Sevgilim orgazm olmuyor ve onu mastürbasyon yaparken izlemek istiyorum...

Sevgilimle 1 seneye yakındır ilişkiye giriyoruz. Çok zevk aldığını söylüyor aslında şu zamana kadar çok inanmıyordum ama son yaptığımızda vajinasının suyu yatağa filan damladı o derece sulandı yani. Sanırım bu onun çok zevk alıyorum sözünü doğruluyor dimi?

Ama şu zamana kadar hiç benmle orgazm olmadı. Evde kendisi mastürbasyon yaparken oluyor. Ön sevişmeyi de uzun tutuyoruz. Elimden gelen herşeyi yapıyorum açıckası. Klitorisini yalıyorum veya elimle uyarıyorum bir yandan göğüs uçlarından çok zevk aldığı için bi elimlede orayla oynuyorum. Her zaman ona diyorum ki sen nasıl zevk alıyorsan öyle yapalım sen nasıl istiyorsan o pozisyonda yapalım diyorum ama pek birşey söylemiyor bana. Bi keresinde evde ayıcıkla yaptığı şekilde yapmaya çalıştı benle :) Yani üstüme çıktı benm penisimi içine sokmadan üstümde sürtündü vs ama yine de olmadı. O sırada ben de hala göğüsünün ucunu filan uyarıyordum. Yani kesinlikle kendimi filan düşünmüyorum açıckası tek amacım onun boşalması ama yine de olmuyor sizce neden olabilir?

Bir de haliyle onu hiç orgazm olurken göremediğimdeni, bir senedir ilişkiye giriyoruz fakat hala göremedim, mastürbasyon yaparken video çekmesini ve yollamasını istiyorum bana ama bunu da yapmıyor bi türlü. Çıplak resimlerini falan yolluyor ama bunu yapmıyor. Sizce bunu istemekte haksız mıyım. 1 senedir ilişkiye giriyoruz ve sevgilimi hiç orgazm olurken göremedim. Bunu istemeye hakkım yok mu sizce? Ona diyorum 1 senedir ben hiç boşalmasam nasıl hissederdin diye? Öyle diyince bana hak veriyor ama yine de video yollamıyor. Sizce istemeye hakkıım yok mu bunu?

Açıkcası çok üzülüyorum bu duruma. Zaten ayda 1 filan ilişkiye girebiliyoruz yer ve zaman sıkıntısından. Onda da böyle oluyor ben 2 kere filan boşalıyorum o boşalmadan bitiyor sonra da. Aşırı üzülüyorum bu duruma :(
Sevgilim orgazm olmuyor ve onu mastürbasyon yaparken izlemek istiyorum...