Arkadaslar soyle cevaplara rastliyorum kizlarda " iyy 10 cm ne ya kucucuk bir sey" "iy senin ki bamya" "10 cm yeymez 20-22 cm olmasi lazim" seklinde cevaplar.20-22 cm penis gorse arkasina bakmadan kacicak gemis burda 20-22 cm penis istiyorum.İstiyosunda onu icine alabilecek got var mi sende.O da baska bir mesele.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. onu diyen ya rahimden operasyon olmuş ya da hayatında ne metre ne cetvel ne mezro görmüş. kıçından uyduruyorlar. ayrıca uzun olsa ne yazar. içine alabilse ne yapacak. zevki dışardan alıyor vajina içinde zevk alamaz ki. boş laflar bunlar.
o kafadan ölçü atanları okuyan bazı saf çocuklarda komplekse giriyor pok var gibi
millet ölçüyle uğraşacağına sevişmeyi öğrense sorun bitecek.
saf bilgisi olmayan erkek arkadaşlar. kendinize yersiz baskı yapmayın. uzun malzeme olmadan orgazm olunamıyorsa bu mast ile nasıl orgazm oluyorlar hiç düşünmüyormusunuz. balta sapı mı kullanıyorlar30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılpenis boyu önemli değildir penisin işlevi ve sahibi önemlidir ama nedensen çoğu kızlar boy takıntısı var 20 -22 cm isterler ne kadar uzun olduğunu bilmezler bile ama isterler bu el gördülüklü o istiyo bende isterim gibi
00 Yorumla
o var bide kızın biri sorsa erkeklere kaç cm diye nedense hiç 18i aşağı düşmüyo ama türkiyenin ortalaması 14 cm bu nasıl oluyor oda bir ayrı konu o 22 cm arayanlar afrikaya veya zencilerin olduğu ülkeye gitsin:))
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. guzel tespıt. tebrık ederım. ve o kadar buyugu de pek bulunmaz. ayrıca acıtırda tabı gorsel olarak etkıler hatunu belkı ama hepsını alamıcagına gore bılmıyom.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az 2 penis görmeli ki uzununu kısasını bilsin kızlar :)
Sence mantıklı mı bu? Bilmiyorlar ama bilmiyoruz demiyorlar17 Yorumla
Soran+1 yılMantıgına bakmiyorum.Kizlarimizin nasil bir havaya girme cabalarina bakip "Turkiye ilerlemesi grektigi halde geriliyo" diyorum.
Cevap sahibi+1 yılcinsel eğitim verilseydi bu ülkede, bu bilgisizlik sapıklık durumuna asla dönüşmezdi.
Soran+1 yılKızlarin yabanci erkeklere ozenmesi,erkeklerinde yabanci kizlara ozenmesi.Daha cok su penis boyunu siz erkekler kendinizi ozguvebsiz hale getiriyorsunuz.Kizlar mast. Yaparken bile zevk aliyolar. 22 cm balti sapi gibi.
Cevap sahibi+1 yılBenim penis boyu ile ilgili sorunum yok. Çünkü normal boyutlardaki her penis kadına yeterlidir.
Kullanmasını bilen erkek olduktan sonra sorun yoktur. Onu söyleyenler haydar dümen'e soru soran gerçekten bilgi sahibi olmak istemeyen dalga geçen insanlar.
Soran+1 yılNeyse bu durum ciddi sekilde sorun olmaya bsladi.
Cevap sahibi+1 yılBaşkalarının sözüne kulak asma, kendi hayatını yaşa.
+1 yılbenden 20 cm penis isteyen kızdan; bende, 85 B memeler, incecik bel,dolgun kalçalar 1,70 boy , 55 kilo ,bide bebek gibi surat isterim :)
31 Yorumla
+1 yıl22 cm bir penis o kızların içine girse 8 cmi ararlar at sikimi bu :D
10 Yorumlabu konunun orta yolu bulundu 13 cm de olsa kalın olsun istiyorlarmış :)
20 Yorumlayaa bence artık penis boyu bu sitede yasaklanmalı cıvkı cıtı artık
20 Yorumlaheh canım benım senı yerim yerim :)))) yürübe lugatını begendım :DDDDDD
10 YorumlaAynen bu sıkıntıyı defarla gördüm seni çok rahat anlıyorum :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönden soksan arkadan çıkar onu diyenlerde daracık vajina varmıymış ki erkekten 20-22 cm istiyor önce kendilerine baksınlar
10 Yorumlaçok haklısın daha 22 cm nin ne kadar uzun olduğunu bilmeden istiyorlar
20 Yorumlasiz kadınlar her şeyin büyüğünü istersiniz araba saat vs biz erkeklerde küçüğünü darını gibi herkesin cinsel tercihi başka başka..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfolloş olmuş*götü dağılmış demek ki 10 cm idare etmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten vajinanın içinde zevk alma kısımlar kac santm derindeki hepsini alıp zevk alsın :D
00 Yorumlazenci isteyen bu ülkeyi terketsin o halde değil mi
71 YorumlaVay aqu senin gibi kizlarda varmış
112 Yorumla
Soran+1 yılBence hepsi benim gibi.Yani.Onlar sanal ortamlarda kendilerini havalandiriyorlar o kadr. :)
Soran+1 yılBide erkeklerin 10-12 cm yetermi,doyurur mu,mutlu olur mu? Diye sormalari ozguvenini kaybolmasina neden oluyor.Kizlar mast.yaparken zevk aliyorlar 6-7 cm nerelerine yetmiyo :D balta sapi gibi.
Soran+1 yılAhahaha :D bitti mi.gozlerimi acabilirmiyim ahaha:D
Soran+1 yılTesekkur ederim. :) :) :)
Soran+1 yılKiz bulmak kolay.Cikdisari herkes elde edilebiliyo bu devirde :)
Soran+1 yılKafa yapisi diyosan bir suru kiz benim gibi dusunur tabi o 22-23 cm diyenlerde sadece havali olmaya calsiiyolar.Bulmak istersen bulursun. :)
Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. vajina 7-8 cm ve bir sor bakalım hepsini içine alabilecek kapasite varmıymış onlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenim makine 19 cm şimdiye kadarda kimse arkasını dönüp kaçmadı 10 cm yeter doğruda 19 cm ninde ayrı bir tadı var ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılilk bakışta hoşlananda var korkanda var ama sonuçta çok rahat girip çıkıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
7 ay😋😂😅 ççok güzel anlatmışsın
00 Yorumla
+1 yılBoşver ablası, onlarda büyüyecek.
10 Yorumla+1 cevap kısaymış bu kadar napiyim aaaa...
00 Yorumlaboş mabbet bunlarrr:) ayrıca haklısın;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlar utanın işte bu
10 Yorumla15 idealdir ne yapacan 23 cm mk soba borusu gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevk meselesi belki alıor içine nerden bilion ? ayrıca sanane ? kesin erkeksin o belli 12 cm penisin var dert yanıon burda aklınca :D
013 Yorumla
Soran+1 yılYa bi*in gidin aqu mavi gorunumlu pempe troller sizi
Cevap sahibi+1 yıloc sen kendine bak pembe görünümlü gay seni kendi gtune skacak büyük penisin yok diye sızlanıon ibiş
Soran+1 yılOc sensin yavşak. Once bir cinsiyetini degistr oyle gel
Cevap sahibi+1 yılyaw sie mk. travestisi seni
Soran+1 yılHe yavşak he. Bakirköy'de bir zihinsel engellilerle dolucak.Yalniz oraya gitmeden once beynine kanal actur heralde oksijen gitmiyo beynine bu yuzden mavi atara secip pembe avatar oluyosun.Seni sipastik beyin ozurlu seni.
Cevap sahibi+1 yıltakmıs bir herkese mavi pembe pembe mavi mk. kimliksiz abazası seni s. git burdan
Soran+1 yılYa sende ciddi sprun var agu sende gizli degilmisin.Kimi nerden kovuypsun agu barzo tipli zürafası seni.Sihtir git ugrastirtma
Cevap sahibi+1 yılküfürlere bak :D mk. trosu
Soran+1 yılYa bir siqtir yemedigin kufur kalmadi lezbiyeni seni.
Cevap sahibi+1 yılgizliden ck da kayim bir sana
Soran+1 yılYa asd::ds:d komiksin.
Cevap sahibi+1 yılReal gay .
Soran+1 yılYav he yavşak he.bi s.ktr git yeter.
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu sallyan iyi sallamış :))
11 Yorumla
+1 yılalır ne olacak be onu isteyen onuda alır bence :)
00 Yorumla23 cm var sende korkup kaçma da
00 Yorumla
+1 yılhehheeee alemsiniz yaaa...;)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güldüm :))) sen de biraz erkek fatmalık var ama :)
11 Yorumla
Soran+1 yılBence sen mavi görünümlü pembe trollsun.Cinsiyetini degistide oyle gel senin gibi gerikafalilarda var bu ulkede.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru demişsin sen alabiliyomusun içine 23 cm?
00 Yorumla
+1 yılkraliçemsin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprovakatör bu...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği