Erkeklerin elleri bende acayip hisler uyandırıyor.
Sapık mıyım ben?
Sapık mıyım ben?
Hayır değilsin. Tam aksine beyinsel haz konusunda cinsellikte kendini olgunlastırmıs birsiin. detaylarda gizli olan cinsel enerjiyi gorebilen bir gozun ve beynin var.
Bu sapıklık ya da sapkınlık degil, hayalgucunun zengin ve güclü olması. En üst seviyede bir beyinsel cinsellik yetenegine sahipsin aslında. Detaylara gizlenen enerjiyi, hazzı keşfetmişsin. bircok insandan daha ilerisin.
Fetişistlik degil seninki. sosyal ortamlarda birbirimzie acık etmedigimiz ama ortada duran cinsel ipuclarını iyi kesfediyorsun. Bu el'dir, bir gülümsemedir, bir kokudur vs.
Kendini "Normal"miş gibi gostermeye calisanların uydurmasıdır sapık lafı...Bir yerden saptigin yok zaten aslında herkes senin oldugun notkada ama onların cogu bu detayları goremedigi icin fakrında degiller.
güzel bir açıklama olmus , gözlemci biriyim .. birde elinde yanan bir sigara varsa ...
hahaha yakında burada bütün erkek avatarları elde sigarayla olursa sasırmam:)))
teşekkur ederim..dedigim gibi sapkınlık yok fazla zeka ve hayalgucu acısından erişkinlik var...:) kendimden bilyiyorum:) en ufak detaydan zenginlik cikartabiliyoırum
:))) çok yersız bir hareket olur
kendinle içtenlikle bu yaşlarda mı yüzlestin hep boyle miydin ? genelde hepimiz belli bir yaştan sonra kendi icimizden gelenlerle yüzlesip onlarla kabul ediyoruz kendimizi...
Bu el durumu yenı bır kaç senelık , hep böylemıydın derken insan bellı bır yaşdan sonra kendini buluyormus , ben bile hayret ettım kendime
Evet tahmin ettigim gibi...kendini herkes biliyor ama onunla cesaretle yüzlesmek icin belirli bir olgunluga gelmek gerkiyor. kendi ozelliklerini bastırıp onlardan utanmak yeirne onlara sahip cıkmaya baslıyor insan hayat ellerinden akip gitmeye baslayınca...Dogru yoldasın hocam:)
doğru veya yanlış yapcak bir şey yok . En azından kimsenın ellerıne dokunmaya kalkmıyoruz
kesinlikle...hmmm bir an dusundum de tanımadıgım bir kadın bir an ellerinize dokunabilir miyim diyor...film karesi gibi geldi bir an:)
ne derdin bak bende merak ettım :))))))
keyfine bak onur duyarım derdim:)
çok cömertsın ama Annem tanımadn insanların elını tutma dedı :)))))))
sen soruların ucunu kacırıyorsun bence...
biri tutmak istiyorum derse? diye sormussun. ben de yanıt verdim. Senin gelip elimi tutmanı konusmuyoruz ki annan kızsın? Genel sordun genel yanıt verdim...
şaka anlayısn süper neyse sinirlendırmek istemedım
Penti hanımlar:) teşekkür ederim en iyi cevap olarak buldugunuz icin. Aramız nasıl, bozulmadın degil mi acık sozlu keskin yorumlarıma:)
yok yok bozulmadım .Hak edene hakkını vermelı :)
Gayet masum bir fatiş durum ve kesinlikle sapıklıkla hiç bir alakası yok. Dudaklar, kaslar, cinsel organ v.b. olabileceği gibi eller de cinsel arzuları harekete geçirebilir. Muhtemelen Hayal gücün oldukça iyidir ve ellerin vücudunda gezindiğinin hayali heyecana neden olabilir. Çok doğal bir durum..
ellerine bakıp fantazi kurabilirsin sonuçta o eller senin vücudunda gezinecek gayet normal
Cevap
12Cevap
bencede çok normal birşey.kesinlikle sapıklık değil... insanlarda biraz sapık eğilim muhakkak vardır diye düşünüyorum.ama bu eğilim farklı farklı olduğundan bir durum kimisine normal gelirken ,kimilerinede anormal gelebiliyor.
iki elim de size feda olsun , bir işe yaradıkları yok saten =)
Değilsiniz..
Sadece bir tür fetişe sahipsiniz ki bu da hayal gücünüzün ve zevk anlayışınızın gelişkin olduğuna emaredir..
ben de de kelleri acayip hisler uyandırıyor
vurup şaplagı kaçasım geliyor
muhh ha haha ha ha
kızın biri el görse tahrik olan abaza erkekler var demişti demekki normalmiş :)
Türkiye şartlarında bir bayanın abaza olması ne kadar muhtemel dir. KENDİNİ böylemi teskın edıyorsun.
yanlış anladım diyelım.
Bu fetişizim bendeve diğer konularla irdelenebilir aşka fetişist duyguların olabilr
olabilir, herkese karsi cinsin farkli yerleri cekici gelebilir
tabikide sapık değilsin
el fetişti olabilir seninki
bu yönümü illkez keşfettım yolda , bır yerde oturuken düzgün beyaz uzun parmaklı güzel ellere bakıyorum direk . yok vucudumda gezındığını düşünmedım hiç ama fena takılıp kalıyorum
mesela bende ayak fetiştiym
güzel bi bayan gördügümde ayaklarına bakarım bu normaldir =)
bende yakışıklı bır erkek görsem sonra dırek ellere bakıyorum işte
bende de ayaklar acayip his uyandırıyor gayet normal bence..
hayır. ben de kadınlar çorap giyince çok etkileniyorum. normal bir şey. parafili denilen olay çok daha farklı bir olay.
Acayip hislerden kastın?
nasıl dersınız siz erkekler , nasıl gögüs gördüğünüzde ne hissedıyorsanız öyle bır durum işte oluyor
Bu aralar böyle oldu ,bende bilmıyordum yenı fark ettım ,ben ılkkez duymadım kendimden :) başkasındada duydum
Ben de sendenim galiba
sendemı etkılenıyorsun
yanlız değilmişim , rahatlasammı :))))))
doğall .. sapıklık değil
Bildiğimiz el yani öyle mi?
tey Allahım :)
aynı durum bende de var:)
olabilri bence penisleri varken nie elleri
oyle diyosan oyledir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar