hangisiyse size göre ankette bunu belirtebilirsiniz pasifmi yoksa aktifmi kontrolün kimde olmasını istersiniz
Aktif
Pasif
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevişmek mevzusu sevmekten geldiğinden, o loş ışıkta kalbini adamın kalbine dokunduran, erkekle debelenmek yerine erkeği kendi istediği şekilde, içinden nasıl geliyorsa o şekilde dokunarak seven, ısırıp öpen kadınlar bu tür çakma akıllara hiç ihtiyaç duymazlar.
Zaten, birbirinden tahrik olabilen bedenler, böyle sorular sormazlar hiç.
Sadece mantığınıza uygun, abidik-gubidik avarel tipli adamların buz gibi ve hissiz tenlerine dokunduğunuzda, baştan çıkamadığınız, fakat inatla adamı kendinize uydurmaya çalışmanızın getirileri işte bu sorular.
Herif zengin ya da ortamlarda dış görünüşü ile kabul gören bir adam ya hani hesapta; debelen debelen, kastır.
Belki tahrik olursun / edersin.
ya seks esnasında kontrol diye bişeye inanmıyorum düşünsene iki çıplak ten birleşiyor biz yok kontrol kimde bunun hesabıhı yapıyoruz ya boşverin kim ne isterse onu yaşasın ama kadın da ben bu pozisyonda düzülmek istiyorum diyebilmeli veya demese bile o pozisyona kendi girebilmeli atıyorum bacaklarını omza atmayı seviyorsa kendi kendine bunu yapabilmeli yani bazan erkeği veya seksi kendisi yönetebilmeli
Cevap
20Cevap
aktif olmalı bence ve bunuda içinden gelerek istekli yapmalı...ama maalesef bizim türk kızları açıyor bacaklarını yapsın boşalsın diye bakıyorlar şişme bebek gibiler...
O kadını ararsın seyyah olursun,
O kadını bulursun aşık olursun,
O kadını yazarsın şair olursun,
O kadını beklersin ağaç olursun...
O kadın hiç gelmez deli olursun
sana gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=Fz_xIrBs-fsçoğunlukla aktif ilk pasif olsun baya sonradan bir atağa geçsin ki delirsin şöyle yapalım böyle yapalım hadi falan desin
aktif böle sert benim gibi offfffffffffff :D ç*karım resmen :D dib dib
ben istediğimde bende o istediğinde onda olsun. karışık olsun.
Genel evdekiler pasif gerci ben gitmedim gidenler dyo . Ha kadına vurdun ha kütüğe
Hiperaktif olun, siz kazanın!
aktif. türk kadının klasik eksikliği.
Her iki tarafta aktifin allahı olmalı.
pasif olacaksa şişme bebekten farkı ne kalır :)
Aktif ve zor. Duvardan duvara hesabı. :D
aktif ol,en azından ben öyle seviyorum...
Pasif olacaksa hayat kadinlarida is gorurdu dimi.
Bu degısken bırseydır yorulursam ustume alırım :)
Her iki taraf da aktif olmalı...
solucan gibi kıvıl kıvıl olacak..
Pastif !
aktif olmalı :D
Pasif olacaksa yatakta ne işi var?
Aktif olmalı kesinlikle.
Pasif olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar