Öpüştükten sonra sevgilim seninle evlenmek için daha da emin oldum artık kararım çok net seni bırakmam dedi

ya sevglimle ilk öpüşmemizi yaşadık yalnız benim ilk öpüştüğüm erkekti o bir gerçek bunu oda biliyordu zaten ilk kez biriyle öpüştüğümü tavırlarımdan anlamış ürkektim utaangaçtım vs vs ama dakikalar sonra bende kendimi kaybettim ve istedim o kadar güzel bir öpüşme olduki uzundu ve ben sanki daha önceden biriyle öpüşmüş gibiydim cinselliğe ilgim var ama kurallarımdan dolayı bugüne kadar kimseyle öpüşme dahi yaşamamıştım resmen ateşim ortaya çıktı bu durumdan o da çok memnun oldu bizim yaza nişanımz var evleneceğiz bana öpüşmeden öncede evlik derdi istiyordu bana çok aşık bunu biliyordum ama öpüşme olduktan sonra artık seninle evlenmek istediğime tam manasıyla emin oldum artık seni bırakmam isteticem nişanımız hemen olsun diyo bu ne demek senin ilkinim ben artık seni bırakmam diyo
Öpüştükten sonra sevgilim seninle evlenmek için daha da emin oldum artık kararım çok net seni bırakmam dedi