bir erkek arkadaşım oldu bundan bir kaç sene önce . ilk sevgilimdi . göğüslerimi çok bğenirdi . 90 falan bedenim irice göğüslerim var . arkadaşlarımda hep özenir ne güzel kıyafet çok güzel duruyor vs diye söylerler hep . çok övgüler almışımdır . neyse biz biraz birşeyler yaşadık . sonra göğüslerim onda hayal kırıklığı yaratmış . dışardan güzelmiş açınca çok yumuşak gelmiş . küçük memelilerin sert olurmuş da bilmem ne . eonların dokuları gelişmediği için sert olur heralde . sonuçta küçük memede yağ dokusu az oluyor . iride daha fazla oluyor . bu gerizkalı böle sevmezmiş ondan beni terk etti . olaya bak . bende üstelemedim . bahaneler uydurdu . neyse ama özgüvenim berbar durumda .
Cevabın nedir?
+1 yılSen onu boşver hatta tam tersine büyük memelilerde yağ dokusu daha gelişmiş, hücreler ve meme sinirleri daha sıkı ve canlı olduğundan büyük memeler her zaman sert olur. Bu aynı zamanda gündelik yaşantıyla da ilgilidir; sinir, stres, psikolojik rahatsızlıklar göğüsleri olumsuz etkiler erken sarkmalara sebep olur. Bir de şu beden numarasını çok takma canım önemli olan CUP ölçüsüdür bu da meme üstü ve meme altı ölçüleri farkıdır. Benim göğüslerim 85-C cup arkadaşlarım çok beğenirler ve gayet güzel ve toplu durur.zaten C cup en idealidir. Sen 90 beden kullandığına göre büyük ihtimal İzmirlisin çünkü İzmir kızlarının göğüsleri büyük ve sert olur, yağ dokusi iyice gelişmiştir.ve.hücreleri canlıdır :) Erkek arkadaşın da ayıptır söylemesi baya salakmış, hiç bir kız meme yüzünden terkedilir mi? O senin içindeki kalbe baksın önce. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılonda nerdee o akıl . onun aklı şeyindeymiş demek
- +1 yıl
boşver o zaman hiç kafanı takma derim :)
- +1 yıl
Büyük memeler her zaman daha sert olur diye birşey söz konusu değildir. Yağ dokusu az meme bezi dedikleri doku çoksa daha sert olur. Zamanla gogus hareketleri arttıkca ( çeşitli sebepler illa mıncııklatmak şart değil ) bu meme bezi dokusu kılcal şekilde yırtıldığında içerisine yağ dokusu dolmaya başlar bu da yağ dokusunun artışı ile birlikte yumuşamayı da beraberinde getirir.
- +1 yıl
dediklerin doğru ama büyük memelerdeki sıkılık ve hücrelerdeki canlılık da sertlik oluşturur. Benim demek istediklerim zaten genel anlamlarda elbette bazı istisnalar olabilir buna birşey diyemem ama fazla yağ dokusu memeleri yumuşatır yani dediğin gibi meme bezleri yırtılırsa eğer yağ dokusu artışı gözlenir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkesin ilgi alanı farklı aslında. Her ne kadar meme genel olarak cinsel organ sayılsa da, genel olarak bir de ekstra meme fetişleri var.. Mesela adamın biri 30 metreden TV de olan kızın göğüslerine bakıp biri küçük biri büyük demişti.. Dedim şaka mısın? :) :) hayatta anlamazsın normalde..
Cinsel olmayan bölgeye duyulan ilgiye fetişlik dense de meme fetişliği de var gayet.. Mesela benim için memeden cinsel zevk aldığım halde meme boyutların önemsizken ayakların kötüyse yandın :) :) Erkekler görselliğe duyarlı olduğu için bazı erkekler, hatta bence çogu erkek, kadınların bazı bölgelerini belleyip o bölgelere çok dikkat ederler..
Ayak, Bacak, omuz, kalça, eller vs..052 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun için kadınların vücut hatlarını çok fazla saklamaması lazım. Abartı giyinmek çirkin oluyo o ayrı tabi.. Yazında açık ayakkabı tabiki ;)
Soran+1 yılherşey fizik o zaman
Cevap sahibi+1 yılHerşey fizik demeyelim. O yanlış olur. Ama ön koşul fizik.. Fiziğin güzelse ilk yeşil ışığı alırsın.. Erkek senle tanışmaya gelir. Gerisi tabiki birbirini tanıma ve ortak özelliklerin bulunması yaşam tarzı vs vs...
Cevap sahibi+1 yılBu arada Fizik Mezunuyum :)
Soran+1 yılilginç . ben o kadından daha güzelim aslında . kime sorsan öyle der . kadının yüzü falan çok kötü kara teni . ne bileyim hiç çekici değil ama ona çekici geldi demek
Cevap sahibi+1 yılÖyle karşılaştırmalardan kaçın. Ben daha güzelim bu daha çirkin vs.. Zararlı çıkarsın açık ve net..
Ben eş ararken kadının elde tutulurluğuna da bakarım mesela.. Güzel kadın, güzelliğinin farkında olan kadın ekstra itici.. Mesela sarışın çayyolu tayfası vardır iyyyy...
Soran+1 yılben sarışın değilim kızılım . çok açık bir kızıl saçım hürremin gibi . bilmiorum ben yakıştırıyorum . saç rengiyle pek ilgisi yok bence elde tuturluluğun .çirkin tipler her zaman daha çok aldatır nedenide özgüvenleridüşüktür.güzel kadınların çevresinde çok erkek olur ama bak o konuda haklısın . dokağa çıktığında bile yanında erkek arkadaşın var ama yine bakıyorlar .
Cevap sahibi+1 yılAldatma konusuna hiç girmedim daha. O ayrı bir mevzu..
Saç rengi bir simgeydi.. Renki gözlü güzel kızlardan bahsediyorum işte.. Etrafında erkek toplanınca bir havalara giriyor bunlar.. Küçüklükten beri etrafı erkek dolu zaten. Metrolarda falan bile bir havalardalar bir artistlik.. Onlar itici bana göre..
Ben öyle herkesin peşinde koştuğu hep karşıdan bekleyen kadın istemiyorum.. Herkes peşinden koşsa dahi, kadın benim için çaba sarfetmeli, herşeyi benden beklememeli..
Soran+1 yılbenimde herkes koşuyordu çocukluğumdan beri . senin dediğine göre bende o tiplerdenim . boylu poslu beyaz tenli . rus sanıyordu herkes kapalı çarşıya gidince . ama hiç şımarmadım . aksine sevdim belki sevdiğimi gösteremedim olabilir ama çok sevmiştim . her zaman seven sevdiğini gösteremeyebilir
Cevap sahibi+1 yılişte %90 ı şımarıyor :) uğraşmaya değmez :)
Sevdiğini göstermeyen kıza da uğraşmaya değmez.. :) 3 günlük dünya..
Neyse.. Güya moralini düzeltecektik :D :D..
Cevap sahibi+1 yılNeyse, işin özü şu.. Vücudunu insanlar görsün (ayaklarını da görsün), beğenen gelsin.. Beğenmeyen defolsun gitsin :)
Ben derse kaçar. çok oyalandım.
Soran+1 yılöle zaten bende öyle düşünüyorum . çok beğenenler var sanırım bu ilk olduğu için gücüme gitti biraz . göstermedim sevdiğimi . gerekde yok . kimsenin egosu için kendimi süründüremem
Cevap sahibi+1 yılEgo olayı farklı.. Kendini süründürmene gerek yok kimse için. Ancak şunu unutma ki,
Sevgini göstermezsen, karşında kim olursa olsun seni terk eder..
Soran+1 yılöle oldu sanırım . ben bıraktım zaten gerçi sebepleride var ama neyse kısmet değilmiş . zaten daha iyisini hak ediyordum
Cevap sahibi+1 yıliyi bakalım. Herkes layığına kavuşur merak etme. Sen kendini bil. Ne istediğini bil. Ve sevdiğin kişi için mücadele et. Gerisi gelir.
Soran+1 yılya pek mücadele edemem ben ya ne öyle . erkek mücadele edicek . ben biraz eski kafalıyım
Cevap sahibi+1 yılGüzellikten gelen özgüven bu işte.. :) ben bunu sevmiyorum.. Tam olarak bunu anlatmaya çalışıyordum.. kızda özgüven olmalı ama bu kadarda özgüven olmamalı bence.
O zaman kendine limit koymuş oluyorsun.. Sen bilirsin tabi senin seçimin.
Soran+1 yıliyide öbür türlüde ne bileyim ilginç geliyor bana . tamam ilk adımı atabilirim hoşlandıysam ok . ama sonrasını ondan beklerim yani . benle yeteri kadar ilgilenmiyorsa beni şımartmıyorsa o adamı ben ne yapayım . ben mücadle vermek istemem . onun vermesi lazım o erkek ben bayanım . kadın olduğumu hissetmem lazım . çevreme bakıyorum kızlar koşuyor . adam aramıyor kız arıyor öyle olur mu ya . erkeğin nazlısını çekemem hiç
Cevap sahibi+1 yılİlk adımı erkekte atabilir kadın da.. O sorun değil zaten. Ancak benim dediğim kız da aramalı işte.
Öyle bir dünya yok. Erkekte kadında eşit.. Ben bunu savunurum. Tabi sadece kız peşinden koşarsa veya sadece erkek peşinden koşarsa bu iş benim için yürümez. İki tarafta %50 %50 peşinden koşar. Kadının ne ayrıcalığı var? Olay nazlılık meselesi değil, sevgini göstermek ve mücadele etmek meselesi.
Ben eğer seviliyorsam, benim için mücadele edildiğini görmek isterim. Mücadele etmeyen kadın sevmordr
Cevap sahibi+1 yılAslında bunu tartışmama gerek bile yok. Ben şunu bilir şunu söylerim.. Seversen mücadele edersin.Bana burda mücadele etmem desen de eşşek gibi edersin :) :) kadınları tanırım..
O yüzden diyorum zaten benim için mücadele etmeyen kadınla işim olmaz diye. Benim için mücadele etmiyorsa, beni zaten sevmiyordur, tartışmasını bile yapmam bunun, yoluma bakarım. Kimseden beni zorla sevmesini beklemem. Naz da yapmam. Sadece vakit kaybetmem o kızla, yeni insanları tanımaya çalışırım. Bu da benim için artı
Soran+1 yılpeki sence ben o adamı sevmedim mi
Cevap sahibi+1 yılBu sorunun cevabını ben nasıl verebilirim ki? Bana bütün detayları anlatman bile yetmez. Seni tanımam gerekiyor bu sorunun cevabını verebilmem için. Senden niye ayrıldığını anlayabilmem için de adamı da tanımam gerekiyor. Sadece seni tanıyarak da adamın niye ayrıldığını söyleyemem..
Ama ben bir kızın beni ne kadar özel gördüğünü, beni gözden çıkarıp çıkarmadığını şak diye anlarım.. Çünkü daha önce hem sevildiğim, hemde sevilmediğim zaman oldu.. Aradaki farkı çok kolay anlayabiliyorum.
Soran+1 yılbilmem bence ben sevdim . belki peşinden koşmadım belki gidip kapısında ağlamadım mücadele vermedim ama sevdim kendimce . o kadın gibi gidip kendimi rezil etmedim . oda senin gibi düşündü . o benim için micadele verdi dedi . sana bir tavsiye seni kimin gerçekten sevdiğini asla anlayamazsın . çünkü insanların içini gerçekten asla göremezsin .
Cevap sahibi+1 yılTavsiyen için teşekkür ederim öncelikle :) Ancak,
sevmek kadar sevgiyi göstermekte önemlidir. Eğer bir kadın beni seviyorsa ancak beni sevdiğini zerre kadar göstermeyip benim hayatımı zorlaştırıyorsa, onun sevgisini ben ne yapayım pardon? Beni daha az seven ama benim hayatımı zorlaştırmayan, beni mutlu eden ve sevgisini gösteren kadını tercih ederim.
Bu arada anladığım kadarıyla Senin sevdiğin çocuk sevgisini gösteren onun için rezil olan kadına gitmiş. Pek de mantıksız sayılmaz.
Soran+1 yılbence mantıksız . ben onu o kadından çok daha fazla sevdim . zaten benim ilk sevgiimdi . o kadın nasıl benim gibi sevebilirir ki onu . oda beni sevdi biliyorum ama egosu yüzünden kendini poppohlayanları seçti işte . ben hayatını zorlaştırmadım ki sadece gururlu davrandım ondan bekledim . oda peşinden koşanlara gitti . neyse bende birinle olunca ağlamasın ozaman mutlu olsun
Cevap sahibi+1 yılHahaha :)
Sana iyi bir ders olmuş bu.. Bak altta yazdıklarıma tekrar, ne demiştim sana ben? Hemde bu olayları bana anlatmadan önce :D :D Erkekler ilgi göstermeyen kadını unutup, kendisine ilgi gösteren kadına yönlenir demedimmi? Bu kadar iyi tespit yapılır ancak ;)
Sen kaybettin onu artık geçmiş olsun.. Bundan sonra hoşlandığın kişiyle gidip kendin uğraş, onun için mücadele et ki aynı şeyler tekrarlanmasın.
Şahsen bana denk gelseydin aynı şeyler tekrarlanırdı emin ol :)
Soran+1 yılbanane ya kendi kaybeder . demek ki kendine köle arıyormuş uğraşamam hiç . o gitsin başkalarının karılarını sevsin pohpohlansın . siz egonuzun esiri olmuşsunuz . ayrıca eziksiniz . dışarda güzel bir kadını taşımak zor tabi . herkes bakıyor . sizi kimse sllamıyor bile . okara sıçana kimse bakmaz zaten . ondan onla rahatça dolaşır . ama içinde hep ben kalıcam .
Soran+1 yılsizin gibiler aşk aramıyor köle arıyor kendine . bir kadın tarafından şımartılmak egonuzu okşuyor . ama aşk böle birşey değil . mücadele gerektirir . erkek her zaman daha fazla mücadele etmesi gerekir . erkeğin doğasında zaten peşinde koşma sahip olma arzusu vardır . böleleryle evlenirsiniz ama sonra başka kızlara içiniz gider .
Cevap sahibi+1 yılAşk gayet de arıyorum :) Erkeklerin daha fazla mücadele etmesi falan gerekmiyor o senin fikrin ;)
Ben zaten kimsenin peşinde koşmam da demiyorum :) her varsayımı kendin ürettin şimdiye kadar. Ve hiçbiri benim için geçerli değil. Sevilerek evlenmek her zaman iyidir. Sevilen erkeğin başka kızlara içi gitmez sen merak etme.. Hatta içi daha rahat olur terk edilecem korkusu olmaz. Eğer bir erkek sürekli bir kızın peşinde koşup onla evlendiyse, terk edilme ihtimali hep daha yüksek olur..
Cevap sahibi+1 yılBen çok iyi gözlemledim şimdiye kadar, hangi arkadaşım kız peşinde koştuysa hep daha az sevildi.. Ne zaman çok fazla çaba harcamadı, hep daha çok sevildi.. Gözümün önünde eski sevgilisine döndü kız aldattı arkadaşımı... Ben göreceğimi gördüm sen merak etme ;) yeterince tecrübeliyim..
Erkeği seven, erkeğin peşinde koşan kız iyidir..(abartmadığı sürece)
Soran+1 yılhiç sanmam . bir kere sevien erkek daha çok aldatır . bu hep böledir . sen duymadın mı kadınlardan okadar sevdim onun için hereyi yaptım ama yinede beni aldattı diyen öyle çok ki . aç arada burayı oku kzların yazdıklarını . her zaman ulaşılamayan cazip olur . bu herkes içinde geçerlidir . kaybetme korkusu yoksa zaten o iş bitmiştir benim gözümde
Cevap sahibi+1 yılTamam işte, benim dediğimde aynı şey. Seven değil sevilen aldatıyor. Arkadaşım sevdi, peşinden koştu kızın, mücadele etti ve aldatıldı. Ben aldatılmak istemiyorsam önce sevilmeliyim.. Kaybetme korkusu olan kadın da deli gibi mücadele eder erkeği için..
Sen diyorsun ki ben mücadele etmem erkek mücadele edecek.. Benim gözümde öyle bir dünya yok.
Soran+1 yılpeşinde koşan kızda aldatabilir bence çok yanlış düşünüyorsun ama şuda var kaçan kovalanır .
Soran+1 yılama o kız sevmiyormuş çocuğu . ben seviyordum aldatmazdım ki . benim isteğim benim için mücadele etmesiydi . armut piş ağzıma düş modunda olmamasıydı ilişkimin .
Soran+1 yılneyse ya olan oldu bitti gitti işte . daha konuşmakda gereksiz . tabi epey üzüldüm ama geçti gitti . siz erkekler bence rahatı seviyorsunuz . ben rahatlığı veremem kimseye üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılpeşimde koşan kız %90 aldatmaz kuzum :) Biz neler gördük neler. Zaten hiçbirşeye %100 diyemezsin bu doğaya aykırı. Ancak istatistiki verilerle konuşursak sevilmek ve peşinden koşulmak her zaman daha iyidir diyebiliriz.. Buna ister ego de ister başka birşey de.. Tercih meselesi. Ben peşimden koşan kız istiyorum olay bu.. Herşeyi erkeklerden bekleyen Artistin tekini istemiyorum..
Bu fikirleri elde etmemde çok haklı sebeplerim var ve bunlar da bana yeter..
İnşallah Aradığın kişiyi bulursun.
Soran+1 yıldemek oda senin gibi düşündü . peşinden koşanlarda aldatabilir bence . belli olmuyor bu . gururusuz kadından herşey beklerim ben . gururlu kadın yapmaz . ayrıca iki tarafınan koşmasına gerek yok . yürüseler birlikte yeter zaten .
Cevap sahibi+1 yılOlay aldatmak değil ki. Peşimden koşan kadın, sevildiğimi hissettiren kadın beni mutlu ediyor.. Benim derdim bu.
Erkeklerin peşinden koşan kadın gurursuz kadın da değildir ayrıca, güçlü kadındır. Kendinden emin, tuttuğunu koparan kadındır. işte ben böyle kadın severim.. Öyle mıymıy, erkek yapar erkek eder diye düşünmesin. Seviyorsam, onun için herşeyi yaparım, diğer kızların önünden alırım adamı diyecek.
Sonra da akşamları da ben kadınımın ayaklarını yıkıycam :) hizmet sırası bana gelcek :)
Soran+1 yılpüff sen bu egoyla asla ayak falan yıkamazsın . yıkatırsın anca . sen dominant bir karekter değilsin demek olabilir pasifsindir büyük ihtimalle . ben öyle erkek istemiyorum . asıl erkek tutuğunu koparıcak . elini masaya vurucak ne öyle karı gibi kaçan hiç işim olmaz . ben erkek miyim onu kovalıyacam . nazımı tabiki yapıcam ben kadınım . erkeğin mıy mıyı asıl çekilmez . kadın gibi naz yapanı .
Soran+1 yıltutuğunu koparan güçlü kadın ezik gibi erkeklerin peşinde koşmaz zaten koşturur milleti . bir mekana girer estirir her yeri zaten. koşmasınada gerek kalmaz . erkeklerin kıçını kaldıran kadın eziktir benim gözümde .
Cevap sahibi+1 yılHehe beni tanımıyorsun :) Yerine göre dominantım. Dominantım ki peşimde koşan kadın istiyorum. Karı gibi kaçan kim? :) Karı gibi kaçan erkek mi kovalanır sanıyorsun? hahaha :) güldürdün.. Tam tersine kimseyi sallamayan işine gücüne bakan parasını kazanan kendine güvenen erkekler kovalanır..
Ayak yıkama olayı bambaşka bir mevzu ;) onu o hizmeti yaptığım kadın anlar ancak.
Cevap sahibi+1 yılikimiz de aynı tip insanlarız aslında.. Bunun cinsiyet olayı değil önemli olan. Aynı kafa yapısındayız. :)
Soran+1 yıltamam işte güçlü kadın paraya pulu sallamaz . zaten kendide kazanıyordur . adamın kariyeri var parası var diye koşan kadın mı arıyorsun sesli güldüm vallahi . kardeşi çok komiksiniz ya . senden daha iyisini buluncada onun peşinde koşar . bence o tip kadınlara güvenme dımdızlak kalırsan bir gün ilk işi tekmeyi basmak olur sana . bak mankenleri görmüyor musun nasıl çatır çatır boşadılar herifleri . para işte . zamanında koşmuşturlar hemde nasıl ..
Soran+1 yılevet ama beklentilerimiz farklı bence . ben işte bu adamı çok sevdim ama koşmadım peşinden hiç . oda gitti . biri daha var hayatımda şu an . bilmiyorum koşsam mı acaba ama işe yarayacağını sanmam zaten uzak bir memlekette .
Cevap sahibi+1 yılKadınlar öyle ki zaten, iyisini bulunca gider. Hatta herkes öyle.. :) bu zaten bir gerçek... Paraya güvenip gelmicek tabiki. Ama herşeyi tam olan erkekleri sever kızlar.
Neyse, ben çıkmak zorundayım malesef. :(
İnşallah aradığını bulur, kendi peşinde erkekleri koşturursun :)
Soran+1 yılkoşuyorlar zaten . ben istediğim gibi birini bulamadım sadece . herkes öyle değil . ben sevdiğim erkekten daha iyilerinide buldum daha paralı daha kariyerli ama onu aldatmak aklımdan geçmedi . kendi bıraktı . ben sevince başkasını gözüm görmez . ama haklısın herkes ben değil ki
Cevap sahibi+1 yılO ilk aşk güzelim. O günlerin artık geride kaldı artık. :)
Artık bir erkeği sevsen de gözün başka erkekleri görecek :) o şekilde bağlanmayacaksın kimseye. O evrelerin hepsini gördüm gözlemledim ben :)
Sevdiğinden başkasını görmeme olayı ilk aşkta olur genelde :)
Memelerden nereye geldik bu arada :D :D soru cinsellikle başladı şaka gibi :D :D millet genelde başka konulardan memelere getirir. Biz memelerle başladık şimdi nerdeyiz :D
Soran+1 yılama cidden göğüslerimi eleştirmişti pislik herif .. evet haklısın artık saf değilim . ve erkeklere güvenim sıfır . biriyle olsam bile körü körüne bağlanmam . ilk aşk çok farklı birşey . bir kadının ilk aşkı ilk sevdiği ilk sahibi olmak sanırım önemli olan . gerisi zaten mantık için geliyor gibime geliyor benim . şimdi biri olsa mesela dediğin gibi okadarda bağlanmam büyük konuşmayayım ama neyse ...
Cevap sahibi+1 yılHehe :) Göğüs olayını anlamıyorum mesela, o işin uzmanı o :) Bence yumuşak göğüs daha mantıklı, kadınların özelliği zaten yumuşak deri. :) ben şahsen göğüse dokunsam yumuşak olsa daha bir hoşuma gider öpmesi mıncıklaması falan :) Sertlikte ne buldu anlamadım :)
Erkeklere güveninin 0 olması salaklık bence, hayatında güzel şeyleri yaşatacak tonla erkek var.. Gidip en artist adamı beklersen başına bunlar gelir tabi.. Sana yaklaşamayan erkekleri düşün. Onlar varya onlar, seni göklere çıkarır..
Cevap sahibi+1 yılSiz kızlar, gidip artist kimseyi sallamayan, önüne gelen kıza iltifat eden erkeklere aşık oluyorsunuz, ondan sonrada sonu hüsran oluyor doğal olarak...
Sadece senin için konuşmuyorum, genel durum bu... Hele senin gibi böyle rus tipliler falan hiç bakmaz saf erkeklere... İlle yakışıklı olcak artist olcak bilmemne..
Soran+1 yılAy benimki cok yakışıklı ydi sanki.ben ondan bin kat guzeldim.pislik iste .aksine ben hic yakisiklilardan hoslanamiyorum
Cevap sahibi+1 yılAhahaha ;)
+1 yılÇok mu mıncıklattın naptın. Çok mıncıklatınca kas dokularının arasında yağlar birikmeye başlıyormuş ondan yumuşak oluyormuşta o bakımdan sordum. Bence sorunda değil çözüme odaklan. Biraz fitness ile gögüsleri sıkılaştırabilirsin. Ayrıca kremler falanda var onları da kullanabilirsin de krem işi pek mantıklı gelmiyor bence ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılben memnunum göğüslerimden ki . gayet seksi bence . herkes özenir zatenn . hayır çok mıncıklatmadım tabi hemen çektim kendimi
- +1 yıl
Herkes özeniyorsa iyidir heralde ellemeden bişi diyemem :P
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
29Cevap
+1 yılBir kadının en erojen bölgelerinden birisi de göğüsdür.
Sıkması, öpmesi, okşaması süper olur. O takoz herif senin kıymetini bilememiş, vur tekmeyi gitsin.
Göğüs candır, lokumdur, harikadır, muhteşemdir...
Aldırma sen ona, elindeki kuşun kıymetini bilememiş kaçırmış, kendi salaklığına yansın.02 Yorumla
Soran+1 yılküçük meme daha seksiymiş
- +1 yıl
Madde 1: Memenin her türlüsü seksidir.
Madde2: Memenin büyüğü daha seksidir.
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Senin adına sevindim arkadaşım böyle bir kazmadan ayrıldığın için.Ama üzülmene ve özgüveninin berbat olmasına gerek yok göğüs ölçün ideal seninle göğüslerin için evlenecek adam zaten adam değildir.Göğüslerinin yumuşak olmasıda önemli değil kişiden kişiye değişir bu aksine birleşme sırasında hafif sallanması göze hoş gelecek bir durumdur sabit durması pek hoş değildir.Bence hiç üzülmene gerek yok.Saygılar.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim . bu kadar basit bir insana denk geldim işte . şanssızlık .
Hiç dert etme. Zevkler farklı. O da fındık memelilere baksın o zaman. Bence tarif ettiğin tip en güzeli. Eğer ingilizcen varsa ya da moral olsun dersen sana bir link gnderebilirim, memelerle ilgili.
02 Yorumla
Soran+1 yılvar göndersene
Arkadaşım eğer bir erkek küçük göğüsten hoşlanıyorsa beyni de o kadar küçüktür büyük göğüs candır hayatın amacıdır yaşamın yegane sebebidir ...
08 Yorumla
Soran+1 yılevet küçük meme daha iyimiş sertmiş bilmem ne . ay allahım herkes büyük göğüs hastası . bana düşen adama bakın
Soran+1 yılyok bıraktım zaten
Soran+1 yılsalla ya ... ben senin ne demek istediğini anladım . sen başkalarına bakma
+1 yılSenin o sevgilin varya tam mallş hee o heralde genelevdekilerle karıştırmış bir kere zaten gögüs yumusak olcak pamuk gibi sen bence boşver o salağı eşşek hoşaftan ne anlar misali :)
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya ...
- +1 yıl
;) sıkıntı yapma yani
+1 yılya ne geri zekalı biriymiş bu adam, fıstık gibi meme bulmuş beğenmiyor, aklından zoru var bence üzülme boşver
06 Yorumla
Soran+1 yılSalak cidden hiyarto
- +1 yıl
bence senin memelerin çok güzel, bırak o hıyarto kaybettiklerine yansın
Soran+1 yılAynen ..minik memeyle mutlu olsun...
- +1 yıl
ben şahsen iri portakaldan bile büyük greyfurt gibi memelere hastayım, uçları sivri sivri kocaman olacak, ele avuca sığmamalı dokununca löp löp et gelmeli ele ya, ne o öyle teneke gibi meme mi olur
Soran+1 yılaynen sert olucakmışta bilmem ne .. e küçükse tabi sert olucak yani yağ dokusu gelişmemiş . yağ dokusu kas dokusundan fazla olduğu benimki çok sert değil yumuşak . ama sarkık falanda değil yani ...
- +1 yıl
şekli tam olarak nasıl senin memelerinin
+1 yılBulmuşta bunamış, ona daha cazip gelen birini bulmuş bunuda bahane etmiş, kafaya takacak bir şey değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet eski sevgilisine dönmüş
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. değmez takma kafana
https://www.youtube.com/watch?v=Fq6-bBVusdg
00 Yorumlaçok yumuşaksa nasıl dik duruyor anlamadım muhtelen sarkıktır çocuk sütyeni çıkarında yerçekimi kuvveti ile hayalleri sönmüş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılsarkık falan değil gayet normal . ünlülerin göğüslerine bakıyorum netten aynı benim gibi . scarlatte johansona herkes hasta aynı benim gibi göğüsleri baktım resmine . tabiki hafif sarkık öyle futbol topu gibi mi durcak .. doğal meme . neyse beğenmeyen almaz . beğenenlere giderim bende .
aynanın karşısına geçtiğin zaman kendini begeniyorsan ve giydiklerinin yakışıyorsa kendine güven ve özgüvenin yerinde olsun gögüs küçük veya büyük farketmez önemli olan nasıl durdugu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuz koysaydın bir p*rno da görmüştüm buz koyunca göğüsler uyarılıyormuş ve sertleşip dikleşiyormuş. p*rno filmleri çekerken de önce kadına buzla masaj yapıyorlar
00 Yorumlatercih meselesi kanka kimi yumuşak kimi sert sever ama 90 beden de sert olmaz senin yapınla ilgili bence bir erkek olarak çok güzel:)
04 Yorumla
Soran+1 yıle olmaz tabi minik memelere gitsin o banane
Soran+1 yılsınıtısıyla başbaşa kalsın
onu dıyen sevgılının elıne benımkını vereyım bak bu cok sert :-) hanı sert bısey arıyo ya gerızekalı salak.. onu dusunme kendını yıpratma koyvergıtsın...
00 YorumlaBulmuş da bunamış seninki... Hayal dünyasında yaşıyormuş. Önemli olan görünüm..
00 Yorumla
+1 yılBen begenirim walla ama belli bir yastan mi çocuktan sonrami yumusuyor Bilemedm ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır normal yumuşaklıkta ya sarkık falan değil öle
- +1 yıl
Gecen gun 30+ bir kadinla birlikte oldum bir cocugu vardi gogusleride cok büyük degilde ama yumusakti cok ...
Soran+1 yılemzirmeden olur o bence
- +1 yıl
Banada oyle geldi ;)
sevgilin ağzının tadını bilmiyormuş büyük göğsü hangi erkek sevmez
00 Yorumla
+1 yılEleman tenis oynarken tuttugu topları kiz memesi olarak algilamis demek ki
02 Yorumla
Soran+1 yılpuahahaha . sert olmalıymış sanki erkek memesi tövne yarabbim
- +1 yıl
Yanlış kisiye elletmissin sanirim :)
+1 yılboş ver canım süpersin ah yanımda olsan da sevsem onları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan meme için terkeden erkeği de ilk defa duydum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbende
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgereksiz bir sebepten dolayı seni bırakmış. üzüldüm.
04 Yorumla
Soran+1 yılhemde bana dokunan ilk erkekti olaya bak . nasıl bir kazmaya düşmüşüm
Cevap sahibi+1 yılsonradan senin değerini anlar. ama geç olur artık onun için.
Soran+1 yılküçük memeliye düşer inşş anlar sonra . gitsin erkek gibi karılarla yapsın banane . be n kadınlığımdan eminim . göğüs tür kadını gösteren . diğerlerinden ayıran
Cevap sahibi+1 yıltakma kafana. boşver. üzülme.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın doğruysa normal ömür bıyu taş gibi kalmayacak
00 Yorumla
+1 yılbence onu kaale alma.büyük terbiyesizlik yapmış.
03 Yorumla- +1 yıl
olur böyle şeyler.çevremizde sağlıklı insanlar çok fazla yok ne yazıkki.fikren zihnen bedenen kültürel.ne dersen de.aptalların hepsi seni buluyorsa ben olsam hatayı o aptallarda aramam.tercihlerimde ararım kardeşim.
Soran+1 yılya hep derken aslında bir kişi oldu . oda bu
- +1 yıl
kötü bir başlangıç.arkana bakarak yürürsen önündeki duvarı direği görmezsin.önüne bak önüneee
sevmiyorsa o mal sevilmezmi göğüs
01 Yorumla
+1 yılDemek sert bekliyordu yumusak olunca begenmedi
02 Yorumla
Soran+1 yılminik memeliler sert oluyor anca
- +1 yıl
Haklisin minik memeliye gitsin o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelkide güzel olduğunuz için bahane yaratmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılne bileyim salak yaa ... gitti çirkin birinle evlendi zaten ... kara birşeyle
Cevap sahibi+1 yılboyunuz kaç
Soran+1 yıl1.70
Cevap sahibi+1 yılkısa boyluda değilsin. sana komplex yaratmak istemiş. göğüs ölçün omuz geişliğini geçiyor mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılben seni terk etmem ya :)
00 Yorumla
+1 yılTakma : )
00 Yorumla
+1 yılçokmu yumuşak...
02 Yorumla
Soran+1 yılçoook
- +1 yıl
sarkık olmadiği sürece hoş bence...
Gizli Üye(30-35)+1 yılYumuşaktır o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence benim göğüsülerim değilde herifin kendi yumuşak
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026