Hangi kategoride sormam gerektgni bilemedim o yüzden cinsellik bölumnu seçtim
Cevaplar için Teşekkürler lütfen seviyeli yorumlar yazın
Cevaplar için Teşekkürler lütfen seviyeli yorumlar yazın
boyle bir tkisi olan krem ya da ilac henuz yapılmadı. Sebebi ise , bu bolgelerin renkleri çocukluktan çıktıktan sonra ergenlikle birlikte yukselen diğer hormonların , genetik getiri özelliklerine göre buralardaki pigment adı verilen deri içindeki pigment hücrelerini etkilemesidir.
Yani yapabilecek hiç birşey yok . Bu gidişat doğaldır , çocukluk görünümü gerilerde kalır, her ne kadar o gorunumu geri istesen de olanaksız.
Bn bir prgda izlemistim anusun rengni aciyolrdi ama tam hatırlamıyorum blki olblr diye düşündüm
Bilmiyorum ama ilk 2005de yapilmis ve dedgm prgrmda yayinlandi dr 90210da
E entertainment tvde tm hatırlamıyorum soyledim anus gosterilmemiste olblr ama o iselam yapiliyodu yani
O da olabilir mantıklı gelmese de ama , genetik ve pigment gibi değiştirilemez konularda mucize yaratırım diyenlere , akla sığmasa da inanıp bir yerine boyalı su süren de az değildir, tonla da para ödeyerek hem de. Bu durumda asağıdaki bir üyenin kireç önerisi de boyadır , az yakar patlatır ama , bir müddet beyazlayabilir.
Pigmnt öldürüluyms o iselamde neyse ama googledn yazarsan anal bleaching diye cikar
Bu arada o programın ciddiliği şüpheli çünki entertainment Türkçe'de eğlence, gösteri, ziyafet, davet, ağırlama, misafir etme, alem anlamlarına geliyor. Bizde yayınlanan akıllı tv klipleri gibi , bazen inanılmaz kaza ya da sorun çıkaran uğraşlar tadında birşey izlemiş olabilirsin.
Hayir ya arastirablrsn
Risks
In the early days of anal bleaching, the process was performed with creams that were originally designed for rapid skin lightening. Many of these cosmetics contained ingredients that would irritate the sensitive anal area, and others contained ingredients that have been banned in many countries. Bu tarz kremler hızlı bir beyazlatma yapıyor görünse de cildin yapısını bozduğundan hassas bolgede yaralar açtğından birçok ülkede yasaklanmıştır. Lazer ile yapmak çok daha sakıncalıdır.
Evet bu operasyonunda reklamlari falan ciktgnda Sansürleniyorms duydum sağlıksız oldgnu
Partnere dha gzl gozukmk icin
Partner oraya kac saniye bakacak ya da baktığını gorebilecek mi ? Asıl soru sanırım bu ve ne kadar zaman işe yarayacak ama sonra bakılmaz hale gelecek ?
Gerci senin bileceğin konu, bence tıbben imkansıza takıntı yapmış haldesin , denersen de umarım sonunu da düşünürsün, yasak olduğu halde yukarıda link veren de olmuş bu tarz ürünlere. Tabi siteye bakmak da önemli değil , gönderilen su da çıkarsa dolandırılmış da olabilirsin. Sitenin sahibi belirsiz adres isim sahip ıvır zıvır yok . Macera bu
Bakilmaz hale gelmesi ne demk ya yapma lutfen
Adamlar su ve tuzdan sahte kanser ilaçları hazırlayıp eczanelere bile sokmuşlar , kaldı ki sahte dt rengi ilacını neden yapmasınlar ? İşe yaramazsa çöpe atacağın kesin ama şikayet edemeyeceğin de net . Etsen de sitenin sorumlusu belli değil ürün kaynağı içeriği hiçbirşey belli değil . Çamaşır suyu bile çıkabilir; sürüp denemek istersen artık o da senin bileceğin iş
Tmm teşekkür ederim
bence koyu renkli hali daha seksi..
Anus kahve vajina normal renktn cok az dha koyu ama bn beyaz olsun istiyorum
sen ne istiyorsun bilemem ama koyu renkli bir anüsü öpmeye yalamaya doyamam..
Hadi ya :)) ben acik renk olsun istiyorum
Vajinam o kdr koyu degl bni anus rahatsız ediyo ama rahatldm biraz
bence kıymetini bil o güzel deliklerinin... ve asla takıntı yapma..
:) teşekkür ederim
elimde olsa bu teşekküre karşılık olarak o güzel deliklere birer öpücük kondururdum hem de en sıcak en ıslak ve ipek yumuşaklığında olanından...
İhtiyacı var zatn :)) sadece opucuk yetmezdi ama
Orasını bilemem ama bu güzellikler en azından bir öpücüğü mutlaka hak ediyorlar ama seçmek zorundasın birisini öpücük hangisine gelsin ;)
Vajinyi tercih ederm :)
Hmmm güzel tercih ama diğerininde nasıl bir duygu olduğunu bilseydin inan seçim yapmakta çok ama çokkkk zorlanırdın.. ama belki de seçim yapmana gerek kalmazdı ;)
Biliyorum aslinda ama secim yapmmk isterdim
Merak etme zaten bende seni seçim yapmak zorunda bırakacak kadar kötü birisi değilim asla yapmazdım böyle bir şeyi eğer aynı anlattığın gibi muhteşem güzelliktelerse her ikisini de mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapardım..
O senin soyledgn bence o kdr güzel değillr
anlamadım ki ne demek istedin hangisi güzel değildir?
Vajina veya anus farketmez benim icin ikiside gzl degl sekil itibari ile değil renk icin
Sana öyle gelmeyebilir çünkü sen kadınsın ama bir de erkek gözüyle bak onlara hem de onların değerini bilen bir erkek gözüyle ...ama bakamazsın işte anlayamazsın o nadide güzelliklerin değerini..
:) abartiyosun
abartmıyorum hatta eksik bile söylüyorum ..onlara bir mücevher değerinde yaklaşırım inan..
Ne kdr teşekkür etsem az gerçekten moralim duzeldi :)
teşekküre gerek yok bir kadının her noktası mücevher değerindedir ama o iki muhteşem delik diğer her yerinde çok daha öte bir değere sahiptir dünyanın en nadide elmasları kadar değerlidirler ;)
En değerli o iki delik degil bnce
mecazi anlamda söylemiştim ama en değerli neresiymiş merak ettim doğrusu..
Penis dermisim ama onsuz hayat düşünülemz :) kalp en guzel duygulari yasatan o
o da doğru ama kulvarları farklı onların... sonuç olarak bir insan bir insanı arzuluyorsa her noktası onun için muhteşemdir ...
Aynen cok dogru
Tamam o zaman sana o muhteşem hazinelerinle beraber güzel bir gece ve mutluluklar diliyorum ve ben huzurlarınızdan ayrılıyorum hanımefendi... iyi geceler..
:) iyi geceler niye gizlendin ki
sen benim kim olduğumu biliyorsun ;)
:)
iyi geceler...
birader kızı yalayıp yutmuşun ayak üstü Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDDD
Limona bolca tuz sürüp vajinana sürebilirsin haftada bir. azıcık rengini açtığını duymuştum işe yarar mı bilmem
Hmm tamam teşekkür ederim
Yaa tamam canım :)
Cevap
12Cevap
sevgilim ve ben beyaz tenliyiz ama ikimizinde cinsel organları koyu kahverengimsi tonda.ilişkide bir sorun yaşamıyoruz hatta daha zevkli oluyor ya rengini sorun etme hepimizinki böle
Yaa :) sevindim adiniza bnde barisablsem kendimle
neden rengini açıyosunki mesela ben koyu renkten hoşlanıyorum
Partnrme guzel gorunsn istiyorum
Bnm hoşuma giymeyen onunda hosuna gitmez dedim ve burdaki yorumlr yüzünden
Size bisey sorablrmym spor antenrsnz sanrm
Arkdsm 40 kilo falan vericekte sarkma olmasindan cok korkuyo spora gidiyo oda l karnitine diye bir yag yakici tavsiye edilmis siz kullanmasni onerirmsnz yoksa zararlimi ve sarkmlra gelirsek bu ilacmi desem bilemedim ama proteinde iceriyomus bu yuzden sarkma olusmasni engeller mi
1 soru dha :)) sivi ve tablet arasinda icerik olarak bir fark var mi
sarkma yaşada bağlı ama antreman yaparak kilo verirse sarkma yapmaz bunun garantisi verilir.bahsettiğin destek ürünleri protein içerir çünkü seni tok tutmakla görevlidir.vücut tok kalır ama içindeki belli başlı besinler sayesinde (protein,karbonhidrat) zayıf düşmez.vücut tok kaldığı içinde yağları yakar.dönem dönem kullanıyorum özellikle yaza girerken bir zararını görmedim. bu konuyla ilgili çok şey var yardımcı olmayıda çok seviyorum ekle beni ya da mesaj at
19 yaşında sorun bende degl ki arkadasta
Teşekkür ederim baya agliyo sarkcam diye umarm dediginiz gbi olur
:)) valla ben deglm
:) ama kinaye sezdim
Karbonat tuz limon karıştır pamukla sür. çok az da olsa rengini açar.
Yakmaz dmi
çok az yakacak, sık sık yapma, tahriş edersin orayı.
Günde 1 defa mi yapayim
Bak saka degil dmi
karbonat ve tuz daha az olsun, sulu olsun biraz. yara falan olmasın o bölgede.
her gün değil günaşırı yap.
Gun asiri derken
bir iki gün arayla. neden renginden rahatsızsın?
Benim icin guzel görünmüyo acik renk olsun istiyorum
Vajina ten renginden cok az koyu anus kahve
bizlerin de öyle. durularken banyoda çok az sirkeli su da bu konuda yararlı olabilir.
ama içine kaçırma yakar.
Hmm tamm teşekkür ederim :)
koyu renk güzeldir :) tatlı durur çikolata gibi :)
Çikolata gbi degl canim o kdr abartma sadece koyu biraz
yinede tatlı olur ya bembeyaz olursa çekici olmaz bence, hafif koyu olmalı takılma böyle şeylere :)
:) tamam o zmn
sıkma tatlı canını :) her türlü gideri vardır eminim :)
Haha :) tamam Teşekkürler
öncelikle böyle bir krem varsa ben de bilmiyorum ancak rengini açtırmak için yapılan lazer işlemler var. yaş sınırını bilmiyorum ancak 16 veya 18'dir, gidip yaptırabilirsin gayet kolay bir şekilde :)
Anal için bleaching kremler var Unisex sanırsam pigmentleri düzenleyerek normale döndürüp daha sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor
gizlilerden biri fena cevaplar vermiş soruya yetmedi mi kardeşim :D
kireç sür. kremle falan uğraşma kljasdşlasd
Adfgh
Böyle bişeye neden ihtiyacın varki
Anus kahve vajina normal renktn cok az dha koyu ama bn beyaz olsun istiyorum
Hmm oylemi dersin ama hayallerinizde pembe vajina var?
:) buna sevimdim teşekkür ederm
Sekilde bisey yok memnunum
Iyi aksamlar :)
Seninki degildi herhalde bu sekskolik
gayet seksy duruyor esexkolik :)
Çamaşır suyu (ACE) Domestos kullaan :D tuvalet fırcasıyla fırcala beybeyaz olur canım
Hahaha espri anlayışına hayran kaldım canim
Jiletle almiyrm zaten hep bebe yagi falan surerm ama pudrayi deneyim
erkekler icin rengi diil sahibi onemli
Sahibini seviyosan her türlü diyosun
benim icin gozleri gulusu bakisi saci onemli. sonucta vajinaya kafami sokmayacagim. o isi benim ufaklik halledecek. ona bakarsan benim penisimde biraz kara renkli ben takmiyorum bile
Oral yaparken?
:)) erkegime en iyi sekildr gorunmek istiyorum
peki erkeginmukemmel mi
Benim gözümde dayanılmaz
kiskandim o erkegi... belki de onun gozunde de sen dayanilmazsin olamaz mi?
Oyle soyluyo suana kadar herseyimi begendi ama yinede cekiniyrm onuda gördü aslinda
siz kizlara akil erdirmek zor... begeniriz suc begenmeyiz suc... oran koyu renkli ise demek ki esmersin eee esmerin tadi dedikleride bu olsa gerek
Acik bugdayim beyaza yakin
Vajina cok az koyu anus kahve
koyu kahve birisin yani... ne diyelim ALLAH sahibine bagislasin gozumuz yok olamazda
Hayir ya acik bugday beyaza yakinim
koyu kahvesin yani... ne diyelim Allah sahibine bagislasin
bosuna kafana takiyorsun bence
ACIK BUGDAY BEYAZA YAKIN
anladim beyaza yakinsin.. harika renk bence
2 defa yazmissn illa koyu kahve diyede
Orasi biraz koyu iste
ozur... yazdigim gitmedi sandim ondan 2 kez yazdim yoksa art niyet yok
:) hmm tamam yanlış anladim
cok sakin ce anlayislisin merak ettim ne is yapiyorsun
Okuyrm
kolay gelsinn okumak ogrenci olmak zor.
Teşekkür ederm bencede zor
her zaman boyle anlayisli ve sakinmisindir.
Evet sinir bozucu mu
aksine huzur verici... boyle bir sitede seviyeli ve anlayisli bir bayan... tskkr ederim
:)) sevndim bende teşekkür ederim
her ne kadar kim ne ne oldugunu bilmesemde
neden gulumsedin?
Ne soylicegmi bilemedim
gulumsemeyi seviyorsun demek ki... bayana gulumseme yakisir
Evet severim
profilini merak etmedim desem yalan olur... kimbilir bilmedigim hangj yonleriniz var
Pek yok farkli yonum klasik biriyim
kullanilan kelimeler kisinin aynasidir... sen kendini istesende kurdugun kelime kadar a latamazsin
:) teşekkür ederim
rica ederim... bu iltifatlarimin sonunda bir talebim olamaz senden... gercekleri yazdim. erkek arkadasin cok sansli...
:) sizinle beraber olan sevglnzde varsa cok şanslı
dogru yazdin... varsa... ;)))))
Olcak kisi cok sansli o zmn :))
sanirim bu kiş ta yalniz geçecek
Belli olmaz
belli olsaydi su an sevgilimle olurdum boyle bir sitede diil... mesaj atiyor olurdum ona... offffffff yine hatirladim yalnizligi... sevgilin de okuyor mu
Aniden sevgln olablr dedim yani
Evet ama ben ciksam :s
peki memnun oldum. her ne kadar bir daha yazamayacak olsamda sana gorusmek uzere..
Bende memnun oldum :)
Görüşmek uzere
gizlisin..
Belki burda
:)))
Teşekkürler :)
rica ederim .anlayışın için .terslemediğin için .yardımcı olmak istedim
Niye tersleyim ki :)
size özel bir konu belki farklı düşünebiliridi başkası olsa
Yok canım Estağfurullah
çok naziksin teşekkür ederim
Bn teşekkür ederim
rica ederim allaha emanet ol
Sizde
Bırak olduğu gibi kalsın oranızla uğraşmayın bari
seni rahatsz eden sadece rengimi
Evet
fizik olarak nasıl görünüyorsunuz..? hmm nasıl desem performansınız..? ya da bunu etkileyebilecek başka bir olumsuzluk var mı
Çatlaklarım var biraz
Performansm güzel :))
Yok
eski kız arkadaşımdada vardı. doğumdan sonra genellikle kadınların en büyük belası ya da kilo değişimlerinde. ama dediğimiz gibi yatakta mutlu görünmeniz vede karşı tarafa özgüven aşılamanız gerekir. bazı şansızlıklardan dolayı görüşmüyorum. ama hala aklıma onunla geçen zamanlarım gelir
Kilo alip vermekten benimki maalesef
bak benim gibi düşün. dünyanın en güzel kadını olsun. ama yok oram acıyor. buramdan gıdıklanırım. saçımı bozma gibi tripler olgün bir erkeği cinsellikten soğutmaya fazlasıyla yeter.. ben böyle bir kadın istemezdim doğrusu :)
Tabiki
sürtünüyor musun..? gerçek bir cinsellik yaşadın mı
Yaşadım evet
vajina kaslarını kullanabiliyor musun..?
Kegel mi evet
Nedrn soruyosun bunlari
hiiç kusura bakma abarrtım galiba
ne bilim sosyal bir kızsın merak etiklerimi sormak istedim :)
:) kac yaşındasin?
27.. sen..?
20 ismin?
aslında utangacımdır. butip şeyleri sözlü konuşamam beyaz tenliyim kızarırım. hmm isim mahmut. senin..?
Hadi ya :)) senem
memnun oldum. napayım allahta böyle yaratmış beni :p konuşmayı çok severim ama hayatıda hızlı yaşarım ama yapı işte.. Sen hayatı nerede yaşıyorsun :)
Brnde memnun oldum
Manisa'da sen?
izmir bende ama soğuk bir İzmir :) sıkıcı bir gece
Öylemi izmirde sıkılnrmi
Brn cikmak zorundaym iyi akşamlar
peki arada yaz laflarız ;)
:) tamam
iyi geceler
nabersin
Iyilik senden?
iyilik nolsun sabahın köründe kalktık yine :-/
Kaçta kalktin