Sevgilime ne oluyor?

Evet ...soruma şöyle başlamak istiyorum sevgilimle çok iyi hatta mükemmel bir sex hayatımız olduğunu düşünüyordum ki öyleydide yaklaşık bi senedir yatıyoruz ve ilk günden dün geceye kadar da herşey mükemmeldi dün bizdeydi ve biraz oturup bişeyler yedikten sonra onun isteği üzerine sevişmeye başaldık ..yani bende istiyodum ama onun sırnaşmasını bekledim ...herneyse çok güzeldi seviştik ettik hiçbi değişiklik yoktu ...

sonra önsevişme bitip asıl olaya geçtiğimizde şok oldum girmesiyle boşalması bir oldu ...çok doluydu belki ...belki ne bilim tutamadı falan dedim(ki normalde ilk seferde BİLE 15 dk dan önce boşalmaaz)..herneyse aradan zaman geçti film falan izledik film bitti bu yine sırnaşmaya başladı yine oldu bişeyler falan yine girdi içime bi süre gidip geldikten sonra penisinin indiğini farkettim ...durumu kendime bağlayamadım çünkü anal sex yapıyorduk ve bundan ne kadar zevk aldığını ne kadar dar olduğu her seferinde söyler dururdu...

herneyse biraz durup offf böle bacaklarım koptu yoruldum dedim (sorun çıkaran benmişim gibi görünmek için) neyse içimden çıkıncada dur ya biras mola verelim dedim ..herneyse gece yattık ve sabah tekrar aynı şeyler oldu bu sefer ereksiyonuyla ilgili bi sorun olmadı ama yine erkenn boşaldı ...çok korkuyorum bu durum geçicimi? erkeklerin böle olduğu dönemler olurmu? yoksa sevgilim yaşlanıyormu...bendenmi sıkıldı ? vs bisürü şey düşünüyorum ..ltfen yardım edin :(:(
Güncellemeler
+1 yıl
küçük bişe daha belirtmek istiyorum çok kısa bi süre önce kamerada görüşürken(öyle normal bi şekilde) ayağa kalktı odada bişey arıyordu ve altında eşortman vardı baya bi ereksiyon halindeydi yani...camda görünce bile ereksiyon olabilen bi adam yanıma gelince nye böle oldu ? hala sıkılmış olma ihtimali varmı yani?
Güncellemeler
+1 yıl
bi ayrıntı daha ...bi iki ayda . yaklaşık olarak abartmıyorum 10 kilo falan aldı...buda nedne olmuş olabilirmi?
Sevgilime ne oluyor?