Mast. Yaparken parmakladım sonra suyunu dilimle yaladım bir iki defa. Sonra yuttum mu yutmadım mı hatırlamıyorum sorun şu adet oldum bitti kahverengi akıntımda geçti son zamanlarda ki olan kahve sarımsı yoğun akıntı tarzı bir akıntım vardı ve ben bunu unutup yaladım o parmağımı sizce bir zararı olur mu o yüzden
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. ne zararı olacak ya. tertemiz kan. hiç mi dişin kanaması. oradaki ile bunun farkı yok. hatta oradaki vajinal sıvının asitli karışımı ile birlikte. hiç zararı olmaz.
155 Yorumla
Soran+1 yılKan değil di ayrıca adet kanı pis olur adetten sonra gelen akıntı vardı sadece sarı
- +1 yıl
adet kanının pis olduğunu nereden çıkarıyorsunuz ya. bu veriyi nereden aldınız. saçmalamayın. kadının ne hassas yeri olan vajinada pis kanın ne işi var. efsanelere hurafelere neden inanıyorsunuz
lütfen şu eski yahudilerden kalma kadını aşağılayıcı hurafelerden kurtulun
oradan pis kan geliyor demeniz hiç bilimsel dayanağı yok hiç doğru değil.
kuran da temiz olduğunu söyler bilim de
siz neyi referans gösterip pis diyorsunuz. o pis olsa zaten kadın hastalıktan kırılır
enfeksiyon olur
Soran+1 yılSadece öyle duydum kesin bilgi sahibi değilim vucutta ki pis kanın adetle atıldığını duydum o kadar ama biz bunu böyle atıyorsak erkekler nasıl atıyor diye de merak ettim doğrusu zaten kanlı değildi gelen yoğun sarı akıntı ydı son evresiydi ve bir kç yıl önce doktor mantar ilacı verince mantar hastalığım olabileceği de endişelendirdi gerçi o zaman ki gibi değil ilaçtan sonra geçti ara sıra sinir streste akıntı yoğunlaşıp kaşıntı çok oluyor o kadar eğer varsa mikrop kaparsam diye endişelendim
- +1 yıl
o yalan hurafe bilgi
vücudun atık yeri o değil. vücutta kanda kir olmaz. olması demek insanın ölmesi demek.
teknik olarak tıpta kirli kan demek oksijeni btip karbondioksit yüklenmiş demektir. yani atar damarla oksijenli kan gider toplar damarla karbondioksit yüklü kan gelir
kan nakillerinde verilen kan böylesidir.
ayrıca rahimde kan filitrelemesi yoktur. vücuda mikrop girmişse o idrar yolu ile atılır kan ile değil.
adet kanı çok özel kandır ve atar damardan gelen temiz kandır. onun tek amacı var. rahim üzerinde özel doku vardır. spermi kapmaya yarar. o doku zaman geçtikçe sperm kapma özelliğini yitirir. bu nedenle kadının doğurganlığı devam etmesi için o doku atılır yenisi kaplanır. bu da kan yolu ile atılıyor. adet dediğimiz bu. asla pis değil. renk ve koku rahim üstü sokunun verdiği renk ve kokudur. kanın rengi kokusu değil. adet sonlarına doğru farkındaysanız renk açılmaya başlar. yani doku atımı bitmek üzeredir.
kirli kan hurafesini unutun. kendinize hakaret etmeyin.
Soran+1 yılPeki çok sağol un çok teşekkür ederim mantar hastalığı ihtimalini ne yapabilirim peki ayrıca cinsel hastalık kaptığımıda düşünüyorum bel soğukluğu gibş
Soran+1 yılHayır sadece bir kişi ile oldum ama o insanın hayatında sayısız insan olmuş o zamanlar dikkat etmedim ama son zamanlarda takmaya başladım bide biraz takıntılı bir insanım ondandır belki
Soran+1 yıl3 bucuk yıl önce falan rahatsızlık var mı yok mu bilmiyorum bir kaç aya doktora gidicem anca varsa sorun olur mu
Soran+1 yılHayır yaşamıyorum kilo verme gibi bir durumum yok belim üşüyor ve çok ağrıyor sadece
Soran+1 yılAteşim var çıkıyor genelde ama öyle aman aman değil hafif bir ateş gece gündüz oluyor ara sıra normal oluyorum kasıklards ağrı adet zamanı oluyor birde üşütünce o kadar vajinal akıntım var bazı dönemlerde daha yoğun oluyor sarımtırak ve kokulu gün içinde bayağa kilot değiştiririm o yüzden doktora gitmeden önce mantar ilacı kullanmadan önce yanarak kaşıntı vardı şimdi yanma yok kaşıntı ara sıra oluyor genelde adet döneminde oluyor ve sinir stres yaparsam oluyor
Soran+1 yılEvett şişiyor ara sıra ama genel olarak bikini bölgem etli bayağa belki ondan da olabilir diye düşünüyorum birde cinsellik zamanı şişiyor libidodan sanırım
- +1 yıl
doktora gitmenizi öneririm. sarı kokulu akıntı patolojik akıntıdır. bu enfeksiyon demktir mikrop almışsınız.
kaşıntı mantardan ötürü olur. adet döneminde kaşıntı yani mantar olmanız doğal. bazı kadınlarda olur. çünkü bakteri nemi sever. nemli ortamda çoğalır.
sizin biraz temizliğe dikkat etmeniz gerek. bir şekilde temizlik konusunda hatalı uygulamalarınız var mikrop alıyorsunuz
ayrı iç giyim konusuda da yani külot seçminde de sanırım hata yapıyorsunuz.
uzun bir anlatım gerek. ne yapmalısınız ne yapmamalısınız gerekir. bunu tek tek anlatmam gerek.
çoğu kadın hatalı temizlik yapıyor başı dertten kurtulmuyor hatalı yaşıyor yanlış giyim seçiyor...
gerekirse açıklayım.
Soran+1 yılEvet temizlik konusunda hata yapıyor olabilirm haklısınız eğer zahmet olmazsa daha fazla bilgi almak isterim nasıl yapmam gerektiğini falan
Soran+1 yılDoktora gitmeden alabilir miyim
- +1 yıl
öncelikli giyim konusuna değinelim.
-asla sentetik alaşımlı külot giyinmeyin. cildin hava almasını engeller ve kararmalara neden olur. ayrıca teleme yapacağından mantar oluşumuna neden olur. bu nedenle mantar da kararmalara yol açar.
- kesinlikle penye türü pamuklu külot kullanın. hava almasını sağlar ve kuru tutar nem emicidir.
-külotunuzu günlük değişin.
üeski penye atletleri atmayın. küçük parçalara bölün. bir iki kat yapıp ped gibi külotun içine koyun. yanınızda da yedek bulundurun. bu nemi alır terlemesini önler. günlük ped kimyasal içerdiğinden alerji yapabilir.
Soran+1 yılGünlük ped rahatsız etti kullanmıyorum o yüzden günde 2 defa pamuklu kilot değiştiririm atleti de dediğiniz gibi yapcam baharatta tetikliyor o yüzden kullanmıyorum bir de asıl sorumu unuttuk ağzıma demesiyle kapar mıyım mikrop
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılHayır partnerim yok tabi isterim
- +1 yıl
anlattıklarım içerisinde mutlaka yaptıkların vardır. sen yapmadıklarını öğren. eksiklerin varsa gidermiş olursun
-tüy temizliğine çok dikkat et. en fazla ağda seviyesi kadar uzasın. tüy demek bakteri demektir mikrop demektir.
-tuvalete girmeden önce mutlaka ellerini sabunla. tuvalete girince alt temizliğini temiz elle yapmış olursun. kirli elle tuvalete girme
-mast yapacağında yine önceden ellerini çok iyi yıka.. özellikle aybaşı halinde vajina mikroplara karşı çok savunmasızdır. o dönemde çok iyi temiz olmalı ellerin. pis elle dokunma
-bazı kızlarımız bilmiyor. kaka yapınca temizliği önden arkaya doğru yap. arkadan öne yapma. vajinaya pislik bulşmasın
-aybaşı halinde pedi çok uzun süre kullanma. yani vıcık vıcık olmasın.
-asla ıslak gezme. tuvalette temizliğin bitince çok iyi kurula. ıslak kalkarsan yine mantar oluşur.
-terlediğini hissettiğinde hemen gir tuvalete yıka ve iyice kurula.
-umumi tuvaletlerdeki kağıtları kullanma. sen kendi çantanda kağıt taşı onu kullan
Soran+1 yılHepsini yapıyorum :)
- +1 yıl
-önceki dediğim gibi penye türü külot giy. sentetik olmasın
-yine önce demiştim penye atletlerden bez yap gündelik kullan. çok kalın yapma. iki kat olsa yeter.
-işediğinde asla yıkamadan sadece kağıta silerek kalkma. mutlaka yıka. idrar kararma yapar.
-asla hijyen ürünü falan diye kozmetik ve bakım ürünleri sürme. hepsi kimyasaldır.
-asla oraya ıslak mendil kullanma kimyasal içerir.
-yıkarken banyoda içine sabun şampuan sürme. vajina içi kendiden korumalıdır. sabun sürersen ve özellikle beyaz tenli isen çok zararlı. sadece dış dudakları sabunla yeter. elinin köpüğü ile de klitoris ve iç dudaklara hafif elinele sür ama ardından çok iyi durula
Soran+1 yılİlişkiye girdikten sonra içine su Tutarak yıkadım bir kaç defa kendi kendime orgazm olduktan sonra da önceden de sabunladım ama dediğin gibi sabunladım sonra nette okuyunca sadece üstten su tutuyorum banyoda o kadar çişimi yapınca da komple her yerimi peçeteyle siliyorum yıkarım bundan sonra ama
- +1 yıl
ama mutlaka sevişmeden önce duş alın
bir kere şunu anlamıyorum.. nedense siz güzel kızlar nereden buluyorsunuz bilmem nerede mundar pis adam varsa sevgili yapıyorsunuz. yahu önce adamı inceleyin. temizlik alışkanlığı nedir bakın.
diyelim ki bilemediniz. sevişmeye başlamadan adamın ne mal olduğu belli. vazgeçin sevişmeyin ya. elin adamına keyfi yaptırıyorsunuz sonra hastalıkla siz uğraşıyorsunuz
seçeceğin adam temiz olmalı. sevişmeden önce duş almalı. sana değer vermeli. vajinanı sen demeden yalamalı yalarken zevk almalı tadından kokusundan zevk almalı senden tiksinmemeli. böyle adamlar bulun. mundar adamı atın gitsin
Soran+1 yılEvet son zamanlar da ben de böyle düşünmeye başladım öyle bir durum yaşarsam bir daha duş alacağımız kesin
- +1 yıl
ve anlattığım gibi size değer vereni tercih edin. köle olmayın.
bencil öküzlerden uzak durun. siz ona değil o size hizmet etsin. erkek zaten cinselliğe hazır yaratılmış. odaklanmak için sevgiye ilgiye ihtiyacı yok. esas kadının ihtiyacı var. erkek sizi yalamalı emmeli. ilişkiden önce bir kaç kez boşaltmalı. ilişkiye daha sonra girmeli
yani ön planda siz olmalısınız. bunu yapamıyor sadece ekndini düşünüyorsa devam etmeyin. bırakın gitsin
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim dikkate alıcam bunu
Soran+1 yılBide bu konularda bayağa bilgilisiniz bir iki şey daha sormak istiyorum konumuzla alakası yok ama sağlık için tam makatım da çevresine de iğne batırılmış gibi acıyo ara sıra birde hemen girişimde solda biraz şişlik var bu herkeste var mıdır yoksa bağsur faln varmıdır önceden varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum birde bazen tuvaletimi yaparken acıyo çok hafif kanadığı da oluyo
Soran+1 yılGizli görüş olarak yazıyorum zaten ama gizli görüş olmasa bile burda gerçek kimliğimi kullanmam zaten peki sizce nedir bağsur olabilir mi
Soran+1 yıl? 00
- +1 yıl
sen gizlisin ben açığım. benim her yazdığıma kulp takıp sonra bana özel mesajla hakaret etmelerinden bıktım onun için dedim size özel yazın orada her derdinize yanıt veririm. çözüm ararız. ben beceremzsem uzmanlara yönlendiririm.
inan şu konuşmalara da yarın mesaj dolar benim mesj kutuma.
tam tarif sormadım ama. anlattığına göre fissür var. yani çatlak var. şişlik basur olabilir.
Soran+1 yılHdi canım öyle yapanlar mı varmış kusura bakmayın bilmiyordum benim yüzümden zor durumda kalmanızı istemem eğer tekrar bir sıkıntı olursa mesaj olarak yazacağım ilginiz için çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim geçmiş olsun
maalesef var. ben konuyu anlamk için size detay soruyorum. buna bakıp abuk subuk şeyler düşünüp bana mesaj geliyor. ya değilse benim kimse ile derdim yok. sizin cinsel yaşamınızda beni ilgilendirmez. ayrıca ben evli biriyim. düzenli cinsel yaşamım var. herhangi birine ihtiyacım yok. ama gelen mesajlara baksanız resmen abazan ilan ediliyorum bir sürü hakaret
Soran+1 yılBence gayet bilgili birisisiniz mutluluklar dilerim :)
Soran+1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
bişey olmaz vücudundan cıkan vucuduna girmiş :D :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldi 😂
Soran+1 yılAdet sonrası akıntı zamanı da yaptınız mı peki
+1 yılbakire değilsin anladgm kadarıyla
217 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
fark etm mikrop kapma olaslığn var azda olsa adet sonrası olduğu için
Soran+1 yılHadi ya ama bitti bitecekti sarı olduğu zamanlar işte yutup yutmadığımı hatırlamıyorum ama bol su ile çalkaladım ağzımı peki mikrop kaptıysam hangi doktora görünmem lazım
- +1 yıl
suanlık bişi yapma limon sık iç mikroplara karşı direnç elde eder vücüdün ama su katma sıktıgını oyle iç
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim. Eğer mikrop kaparsam belirtisi ne olur ve kadın doğumamı gitmeliyim
- +1 yıl
bişi olmaz be oyle bişli olsaydı dünyada erkek kalmazdı
Soran+1 yılOrası da öyle doğru diyorsun ama adet sonrası gelen sarı akıntıyla yaptığım için endişelendim
- +1 yıl
bişi olmaz korkma :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yılşu an miğdem bulanıyor sence psikolojikmidir yoksa mikrop kaptıysam hemen böyle etkisini gösterir mi
- +1 yıl
psklojk olablr ama eger rahat etmcksn bir dktara gt derm
Soran+1 yılHangi doktora gitmeliyim peki
- +1 yıl
kadn doğma gt istersewn onlar yönlendrişr ya da hastanbede yardm alrsn
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim tam kan taraması yaptırabilirim herhalde değil mi dahiliye de
- +1 yıl
olablr
- +1 yıl
teşekkür ederim eig için
Soran+1 yılRica ederim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirsey olmaz.
Erkekler hep yapar.
yok mu erkek arkadasin16 Yorumla
Soran+1 yılYokta. Biliyorum erkekler yaparda adet sonrası akıntı zamanı da yapılıyor mu zararı olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılHayir Birsey olmaz.
Ben icine dilimi sokuyorum ya
Soran+1 yılAma adetim bitti kahverengi akıntımda bitti en son sarımsı kahvemi akıntım varken yaptım erkeklede bu zamanlarda kadınlara oral yapıyor mu
Cevap sahibi+1 yılYapar tabiki.
Ben geçen yaptim.
Icine dilimi sokup
Icinde bayagi durdurdum.
Ama hareket halinde
Cokkta guzel oral.
Nerelisin
Soran+1 yılO zaman endişelenmeme gerek yok sanırım
Cevap sahibi+1 yılTabiki yok.
Canini sıkma yaa lutfen.
Memleket neresi
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmaz. ağız ve tükürük vücudun en dirençli yerleri. tedavi bile edebilirsin.
011 Yorumla
Soran+1 yılNeyi tedavi edebilirim nasıl yami
Soran+1 yılAdet sonrası Akıntımı yalamakla mikrop kapmam yani öyle mi
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim
Soran+1 yılAdet sonrası akıntı olması endişelendirdi beni sonuçta adet kanı pis kan o yüzden
Soran+1 yılHer zaman yapmıyorum ilk defa o gün yaptım tadını merak ettim tatlıydı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım benim gibi meraktan baktın... Bende kendi sperminin tadına bakmıştım ilk olarak... :) tadın nasılmış peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılAcayip tatlı senin ki
Cevap sahibi+1 yılAcımtrak ve biraz keskin bir tadı var... Ama keşke benim merakım sadece kendimi tatmakla kalsaydı...
mantar yoksa bir şey olmaz
124 Yorumla
Soran+1 yılO konuda emin değilim ama bütün erkekler yapıyor onlarda kapardı o zaman bir de böyle bir sorun varsa hangi bölüme gitmeliyim
Soran+1 yılİlk defa yaptım tadını merak ettim ama adet sonrası olduğumu unuttum sarımsı akıntım vardı bir iki yıl öncede kadın doğuma gittiğimde mantar ilacı vermişti ama stres sinir üzüntü bide üstüne adet olunca çok tetikleniyor şikayetlerim o ilaçlardan sonra bayağa bir geçti ama ara sıra kaşıntı oluyor az bir akıntı o kadar şimdi sen öyle diyince endişelendim birde adet sonrası akıntım vardı mikrop kapmam değil mi endişelendim Bayağa
Soran+1 yılMantar için değil mi o ilaç benim endişelenmemden bir şey olmaz değil mi o sıvıyı yalamam
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim
Soran+1 yılMiğdem bulanıyor şu an sence psikolojikmi bu
Soran+1 yılHemen böyle etki eder mi iltihap
Soran+1 yılBirde dilimin ucuyla tadına baktım ve sonra bol suyla yıkadım ağzımı
Soran+1 yılHangi doktora gitmem lazım peki
Soran+1 yılPeki ama aklımda bulunsun istiyorum gidersem hangisine gideceğimi de bilmek istiyorum o yüzden
Soran+1 yılTam kan taraması mı isticem peki
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama işte endişelendim ilk defa böyle bir şey yapınca normal bir zamanda endişelenmem erkek kalmazdı dünya da adet sonrası olması çok panik etti bni
Soran+1 yılKan testimi yaptırmam lazım peki
bir şey olmaz ama yinede sen bırak biz yalayalım
01 Yorumla
Soran+1 yıl53 lükler iş görüyor mu hala
+1 yılYok devam et tadı nasıldı
116 Yorumla
Soran+1 yılÇok tatlıydı çok şaşırdım
- +1 yıl
Hym sanırım bakire değilsin
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Bakire olamamanın güzellikleri içine parmak sokarak tamamen suyun tadını almak özellikle orgasm suyunu evlimisin
Soran+1 yılEvli değilim dilimin ucuyla tadına baktım sadece yutkunup yutkunmadığımı da hatırlamıyorum adet sonrası olduğu için mikrop kapmaktan korkuyorum birde yarın saat geçti sanırım şu an miğdem bulanıyor psikolojik midir yoksa mikrop kapmış olabilir miyim hemen etkisini gösterir mi
- +1 yıl
Psikolojik sen kendini parmakla Maya devam et durma Yaşın kaç
Soran+1 yılAslında parmaklayarak mast yapmıyorum genelde kilotrisimi okşuyorum 3-5 ayda bir desem yeri çok istekli olursam oda okşamayı bilmiyordum parmaklıyordum önceden okşamayı öğrenince ondan daha çok zevk aldım
- +1 yıl
Vajina dudakları okşamak ister klitoris in o yüzden oral seks te kadın deli gibi azar ve sırılsıklam olur ilişkide vajina yalanması kadın için bir hediyedir
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim sana bir tavsiyem mutlaka facesetting yap
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Sakın bilmiyorum deme bunu
Soran+1 yılBilmiyorum cidden ne peki?
- +1 yıl
Erkeğin ağzı üzerine oturup vajina dudaklarını sürtüyorsun ve erkek dilini vajina dudakları arasına koyup aynı anda yalıyor seni
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Anlayışlı kızları severim
+1 yılÇok kötüsün yaa
119 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
ben kötüsün yazmamıştım iğğrenççsin yazmıştım sistem düzeltmiş
Soran+1 yılKadınlara oral yapan sizsiniz ama bu mu tuhaf yani tadını merak ettim sadece merak ettiğimde adet sonrası olduğu için mikrop kapar mıyım soru bu
- +1 yıl
kapmazsın kendi sıvın
Soran+1 yılKesin mi peki
- +1 yıl
kesin.. öyle olsaydı sperm yutan kadında hasta olurdu
Soran+1 yılOrası öyle tabi onu bende düşündüm adet sonrası akıntım olduğu için endişelendim
- +1 yıl
bişi olmaz korkma
Soran+1 yılşu an miğdem bulanıyor psikolojik olabilir mi
- +1 yıl
bencede.. sende iyi kaptırmışsın niye yalıyorsun ki
Soran+1 yılNormalde çok cinsel istekli değilim ama tadını merak ettim sadece
- +1 yıl
hımm spermin tadını denedin mi.. meraktan
Soran+1 yılDenemedim
- +1 yıl
asıl denemen gerekeni denememişsin
Soran+1 yılDediğim gibi çok düşkünlüğüm, yok
Soran+1 yılBir erkekle olmayı da düşünmüyorum
- +1 yıl
ne mutlu sana kendi kendine yetebiliyorsun
Soran+1 yılSağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnünden ye dedikleri bu olsa gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa 😂merak ettik işte ne var bunda adet sonrası akıntı zamanı o sarı akıntı vardı bir zararı olmaz değil mi yutuğ yutmadığımı hatırlamıyorum bol suyla agzımı çalkaladım sonra
Cevap sahibi+1 yılBu konularda fazla merrak herzamab kisinin basina is acmistir 😊
Soran+1 yılAma tadı çok tatlıydı çok şaşırdım 😂 sence mikrop kapar mıyım peki adetten sonra gelen akıntıyla yaptığım için
Cevap sahibi+1 yılHmmm sanmiorum bakteriyel bir sorun yasayacagini... sperm tattinmi hic?
Soran+1 yılHayır tatmadım tatmayı da düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılVajina sivisinin tadini bendr severim. Guzeldir
+1 yılOlmaz bişey afiyet olsun 😉
00 Yorumla
+1 yılBence bir sey olmaz
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu pisligi niye yaptin?
09 Yorumla
Soran+1 yılTadını merak ettim
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimde boyleydi. cok mu isteklisin
Soran+1 yılAslında çok çok istekli değilim çok cinsellik istemiyorum ara sıra bir kez yapıyorum sadece o kadar mikrop kapar mıyım sence
Cevap sahibi+1 yılYok ama psikolojik sorunun var dimi
Soran+1 yılYo normalim aslında
Cevap sahibi+1 yılDegilsin yasin kac
Soran+1 yılNerden biliyorsun olup olmadığımı 21
Cevap sahibi+1 yılHayat tecrubesi diyelim
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBirsey olmaz canım
00 Yorumla Hamilesin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Soran+1 yılKendi kendime hamile kalma özelliğim yok benim
Soran+1 yılKadınlara oral yapan erkeklerinde burda benim yaptığımı saçma bulmaları çok ilginç ona bakarsan tadını merak ettim sadece ve mikrop kaparmıyım kapmazmıyım adet sonrası olduğu için onu merak ediyorum
- +1 yıl
Orali kadinda, erkekte yapiyor ama kalkip boyle soru sormazlar. Ya kabul eder yaparlar veya hic yapmazlar, alakasiz seylerdesin.
Mikrop kapar misin, kapabilir misin? Bilmiyorum, ihtimal. Umarim kaparsinda, zekanin yetmedigi islere bulasmaman gerektigini uygulamali anlarsin.
Orali, Seksi v. s zamani gelince konusur, dusunursun.
+1 yılÜç vakte kalmaz ölürsün
00 Yorumla
+1 yılAfiyet olsun
03 Yorumla- +1 yıl
sen seversn :D
- +1 yıl
@sevdalısınındelisin bayılırım kanka biliyorsun :)
- +1 yıl
blmezmym kanka :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sktr git ya
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOk..
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbişi olmaz
00 Yorumla
+1 yılÖleceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılölürsün
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi