- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl
En İyi Cevaplar
böyle bir pozisyon yok çünkü senin vajinasal bir rahatsızlığın var.. bu genel olarak ruhsal bir sorun olduğunu biliyorum.. çünkü bir nedenden dolayı kuruluk meydana geliyor ve sürtünmeden dolayı kanamalar oluşabiliyor.. bu yüzden sana tavsiyem böyle bir şey hissettiğinde 'kayganlaştırıcı jel' kullanman.. herkes onu anal için sanır ama asıl amacı vajina kuruluğundaki sıkıntıları ortadan kaldırmaktır :)
00 Yorumla
kaç cm kı bu yahu en rahat çözum doggy görunuo ön sevısmeyı uzun tutun hemen gırısmeyın be aaa sonra kayganlaştırıcı kullan bu arada çok sertleşiosa blki hap atmıştır kerata
05 Yorumla
Soran+1 yıl24 Cnm onunki. Kayganlastırı kullanıyoruzda kökleyince cok canım acıyor. Sanki bagırsaklarıma kadar gırıyo .
Soran+1 yılErkek gibimi konusuyorum nerde cıkardın bunu ya.
- +1 yıl
kardeş benimde 13 cm bazen lan çokmu küçük diye düşünmekten alamıyorum kendimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılToplanıp adamınkini biz mi alalım. Zorlanıyorsan alma .Birinin memesi küçük , birinin kukusu dar bize ne .
13 Yorumla
Soran+1 yılYardımcı olmaya calısanlar yorum yazıyor. Sen kendı adına konus Sananeyse yazma kardesım ılgılenme
- +1 yıl
Gerçekten tek amaçları yardımı olmak. Sorun kadar kendinde salaksın.
- +1 yıl
KARDEŞ ADAMSIN
su bazlı kayganlaştıcı kullan. ayrıca bir hekime görün. bu kadar sevişmeye rağmen kuru kalması pek sağlıklı değil. zevk değil acı cekersin.
00 Yorumlaöncelikle sağlam motorsun.ama bu motorda gariplik var kayganlaştırıcı vazalin falan sürdür.olmadı doktora bide o baksın darmı değilmi
00 Yorumlaben im bildigim kadarıyla ilişki ye girdikçe rahatlama ve genişleme olması lazım ama nasıl olur dar kalır anlaya bilmiş degilim
03 Yorumla
Soran+1 yılonu bizde çözemedik zaten
Soran+1 yılAynen :D
hepsini neden sokuyorsun canım içine 50 cm de girse aynı his hepsini sokmaya ne gerek var, neden acı çekesin neden kanasın daracık güzel vajinan ..
Günün İpucu:Belinin altına küçük yastık al :))04 Yorumla
Soran+1 yılDenicem. Bakalım Haz alabilcekmiyim Canım acıcakmı. :) Tesekkur ederim.
Soran+1 yılBaska ne yapabiliriz :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılsende kemik fazlalığından kaynaklanan bir darlık olsa gerek :( zorrr işin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılön sevişmeyi uzun tutun yeterince ıslan sonra girsin içine eğer yine acı çekersen kayganlaştırıcı jel kullanın
00 Yorumla
+1 yılaynı sorun benim fuckbody olduğum kızdada var kayganlaştırıcıyla çözüm bulabildik şimdi acı yerine zevk aldığını söyledi bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZeytinyağı ya da vazelin sürerek denedin mi?
yumurtalıklara mı değiyor yoksa acı tam olarak nereden kaynaklı?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşemsiyeyle dene açılsın sonra erkek arkadaşını al içeri.
00 YorumlaSevgilin idareli kullansin makinasini hepsini koklemesin ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeceleri uyumadan önce vajinana dildo sok en kalınından sabaha kadar onunla uyu bollaşana kadar
10 Yorumla
+1 yılsana tek bir soru ön sevişmeniz ne kadar sürüyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 2 dk
- +1 yıl
işte asıl sorunda bu erkek arkadaşının bu yönde hiç bir tecrübesi yok erkek ne olursa olsun ilk önce partnerini mutlu etmesini onu haza ulaştırmasını sağlayacak kendini düşünmeyecek bir sevişmenin en makbul süresi tam 45 dakikadır seni o haza hazırlaması lazım
Soran+1 yılCinselliğe çok düşkündür. Sayısızdır yattığı kadın. Tecrübe sahibi ama fazla sertt.
- +1 yıl
tecrübe sahibi olsa herşeyi kuralına göre yapar daha bunun gibi nice istekler hareketler var
Sen çekilmezsin be ( =
04 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin
Soran+1 yılPenisine kıyamamakla ne alakası var. Bana giren penis uzun ve kalın olunca böle oluyor canım yanıyor. Sen demek bosa gıdıp gelmeyı sevenlerdensın genıs sevıyosun anlasılan ne zevk alıyosun acaba . :D
Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Aç gözlülük yapma hepsini alıp ne yapcan :D
00 Yorumlabi karar verin* büyük mü seviyonuz orta mı?
00 YorumlaSeninki fındık gibi bişey heralde
00 YorumlaSeks öncesi yalatacaksın iyice
00 YorumlaKrem sür kayganlaştırıcı
00 Yorumla
+1 yılSalatalıkla yolu rahatlat canım
012 Yorumla
Soran+1 yılNimetle yapamam.
- +1 yıl
O zaman Deodorant şisesi uygun olur
Soran+1 yılNe gereksiz adamsın. İşim olmaz bu tür şeyler basit kızların yapcağı şeyler.
- +1 yıl
Bir sevgilim çok dar diyordu Deodorant şisesi sokuyordu dalga geçmedim canım
- +1 yıl
Erkeksin neden dolanıyorsun buralarda
Soran+1 yılPeki yanlıs anlamısım k bakma ama sacma yani gereksiz bu tur seyler
- +1 yıl
Senin için saçma olabilir herkes senin kadar sık sık yapamıyor
Soran+1 yılCınsellıge duskunum ne yapım sık sık yapıyorum
- +1 yıl
Kaçıncı şanslı kişi içine giren sevgilin
Soran+1 yıl2.
- +1 yıl
Hala dar olduğuna göre bir kaç ay önce bekaretini verdin sanırım
Soran+1 yılhayır 3 sene oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılpenisi boyu büyükse de acı yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılek sıvı destek alın , çok canınız da yanar
00 YorumlaBoyunuz kilonuz kaç minyonsaniz ondan olur
00 Yorumla
+1 yılduzgun bir kayganlastirici kullanin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüz üstü yatıp deneyebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi dar vajina candır can.) Taparım ona
063 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yıldünyada tek taptığım şey dar vajina başka bir yaratık yok
Soran+1 yılBenim çok dar gerçekten. Bi görsen :D Çocuk amii gibi .p :D
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç ki ?
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılDaha çıtırsın zaten :P
Soran+1 yılOvmek gibi olmasın evet öyle :D
Cevap sahibi+1 yılVücudun nasıl bari pürüzsüz mü hiç tüy var mıvücudunda ?
Soran+1 yılHayır Tüyden nefret ederim.
Cevap sahibi+1 yılNerde oturuyon sen ?
Soran+1 yılİzmir
Cevap sahibi+1 yılİzmirli kızlar hep böyle seksi oluyo.) Bakiremisin ?
Soran+1 yılBu soruyu sorduguma gore bakıre olmam normalmi sence ?
Cevap sahibi+1 yılahahaha valla neyin kafasını yaşıyom ben.) Haftada 3 kez dikişiyonuz mu ?
Soran+1 yılduruma gore degısıo ne zaman arzuluyorsak
Cevap sahibi+1 yılSen daha önce aldınmı icine komple ?
Soran+1 yılaldım dıyorum ya anlamıyormusun sorularımı dıkkatlı okurmusun
Cevap sahibi+1 yılO cocuğun yerinde olsam senin saclarını tutar 2 elimle duvara yapıştırıp hard seks yapardım.
Cevap sahibi+1 yılSende sağlam motorsun ama :) İzmirin kızları hep böyle.
Soran+1 yılGenelleme yapmayalım Sen kendı adına konus. Kımseyı yargılayamazsın. Herkesın kendı secımı .
Cevap sahibi+1 yılAynen kesinlikle öyle birazı öyle ama .Vajinana ya da eniştenin penise krem sürseydiniz.
Soran+1 yılSen karısma bızım ısımıze kendı ısıne bak. Motorsun dıyorsun ? Sen nesin acaba . Cınsellık Kotu bısı Degıl bız kızlar yapınca o* kasar oluyoruz sız yapınca efendımı oluyosunuz canım? Bızımde ıhtıyacımız Bunu bana demeye hıc bı sekılde hakkın yok bu lafı hakedmıyorum dıyemezsın acısını karsılıgnı alcaksın ıns.
Cevap sahibi+1 yılGüzel kardeşim genç yaşında neden yapıyon anlamıyorum ?
Soran+1 yılSenı ne ılgılendırırkı ya ? annem deglsın babam degılsın. Resıt bır kızım. Kımsenın karısmaya hakkı yok ozgurum bu konuda yaparım yapmam. Bana kalmıs bısı . Ben ıstıyorum zorla yaptıran yok.
Cevap sahibi+1 yılZorla yaptıran yok kardeş ona bir lafım yok.Özgürsün istediğini yapar istediğini yapmazsın haklısın.Ama günah olduğunu bilmiyormusun ?
Soran+1 yılBenım gunahım ben cekıcem.
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyosan öyle olsun ozaman ALLAH ile senin aranda.Acısının karşılığını alacaksın diye bir laf etmişsin bana sen beni tehdit mi ettin şimdi ?
Soran+1 yılBen tarafından degıl.. Sen benı yargılayarak motor dıyorsun. her gelenle yapmıyorum sevgılılerımle yapmısımdır sadece. Bu motor demek degıldır. Hakedmıyorum. hem senı ılgılendırmes. kotu soz soledın. canımı acıttın gururmu ıncılttn. senınde canın acır ınsaallah bı gun kız arkadasn falan olur onada o* derler sızınce canınız acır g zekalısın baska bısı degıl
Cevap sahibi+1 yılKardeş mesajını kaydediyorum.Senin ben ip'den direk iletişime geçiçem senle kusura bakma ağır laf ettin
Cevap sahibi+1 yılİzmir bornova gaziemir civarlarında mı oturuyosun ?
Soran+1 yılyok karsıyakadan ne olmus :) ben agır laf edmedım canım benım sen bana motor derken ıyı senın ettıgın laf nedir sölesene bana ? hakedıyormuyum ? bana bole bısı demeye hakkın yok. canım benım ulasırsan ulas :D ulassaydın hem semtımı sormazdınn salakmı sandın benı
Cevap sahibi+1 yılMeraktan sordum.Kardeş ben sana ulaşabilirmiyim snce ulaşamazmıyım yok gayet kibarca soruyorum ? Günah o anlamda söyledim sana .Peki her sevgilinle yaptın mı *
Soran+1 yılNamus bekcemmisin sen ya ne sorup duruyorsun benım ozel hayatım benı ılgılendırır senı degıl. sen kımsınkı ? motormusum peh... sende bos gezenın bos kalfası baska yapcak ısın gucun yok . buraya gelmıs blöf yapıyo bıde peh korktum bılıyonmu ıstedını yap valla korkum yok :D
Cevap sahibi+1 yılKardeş ben sana ne diye bişe yapayım benim kız arkadasımmısın ahbabımmısın istediğine ver istediğine verme hayat senin hayatın
Soran+1 yılya senın o kucuk beynın neden bole davrandıgımı algılamıyo sanırım. sen bana motor dedin. benım ılıskım senı ılgılendırmes ıstedıgımı ıstedıgım kısıyle yapma ozgurlugune sahıbım. sen bana motor dıyemessin. ıcımı acıttın. hakedmıyorum bu lafı. bende sana beddua eddım kız arkadasın olurda ona bu tur seyler sölerler sızınde benım gıbı ıcım yanar dıyorum anladın ? aslında sen benı degıl ben senı bulmak ıstıyorum o lafı sana yedırmek vardı kızıs dıye dusukmu sanıyorsunuz bızı ?
Cevap sahibi+1 yılMotoru genel olarak kullandım ben ! Sen sevgilinle istediğini yaparmısın banane kız arkadaşımmısın dostummusun değilsin.Zevk senin hayat senin kardeşşşşş
Soran+1 yılSaglam motorsun dedin ulan serefsiz p**evenk agzımı bozmucam dıyorum bozduruyorsun. ne hakla dıyorsun ? Bak ben sımdı haklı olarak sana kufur edebılıyorum. Bolesınki edıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSeni dava edecem ! Bu kadar diyorum sana
Soran+1 yılBanane ulan edıyorsan et alala sen kımsın yaa ? Ne hakla edıyorsun ? Blöf yapıp benı korkutcagını sanıyorsun salak sanıyorsun. hahah yemezler :) Bende seni edeyim o zaman olurmu Motormuşum ya hani.. Ne hakla bana bunu söyleyebilirsin . Sen bana motor dıyorsun namusuma laf atıyorsun. Bunu yapan kısılık var karsımda ve ben susucam.Bunu soleyen bırı serefsızın onde gıdenıdır. Benım namusuma laf atıyorsan yaptıgım seylerı yargılıyorsan kendıne bakmıyorsan senınkı en adı o* cocuklugudur hadı et
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz.Blöf yapan en adi olsun .
Soran+1 yılselamda sölee canım:D
Cevap sahibi+1 yılGörüşürüz kardeş.
Soran+1 yılbence kaçıyorsun :D yemezleeer :D kendını ne sanıyorsun ne hakla dava acacagını dusunuyorsun ? sana gülerler sadece :D gereksizsin gercekden bos ıslerle ugrasıyorsun ısın gucun yokmu sahi ?
Cevap sahibi+1 yılBen sana o lafı öylesine söyledim genel olarak konuştum sen bana hakaret ettin.Ben Kim olduğumu sana tanıtmıyorum ya da ailemin kim olduğunu .Yarın babamlarla konuşup sana dava açtıracam en sağlamından ;). Görüşmek üzere .
Soran+1 yılhe he öylesine dedim bahanesiyle kurtulmaya calıs deme banane ne yapıyosan yap umrumdamı ya sankı cunku blöf yapıyosun
Cevap sahibi+1 yılKardeş blöf yapan şerefsiz evladı olsun.Benim aileme çoook güveniyorum sen rahat ol.Eğer seninde ailen sağlam ise sende bana dava açarsın.Ben sana şimdi numara vericem ara yüzleşelim ama davadan asla vazgeçmem.
Soran+1 yılsen kendine ailene güvenıyorsun kendine degil ama ben kendıme guvenıyorum benım aılem yok bana aıleden basedme kendım kendıme yetıyorum yıne korkum yok senden ver numaranı anasanı satım ver hadi
Soran+1 yılhadi versene numaranı ? beklıyorummm hadiiiii !
Cevap sahibi+1 yılBen motor dedim sana öyle mi tamam sende aç sonuna kadar bana dava.Ben seni tehdit etmıyorum etsem başka türlü konuşurm ;) ben kendime ve aileme cook güveniyorum bana dediğin şerefsiz karaktersiz felan dedin hepsi kayıtlı.Bunların hepsinin hesabı sorulacak.İstersen bu yazıları kardeşim yazmış ister babam yazmış de er geç sen hesabını vereceksin şahsiyetime küfür ettirmem ! en ağır cezayı aldırıcam sana.Sende bana açabilirsin istersen.
Soran+1 yılSen bana motor demese idin ben sana o şekilde konuşmazdım. Haddini fazla zorladın. sınır ettin beni dayanamadım. Tmm istediğini yap. Hadı numkaranı versene korkum yok. Sen et benı dava nasıl olsa haklı olan ben cıkıcam bıde paramı verıcem ben o kdr zengın bırı deglm aılem yok cunku. tek basıma yasarım. gucum yetmıo para konusunda bısıye ama haklı olan ben olurum elbette hadı ac davanı ve numaranıda ver lutfen
Cevap sahibi+1 yılBenim ailene asla sözüm olamaz sana da sözüm olamaz istediğin insan ile istediğini yaşarsın sen buna da sözüm asla olamaz .Sen bana şerefsiz p**evenk v.s kelimeler kullandın itiraz etme hepsi kayıtlı.Ben yarın babamlarla görüşüp sana dava açtıracam hakkında şikayette bulunacam .Sana da diyorum eğer ben sana hakaret ettiysem sende bana dava aç !
Soran+1 yılsen varya sen cok uyanıksın :D sen kendi dava acamayacagını anladın benı kekliyorsun :D ben acamıyorum bu kız acabılcekmı ayagına gırdın yeme benı ana kuzusu
Cevap sahibi+1 yılEğer sende kendini haklı olarak görüyorsan sende dava aç ve sonuna kadar git.
Cevap sahibi+1 yılKardeş numaranı ver arıyım.Ben diyorum sana bana hakaret ettin dava açmayanı Allah yarına çıkarmasın !
Soran+1 yılee sen acıyormussun sen acta ben ugrasmım sımdı yazık olur paramı vercem :) erkekler onden lutfen para konusunda sen ac bence :))) hohoho :D yaa ısın gucun bana zarf atmak
Soran+1 yılhanı sen verkcekdin versene ? hadı versenee . sımdı bana gelmıss numaranı ver arayım ne bos herıfsın
Cevap sahibi+1 yılEğer açmayan en adi o.cocuğu olsun. Sen sen ol tanımadığın insanlarla konuşurken hakaret etme ! Numaranı ver arayım.
Soran+1 yılsen ver sen .. demedınmı numara vercem dıye hadı versene nıye benden ıtıyorsun neden cunku benden korkuyorsun :D sımdı benım vermemı saglıyorsun sonraa bana ulascaksın dmı tek cakal sen degılsın
Soran+1 yılnerden bılıcem atıp atmadını ? gızlıden cık senı eklıcem.
Cevap sahibi+1 yılEkle kardeş bana her yol paris ekle kardeş
Cevap sahibi+1 yılEğer imkanınız varsa sende yarn başlat.
Cevap sahibi+1 yılAileni neden yok ?
Cevap sahibi+1 yılGüzel kardeşim Eğer lazım olursa Adresi mi yazayım ben sana daha rahat ulaşabilirsin.
+1 yılben genişletirim onu
00 Yorumla
+1 yıldoktora git bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne