4 sene sevgili olduk 2 sene nişanlı kaldık ve kendisi şu an kaptan ben çok istekliyim gece gündüz mast yapıyorum resmen ama o 6 ayda bir gelebiliyor işi böyle ben napıcam ya. Ona o kadar aşığım ki buna katlanabilirim sanıyodum ama öyle olmuyo zor duruyorum herkesin üzerine atlayacak hale geldim sizce eşime işini bırakmasını mı söyliyim yoksa o yokken yabancı birileriyle başımın çaresine bakıyım mi? Onu çok seviyoruma ama 6 ayda bir nedir ya lütfen bunu göz önünde bulundurarak cevap verin ve işini bırakacağını sanmıyorum öğrenciyken ailesine bile karşı gelerek okumuş bu bölümü
Cevabın nedir?
+1 yılBak güzelim birincisi küçük yasta evlenmemişsin ve 2 sene nişanlı kalmışsın kocan oynaşmamış olsa bile yakınların mutlaka kulağına su kaçırmıştır. Yani sen bu durumu bile bile kabul etmişsin. Ha bu suçlanak bişey mi hayır asla, sevdiğin için kabul etmişsin sonuç olarak ama, bunu unutup kocana "ne demek bu?" diyemezsin çünkü biliyordun. Haliyle ya bosanacaksin çocuk yokken ya aldatacaksin. Boşanırsan ne olur biliyo musun yaslariniz genç ikiniz de çok cabuk başkalarını bulursunuz, ya da boşanma celbini eline alınca kocan isi bırakır ve devam edersiniz. Ama benim sana tavsiyem boşan işini de bıraktırma. Bu isini çok seven bir erkek için yıkım olur ve hayat boyu suçlanırsın hem kendi hem ailesi tarafından. Değmez. Aldatirsan ne olur biliyor musun? O aldattığın adam eninde sonunda seni tehdit etmeye ve bir seyler istemeye baslar. Ne meblalar ya da ne iğrenç fantezileri çıkar sonradan ortaya Allah bilir. Psikolojin bozulur ve saklasan bile evinde huzur kalmaz bu halde.
14 Yorumla
Soran+1 yılYa o kadar haklısınız ki keşke sizinle tanışıyor olsaydık bunu o kadar isterdim ki. Benim sizin düşüncelerinize ihtiyacım varmış çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılSizinle yüz yüze görüşme imkânım var mı?
- +1 yıl
Maalesef 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılSanal seks öneririm rahatlatıcı olur isteğini alır tecrübeli biri olarak yardımcı olabilirim gizlilik içerisinde kaliteli rahatlama ve boşalma yaşarsın
11 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli biri olarak her konuda yardımcı olabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin o altı ay içerisinde kesin birliktelikleri oluyordur..
02 Yorumla
Soran+1 yılben de bunu söylüyorum ama saçmalama diyo ya olmasa o da kafayı yer dimi ama yok gayet rahat. O eve gelince ben üstüne atlıyorum ama zaten süremiz 15 günken bir de bunun 1 haftasını ailesinde geçiriyoruz onlar da özlüyorlarmış ve orada dokunmuyor bana duyarlar diye. Sonuç olarak oraya ne zaman gitsek kavga ediyoruz ailesine karşı ayıp oluyor bu seferde zannediyorlar ki ben onları sevmediğimden surat asıyorum
Cevap sahibi+1 yılkesin cinsel ihtiyaçlarını giderdiği kişiler var. erkekler kadınlar daha az dayanıksızdır. dayanması imkansız. üstelik gelince pasif kalıyorsa. bence eşine anlat.
mastla yetn bence
51 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
51Cevap
+1 yıl6 ayda 1 hafta yetmez tabiki eger birini alirsan hayatina hemen alma ince ele sik doku acele etme guvenmeden alma kimseyo hayatina gerekirse en basta soyle fuckbady olarak gorus seni yatakda mutlu edebilecek biri olmali degmeli beraber olduğuna esin kesinlikle oluyordur baskalariyla bu garanti 6 ay diyosun dimi
30 YorumlaAşırı istekli olman noıırmal eşin olmadığı için sana bu konuda pek fazla etkisi olmuyor geldiğindede fazla bir performansı olmaz sanırım yorgun argın gelir eşini çok seviyorsun ama neden çok istekliyim diye kocanı aldatma yolunu seçiyorsun geldiğinde performansı nasıl peki
06 Yorumla
Soran+1 yıl15 gün onda da bir haftası anne babasında kalıyoruz hasret gidersinler diye ve orada bişey yapmıyor duyarlar diyo
Soran+1 yılo da birilerini buluyordur eminim yoksa nasıl sabretsin?
Ne kadar zor durumda olduğunu emin ol çok iyi anlıyorum 4 sene önce senin durumunda olan birisi ile tanışmıştım. esi yokken görüşüyorduk gelince konusmuyorduk. anlatiyordu o da böyle anlamamak mümkün değil. biraz konuşalım mı? sormak istediklerim olacak
09 Yorumla
Soran+1 yılyazmam
Soran+1 yılya ben istemiyorum !
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan nasıl biri, böyle bir şeyi yaptığını bir şekilde öğrenirse sonuçları nasıl olur vs bunların hepsini düşün. Eğer ki çok sorun olmayacağını düşünüyorsan o zaman yapabilirsin. Kendine geniş omuzlu genç birini bulursun. Sonra bacaklarını iki yana ayırırsın başka bir erkek için.
Ya da yok ben yapmam diyorsan o zaman eşini o işi bırakmaya ikna etmelisin.10 YorumlaHacı birde boyle düsun tam isteklisin normaldir ama onun gibi sadakatli olan biri olcakmi hem heo cinsellik olak diye bisey olmaz illa bikarsin bence kendini dizginle ha ihtiyacin oldugu zamnda mast yap kalkip baskalriyla olup iste sirf o sebebten sewdigini birakman ayip olur yakismaz
00 Yorumla
+1 yılKonu komsu tehlileli isler cevrenden biriyle yapma derim sadece fuckbody hesabi takil cool sorunsuz sekste cok iyi biri takintisiz biri olmali ask mesk kafasindan uzak catara patara evini isini hatta adini soyadini bile sormasa daha iyi olur derim:)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumun gerçekten zor, ama mutlaka biri olmalı altı ay cinsellikten uzak durmak zor. Eşin bu konuda anlayışlı olsa inan ikiniz de çok daha mutlu olursunuz..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılBekarım ben ayda bile 5,6 defa yapmasam duramıyorum sen evlisin nasıl dayanıyorsun eşinin mantıksızlığı insan bu zamanda karısını bırakıp 6 ayda 1 eve gelir mi öyle bir evlilik mi olur?
00 Yorumla Biriyle telefonda özel nodan arayarak Mast Yapmayı dene en azından eşin gelene kadar
10 Yorumla
+1 yılFoto at ona en yakın zamanda gelecektir ya da oda fotona karşılık verir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kaptanlar 1 kamyon şöförleri 2.. Meslek seçiminin önemi. kaptanlar güzel para kazanıyor ama sorunlar malum. ama sen bunları göze alarak evlenmişsindir zaten
10 Yorumlaevli kadınları hep mutlu ettim seni de ederim eminim gel hemen aşkım çabuk doyururum seni kocana ihtiyacın kalmaz emin ol
11 Yorumla
Soran+1 yıloff yürü
+1 yılBen şahsen işimi bırkamam biri için, sende zevk için sevdiğine ihanet ediyosan sevmeyi bilmiyosun demektir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu durumu bilerek kocanla evlendin, bunları daha önceden düşünmen gerekiyordu, o yüzden kocana karşı sadık olman lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilerek göze aldın sonuçlarına katlan her şey cinsellik değil. Madem seviyorsun onu aldattıktan sonra vicdan azabı olmayacak mı? Sadık kal !
50 Yorumla
+1 yılTitanicin tahtalari sizladi :)
24 Yorumla
Soran+1 yılaafds :D :D
- +1 yıl
Troll yapacagim diye milleti evlilikten sogutma :)
Soran+1 yılkeşke troll olsaydı
- +1 yıl
Illa gemiye demir attiracaksin yani :)
+1 yılgerçekten zor bir durum tardımcı olmak i, sterim o konuda sana 6 ay gibi genç bir kadın nereye kadar kendini tutacaksınki kendi başınada her zaman olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılolsa burada sormam zaten 6 ayda bir kez ne bu ya :(
- +1 yıl
çok haklsıın imkansızı yaşıyosun adeta sen mastta bir yere kadar ya ten tene deymeyince buna bir çözüm bulmak lazım buraya yazmam pek doğru değil
+1 yılsenide çarkcı başı yapsın veya 2. kaptan yapsın, gemide kamaralar var,
ordada beraber yatarsınız00 Yorumla
+1 yılbence gelince oturup durumu izah edin daha mantıklı olur...
00 Yorumla
+1 yılSende onunla sefere çık. Her gece dalgalar eşliğinde senin üzerinde gidip gelir. Ooo güzel fantazi 🤔 denenebilinir 😈😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurum malesef yalnızlık.. Var mı çevrende filan güvenilir birisi.
215 Yorumla
Soran+1 yılvar ve o adam da aynı şeyi yaşıyor sayılır. Üst kat komşumuz adam özel üniversitede edebiyat hocası karısı pilot adam işe 3 gün gidiyo karısının ne gecesi var ne gündüzü
Cevap sahibi+1 yılHmm bu kadar mı benzerlik olur bir şey diyemeyeceğim resmen. Ne planlıyorsun peki konuşacak mısın onunla
Soran+1 yılYa bize geliyo dertlesiyoruz o da benimle ayni anlıyorum böyle olmuyor evlilik değil bu ayni evi paylasiyoruz sadece filan diyo ben susuyodum bundan sonra ben de desteklicem açılırsa yakinlasiriz zaten.
Cevap sahibi+1 yılevinize nasıl gelmiş iyi eşi yokmuş. kaç yaşlarınız? ten uyumunda filan sorun olur mu hem omda var
Soran+1 yılEsi yokken geliyo kahve içmeye filan
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşlarınız? Yaşanabilecek birisi mi hem o
Soran+1 yılÇok sakin ve ılımlı biri karisi tam tersi dominant bir kadın ben 25 yaşındayım adam 31
Cevap sahibi+1 yılGüzel o özellikleri, tecrübeli biriyse daha da iyi olabilir. İlk yakınlaşma için planlamaya başla o zaman
Soran+1 yılAradım bile
Cevap sahibi+1 yılNe dedi ki hshshs
Soran+1 yılYa kahve içmeye çağırdım eşinizle buyrun dedim Füsun yok yine dedi güldü ben de daha iyi o zaman dedim bir sustu şok oldu bence sonra bence de dedi güldü heyecanliyim ya basım belaya girmesin de 😂
Cevap sahibi+1 yıliyi cesaret ne biliyim hani 😂 ne zaman geliyor
Soran+1 yılBirazdan gelirim dedi sınav kâğıtlarını okuyomus ben de tamam dedim keşke hemen olup bitse böyle beklemek gerdi beni
Cevap sahibi+1 yılhmm iyi bakalım o zaman.
- +1 yıl
Komşun geldi mi? Ne yaptın?
Iyi deyil sen zamanla ondan bıkacaksın eminimm cok tikkatli olman lazim hafiff isdeyil ve burdanda kimseyi dinleme derim arkadasimm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir geçer zaman ki dizisi olayı tanıdık geldi hikaye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine oyuncak al
(Aldatmayı aklından geçirmen bile kötü , kaptan duy bunları kaptan karın neler diyor burada :( )00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi karın doyurmuyor, çocukça düşüncelerle mi göze alıp evlendin, cinselliğin önemini kavramadan
05 Yorumla
Soran+1 yılondan önce cinsellik yaşamadım hiç bilemezdim
Cevap sahibi+1 yıl6 ayda ciddi bir süre, çok zor olmalı sadece cinsel yönden de değil, sevgi, ilgi.
Soran+1 yılevet öyle hiçbir şey paylaşamıyoruz. Sinemaya gidiyorum yalnızım bişeye gülüyorum yalnızım gece korkuyorum yalnızım hep böyle
Cevap sahibi+1 yılNormal arkadaş, iş arkadaşın yok mu, gün içerisinde ki aktivitelerde yalnızlığını giderecek
Cevap sahibi+1 yılSen dayanamıyorsan kocan hiç dayanamaz, 6 ay az buz süre değil, niyetin varsa birini bul güvenebileceğin
+1 yılKocanın gittiği yerlerde birilerini ayarladigina emin misin?
033 Yorumla
Soran+1 yılGözümle görmedim sonuçta ama 6 ay bu. erkekler bu konuda bizden daha dayanıksız eve geldiğinde ben onun üzerine atlıyorum o sadece karşılık veriyor ve izni sadece 15 gün olmasına rağmen bunun 1 haftasını her seferinde ailesinde geçiriyoruz yatılı olarak
- +1 yıl
Ama gemi de her hafta bir yerde durmuyor ki
- +1 yıl
bir açıldı mı zaten 3 4 ay yol alıyor
Soran+1 yılO da öyle söylüyor ama napim nasıl dayaniyor o zaman sen söyle
- +1 yıl
Ya mast yapıyor sürekli ya da gemide biriyle.. bayan mürettebat var mi ki?
Soran+1 yıl2. kaptan
- +1 yıl
Nasıl o güzel mi?
Soran+1 yılGüzel bir kız
- +1 yıl
Sence? Onunla olma ihtimali var mı? Biraz da senden sogumus olabilir belki her gelisinde seks istiyorsun diye. Bu geldiğinde sen uzak dur bakalım
Soran+1 yılİyi de ne isticem? Daha yeni evliyiz ve kocamın yüzünü 6 ayda bir görüyorum 25 yaşındayım gencim bakımlı bir kadınım. Çalıştığım yerde herkes hayran hayran bakarken aslinda eve gidip soğuk yatağa girmek kolay mi? O kız da eşim gibi işkolik. 6 sene nişanlı kalmis biriyle sonunda gecen yaz çocuk nişanı atti giden gitsin valla işimi kimseye değişmem diyo kinayeli kinayeli gülüyo kocama ama abi diyo anlamıyorum konduramiyorum ama bu şüphe ve rahatlığı asil beni ondan soğutuyor. İzni zaten 15 gün çok nadir 1 ay oluyor. O 15 günün 1 haftasını ailesiyle geciriyoruz ve orada elini bile sürmüyor. Dün aksam komşumla yatacaktim çok kararliydim ve hak ediyor da. Ama bunu kendime yapamadım. Onun yerine dediğini yapıcam bende. Ben dokunmicam bu sefer ve içine şüphe vericem. Hâlâ rahatsa net yatıyodur o kızla başka açıklaması olamaz. O zaman koyarim kapının önüne o m*lı
- +1 yıl
Yani bence sonuna kadar haklısın. Kim olsa aynı şeyi düşünür. Böyle ömür de geçmez ama komsunla yapman da yanlış sonuçta. Ha eğer başkasıyla yattigina kesin kanaat getirirsen o zaman al komsuyu vur kirbaci...
Soran+1 yılYa 😂😂
- +1 yıl
Ama önce emin olman lazim eğer öyleyse komsuyu falan geçtim kimi gözünde kestiriyorsan onu yapıştır 😁😁
Soran+1 yılBundan emin olmam imkansiz
- +1 yıl
Çok mu zor durumdasin
Soran+1 yılMast yapmaktan utanıyorum ya evli bir kadınım ben gençliğimi böyle çürütmek istemiyorum
- +1 yıl
Yoo o sadece günü kurtarmak. Hatta saati kurtarmak. Nereye kadar mast.. ne kadar oldu en son?
Soran+1 yıl2 buçuk ay oldu gideli
- +1 yıl
Offf ben de buna benzer bir durumdayım. İnan çok iyi anlıyorum seni 😐😐
Soran+1 yılSen ne yaşıyosun
- +1 yıl
Burda beni tanıyanlar var. Açık açık anlatamam. Ama aynı durumdayız. Ve 1 yıl oluyor nerdeyse. Belki de daha fazla
Soran+1 yılÜzücü
- +1 yıl
Evet. Ama tabi çaresi var dostum herşeyin. 25 yaşındasın. Ben de 27. bir yere kadar insan sabrediyor. Patlayinca da her yerden ses geliyor.. 😊😊
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
Dostum istediğin zaman mesaj atabilirsin. İstediğin zaman dertlesebiliriz. Ben seni çok sevdim 🙈🙈😊😊
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Patlamadan sonra kızlar 😂😂
Soran+1 yılGüzelmiş 😊
- +1 yıl
Evet birebir aynısını yaşadım. Ve hiçbirşey yapamadımmmmmmm... duvara kafa atcam şimdi 😂😂
Soran+1 yılNeden yapamadın ki
- +1 yıl
Senin durumun işte. Sevdiğimi aldatamam diye
- +1 yıl
Dostum selam ✋😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜst kat komşun geldi mi? Geldiyse neler yaşadınız? Merak ettim şimdi..
00 Yorumla
+1 yılSen bulmaya bulursun birini anlaşıldı bari tehdit edecek tehlikeli birilerini bulma
10 YorumlaYaaa başka işmi yok allah aşkına oda bunun farkında olması gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvenilir biri bulabilirsin fuckbody gibi sadece seks yapmalık tabi kendine güveniyosan
10 Yorumla
+1 yılAdam ekmeginin pesinde koştursun sen de burada böyle şeyler düşün. Evlerden ırak...
13 Yorumla
Soran+1 yılben de çalışıyorum o koşturuyosa ben de aynı şeyi yapıyorum 25 yaşındayım 6 ayda bir kez sen olsan dayanır mısın m*l m*l havlama o yüzden
- +1 yıl
Edebiyle konuşmasını bilmeyen insana yorum yapmışım kusura bakma. Ne halin varsa gör
Soran+1 yılyallah!
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki seçenek var ya dildo, vibratör ya da üst komşu, öğrenci falan.. aradın mı üst komşuyu
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılne yaptın? hangisine karar verdin
Cevap sahibi+1 yılaldın mı dildo vibratör
Cevap sahibi+1 yıldöndü mü
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaptanların eşleri çok sıkıntılı oluyor sulanan olmuştu bana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoru karşıma yeni çıktı merak ettim ne yaptınız eşinizle bosandiniz mi yoksa eşiniz işi mi bıraktı?
00 Yorumla
+1 yılişini bırakmasını doylec
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyor, aşık, ama komşusunu çağırıyor altına yatmak için şer*fsiz namuss*z 😂😂😂
00 YorumlaHayaller kaptan ; hayaller yastık : )
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş, konuaşana kadar mastla idare et
00 Yorumla
+1 yılParmaklarına kuvvet artık :D
00 Yorumla
+1 yılyanıyor kaptan gemin yanıyor :)
20 Yorumla
+1 yılBana yaz azdiginda sanal seks yapak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle boş şeylerle uğraşmam
- +1 yıl
Kocani aldatmaktan iyidir sanal olarak rahatlamak daha tatmin edicidir
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizliden yaşamayı mı planlıyorsun artık
18 Yorumla
Soran+1 yılO da yasiyordur eminim bundan. Yoksa bu kadar rahat olmazdı. O izne geldiğinde ben ustune atlıyorum ama o 1 hafta mutlaka ailesiyle kalmaya ikna oluyor
Cevap sahibi+1 yılHımm yapacaksın yani aklına mı koydun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılhadi ya kiminle
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılyok mu kafanda birisi
Soran+1 yılTanıdığım birisi olamaz gittiği yerlerde ayarliyodur
Cevap sahibi+1 yılgüvenilir birisini bulman şart
+1 yılyatak arkadaşı yapa bilirsin kendine
10 Yorumlacok seviyorsan boyle birsey yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılİhtiyacını gidermek istemen doğal ve normal. Bende İstanbuldayım. Ne hissettiğini tahmin ediyorum istekliyken
+1 yılSeviyrsan bekliyecksn baska olmz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFuckbuddy partner olabiliriz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrdamisin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana yardım lazım bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılYaşım uygun olsa buna gönüllü olabilirdim.
+1 yılYazık doymayan bir kız daha😂
00 Yorumlaçükünü evde bıraksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende git
11 Yorumla- +1 yıl
Ev hanımıysan sende gidebilirsin ki tabi çocuk yoksa başka yollar sadece kendini kullandırmış olursun vicdanen rahatsız olursun eşin geldiğinde kötü olur tuhaf olursun yüzüne bakmaya cesaret edemezsin cinsel objeler alıp kendine yetmeye çalışacaksın
Seven kadin boyle zirlamaz
00 YorumlaŞişme koca al 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılçok komik
Yaşın kaç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılöğrenirse boşar
00 Yorumla
+1 yılŞaka mı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşının çaresine bak
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Devamlı istekliyim ama kocam kaptan ve 6 ayda bir eve dönme izni var bana yetmiyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler