Sadece elde etmek biraz zaman alır..
bunu yaşadım
dostum öğrencilik yıllarında yazları marmariste çaılışırdım ben barboylukla başladım hemen her işi yaptım turizm sektöründe inan bizim kızlar turistler kadar güzel olsa kocalarına bile vermezler.ya bırak vermeyi türklerden başka kiminle sohbet etmeye kalksak mutlaka en azından elini uzatır tanışır sohbet ederdi başka bir mekana gitmek istediğini söyler giderdi bize gelmeyenler ama bizim kızlara meraba ii akşamlar selam aleyküm...hiçbiri para etmezdi yüzümüze bile bakmazlardı taki birimiz o.ospuya bak diyene kadar.ben bunlardan çok çektim çok 4 yaz boyunca marmariste çalıştım inan avrupanın en güzel kızlarıyla arkadaşlık ettim bu kızların hiçbiri bizim kızların en çirkini kadar bile havalı değiller en az 2 ay çıkcaksında sonra belki sağ memesini görürsün.bizimkiler öyle
para icin asla kimseyle olmam tam tersi parasiyla beni tavliyacani dusunen birinden sogumustum ve onume gelene vermem sadece beni babamdan isteyene veririm :P
kimi kız azgındir istemeyenede verir kimi kız namusludr eşine söylemeye çekinir kişilik meselesi ben o yüzü kimseye vermezsem istemeye cesaret edemez
allah kimseyi kötü yola düşürmesin
Cevap
4Cevap
vermesinler zaten. kızla yat sonra bırak onu yüzüstü çek git başka birine. yok öyle dünya. illa cinsellik yaşamak istiyosan geneleve gidersin ya da adam gibi evlenirsin öyle yaşarsın ne yaşicaksan. zaten bu işler böyle olmassa hayatın boku çıkar.
Ben veriyorum çünkü seviyorum ;))
Hayir ama cidden benim 7 yasinda başlamıştı Doğuş tan geliyor yaneee
sen nerde yaşıyosun acaba banliyöde falan mı? para söz konusu olunca vermeyecek kız tanımıyorum demişsin, üzüldüm haline haysiyetli hatun görmemişsin sen
Versek vermeyeni arıyorsunuz iyisimi vermeyek siz hep arayın
boyle vermek vermemek zihniyetinde olup sonra el değmemişi evlenmek için isterseniz boyle surer tabi
Namus, edep, zina, gunah..
Bu yuzden.
ben ısteyene vermıom kendım ıstersem verıom ancak
yazdım ya ısteyene vermıyorum kendım ıstersem verıyorum dıyorum
aynen
aşık olana verilir isteyene değil
hacı verenlere para yedırmek gerek bu işler boyle
turk kizlari vermiyor:))
bana verıyorlarda bu aralar hava soğuk :D
babamız kızıyo panpa
bence kizlar vermiyo
kokuyorsunuz