Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. bu bilgiyi almak çok kolay. sevişmek daha zor. sevişmeyi her poku biliyorsunuz ama saçma çocukça soru soruyorsunuz. elinizde google gibi nimet var. sevişmeden önce riskleri öğrenin sonra sevişin. bir dünya site var. sağlık uzmanlarının doktorların hazırladığı site. açın da bir göz atın.
hayret ediyorum size yahu. sevişmek bilgi almaktan daha zor ama siz adam ceketini atsa üzerinize hamilemiyim diye yırtınıyorsunuz22 Yorumla
Soran+1 yılSadece bir soruydu ve daha öyle bişey olmadı onlarda baktm merk etme sanada fikrini soran olmadı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk defa ciddiye alıp soruya cevap veriyorum. kalmazsın... 1-2 sene hamile kalmaya çalışıpta kalamayanları göz önünde bulundurursak seninki biraz saçma kalır sanırım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgayet mantıklı soru.
- +1 yıl
sanırım mantık kavramımız aynı değil neyse :)
soruyu guncellemissin dayanamadim yazmiyacam artik ama bu video
https://www.youtube.com/watch?v=3rfUpZ4vbOYsanirim cevap onun icinde :)
03 Yorumla
Soran+1 yılErotik Video falandr acmcam.
- +1 yıl
Soru erotik unsur icermiyormus mus, video erotikse acmam diyor ahahahha :)
Soran+1 yılBen siz abaza erkekler gibi p*rno izlemiyorum ama :D
+1 yıl%10 ihtimal yok ya olmazsın şimdiki kadınlar zaten çok zor gebe kalıyo kaldı sen içine girmmden miş hamile kalıcan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılıcın rahat olsun kardesım olmazsın ama bı ıhtımal ecz.den test al ama gerek bıle yok yınedede Gecmıs olsun ama yınede doktor veya herhangı bır bılen kıseye danısmalısın ısenmeyen bısey olmaz ıns.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSpermler uzun süre ölmediği için vajinanın dış kısmından içe doğru akma ihtimali ve hamilelik riski var tabiki çok küçük bir ihtimmal
01 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşündm
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçine sperm girmezse havayla mı hamile kalacaksın acaba?
03 Yorumla
Soran+1 yılkaçma ihtimali var bide çok biliyomussunuz gibi cevap yazıyosunuz ya.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum efendim 3 yıllık evliyim ben.Sizin korka korka yaptığınız şeyi biz günde birkaç yapıyoruz.
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalabilirsin de kalmayabilirsinde. Isin kotu tarafi evliligi beklemiyor olusun. Helalim diyecegin insan ile bile zinaya kalkisiyor olusun. Asil buna kafa yormani dilerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldeğmesinden falan bişey olmaz içine girecek ve içine boşalacak o da şansın varsa hamile kalırsın ününü tutturabilirseniz yani yumurtlama tarihini
kapiş.01 Yorumla
Soran+1 yılTAMAM
tehlikeli araziden uzak bir yerlere boşalsa olmuyormu ila üsütnemi boşaltacan :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYa nisanlım Her seferinde göğslerme bosalyo bu seferde öyle deneyelim dedi ondan tereddüte kapldm bir an :D
Soran+1 yılYok onuda ben sevmiyorum :)
İÇİNE GİRİYOR DA DIŞARIDA ÜSTÜNE BOŞALIYORSA HAMİLE KALIRSIN,
İÇİNE GİRMİYOR DA GÖBEK DELİĞİNE DOĞRU BOŞALIYORSA HAMİLE KALMAZSIN00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılriske girmeyin bir daha ki sefere göbeğe ve memelere doğru daha üst kısımlara taşının...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılmuhabbetiniz bol olsun...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliçine boşalmadığı sürece korkun olmasın içine boşalsa bile her zaman hamile kalacaksın diye bir şey yok
00 Yorumlacanim tam olarak yasin kac senin ?
18 Yorumla
Soran+1 yıl23de ne alaka şimdi?
Soran+1 yılHayır bazen o sekilde halime kalınıyormus öyle duydum ve ondan sordum. Ve yaşla tecrübenin arasnda cok fark var ben cinsel anlamda tecrübesizim daha tecrübeli olanlara yönelttim sorumu .
Soran+1 yılsen denemişe benziyosun :D
Soran+1 yılKesin canım :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöbek deliğine geldiyse ordan içeri spermler sızabilir ve yüksek ihtimal hamile kalabilirsin :(
05 Yorumla- +1 yıl
Seni leylekler getirdi zaten Hamilelik nedir yok öyle bir kavram MK yaaa haydar dümene sövüyordum KS dekiler daha betermiş ya laaa :P
Soran+1 yılvar spermler uzun süre canlı kalıyor bir dergide de okumustum bu yöntemle hamile kalan olmus.
- +1 yıl
uzun dediğni ne ki, yani suyla veya herhangibi birşeyle 5 - 10 dakika ömrü hiç birşey yapamzsan 24 ila 72 saat yaşıor oda ahmaklık zaten bekeltmek,
da senin bu soruyu sorman ne bilim 23 yaşında olduğun şüpheli bence :P
Soran+1 yılTecrübem yok sadece bekletmem zaten dus alrmda yinede bisey olur mu diye merk etmiştim.
- +1 yıl
Sorundan, guncellemelerinden, ve cevaplarindan bunu net bir şekilde anladım;)
+1 yılonemlı olan ıcıne sıvı gırdı mı ?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır iliskiye girmedk zaten
- +1 yıl
o zaman ıcın rahat olsun kardesım olmazsın ama bı ıhtımal ecz.den test al ama gerek bıle yok yınedede Gecmıs olsun
Sen degilde ya partnerin hamile kalirsa bu durumu hic dusundun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılOo senin gibi Erkeklere olur zannedersem :D
+1 yılhayır kalmazsı. vajinaya değmediyse sorun yok.
01 Yorumla- +1 yıl
o halde risk var vajinaya çok yakın yerlerde spermler canlı kalabilir.
+1 yılValla bende bir sorun olmadı önceden
00 Yorumla
+1 yılher şey olur oradan akan sperm bulaşa bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok çok az ihtimalla ben kalmadım 3 yıldır ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin vajinanın dudaklarına boşalındımı ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam bir kaşa..sın
28 Yorumla
Soran+1 yılBuraya ahlak bekciligi yapmaya mı geldin sana mı sorcam maln zoruna bak ya.
Cevap sahibi+1 yılMal mı? Memnun oldum. Sana ve soruna bu çok yakıştı.. Hoşçakal
Soran+1 yılGittiği yere yakışıyorsa sorun yok tatlm ;)
Cevap sahibi+1 yılOhooo sen gitmişsinde haberi yok. Neyse byy
Cevap sahibi+1 yılAma şunuda belirteyim, vajinanın üst kısmına boşaldıysa, eğer bakireysen ve orda içeri kaçma ihtimali düşüktür ama olasıdır. Annem jinekolog. İnşallah korktuğun başına gelmez. Sonuçta kızsın.. üzülürüm.
Soran+1 yılBakireyim ve denemedim daha öyle bişey merak ettigim icin sormustum bb.
Cevap sahibi+1 yılÜst kısmına boşalma oldu demiştin sanırım.
Soran+1 yılYukardaki yorumları okursan görürsün
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar