Sorum gayet açık merak ediyorum cevaplar ciddi olsun.
Finansal kölelik nedir?
Finansal kölelik nedir?
Amerika, İngiltere, Avrupada 'oldukça' yaygın. Polis kayıtlarına geçen ölüm, yaralama, tecavüz vs olayı yok bu mevzudan. Netteki binlerce yorumlar da okunduğunda ' sıkıntılı' 1 olay olmadığı görülecektir ztn. 2 kişinin karşılıklı ( haberli, istemli) iletişiminden oluşan bir durum, zoraki sömürü yok. Birçok erkek hoşlandığı kıza bir şeyler almak ya da yeni gördüğü bir kıza bir şeyler ısmarlamak ister. bu onun biraz ileri götürülmüş hali ; içinde 'kölelik/ edilgenlik' barındırıyor. Beraber olmak istediği kıza ( cinsel anlamda) hediyeler almaktan çok farklı bir durum bu. dominant , bakımlı seksapalitesi olan bir kız köle için cazibe merkezidir. bunu iyi manipule ettiği sürece daha çok çeker. Kölenin' ben şunları aldım hadi şimdi bir öpeyim' ya da cep faturanı ödedim şu çizmeyi aldım hadi şimdi yatalım gibi bir durumu/söylemi yoktur. zaten ' mecbur oldugu' bir şeyi yapıyordur bunun için ona gülmeniz, teşekkür etmeniz, borçlu hissetmeniz, iyi davranmanız gerekmez. ille de bir şey aldı/ ödedi diye o an için ' ödüllendirmeniz de gerekmez. Sahibe ister evini temizletir ister kontür aldırır cep faturasını ödetir ister kitap ayakkabı aldırır hatta isterse erk arkadasına gömlek, bu onun keyfidir. karşılık? Zaten emir almak , aşağılanmak, edilgen kölenin manevi/soyut "kazancıdır " sahibesinin ona ödül ( ödünç) olarak verebileceği çizmesi, ayakkabısı vs ise maddi kazanımı , sahibe 3-5 tokat , tekme atacak olsa gıkı çıkmaz , kaymaklı ekmek kadayıfı yiyorum deyip işine bakar.. maddi imkanları elverdiğince kölelik yapmaya çalışır , kız kalkıp araba da pırlanta yüzük de isteyebilir ama uçmamak lazımdır. Ufak kalemler birikir bir ederi, degeri olur. zaten harcamasını yapacagınız şeyin parası cebinizde kalmış olur, siz de onu başka yerde kullanırsınız
Tayt& çizme giyip köleyle alışverişe çıkmanız dahi onun için bir ödüldür ;göreceği/ bakacagı ama dokunamayacagı , onun olmayacagını bildiği bir hazine önündedir...
Bilen biliyor köleliği aferin..
27 yaşındayım, eğitimli ve kültürlü biriyim, maddi durumum da iyi çalışıyorum. Fakat finansal köle olmaktan ziyade, ciddi bir sahibem olmasını istiyorum, olayın sadece fetişlerden ibaret olmadığını düşünüyorum, insanın içinde olmalı...
@kaganadolu bana ulaş
Finansal kölelik, köle olan erkeğin hiçbir cinsel ilişki olmadan, olma umudu da olmadan, efendisinin her türlü maddi ihtiyacını karşılamasıdır: kredi kartı borcu, kira, fatura ödemeleri vs. sorgusuz sualsiz köle tarafından yerine getirilir. efendi isterse kölesini ödüllendirebilir.
Kölemisin?
Finansal kölelik şimdi ki zamanda parayla seans verilmesi ama köle sahibe ilişkisi bir yaşam tarzıdır . Köle elinde ne varsa itaat etmek gibi her şeyini sahibesine sunar. Sahibi kolesini aşağılayarak onu ödüllendirir. Bir çok degistirilerek sekillenmis uygulamalar vardır bunlar köleye ve sahibeye göre değişiklik gösterir.
Baya iyi anlatmissin hee. Ama bizim ülkede zor böylesini bulmak. Ben sadece ayak fetisti olduğum halde sapıklık olarak görürler diye içimde saklıyorum bulacagimida sanmıyorum :)
Harika özetlemişsiniz Efendim
Keşke kendimi size teslim etme şansım olsa
@Serkan571907 ararsan bulursun ayağına gelmesini bekleme
Finansal köle arıyorum
evet var benımde fınansal kölem dalga gecmıyorum kontorum'den paraya kadar alıyorum ve en guzelı karşılıksız ve ısteksız olması. 2 senedır devam edıyor.. ve gayet memnunum
ben de bulmak istiyorum
suan buradamsn onlıne mısn?
Kesinlikle
@system990 finansal kolelik yapabilirim isteyene
Arayan buluyor tövbe tövbe
@ozguro34 işte seni takdir ve tebrik ediyorum özetlermiş içimden geçenleri. Lan sizler yüzünden ne sahibeliği ne sahiplik yapılamıyor. Bir siktiein gidin ya
@KleopatraSultan 27 yaşındayım, eğitimli ve kültürlü biriyim, maddi durumum da iyi çalışıyorum. Fakat finansal köle olmaktan ziyade, ciddi bir sahibem olmasını istiyorum, olayın sadece fetişlerden ibaret olmadığını düşünüyorum, insanın içinde olmalı...
Efendim arayışınız devam ediyor mu acaba
istiyene finsal kölelik yaparım arkadaşalar
bende istiyorum bulmal
@slaveservant ben istiyorum
@slaveservant ben
2 sene ve hala devam, cok agresif ve acimasiz bi somuru olmus sizinkisi, bi kac kole daha yapip yaysaydiniz yuku bari sadece birine 2 sene yuklenmek yerine,
Benimle iletişime geçebilirsiniz
Cevap
78Cevap
Suistimale açık bir konu. Zira istemenin sonu yok. Pırlanta, araba, ev, yat vs her köleden istenemez. Onları alacak köleyi de bulmak muhtemelen epey zordur.
Ben 5 yaşından bu yana ayak fetişisti, 9 yaşından bu yana köle ruhlu biriyim.
Kölelik ve fetisler konusunda çok tecrübeliyim ve birçoğunu senelerce yaşadım.
Amerika da yaşıyorum. Amerika da çok sayıda fetish partisine katıldım. Genelde çoğu zindanlarda yapılıyor. Evlerde yapılanı da var elbette ama içerikler değişiyor zindan dışına çıkıldığında. Köleliğin tabiatında hizmet ve itaat etmek olduğundan, köle sahibesine ya da sahibine birşeyler sunmak, ikram etmek, hizmet etmek, satın almak ister. Bu maddi ya da maddi olmayan şeyler olabilir. Mesela evini temizler bulaşıkları, çamaşırları yıkar, ütü yapar, cam siler, tuvaleti banyoyu temizler vs. Ya da maddi olarak imkânı ölçüsünde birşeyler satın alır ya da ödemelerini yapar. Ayakkabı ya da kıyafet alabilir. Kirasını faturalarını ödeyebilir. Yeme içme giderlerini karşılayabilir. Cuckold ilişki türünde köle aldatılan bir eş, bir sevgili ya da herhangi bir li bile olabilir. Kadın kocası ya da sevgilisiyle veyahut başka erkeklerle takılıp eğlenirken köle sadece hizmet ve itaat eder. Sahibesi ve onun yanindaki erkeğin yemek faturasını öder, eve gelirken şarabını alır. Sahibesi eşiyle ya da sevgilisiyle evde güzel zaman geçirirken eğlenirken hatta romantik şeyler yaşarken köle onlara hizmet eder. Ickilerini getirir. Hatta cinselliğe hazırlar. Erkeğin cinsel organını sahibesi için hazırlayan kölelerdir genelde cuckold olanlar. Hatta cinsellikten sonra cinsel organları yalayıp temizlemek ve yutmakta görevidir. Fetişizm genelde sadece ayaklarla ilgiliyken, köleliğin sonu uçağı bucağı sınırı yoktur.
Ben evlenip eşine hizmet etmek isteyen kölelerdenim. Ömür boyu bir sahibeye hizmet etmek onun kölesi olmak istiyorum.
Tabi herşeyde olduğu gibi uzun sürmesi için uyum ve birbirini tamamlamak çok önemli. Finansal ilişki de her iki taraf uyum içinde değilse uzun sürmeyecektir.
Ben finalsal köle arıyorum nerde bulabilirim
Orospuluğun adı finansal sahibe olmuş..! para karşılığı sattığınız bedeniniz vajina değil diye masum gibi gözükuyor olabilir sizce tabii köle vardır sahibe vardır öncelikle sizin şu finansal sahibeye gelelim gerçek sahibe ruhen ve bedenen doguştan dominant bir karakterdir kendisini bildi bileli insanlarla dalga geçme aşagılama hatta fiziksel asagılama gibi hazları içinde besler zamanla yaşı geldiğinde sahibe olabilir bir sahibenin kendi içinde oluşumu bu şekildedir bu tamamen sahibeninde zevk alma eylemini gercekleştirir para için yapmaz çünkü kendiside bundan zevk alır birebir normal cinsel ilişkiye gerek duymazlar sahibeler organzm olmak istedigi zaman klitorisini kölesine emrettiği şekilde uyarmasinı isteyebilir dil olur penis olur el olur sahibe ne sekilde istediyse artık anliyacağiniz gercek sahibe paradan değil egosunun yücelmesinden zevk alır ve gerçek karakterli sahibe para talep etmez çünkü bu zevk işidir gelelim köleye şu an bu etrafinizda yorumlarda ya da kendisini belli eden tüm kole gibi gözüken kişiler evet hepsi köledir çünkü onlar sadece ruhen ve bedenen zevk almanın peşinde olan insanlar para talebi için değil yani kölenin sahtesi olmaz köle köledir sadıklık derecesi olmaz kölede sadece ayak fetişi olan her kişi köle olamaz koleden pek bahsetmeye gerek yok şu finanssl sahibeler ortami firsat bilip ayıp yapmasi fetiş ve bdsm camiasının adını lekemekden ucuzlaştirmakdan başka bir şey değil seans alanlara lafım pek yok çünkü piyasada açlık var sahibe yok meydan kendini sosyal medyada görup finansal sahibeliği atılanlara kalmis durumda zevkler satılamaz satın alınamaz.
Finansal kölelik, köle olan erkeğin hiçbir cinsel ilişki olmadan, olma umudu da olmadan, efendisinin her türlü maddi ihtiyacını karşılamasıdır: kredi kartı borcu, kira, fatura ödemeleri vs. sorgusuz sualsiz köle tarafından yerine getirilir. efendi isterse kölesini ödüllendirebilir.
Normalde böyle yazıyor ama bir kaç kişiye denk geldim karşılık istiyorlar dediler
Asil amaci bu onlar sağdan soldan duyma kendilerine göre yorumlama yapıyor nasıl ki bir köle sahibinin dedigi dışında bir şey isteyemez finansal köle de bu
Anladım teşekkürler
Rica ederim iyi aksamlar
İyi akşamlar
Teşekkürler
Finansal köle istiyorum
var canım, bır tane arkadaşım fınansal kölelik yapmak ıstıyor ıstersen bır konuş ?
Ciddi misin
@maisi gerçekten mi
napıyosun öldün mü kaldın mı? uğramıyosunda buralara adamım :))
@sessizslv sessiz ne işin var burda ya milleti kandırıyon
Bende finansal köleniz olabilirim efendim
finansal sahibe ,sahip, ya da finansal kölelik para karşılığı seans veren kişidir
finansal sahibeler daha cok tercıh edilir yani kadına para ödersınız mesela seansı 500 tl gıbı 2 saat falan surer bu seans size sahıbelık yapar kölesı olursunuz tabi bu fetişinize gore değişir aklınıza gelebılecek her turlu fetişizm yasanır bu ilişkilerde tamamen bedenınızı ona teslım edersınız
Seans verenler sahibe değil öğlende gel.
Merhaba Efendim bir Xper olduğuma bakmayın daha önce de hatta bu soruya yanıt vermiştim yanıtım duruyor ama hesabım silindi, aşağıdaki yorum sahibi benim iki bayana bir buçuk yıl kadar reel kölelik yaptım beş ay kadar da finansal kölelik deneyimim oldu bayan hakimiyetini benimsemiş tamamen pasif feminen erkeğim aidiyetimi sunacağım sahibemi arıyorum ilgilenir misiniz
bir kitapta şöyle okumuştum "kapitalist ülkelerde işçi az maaş alır fakat çok çalışır,hakkını da hiç bir şekilde alamaz çünkü işyeri sahibi ile başta böyle anlaşmışlardır.işçinin bu durumda işten çıkma hakkı vardır ama bu sefer açlıktan ölmek ile karşı karşıyadır" hatırlayabildiğim bu kadar uzun zaman önce Türkçü olmama rağmen okumuş ve biraz solculuktan etkilenmiştim.
Merhaba Efendim ben bayan hakimiyetini hayatın her alanında benimsemiş tamamen pasif feminen köle erkeğim aidiyetimi sunacağım her dediğini yapacağım dominant sahibemi arıyorum iki bayana bir buçuk yıl kadar kölelik yaptım deneyimim var dilerseniz cd olup bayan kıyafetleri giyiyorum ilgilenir misiniz efendim
Köle ruhlu biriyim fakat bunun sadece finansal olmasını istemem. Tam anlamıyla hizmet edip (ev işleri, yemek, ev içinde hizmetçilik emredilirse cinsellik ki bunu ben bunu bir şekilde kölenin düşünmesi bile kabul edilemez.), gelirimi de efendime teslim etmek onun harçlığı ile hesap vererek yaşamak isterim. Ama bunu ciddi bir ilişki ya da evlilik olarak istediğim için işim zor.
bana kölelik teklif eden kişi başka bir ülkede böyle bir ilişki yaşadığını söyledi. yıllardan beri birliktelermiş benim kendisiyle iletişimi kesmemin sebebi de bu oldu diyebilirim. bildiğim kadarıyla köleler tamamen sadık olmalılar bir köle nasıl iki ya da daha fazla sahibeye sahip olmak ister? bir arkadaşıma anlattığımda bu tarz şeylere sahip olmadan uyduran ve onun fantezsini kuran çok fazla insan var dedi. aslında mesajı yazmaya, üzülme sen de bulursun tadında başlamıştım ama hayale dönünce iş olmadı.
Bir kölenin 1'den fazla sahibi olamaz, gerçek bir köle ise de zaten herkese kuyruğunu sallamaz. Belli ki sizin karşılaştığınız kişi gayet sahibesi olmayan ya da fazlasıyla sadakatsiz bir tip. Gerçek bir köle bırakın sahibi varken yeni bir efendi bulup ona para yollamayı, ondan izinsiz bir insan ile bile konuşamaz. Köleliği fantezi sanan çok kişi var fakat bu yaşam biçimidir, uygulayamayanların kirletmesi çok acı.
finansal kölelik yapan çok mitress var konuştukalrımda elbette köle olmak isteyen çokta gercekten senin dedğin şeklide köle olmadıktan sonra napcan illşki peşinde olan sado mazo tipler hepsi bdsm ye yakışmayan anlamıyanlar
Finansal kölelik genelde bedenini 3 5 kuruşa satan insanların işi yapan hala vardir İnsan gibi evlenip yuva kurmak yerine bu yola gidenlerde ne biliyim nasıl rahat yatarlar
Ben daha önce kölelik yaptım efendim hem reelde hem finansal olarak güven ve Gizlilik ortamı oluşursa köleniz olmak isterim
Finansal köle arıyorum yaz bana
Finansal köle arıyorum
Finansal köle arıyorum mesaj atın
ben sadece finansal köle isterim, belki ev işi falan da ama cinsellik istemem.
Hem hem finansal hemde wv islerinizin tamamini yapmayi isterdim siz sadece keyfinize bakin
Bende finansal kölelik yapmıştım bir ara, sonra oda zevk vermemeye başladı ve gerçek köleliğe yöneldim. Zaten aseksüel biriyim hiçbir zaman cinsellik amacıyla yapmadım.
hem ezcen kullancan beni birde üzerine paramı vercem reel köleler bile karşılığında para vb şeyler alır :D
Bişey sorucam. ben kölenizim beni ezin aşağılayın diyen birine hangi kelimelerle konuşulursa köle olanın hoşuna gider.
hepimizin içinde olduğu durum. bütün bir ay eşek gibi bankalara olan borcumuzu ödemek için çalışıyouz ya. işte hepimiz o bankaların finansal kölesiyiz.
İçine cinsellik dahil olmadan bu ülkede kimse sana beş kuruş vermez bedavaya he başlangıçta öyle söyler yüzünü sonra gösterir :D
kadınlara cinsel olarak yaklaşmak için dangalakların uydurduğu aptalca bir kalıp.
güvenmemeli miyim yani bu tarz heriflere?
@orangemania tabiki arkadaşım ya. Siz aklınizi nerede unuttunuz. Bu nedir ya valla gidin işinize. İyice salakliga vurdunuz ha. Kızlar aman dikkat lütfen bu tur saçmalıklara inanmayin, ne kadar ihtiyaç duysanizda kesinllikle bu tür karşılıksız diye süslenmiş kelimelere ve aşşagilik heriflere inanmayın...
@orangemania güvenmek kim olduğuna göre değişir.
Bu her durum için geçerlidir her bakkal, her kasap, her market, her siyasetçi, her kadın, her erkek güvenilir mıdır? Kölelerin içerisinde de var güvenilir ya da güvenilmez tipler. Amacı sadece cinsellik olup ben köleyim ben fetişistim diyenleri de gördüm. Her ilişkide olduğu gibi köle/sahibe ilişkisinde de önemli olan birşeyleri yaşamadan önce birbirine güvenecek kadar tanımak ve her iki tarafın ne istediğinin ne beklediğinin önceden konuşulup bilinmesi.
bırak entellektüel ağızları.
git zengin koca bul hiç girme o işlere. özellikle sonradan görme bu ülkede :D
3 pazarda bır pazar tatıl.. sabah 8 de mesaı baslar aksam 7 de bıter toplantı fılan derken cıkmam saat9 bucuk... Sence varmıymıs?
Hepimiz köleyiz arkadaşlar
Ben de Ekonomik Köleyim
Kole
kadınları kandirmak için tiyatro ceviriolar adına kölelik mi diyorlar..😂zaten iliskiler arasinda yeterince insan yalan dolanla oyun oynadığı yetmez birde böyle saçmalıklar.. beyin belliki şeyine kaçmış bu kişilerin
bir erkek ancak bu kadar salak olabilirdi herhalde
özgürlük varken kölelik ne demek, saçmaladınız iyice, normal cinsellik neyinize yetmiyo
herkesin kendi fantezisi. işeyen eden de var onlara da "ne saçmalıyorsunuz yhaa" mı diyeceksin. milyarlarca insan var ve her birinin hoşlandığı şey farklı. sanki sen sadece "misyoner olsun yeter tamam işte" diyorsun. saçma saçma konuşma allasen.
@orangemania ne güzel belirtmişsiniz
Kardeşim nasıl bir kafaya sahipsiniz annamadım ki
finansal kölelik; insanların paraya tapmalarıdır. (özet)🌹
Bu konuya felsefik boyutta yaklaşan biri varsa tanısmak isterim. Olayın finansal kısmı sorun değil ama ilk amacı bundan zevk alması olmalı.
dun bı arkadaş soyledı bana düşmüyor kı şöyle paralı bı hatun parasını yıyeyım gülmekten camdan çıkıyordum neredeyse ((:
Bekarsa aramizi yap idare edecek kadar param var leni
Bende olmak isterim kole.ama ogrenciyim.finansal.olarak olmaz yani diger.turlu.ne derse yaparim.hizmet ederim.ama.yok.iste:s
İki bayana bir buçuk yıl kadar reelde kölelik deneyimim oldu finansal olarak da deneyimim var efendim. Arayışınız devam ediyor mu
Finansal köle ariyorum
Benimde vardı finansal kölem güzel oluyo öğrenciyiz aylık 400-500tl sömürüyodum :D
ya kaltagi
Arayışınız devam ediyor mu efendim
benım fınansal kölem var yaklaık 2 yıldır.. deneyımlıyım bu konuda :)
Oha anlatırmısın nasıl
yanı bu sekılde ınternette tanıstım ılk guvenemedım tabı ama sonradan para yollamaya başladı..
efendim acaba başka finansal kölelerde arıyormusunuz?
@cansusarı koleniz olabilirim
tamamen sacmalik psikolojisi bozuk erkekler sahibe arar
Ben de finansal kole ariyorum bulursan bana da gonder
Niye istiyorsun
Finansal enayiniz olmak isterim efendim
Merhaba ulaş
Cinsellik yoksa adam niye finansal kölen olsun enayi mi :D
Di mi ya
yeni öğrendiğim bir mevzu, ne konuşulur ne edilir hiç bilmiyorum açıkçası kimseyi aşağılamak da istemiyorum. okuduğum bölüm oldukça masraflı, masraflarımı halledecek köle (?) inanılmaz iyi olurdu.
Biraz akıl sağlığı bozuk olanlar yapar, Düzgün akıllı bir insan yapmaz.
Olabilir
Bende isteyene finansal kole olabilirim karşılıksız
Mesaj at
Banada yazabilirsiniz
@Papatya2122 istiyorum burdan mesaj atamam bir kontrakt verir misin kik kulanici adi bir sey olur kik uygulamasi vesaire
Mesaj at
Seni bir diksinlerde gör o zaman dominantı birader
Tam olarak ne demek anlayamadım
Özel anlatabilirsin bence
sadece sahibesinin maddi ihtiyaçlarını karşılayan köleler var. bdsm anlamıyla seks içerisinde olan değil bu, bir yaşama tarzı gibi düşün
Öyle şey mi olur kız
Finansal köle arıyorum daha önce hiç kölem olmadı cinsel hiç bir beklentisi olmıycak güvenebileceğim sadık ve güzel itaat eden bi köle varsa yazsın
Gerçekten cinsellik vesaire hicbir sey beklemeden sadece aşşağılanmaktan hoşlananıp bunun için para mı veriyorsunuz bu enayilik değil mi 🤣
Ayak fetişi amaç bende ayak fetişini seviyorum ama sadece finansal olarak köle olmuyorum gerçek olursa hiç sıkıntı yok ne isterse veririm
Saçma
bende sahibe arıyorum ama güzel olması lazım :) var mı öyle güzeller güzeli bir sahibe, güzelliğe karşı aşırı zafım var :)
canım arkadaşım sen kimsin Lan haddini bil arkadaşım kurusu kimse sahibinin görüntüsünü sorguluamaz
@mrvdfnbrc mervee?
ben de finansal kole ariyorum tanisip instadan wpden ulasabiliriz:)
Finansal köle arayışında olan varsa yardımcı olurum gerçekten sadık ve itaatkar biriyim
Mesaj at
Mesaj at
8 senedir finansal kolelik yapmaktayim. ilgilenen var mi acaba? gercekten şu an biri olsa iyi olur
Kafama uyan bir köle bulursam iyi odullendiririm
Bende vardi su an yok yeni bir bayan ariyorum acikcasi
ben de olabilirim ezgi hanım, lütfen mesaj atın :)
Kimse dönmedi geri
Arayan bulur biraz daha ara
@sugardaddy olurum mu ay burda ne kadar mal var olurum ne Lan sahibene ulaşırsın hemen itaate başlarsın
Finansal köleliği bilmiyorum ama köle olmak için bana yalvaran cok
saçmalık değil bunu y7aşamayan bilemez bn yaşıyorum ve halende oyleym birine
Ücretle yapılan zikirden kimseye hayır gelmez.
D::D
Ücretsizi de verecek kızı bulmak zor be gülüm
Siz şanslısınız elinizi şıklatın kim bakarsa o gece sizde
Ücretsiz bededenini verecek kızı bulmak zor diyom
Sen parayla yapılan zikisten zevk çıkmaz demişsin ya
@remzicoban2 zikis değil zikir demiş :D:D vayy ya
bu soruyla bir kez daha ne kadar paraya tapan iğrenç kişiliklerin olduğunu öğrenmiş olduk...
Bende karşılıksız bir köleyim
Sahibin var mı
Sahibesin bello
Hepimiz sistemin finansal köleleriyiz. 🤣
Finansal kölelik ne la? 😎
Ekmek arası extacy mi yedin gülüm be.
Ahahah ya ne tuhaf insanlarız be.
köle ararken köle olmada dikkt et cici kiz😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar