arkaşlarlar internetten gogüs buyutme ilacı gordum acaba alsam ilerde sorun olurmu?bilginiz var mı?
Bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz...)))
Bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz...)))
Merhabalar Arkadaşım.
Yorum yapan arkadaşların sanırım tamamı göğüs büyütücü krem kullanmış. Baksana herkes çatır çatır döktürmüş :) :)
Bizim ülkemizdeki en büyük sorun "bilmiyorum" dememe hastalığı. Kardeşim, bilmiyorsanız bilmiyorum diyin. Bu konu stand-up gösterisi yapan herkese "YILLARDIR" malzeme olan bir konu.
Çok kişi "aman dokunma, onlar kimyasal, cısss yakar onlar" demiş. Kardeşim "HANGİ ÜRÜNDEN BAHSEDİYORSUN?" her ürün kimyasal mı? O zaman ellerin yıprandıysa Arko krem kullanma o kimyasal. Başın ağrıyorsa asprin, majezik gibi ürünler içme onlar kimyasal. Öksürdüğünde eline geçen her şurubu öksürük şurubu diye içme o da kimyasal çünkü! Hastalandığında doktora git, eğer ilaç yazarsa onları da içme onlar da kimyasal sana zarar verir kullanma o ilaçları, mazallah bir şey olur! (?)
Hormonlarını bozar diye yorum yapan arkadaş bile var. Kardeşim yapmayın etmeyin yahu. Arkadaş steroid mi kullanıcam dedi ya da ne bileyim başım ağrıyor dedi de "aman kardeşim o ilaçları kullanma sakalın mı çıkar" dedi?
Bilmeyenler bol keseden atıyor, maşallah. Bu arada ben bu konularla ilgili yıllardır araştırma yapıyorum, benim bile bir çok eksik olan konum var siz daha ürünün bile ne olduğunu bilmeden sallıyorsunuz.
En basit V-Pills ürünü. Sahte mahte diyorlar. Kardeşim sahte olan, işe yaramayan ürünün 9 yıldır Türkiye piyasasında ne işi var? Hadi onu geçtim neden YASAL ve SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI olarak satılıyor?
İnanmıyormusunuz?
Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı İzni -> link
FDA ABD Sağlık Bakanlığı Onayı -> link
Arkadaşım, sana gelelim. Göğüslerini büyütmek istiyorsun fakat en mantıklı yol burada vücudunla barışık olmaktır. Belli yaştan, çocuk doğurduktan sonra zaten büyüyecektir. Dersen ki arkadaşım bana bitkisel, insan sağlığına zararı olmayan ürünleri söyle, senin için araştırayım.
Teşekkürler...
Onlygirll teşekkür ederim +++ için. Bu arada silikon taktır diyen arkadaşlarda var. Bana çok garip geliyor. Büyük göğüslerim olsun diye göğüslerinin altından yaklaşık 12cm kesiyorlar ve içerisine kalıp halinde silikon ittiriyorlar. Iyyk :P
kulllanma be arkadaşım sağlığını hiç mi düşünmüyorsun eğer illa büyütmek istiyorsan silikon taktır.uçları yukarı baksın içi dolgun olsun süper olur.ama niye bukadar takıntı yapıyorsunuz ki küçük olursa bence çok seksi olur hani düşünsene ısırmak istense tamamen ağza alınabilir
canim sakin inanma kremmis ilacmis bunlar hep yalan , ve buyuk ihtimalle senin sagliginlanda oynarsin ,
benimde kucuktu tek caresi estetik yaptirman ve oyle herkezin dedigi gibi disaridan silikon oldugu felan belli olmuyor ( tabiki abartici buyuklukte olmassa ) bunuda saten doktorun vucut yapina uygun olani tavsiye ediyor
sagol canım:)
bunlar kansere sebebiyet veren kimyasal ilaç kesinlike bu yola başvurma evlenince zaten büyüyecekler merak etme.
evet kesınlıkle kullanma . benım arkadasımda penıs buyutucu almıs 1 cm bıle buyumemıs : )) Gerısı sana kaLmıs :D
Cevap
20Cevap
arkadaşlar internetten reklamı yapılan hiç bir kimyasalı almayın. vücudunuzu riske sokmayın.
şunu aklınızın bir kenarına koyun. ortalama 18 yaşında penis vajina ve meme ölçü ve şekilleri tamamlanmış olur. bundan sonra uygulanacak kimyasallar geçici büyütme yapar sonra bozulur. en kötüsü de yapı ve dokusunu bozuyor olması.
halinize şükredin ve vücudunuzla barışık olun sevin.
Bu tarz ürünlere kesinlikle aldanma. Eşim geçtiğimiz sene böyle
bir üründen iki kutu kullandı. Herhangi bir sağlık sorunu
yaşatmadı fakat ilk zamanlar etkisini gördük daha sonra balon
misali söndü gitti o halinden eser kalmadı. Fiyatı da öyle az boz
bir ürün değildi. Kutusunu yanlış hatırlmıyosam 100 tl ye
almıştım...
evet kesınlıkle kullanma . benım arkadasımda penıs buyutucu almıs 1 cm bıle buyumemıs : )) Gerısı sana kaLmıs :D
Alsan ilerde sorun olacakk tek şey verdiğin paraya acimak. Kullansam demiyor, alsam sorun olur mu diyo :)
Gençliğinle oynama. Her zaman doğal olanı en seksydir.
Penis büyütücelerle aynı dalavere :D
Doktoruna bir danış. :)
Bir bilim dergisinde tokatlatarak büyüme sağlandığını kanıtladıklarını okumuştum ama bayağı oldu. akslda:D
Inanma boyle tuzaklara gogus oksanmadan emilmeden buyumez
orjinelliğini bozma panpa limon gibi olsalarda gider ;)
kaç senin gögüs ölçülerin ve gögüslerin nasılki böyle bişeye ihitiyaç duyuyorsun internet üzerinden vibratör aldınmı?
bu kizlar neden kucuk memelerden sikayetcidir anlamam anlayamadimda... yahu ellemeyin ben ve benim gibiler kucuk meme seviyoooorrrrrrrrr
gerek yok canım senin göğüslerin iyi doğal olsun
:)
sarkmış olmasından doğal ,dik ve küçük olması daha iyi gerek yok büyütmeye...:D
Günde 4 defa tok karnına sevgiline veya yakın dostlarına bol bol yalat.. Kocaman olurlar.
ilaca ne gerek var canım bol bol yalat okşat kendiliğinden büyürler zaten merak etme
şimdi alacn kulanacan güzelde ilerde içi gaçmiş meyve gıbı olur ozman ne yapacan düşündünmü
kesin para tuzağıdır.
Krill yağı al da biraz beynin gelişsin.
hormonlarını bozar o ilaçlar sakın kullanma
Off ne uğraşıyosunuz bunlarla ya
kesinlikle uzak durrrrrrr
Tavsiye etmem, çoğu sahte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar