şaka mı bu ya herkez mi aynı fikirde öğrenmek istiyorum ya :s bu ne insan kocası ile cinsellik konuşurken utanırmı ya ? kocasının orasını görmekten utanırmı ? bişeyleri konuşmaktan utanırmı ya :S oo :s
Cevabın nedir?
Utanmasi normal her insanin yapisi ayridir. Insana bazen konusmasi kolay gelen seylerde yapmaya gelince zorlanir. Hayli zaman olmus ama daha onunuzde uzun yillar var elbet bir gun gidecek utangacligi ama zorlama onu yavas yavas alistira alistira soyle ona. Tatli dille anlatmaya calis ki tahminimce cok hassas bi insan. Bence cinsellik hakkinda fazla konusma daha. Uygulamaya gec ama saldirma kiza ayi gibi yavas yavas. Her zamanki gibi davran gun gectikce yeni seyler ekle ama tek tek ufaktan ufaktan.. Ki anlamasin. Birde bakmissinki utangacligi gitmis.
Ayrica piskologa git felan diyenleride salla her ottan b.ktan sebebe piskologa mi gidilir be sanki millet para s...
Aman neyse dedigim gibi elin kadini elin adami degil sensin cozum. Ipler senin elinde. Sadece sabir sabir sabir...06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sürekli sabır ediyorum zaten :s ama bazen insanın sinirleri bozuluyor :S 11 aydır sabır ediyorum zaten :(
Soran+1 yıl:)) hakikaten sabırcan olucak yani :) kız olursada nazlısabır koyarım vallaha :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ılk evlendıgımde cok utanıyordum ne esımın penısıne bakıyordum nede sex le ılgılı rahat konusabılıyordum evlılıkten once hıcbır anlamda deneyımımde yoktu herseyı esımle ogrendım ama bır sure sonra alıstım halıyle sımdı cok daha rahatım hala bıraz cekıngenlıgım var ama cok az ılk zamankıne nazaran cok acıldım bole bı soru sorduguna gore evlısın ve esın bole yapıyor ne kadarlık evlısınız bılmıyorum amam merak etme bı sure sonra acılmaya baslar ben 1 seneyı gectı evlenelı yenı yenı rahat konusuyorum
00 Yorumla
İnsanlar çok farklı karakterlere sahip bunun yanısıra eşinin ailesinden almış olduğu terbiye de buna neden olabilir. Eğer yetiştiği ailede cinsellik sert bir tabu ise ve bu konuda ahlak anlayışı çok sert şekilde gelişmiş ise bu utanma değil böyle konuların konuşulmasını kendince abes saymasından olabilir. Eğer dini hassasiyetleri nedeniyle böyle bir utanma durumu var ise İslam'da Cinsel Hayat üzerine yazılmış kitaplar var. Bu kitaplarda eşlerin kendi aralarında cinsel muhabbet yapmaları, cilveleşmeleri, oyunlar oynamaları üzerine ve bunların dinen serbest olduğuna dair bilgiler var. Bu kitaplardan birini temin edip eşine okutabilirsin.
10 Yorumla
dostum madem böyle bir sorun var düzgün ve yapıcı bir dille ondan beklentilerini söyle.
(sonuçta evlisiniz ve birbirinizden beklentileriniz olması normal. tabi doğal beklentiler olduğu müddetçe )
üsteleme, üstüne gitme, yargılama ve zaman ver.
bi süre sonra senin beklentilerini kendisi karşılama ihtiyacı hisseder buna inan...
buna rağmen değişmiyorsa o zaman onun yapısından kaynaklanan bir sorundur.
değişmesi de imkansız olur o durumda.01 Yorumla
Soran+1 yılaçık açık söylücem o zamanda kırılıp üzülür diye demiyorum hani beni cinsel obje olarak mı görüyor falan diye anlamasın :S
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
9Cevap
Bırak kocayı,sevgiliyi..insan kanka'sından utanmıyor böyle konularda..senin hanımda afferdesin b*kunu cıkarmış yani..göbek adı rahibe teresa mı ne ?sevişirken,ışıkları da actırmıyordur kesin..belki zamanla düzelir..zamana bırak anlayış göster idare et hocam..bide bekar olanları düşün..elizabet-elanor'dan iyidir yine..kolay gelsin..iyi calışmalar..
26 Yorumla
Soran+1 yılya tamamda :D rahibe terasa bile bazı geceler fahişe olmuştur ya:D sinirimi bozuyor ama ve bozmayla kalmıyor çok ağır laflar söylüyor mesela az önce erkekliğime laf etti ya sanki ben şey yapıyorum :S
Soran+1 yılhiç olmuyor hocam :) sinir bozan bu :s
- +1 yıl
Ben ne anladım bu evlilikten arkadaş ! Evliliğin olmazsa olmazıdır cinsellik..bu olmayacaksa elizabet ile evlenirim manuel takılırım daha iyi ..Sen ne yap biliyon mu , bir iki kadeh alkol alsın yenge..ondan sonra hafif kafası güzel olunca,ver çoşkuyu bakalım ne olacak..Alkol'ü bi dene sen..
Soran+1 yılgeçen gün bunu dedim inanmıcaksın :) seni sarhoş etmek istiyorum dedim yok olmaz falan filan dedi :S keşke olur deseydi :) ben biraz sarhoş edicektim bakıyım o zaman istiyormu cinsellik dicektim utanmadan :)
+1 yılBakire olsun takıntısının sonu :)
Hiç seks yapmayın evli de olsanız..
sonuçta cinsellik kirletmek ve kirlenmek demek.
Hiç üzülmüyorum böyle soruları görünce.
Çünkü ektiğinizi biçiyorsunuz toplum olarak.
Evli değilken seks yapan taşlanıyor.
Evlenene kadar bekleyen insandan da sağlıklı bir psikoloji bekliyorsunuz. Cidden matrak.
Elini sürme eşine , öyle yaşayıp gidin00 Yorumlaeğer evlendiğinizden beri sevişme vs oluyorsa anca birleşme gerçekleşmiyorsa eşiniz vajinismus olabilir. psikolojik destek ve jinekolog yardımıyla aşılabilir bir problem. ancak eşinizle ilk önce yaşadığınız şeyler hakkında tatlı bir üslüpla konuşmanız gerekecektir
00 Yorumlautanır normal çok abartacak bişey yok alışacaktır ilk gördüğündeki utançla 11 ay sonrasındaki aynı derecedemi önemli olan bu ilki ile şimdi arasında fark vardır dokunmaya utanırken şimdi utanmıyordur gibi yani level atlamıştır elbette zamanla kalmaz bişey yavaş yavaş
02 Yorumlasakin olmak lazım muhtemelen eşin sağlam terbiye almış
ben olsam karanlıkta yapmazdım yorgan altında yapmazdım yatak odasında bazanın boyunca ayna olurdu pozisyon olarak onu üste çıkartırdım elini tutup çaktırmadan penisime değdirirdim
tüm bunları yapamıyorsam içeceğine sakinleştirici katardım uyuşunca haliyle utanamaz 1 kaç kez tekrarladımı iyice alışır kannımca00 Yorumlaeğer daha öncesinden kocasıyla bunları paylaşabileceğini öğrenmemişse hala yapamaz evlense bile. Burda iş kocaya düşüyor ılımlı yaklşırsa şefkatli davranırsa olur.
00 Yorumlaneden o kadar utaniyor ki? biz sevgiliyken bile konusurduk ki evledigimiz zaman beraber olduk. normalde cekingen biri midir ?
08 Yorumla
Soran+1 yılya hayır normalde ben karımdan daha çekingenim karım bana çekinme benden çekinme benden dedi hep sevgiliyken ben sonra alıştım konuşmak istedim hep sevgiliyken evliliğe ertelendi hep evlendik hala utangaçlık vs vs vs artıkda ben istemicem o olucak :S
Soran+1 yılevet etkiliyor ve daha çokta etkiler ama psikologa gitmek istemiyorum :S ben çözmek istiyorum :(
Soran+1 yıltabikide gitmek kötü değil ama ben karımın problemini ben çözmek daha özel hissetmek istiyorum :) daha doğrusu bi işe yaradığımı görmek istiyorum :)
- +1 yıl
o zaman bunun senin icin önemli oldugunu cünkü onu mutlu etmek istedigini söyle. onun mutlulugunun seni rahatlattigini söyleyip onu önemsedigini göster ki, o da deger gördügünü anlasin. ayrica yaklasiminiz gercekten cok hos, umarim bir an önce sorunlarinizi cözer, evliligin keyfini cikarirsiniz :)
Soran+1 yılumarım inşallah :) çok teşekkür ederim fikirlerin için :)
neden utanıyosun neden böyle yapıosn die sorular sorma kasma bence iyice utanır ,daha içinden çıkılmaz hal alır bırak zamanla açılır zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılbazen öyle soruyorum ama genelde sormuyorum :s 11 aydır böyle ama :s
Güven meselesi. Güvenmediğiniz insanla niye evlenirsiniz ki? İlk başta utanç olur ama seni sen olduğun için seven birinden utanmak mantıksız
10 Yorumlayeni mi evlendiniz.. onun dışında utanmaması gerekir bi de kaç yaşında ?
01 Yorumla
Soran+1 yıl11 aydır 11 aydır aynı dert hiç bişey yapamıyoruz aynı dert sinirimi bozuyor 23 yaşında
Gizli Üye(30-35)+1 yıledep işte budur :) haya sahibi olan herkes bu konularda utanır bence...:)
35 Yorumla
Soran+1 yıledep bendede var fakat bunu karım bana sevgiliyken bazı şeyleri konuşmamız gerekir diye şey yaptı yoksa ben karımdanda utangaçım ve bu kocandan utanılmıcak bi konudur uzun uzun anlatmak isterdim ama gerek duymuyorum :) sanırım bakış açın anlamaz demek istediğimi :)
Cevap sahibi+1 yıl:) ben sizin evli olduğunuzu bilmeden yazmıştım...Tabi benim bakış açım küçüktür en iyi sizler bilirsiniz...
Soran+1 yılhmm evliyiz biz :) yok estafurullah öyle birşey demek istemedim haddime düşmez ama bildiğim ufak bişey var nacizane istersen söyleyim mantıksız gelirse susayım :)
Cevap sahibi+1 yılyok bu konuşma burada bitsin lütfen...
Soran+1 yılpeki :s
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıllı olun tek lafını bile etmeyin sevgilinizle ne sorunu ya sapıtıyorlar iyice utanmak bence iyidir ama ne kadar anlayışlı olunursa karşı taraf o kadar rahat olur zavallı kadın ya o kendini suçlarken siz neler diyorsunuz garibim:-S
19 Yorumla
Soran+1 yılkendini suçlamasına gerek yok ki :s o benim meleğim bi kusuru olsa bile göremem :s
Cevap sahibi+1 yılOnu suçlamasanız bu konunun tek lafını etmezsiniz evlilikte en önemli olan şeylerden biri anlayıştı hani?kadının suçuna bak birde sanki ne yapmış garibim ya valla garip:-(
Soran+1 yılbak tabikide evlilik anlayış ve bana anlayışsız olduğumu söyleyemezsin :s ben onun için kimseyle bişey yaşamadım kendimi ona sakladım hep karıma sakladım karımda hep evlenince dedi ve ben karıcım istemeden bişey yapmam :) bu yüzden 11 aydır bişey yapmıyoruz ben mi anlayışsızım yani ? anlayışsız olsam zor la yapmak isterdim :) sen benim karımsın derdim :)
Cevap sahibi+1 yılSorunu ne peki çocuğunuz falan mı oldu?
Cevap sahibi+1 yılYaşım 20 anne değilim ve olmayı düşünmüyorum evli bile değilim sadece empati kurmaya çalıştım:-D
Soran+1 yılyo hayır çocuğumuz falan yok 11 aydır evliyiz hiç yaşamadık diyorum :) çocuğumuzda yok hali ile :)
Cevap sahibi+1 yılHimm bu bir hastalık ama tedavi olun bence Allah yardımcınız olsun ne diyeyim
Soran+1 yılçok sağol :( inş düzelicek herşey :s
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimle bu konulari konusmuyoruz, evlenincede hep utanirim gibi geliyo.. buyuk dert aliyorum galiba ustume :S
05 Yorumla
Soran+1 yılbence biraz daha rahatla sonuçta bak o kocan olucak onunla konuşmucaksan kiminle konuşucaksın allah aşkına zulüm etme çocuğa :s
Cevap sahibi+1 yılyani benimde elimde olan birsey degil, ailem cok tutucu ve beni boyle yetistirmisler ve ben yapmayi birak, bu konuyu konusmaya bile utaniyorum, cekiniyorum..bilmiyorum nasil olucak..ama sende haklisin konusulmali aslinda..
Soran+1 yılbak ailen yetiştiriyor ama hayat senin hayatın ve elbet bir gün ailen yanından gidicek :s ve o zaman ayakta durabilmen için sen kendi fikirlerini üretmelisin eğer kocam dediğin insanla berabersen onla utanmamalısın tabi önüne gelenlede konuşmucaksın :S kocanla yada kocan yerine koyabildiğin adamla :)
Cevap sahibi+1 yılyook her onume gelenle degil tabiki:D evt, haklisin, ama zamana ihtiyacim olucak, bazi korkularimi asmak icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan sevgilisiyle konuşmaya utanmıyorda kocasıylamı konuşmaya utanıcak. ben utanmam yanii. hayırdır kim utandı da bu kdr öfkelendin?
09 Yorumla
Soran+1 yılkarım utanıyor ve ısrarla utanıyor deli ediyor beni ya off:S :@ bide saçma sapan triplere giriyor farkında olmadan ne biçim laflar söylüyor bana delirtti ya!
Cevap sahibi+1 yılilginç gerçekten yapmaya utanmıyorda konuşurken niye utanıyor ki sonuçta kocasısın ve herşeyi seninle apaçık konuşmazsa kimle konuşucak. bide bu aşk evliliğimiydi hani görücü usulü ile evlendiyseniz belkii çekiniyor olabilir o zaman daha öncede hiç sevgilisi falan olmadıysa sen ilksen utanabilir
- +1 yıl
herşeyi rahatlıkla konuşuyormusn sen?
Soran+1 yılgörücü falan değil ya gayette aşk evliliği saçma sapan utangaçlıklar yapıyor ve çok sinir etti beni şuan ya off ben ilkim onun için tamamda utanılcak bi konu tamam ama kocasından utanırmı insan ? bende ondan utanıyım o zaman yani saçmalık değilmi ?
Cevap sahibi+1 yılsevgiliyken hiç bu konulardan konuşmadınız mı ve yenimi evlisiniz? eğer yeni evliyseniz başlarda utanabilir sonuçta ilkkez okadar yakınlaşıyosunuz ilkkez hiç yapmadığı şeyleri yapıcak biraz çekingenlik biraz heyecan vardır ondan. anlayış göster zamanla alışır konuşur yapar heralde
Soran+1 yıl11 aydır evliyiz sevgiliyken bunlar konuşuluyordu o zamanda evlenince daha rahat olucaz aşkım diyordu hep ben artık yani sıkıldım bundan artık ben bu konuyu hiç istemicem o olucak ne yaparsa yapsın ilişki yaşamam olur biter ya bu yaşıma kadar yaşamadım bu yaşımdan sonrada yaşamam hiç bişey olmaz her seferinde sinirlerimi tavan yapıyor ya :s insan karısından bunu görünce çok kırılıyor ya
Cevap sahibi+1 yılvalla bende anlamadım konuşması gerekir ama demekki çok utangaç yapılı. sende güzelce konuş onla konuyu utanmaması gereken birşey yok diye güzelce anlat. bide sadece konuşmaya mı utanıyor yoksa sadece konuşmakda değil mi
Soran+1 yılhem konuşmaya hem işleme :s ya bazen dokanmama bile izin vermiyor :s ve bu çok sinir bozucu ya ama beni gerçekten çok istiyor bunu görüyorum ama sadece üstü kapalı sevişmek vs bunu istiyor hep :S öpüşmek falan :s tamam ama bişeyleride yaşamamız gerekli saatlerce sevişiyoruz bi yerden sonra canım onu çok çok istiyor :S ve zaten hevesim içinde kalırsa 1 2 gün kasık ağrısından ölüyorum :S
Cevap sahibi+1 yılbelkide korkuyordur? 11 ay oldu hiç mi tam anlamıyla yaşamadınız onu hiç yaşamadıysanız dolayısıyla korkuyordur. haklısın her defasında sabret sabret bir yere kadarr evlisiniz sonuçta ve en doğal hakkın okadr sabrettin evlendikten sonra da olmuycaksa nie evlendi o zaman
herkes farkli yapidadir,korkutmamaya calis gerekirse psikiyatriste gidin
04 Yorumla
Soran+1 yılgerek yok ya psikiyatriye falan gitmeye vazgeçtim ya bu güne kadar zaten yaşamadım bişey bundan sonrada yaşamıyım ya bu sinir öldürcek beni o olucak ya düşünsene karının sana böyle birşey yaptığını :s
Soran+1 yıl:D ya illa takılmakta gerekli değil tamam elbet ihtiyaç gerekiyo ama :) şu stresi çekmektense manuel takılmak daha güzel gibi :D
Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. utanabilir ama zamanla alışabilirde büyütecek bişey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes farklıdır tabi ama biz partnerimle gayet rahatız ve bu da onun hoşuna gidiyor. psikoloğa gitseniz
07 Yorumla
Soran+1 yıltabikide hoşuna gider partnerinin insan karısı ile herşeyi rahatca konuşmak yapmak ister dimi ama ? :s vazgeçtim ya psikoloğa falanda gitmicem yok açmıcam da konuyu bi daha karıma istemiyorum cinsellik bu güne kadar yapmadım ne bişeyim eksildi ne bişey oldu sinir olmaktan yoruldum ama :s
Cevap sahibi+1 yılbence sen sakin ol biraz yorumların çok stresli, o stresini hissediyorsa ters yönde etkileniyor olabilir. birlikte konuşmaya çalışın, sen aç konuyu yavaş yavaş birazz argo konuşmasını iste vs
Soran+1 yılbak şuan neden çok stresliyim biliyormusun her seferinde alttan alıyorum hiç alttan almıyorsun ondan böyle oluyor diyor bak inatla 40 dakika ne derse desin alttan aldım tamam mı ne derse desin en son 40. dakikada falan erkekliğime laf etti sanki benim suçummuş gibi orada kayış koptu :)
Cevap sahibi+1 yılhmm çok nazlı ve alıngan galiba, biraz daha sabrediceksin gibi
Soran+1 yılama edicem ben ona sabır :)
Cevap sahibi+1 yılromantik ol biraz yavaş yavaş açarsın onu ;)
Soran+1 yılzaten romantiğim ama :( daha neler yapabilirim bilmiyorum :(
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılutangac numarası da yapıyor olabılır
01 Yorumla
Soran+1 yılama o numara biraz uzadı ya:s 11 ay :(
çok garip utanmak neymş görmeden olur mu hiç :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalık ya :s hakikaten ama insan kocasından karısından utanırmı bu konularda ya :s
asıl utanmayacağın kişi o, her şey konuşulmalı.
00 Yorumla
+1 yılyasina baktimda neyseeeeeeeeeeeeee
13 Yorumla
Soran+1 yılniye öyle dedin :S
- +1 yıl
maximum 24 sun. Kaç yasinda evlendinn? Esin kaç yasinda?
Soran+1 yıl22 yaşında evlendim 23 yaşındayız
+1 yılseverekmi evlendiniz görücü usulumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılseverek tabikide
- +1 yıl
sevgili dönemindede böle sorunnlar varmıydı?
utanmamalı..evlilikte herşey son doruklarda olmalı
00 Yorumlanumara yapıyo olabılır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir süre olabiir sonra düzene girer çiftler arası
00 YorumlaUtanabilir tabi :)
04 Yorumla
Soran+1 yılkocandan utanırmısın yaa aa :))
Soran+1 yıl11 aydır evliyiz artık yani :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır niye utansın
00 Yorumlautanmamalıı.
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede delirtiyor:s kavga edicem yani :s
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok artık :)
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi