Cinsel Yaşam Berk Oktay ifşası çıkmış ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Instagram hesabinda sanal korsanlar tarafından yayınlanmış Güncellemeler+1 yıl Güncel Berk Oktay ifşası çıkmış ne düşünüyorsunuz? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Ya çok üzücü bir durum bu 😒😏 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Şanslı ki eşi ile yani Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gunaydin. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Sanada günaydın izledin heralde videolerini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu demiyorum, bu olay neredeyse 2 hafta önce oldu, senin daha yeni haberin olmuş manasında dedim günaydın diye. Yorumla Soran +1 yıl Ohaa o kdar oldu be 😂 magazin takip etmiyorum ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de takip etmiyorum magazin. Ama olay olduğu gün eksi sözlüğe başlık açıldı, oradan haberim oldu. Yorumla Soran +1 yıl Hmm ben oraya bakmiyorum ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse. Yorumla Soran +1 yıl Tanışalım gördüklerimiz hakkinda birbirimize bilgi veririz :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya çok üzücü bir durum bu 😒😏
Şanslı ki eşi ile yani
Gunaydin.
Sanada günaydın izledin heralde videolerini
Onu demiyorum, bu olay neredeyse 2 hafta önce oldu, senin daha yeni haberin olmuş manasında dedim günaydın diye.
Ohaa o kdar oldu be 😂 magazin takip etmiyorum ondan
Ben de takip etmiyorum magazin. Ama olay olduğu gün eksi sözlüğe başlık açıldı, oradan haberim oldu.
Hmm ben oraya bakmiyorum ki
Neyse.
Tanışalım gördüklerimiz hakkinda birbirimize bilgi veririz :)