Ben sevişilen kişinin polis olması durumunda, olaydan yırtabilineceğini öne sürüyorum.
Peki ya siz? :)
Peki ya siz? :)
Her türlü rezil olursun, hiç hoş bir durum değil. Sadece seninde dediğin gibi seviştiğin kişi Polis olursa yırtarsın. Onun haricinde yanındaki Vali bile olsa rezil oluyorsun...
Yaşınız reşitse hiçbirşey olmaz jandarma olarak devriye attığımızda sık sık rastlardık adana ormanlarında hatta kimlik kontrollerinde kadının evli erkegin bekar olduğu hallerle karşılaşırdık. Komutan Ne yapıyonuz burada diye sorduğunda sevişiyoruz komutanım ne yapacaz diye cevap aldığımız zamanlar hatta yeter artık komutanım 1 günde basma bizi cevaplarına şahit olmuştum :)
:D
size üçüncü olur belki hani ilişkinize renk katmak ister bilemezsin ki onunda canı çeker düşünsene adam alttan alttan veriyor sen üstte zıplıyorsun bu arada araba bir o tarafa bir bu tarafa yalpalıyor ya düşünmesi bile neyseee hadi size kolay gelsin devam devam utanmayın yapın
Böyle bir şey mümkün değil. Düşünsene dediğin olayla ilgili bir empati kurmayı deneseydin, bunun ne kadar mide bulandırıcı olduğunu idrak eder ve bu tarz bir saçmalığı yazmamış olurdun.
tecavüz ediyorum derse bırakır zaten...
+100 yapamıyor muyuz?
teşekkürler en iyi cevap için...
Rica ederim.
Cevap
25Cevap
hıc bılmıyorsan erkege bırak o halletsın ya da ne yaparsa yapsın genelde klasık kız dawranısı o degıl mı
ben diş doktoruyum. hanımın dişini çekiyorum... lütfen muayeneme kapıyı çalmadan bir daha girmeyiniz. şimdi kapatın kapıtı. kapat arkadaşım! kapat aaa. çık git... :)
güzel bir göğüs frikiği ile yırtanını gördüm.ama seninki sadece fantazi istiyorsun ki sorgulasın üstünü arasın:)
polis kızmaz eğlenir zaten merak etme :D :D
Orda devriye geziyo neticede, :) ona da eğlence çıkıyor :)
Nerden biliyorsun :D
Başka bir yerde başkasının başına gelen olayları biliyorum da ondan :D :D
aynen. komiserin karşısına çıktığında der komiserim alkol testi için yaptım cihaz bozulmuştu. kendim denemek istedim der ve olaydan sıyırır.
Ben yakalanmistim, ama tam is bitmis uzerimizi giymistik, (bu arada ormandayiz) kahvalti icin aldigim pogaca borek filan vardi kahvalti yapiyoruz dedik, yedi mi? Yemedi ama elinde kanit yoktu ;)
Çorba parası verirsen "çık serbest" der polis ayrılır oradan
muhtemelen ucu ergenekon a kadar dayandırırlar yıllarca hapıslere çürürsünüz tek teselli yakalanmadan önce boşalmış olun bari :D
Gel sevişelim tanıdık bir polise yakalattırırız kendimizi sorun olmaz :D
gel bir postada da sen at dyebilir mesela. ama polislerin ekip olduğunu düşünürsek olay 3 lü gurup sekse dönüşürse bunu göze almak zor:)
yasin tutuyorsa sadece gbt dedigimiz uyaptan aranip aranmadiginiza ait sorgu yapilir ve buradan gidin denilir sizde gidersiniz
nasıl olacak ki yerin dibine girerdim hayal ettim de :D
Abi tecavuz ediyorum sevismiyoruz dese yeridir.
arabada sevişmemekte bir çözüm bence:)
Polise ne ? Gidin evinizde sevişin siz de.
lan ben polis olcam ben yakalarsam joplay joplaya yomuldurum agız göz dagıtırım bide evli degilse bu benim kişisel tercihim görevimden olsa m bile
Sanane? Hıyar ağası, ben yapamıyorum sen de yapamazsın mantalitesi ile insanların canını acıtmaya ne hakkın var.
Sanane kavun
polise mi yakalanmak istion hayırdır
polise teker şişiriyoduk dersin olur biter sorun cıkmaz
ne alaka yahu. olayı bağladığın yere bak. abazanlıktan şuurunu yitirdin sanırım.
sanmam ceza almasın cocuk:)alır mı acaba
direk gaza basıcan :D
alkol metre üflüyordum dersin o da inanır .
+18 yaşlardaysak problem yok
radara yakalnmayın :D
Çok hayalcisin canım
Kalite kontrol yapıyoduk abi
kurtulamazsın :)
en pratik çözüm onu da davet etmektir :)
Yani polisi de alır sevgilimi paylaşırım diyorsun.
Genişlik.
100 de yüz kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?