor ahlak değerlerini yitiriyor. Beni dedem yaşındaki insan taciz etmeye kalktılar daha ben nesine güveneceğim erkeklerin. Kusura bakma ama böyle.
Zarar verme gayesi yoktur diyemezsinizki. Bir kadını o şekilde görmek sizce bir gencin ahlaki değerlerine zarar verir mi vermez mi? Olaya sadece tecavüz olarak bakmayın lütfen. Buda bir nevi davettir erkeğe. Demiyorumki kadın böyle giyindi diye erkek herşeyi yapabilir ancak şunuda unutmyın kadınlar bile hemcinslerine o tarz giyindiğinde ağzı açık bakakalıyorsa erkeğin çok normal bakmasını beklemek biraz hayalcilik olur.
Ben maalesef kadının da erkek kadar giyimine dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum.. Taciz olayına katılıyorum ama zaten vajinası dışarıda gezen birisi de pek ala sizi taciz edebilir..
@scorpion1903 Ahlaka zarar vermesi o kadar basit bir şey ki keşke kadınların da gördüğü tek zarar ahlak kaybı olsa. Kaldı ki bu ahlak yitimi öeselesi değildir, insanın var olan ahlakı bir kadına baktı diye eksilmez kusura bakmayın. Keşke değiş edebilsek ben razıyım, tüm korkuları tehlikeleri riskleri endişeleri size verelim bizim ahlakımız bozulacak olsun razıyım. Ne demek istediğimi anladınız sanırım. İkisi mukayese edilemeyecek kadar farklı düzeyde örnekler.
Sizi çok iyi anlıyorum. Anlayamdığım konu hala kadının giyim kuşamına biraz daha dikkat edebilir demek yerine bu konuda bütün sorumluluğu erkeğe atmanız. Yanlış anlamayın ben erkekler çok masum, suç kadında demiyorum. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.. Vakit ayırdığınız ve görüşüme nezaket çerçevesinde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
@scorpion1903 Aynıyla ben de size teşekkür ederim. Tehlike arz etme bakımından kadın ile erkek teşhirinin farkına değinmek istedim. Hangi kategorizasyon içerisinde olduğumuza dikkat edersek birbirimizi dhha iyi anlarız. Eğer konu zarar vermek değil giyim kuşama özen gerekliliği ise elbette ki buna her iki cinsiyet ten insanın da eşit dikkat etmesi gerekir.
Ben İskandinav kocam için öyle giyinirim
Eyvallah hacı
Seviliyorsun 😉
Gelek spas (tenk yo) :*
Hepsi aynı kadın memeyi, popoyu gösteren bir şey giydiğinde tarz erkek dalgayı gösteren bir şey giyidiğinde sapıklık mı oluyor?
Aradığım yorum, gözümsün 👍👍
C şıkkındaki uzaklardan gelen bir johnny sins görmüş gibi mk.
Cevap
1Cevap
Hepsi birbirinden iğrenç. Ama bunların arasindan d şıkkı
D şıkkı neden bu kadar dikkat çekiyo ki
Evet doğru cevap hepsi olmalıydı tebrik ediyorum sizi 😉
Hicbirini giymem igrenc
Hepsi rahatsız edici..
Off oruç oruç mahvettin yaa
Fenamı oldun 😃
@AtılganPonçikAdam sen olmadın mı 😊
Ben kemik gibiyim
Neyi görünce