normal penis boyu ve kalınlığı nedir. ve sizinkiler ne kadar
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi bu soru sorulduya atan atana nasılsa gören hadi ölçelim diyen yok :) bamyaların ben bir devim dediği bir konu çıktı ortaya ,dürüst olmak gerekirse benim ufaklık :) boy 23 cm en 6 cm.
inanmayan ya da dalga geçene ispat yükümlülüğüm doğar haberiniz olsun :))00 Yorumla
11-15 arasını normal diyorlar uzman tvde...benimki 13 cm yalan yok uzunluğundan pek memnun değilim ama bence çok kötü değil...kalınlık açısından çok memnunum ama..kalınlık nasıl ölçülüyo bilmiyorum açıkcası ama baya bir kalın penisim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın vajinasının derinliğini düşünürsek 11-12 cm yeterli olur ama nedense erkeklerde büyük penis takıntısı var..16 cm ve yukarısı kadına zevk değil acı verir ama erke ego tatmini ihtiyacını giderir kadına bu yolla acı çektirdiği için. Ne saçma değil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl12 cm yeterlidir...
33 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
32Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi Türkiye"de bir 17 modasıdır gidiyor. biri bir kuyuya taş attı artık hangi akıllı çıkarır bilinmez... orta yol tutturmuşuz gidiyoruz işte. ister inanın ister inanmayın 12 benimkisi de. sürüden ayrılmayalım... gövde kalınlığı da epey var hani. söyleyip de bazı helcinslerimi kompleks bunalımına sokmam ayıp olur...
00 Yorumla
+1 yıl15 cm kalınlığı normal,bu yaşıma geldim,beni yarı yolda bırakmadı :) partnerlerimden şikayet eden de olmadı.hepsi orgazma uşaltı,yataktan memnun kalktılar :)
00 Yorumla
+1 yılWikipedia da insan penisi yazdığında her cevap var. Gerisine inanma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 13 cm falan sanırı vıkıpedıa da yazıyordu. kalınlıgıa da3 mu ne
o kadar oldumu stand
ıs gorur00 Yorumlavay anasını ya millet üşemeden ölmüş ben anormalim heralde hiç ölçmedim ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi söylüyorum ve yorumunu bekliyorum...boy 15.5 cm kalınlık yani çevresi 15 cm küsür yani kalınlık olarak eni 5 cm felan geliyor...tatmin edicimi sence
00 Yorumla
+1 yılher erkek atıp tutar ama bu zaman kadar 30dan fazla rus bayanla yattım hepside
alamadı kolay kolay benimki 24cm ve daha kötüsü çok kalın ;)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim için yeterli. Meraklı bir bayan sormuştu ölçtüm 15-16 cm aralığında.
türkiye ortalaması zaten 11 -18 12 -19 gibi birşeymiş.00 Yorumlabayansanız evallah 17.5 gibi erkekseniz 2 cm gibi..
00 Yorumla
+1 yıltürkiye ortalaması 13 cm haberin olsun beklentilerini yüksek tutma :D
00 Yorumlakalın ve 17 cm.partnerim ilk gördüğünde "ohaaa bu neee!" tepkisini unutamam :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 cm ama bir üstünlük olarak görmüyoum. fakat ortamda konusu acıldıgındada hosuma gitmiyor degil =)
00 Yorumla
+1 yılbenim 17 cm çapı 6 cm senin göğüsler nasıl büyük küçük
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl19 cm boy 4,5 cm en yetiyor iyi gibi bence ama noramli sanırım 14-15 boy kalınlık da 3-2 arası :) penis uzmanı çıktım iyimi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl13 cm ama kalın baya çünkü her gün çalıştırıyorum :D cinsel ilişkiye girmedm ama bilmiyorm kızlar ne düşünüyo. evliliğe saklıyorm kendimi.
00 Yorumlacok meraklısın sanane milletin şeyinden:) biz senin şeyin ne kadar diye soruyokmu:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe bileyim ne normal ne değil. 23 cm boy 5 cm çapa sahip benimki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Söylemem görmen lazım :D
12 Yorumla
+1 yıl12 cm. ve işimi görüyo.
00 Yorumla
+1 yılSana kaç lazım tatlım :))
00 Yorumla17 cm kafasiyla birlikte
00 YorumlaValla kalında hiç uzunluk ölçmedim
00 Yorumla
+1 yıl13 cm 2 bucuk parmak kalınlıgında bizde neyse o
00 Yorumla
+1 yılyalana gerek yok 14 cm kalınlığı 2,5 parmak
00 Yorumla16-17 cıvarı snrım olcmedım kalınlıgını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişlevi önemli öncelikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 cm boy 5 cm çap benimkin de.
00 Yorumla
+1 yılbenimki 17 cm galiba :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılölçmedim. ama sevgilime haz veriyo :D
00 Yorumla
+1 yılTripod gibiyiz biz:p
00 Yorumla
+1 yılSana kac lazim ;))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18x5 isteme vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 cm iyidir.