Kizlar regl olduktan sonra doğurgan oluyor ya peki 11-12 be ya daha ufak yasinda bir erkek cocuğun sperminden hamile kalinir mi mi?🤔
Bana mantikli geliyo sanki 😂
Bana mantikli geliyo sanki 😂
sperm varsa erkeğn yaşı farketmez hamile bırakır sonuçta sperm üretebilecek kapasiteye erişmişse testisleri hamilelik için yeterlidir bence..
Blug cağına ermiş erkekolmuşsa bu bölgeden bolgeyebyasi değişir 10 olur 11 olur 14 olur fark etm3z tabiki olur
yahu ufak çocuukta spermin ne işi var. erkek ortalama 13 yaş ve sonrasında sperm gelmeye başlar
Cevap
17Cevap
kalınır neden kalınmasın o da sperm, dayım 13 yaşında evlenmiş hemen çocuğu olmuş, sperm üretimi başlamışsa hamilelik için yeterli olur yaş farketmez
Yuh 33 yasindayken 20 yasinda cocugu mu varmis demek🤔
eskiden öyleydi, annem de 12 yaşında evlenmiş :D
Yazik ya.
Blu çağına gelmiş her iki cinsde anne/baba olabilir
Evet 13 yaşında doğuran kız çocukları var hatta ingiliz vardı bir tane haberlere çıkmıştı ailesi de seviniyordu😂
Ruh hastalari ya. Valla kendi memleketimde zaten bu igrenclik var simdi ingiltere dedin tam midem bulandi
Valla ben avrupadayim burda o ögretmenin agzina ederler mahkemelerde sürünür.. var heryerde var ama burda en azindan cezasiz kalmaz.. Kendi kuzinem dershane hocasiyla kacti adam dolasiyo ortada ve yine bir aile tarafindan sikayet edildi yinede iceri atan yok.
Burda cezasinin olmasinin sebebi 18nyasindan kücüklerin kafasinin daha ciddi karar vermeye basmadigindan , kötü kullanmaya giriyor. Memleketime ayni sistemi dilerim
sperm üretmeye başlamışsa demek ki hamilede bırakır
Valla 4 yaşında kız hamile kalıyor ama erkekleri bilmiyorum hiç çocuk p*rnosu izlemedim :)
İsteersen özelden sorabilrsin böyle vakalrka karşalşmadk ama
sperm 15 yaşından önce çıkmaz.. 15 yaşındaki çocukta seni hamile brakır
Nasil yani 15 yasindan önce sperm gelmiyor mu sizde
gelmez. kuru orgazm yaşanır. zevk alır boşalır ama sperm çıkmaz. 15 te başlar sperm
Haa tamam tesekkür ederim
👍👍
Evet kalırsın karşında 12 yaşında seks yapan birisi var
Pedofili misin yoksa :(
Oha. Ben bilimselik acisindan sordum kendim anneyim öyle sapik biri elime gecse cig cig yerim.
bir komedide gördüm babam benden 12 yas büyük dedi o an aklima geldi öyle
Anladim kusura bakma o zaman
Kusur yok duyarli olman sevdirdi
Ne yapiyim öyle bir sormusun ki yanlis anladim hakkini helal et :)
Hakkim yok canim haklisin hasas bir konu ama iste klzü niyetim olmadigindan rahat sormusum biraz
Başkası olsaydı hakaret ederdi sonra ben hakaret ederdim falan uzar giderdi. Bu yüzden çok anlayışlısın, teşekkürler 🌹🌼
Yok canim niye hakaret edeyim fikir sorulan yerde fikrini söyleyene küfür eden tek milletiz ama zamanla geliscez.
Umarım :))
Sperm üretilmişse yaş farketmez
Yok onlarınki etkisiz 😀
ilk zamanlarında bu sper min peek gücü yotur
sperm çıkıyorsa o yaşta kalınır
Tabiki
Olabiliyor
bırakır :)
denemeden bilemezsin
Oha sacmalama
Dogasini merak ediyorum sadece , kizlarda reglden sonra oldugunu biliyorum erkeklerde de öyle mi diye merak ettim
sen dene demedim genel manada deneyden bahsettim
Haa ok
kalınır tabiki
Kalınır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar